Skip to main content

Øhop i Kroatien

-
Flot rejse til Krk, Zadar, Split, Hvar og Dubrovnik

Kroatiens Skønne Øer

Lad Gislev føre dig gennem Kroatien på denne fantastiske rejse, der viser dig, hvad Kroatien kan byde på af kultur, historie og charmerende byer. Med flere nætter de fleste steder på hoteller ud til det azurblå Adriaterhav, får du sjælen med samt tid til fordybelse og afslapning. Vi tager på øhop, og kommer til den gyldne ø Krk, samt til solskinsøen Hvar, der byder på græsk historie og skønne byer.

På halvøen Peljesac ser du bl.a. frodige vinmarker og frugtplantager. Vi sejler til Marco Polos fødeø Korcula og går på opdagelse bag de tykke bymure og der bliver også tid til en byrundtur i en af Europas smukkeste byer, Dubrovnik, hvor vi får hele historien af vores lokalguide. Velkommen til Kroatien fra Nord til Syd.

Glæd dig til

 • Spændende rejse med øhop til 4 skønne øer
 • Alle udflugter og lokalguider inkluderet
 • Dejlige hoteller med halvpension beliggende nær det azurblå Adriaterhav
 • Rutineret dansk rejseleder med fra start til slut

Inkluderet i rejsens pris

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 10 x morgenmad
 • 10 x middag
 • Rundtur på Krk
 • Vinsmagning på Krk
 • Udflugt til Stari Grad på Hvar
 • Byrundtur i Zadar
 • Udflugt til Orebic
 • Udflugt til Korcula
 • Byrundtur med lokalguide i Split, Hvar by og Dubrovnik
 • Færge til Hvar og Peljesac
 • Flybilletter og afgifter
 • 23 kilo bagage til check-in og 8 kilo håndbagage
 • Rejseleder

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Kroatien

  I Zagreb lufthavn venter vores kroatiske bus med chauffør, og vi kører til de to første nætter på den gyldne ø Krk, skønt beliggende i Kvarnerbugten. Undervejs orienterer rejselederen om rejsens program imens vi nyder de smukke landskaber.

 • Dag 2: Rundt på Krk – den gyldne ø

  Til øens hovedby Krk med de gamle romerske bymure, hyggelige butikker og indbydende cafeer. Vi kommer også til den lille by Vrbnik placeret på kanten af en høj klippe og besøger en vinbonde, som byder på prøver af den lokale vin.
  Inkluderet.

 • Dag 3: Zadar – Nord-dalmatiens ældste by

  Afrejse fra Krk til besøg i Zadar, hvor vi skal rundt mellem de mange smukke kirker og seværdigheder samt verdens eneste havorgel, hvor bølgerne laver lyden. Tid til at nyde det summende liv og de indbydende caféer. Videre til dejligt hotel lige ved havet nær Primosten.
  Inkluderet.

 • Dag 4: Kejserbyen Split og Solskinsøen Hvar

  Vi nyder morgenmaden på hotellet og tager afsked med Primosten og kører mod Split. Bag den flotte palmefyldte havnepromenade i Split ligger Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 – her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, velbevarede paladser og hyggelige caféer.

  Byen har en spændende fortid og på rundturen med vores lokal guide, får vi den fulde historie. Der vil også også være tid på egen hånd til at gøre gode indkøb i byens mange spændende butikker eller i boderne på markedet. Det summer af liv på byens havnepromenade og her kan man nyde en velfortjent frokost på én af de utallige restauranter, inden vi går om bord på færgen til øen Hvar. Behagelig sejlads og ankomst til vores hotel for de næste 3 nætter.
  Inkluderet.

 • Dag 5: Stari Grad – Kroatiens ældste by

  Afslappende formiddagsudflugt til byen Stari Grad, smukt beliggende ved en bugt og grundlagt af grækere i år 385 f.v.t. Byen byder på smalle stræder og små hyggelige pladser samt historiske perler som Dominikanerklosteret og en etnografisk samling. Eftermiddagen har du på egen hånd til f.eks. at nyde hotellets faciliteter.
  Inkluderet.

 • Dag 6: Hvar by – en populær by i skærgården

  Vi kører det korte stykke til Hvar by, hvor vi møder vores lokalguide, der giver dig hele historien om en af de mest populære byer i den kroatiske skærgård. Tid til egne oplevelser blandt de smukke bygninger, Europas ældste teater og meget mere.
  Inkluderet.

 • Dag 7: Halvøen Peljesac – en perle i øhavet

  Vi sejler retur til fastlandet og kører en flot panoramatur langs den kroatiske kyst til havnebyen Ploce, hvorfra vi sejler til den frodige halvø Peljesac – en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder. Her finder du nogle af Kroatiens bedste vine, produceret efter gamle græske og romerske traditioner samt velsmagende østers og muslinger, som regionen er kendt for.

  Øen er endnu ganske uberørt og de bjergrige landskaber strækker sig så langt øjet rækker. Smukke strande med krystalklart vand gemmer sig i de små bugter og vinmarkerne pryder de stejle skråninger. Vi bor i disse dejlige omgivelser i udkanten af søfartsbyen Orebic de næste 3 nætter.
  Inkluderet.

 • Dag 8: Den maleriske by Orebic

  Med rejselederen går vi langs vandet den korte tur til Orebic. Byen ligger smukt placeret ved Peljeski-kanalen og er en stolt søfartsby, hvorfra de dygtige kaptajner kaptajner havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byen søfartsmuseum.

  Rejselederen viser rundt i byen, så du hurtigt føler dig hjemme. Eftermiddagen er på egen hånd til at nyde hotellets gode faciliteter, slappe af ved poolen eller tage en svømmetur i det fristende vand ved hotellets strand. Du kan også gå med rejselederen op til det gotiske franciskanerkloster, som er beliggende ca. 1,5 km fra hotellet. Turen er stejl og man skal være godt gående, men man bliver rigeligt belønnet med en fantastisk smuk udsigt over byen og øhavet.
  Inkluderet.

 • Dag 9: Korcula - Marco Polos fødeø

  Kort sejltur til byen Korcula på øen af samme navn. Her møder vi vores lokale guide, som tager os rundt i den charmerende by. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure.

  Inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer. Langs den idylliske promenade ligger skibene side om side i det smaragdgrønne vand. Herudover får du mulighed for at opleve den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret.
  Inkluderet.

 • Dag 10: Dubrovnik – en af Europas smukkeste byer

  Vi forlader Peljesac og kører langs den smukke kyst til Dubrovnik, hvor vores lokalguide venter.

  Til fods oplever vi byens flotteste seværdigheder som Plac Stradun – byens hovedgade, Rektorpaladset, Domkirken og den charmerende havn. Gå evt. en tur på byens imponerende forsvarsmure eller nyd livet på én af de mange indbydende caféer. Herfra til sidste overnatning nær Dubrovnik.
  Inkluderet.

 • Dag 11: Hjemrejse til Danmark

  Afrejse fra Dubrovnik Lufthavn med flyskift i Zagreb og herfra videre til Danmark.

Hoteller

 • Dag 1-3

  Hotel Aminess Magal

  Pænt hotel med god beliggenhed i gåafstand til byens hyggelige havnepromenade. Hotellet består af flere bygninger i kuperet terræn. Der er elevator, restaurant, bar med udendørs terrasse, fitnessrum og lille butik. Uensartede pæne værelser med tv, telefon og aircondition. Nogle værelser har badekar. Der kan ikke garanteres værelser med balkon og havudsigt. Morgenmad og middag serveres som buffet inkl. fri øl, vin og vand til maden.

  Læs mere om Hotel Aminess Magal

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  RestaurantJa
  TVJa
 • Dag 3-4

  Hotel Zora

  Pænt hotel med en skøn beliggenhed lige ved vandet og langs stranden er der på strandpromenaden kun ca. 500 meter til det centrale Primosten. Hotellet har restaurant , lobby bar, piano bar, strand bar, souvenir butik, wellness butik, fitness, sauna og swimming pool med liggestole og parasoller. På stranden kan man mod betaling leje liggestole og parasoller. Også mulighed for bl.a. tennis, minigolf og leje af cykler. Hotellet har elevator. Alle værelser med bad/toilet, tv, telefon, hårtørrer og aircondition.

  Læs mere om Hotel Zora

  Afstand til centrum500 m
  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
 • Dag 4-7

  Valamar Hotel Lavanda

  Dejligt hotel med idyllisk beliggenhed i en lille bugt i udkanten af Stari Grad på øen Hvar. Der er 50 meter til stranden, som består af småsten og betondæk. Hotellet har udendørs swimmingpool med solstole og parasoller til gratis afbenyttelse, lobby med bar og restaurant med terasse og skøn udsigt over vandet. Alle værelser har tv, mini køleskab, hårtørrer og adgang til Internet. Mulighed for tennis, minigolf, basketball og diverse vandsportsaktiviteter mod betaling. Der kan ikke garanteres værelser med balkon og havudsigt.

  NB! Ved ankomst til hotellet udleveres der et personligt armbånd (PLACESFLEXI), som bruges til betaling og samtidig fungerer som nøgle til dit værelse. På armbåndet er der indsat et dagligt beløb ca. 190 HRK (inkluderet i rejsens pris), som dækker spisning af aftensmad. Det daglige beløb kan også frit benyttes til frokost, drikkelse eller souvenirs. Du bestemmer selv og bruger du ikke dit daglige beløb, overføres dette automatisk til næste dag. Har du brugt et højere beløb, end det daglige beløb, afregnes dette i receptionen ved afrejse fra hotellet. Overskydende penge på armbåndet udbetales ikke ved afrejse. Morgenmaden er inkluderet og kan indtages uden benyttelse af armbåndet.

  Læs mere om Valamar Hotel Lavanda

  Afstand til strand50 m
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wi-fiJa
 • Dag 7-10

  Hotel Aminess Grand Azur

  Dejligt hotel beliggende i skønne, grønne omgivelser og lige ud til det krystalklare vand med udsigt til ø-havet og den nærliggende ø Korcula. Serviceminded personale i alle afdelinger af hotellet. Mange hyggelige områder til fælles samvær, aperitifbar, strandbar og fin terrasse. Der er forskellige former for underholdning alt afhængig af sæson. Der er også en dejlig swimmingpool med gratis liggestole og parasoller i grønt område med pinjetræer, nerier og lavendler. Der er håndklædeservice på hotellet når man benytter swimmingpoolen.

  Privat strand med småsten, hvor der er mulighed for, mod betaling, at leje liggestole og parasoller. På hotellet er der også mulighed for wellness, spørg om priser i receptionen. Der er elevator. I gåafstand (1,5 km op ad bakke) fra hotellet ligger et fint franciskanerkloster og ca. 20 min. gang langs strandpromenaden til den stolte søfartsby Orebic.

  Morgenmad og middag serveres som stor indbydende buffet med varme og kolde retter, salater, desserter med mere. Øl, vin og vand ad libitum til middagen. Der er mulighed for at spise ude på terrassen.

  Dobbeltværelser mod park med bad, toilet, hårtørrer, minibar, værdiboks, tv og aircondition. Værelserne er ikke af de største, men moderne og nydeligt indrettet. Der kan ikke garanteres værelser med balkon eller fransk balkon.

  Læs mere om Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

  AirconditionJa
  MinibarJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
 • Dag 10-11 - 13.05.2022

  Hotel Adria

  Hotel Adria er beliggende ca. 2,5 km fra Dubrovniks gamle bydel. Værelserne er moderne indrettet og de fleste værelser har balkon, men der kan ikke garanteres havudsigt. Alle værelser har telefon, tv, gratis wi-fi, mini bar, sikkerhedsboks, hårtørrer og aircondition.

  Læs mere om Hotel Adria

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  MinibarJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 10-11 - 09.09.2022, 23.09.2022

  Hotel Astarea, Mlini

  Dette moderne, 3-stjernede hotel ligger lige ved vandet og ca. ti min. gang fra byens marina og gamle bydel. Hoteller råder over inden- og udendørs swimmingpools, to restauranter og barer, elevator og gratis wi-fi. Her bor vi på komfortable værelser med balkon, aircondition, tv, telefon og hårtørrer. Der er mulighed for lufthavnstransfer, billeje og udflugtsprogram.

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Entréer

  Er eksklusive medmindre andet er nævnt – beregn ca. € 20-40.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Klima

  Generelt sensommer og forårvejr med en dagstemperatur på omkring 20 grader.
  Læs mere her.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring kr. 1.040.
  Enkeltværelse kr. 2.198.
  Indenrigstilslutning fra Aalborg kr. 1.000 (på afrejsen den 23. september).

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu