Skip to main content

Rejse til Dubrovnik på egen hånd

-
Maleriske landskaber og charmerende byer

Dubrovnik på egen hånd

Et super godt tilbud til dig som gerne vil opleve Dubrovnik og det sydlige Kroatien på egen hånd. Rejsen er for dig, som måske har besøgt Kroatien før eller vil have friheden til at vælge. Udforsk den sydlige del af Kroatien på egen hånd, fra din base på et godt beliggende hotel med fine faciliteter og tæt på livet i den hyggelige by Mlini. Flyv med Gislev Rejsers charterfly fra Sønderborg Lufthavn til Dubrovnik og bo hele 7 nætter direkte ud til det krystalklare Adriaterhav. Seværdigheder som Peljesac, Ston, Korcula og Kotorbugten i Montenegro er alle inden for rækkevidde, så du nemt kan opleve det sydlige Kroatien og en lille del af Montenegro i dit eget tempo.

Glæd dig til

 • Udforsk Dubrovnik og det sydlige Kroatien på egen hånd
 • Morgenmad er inkluderet og mulighed for halvpension
 • Du bor på dejligt hotel lige ud til vandet i Mlini

Inkluderet i rejsens pris

 • Hotel med 7 x morgenmad
 • Flybillet, afgifter og bagage

Dagsprogram

 • Ønsker du at planlægge ferien selv, er denne rejse ideel. Vi har sørget for fly, et godt hotel med morgenmad, fine faciliteter og en god beliggenhed kun 10 km fra den populære by Dubrovnik.

  Klimaet på disse egne er mildt og dejligt allerede i de tidlige forårsmåneder og varer til langt hen i efteråret. De naturskønne omgivelser er balsam for sjælen og den lille hyggelige by Mlini er det perfekte udgangspunkt for en fantastisk ferie i det sydlige Kroatien. Du bestemmer selv og du kan planlægge og sammensætte din helt egen uge. Mulighederne er mange. Lej en bil og kør en tur igennem de fantastiske landskaber eller tag den lokale bus til charmerende Cavtat eller besøg Cilipi, med den kendte folkloredans.

  Oplev den frodige halvø Peljesac - en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder med grønne vinmarker, citronlunde, små hyggelige byer og krystalklart vand. Besøg de Kroatiske perler Dubrovnik, Ston og Korcula, som hver især gemmer på et væld af gode oplevelser. Har du mod på mere er Kotorbugten i Montenegro kun få timers kørsel væk og bestemt et besøg værd.

  Velkommen til en dejlig ferie det sydlige Kroatien.

  Med Gislev har du mulighed for at rejse fra Sønderborg Lufthavn direkte til lufhavnen i Dubrovnik.

 • Dag 1: Udrejse med fly til Dubrovnik

  Gislevs repræsentant byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Dubrovnik fra Sønderborg. Det er muligt at leje bil fra Dubrovnik Lufthavn eller bestille lufthavnstransfer på hotellet. Indkvartering på Hotel Astarea i Mlini for de næste 7 nætter.

 • Dag 2 - 7: Forslag til seværdigheder:

 • Dubrovnik- Europas smukkeste by

  I kort køreafstand fra Mlini ligger én af Europas smukkeste byer, Dubrovnik. Gør et stop på den flotte kyststrækning og nyd den fantastiske udsigt ud over den gamle bydel i Dubrovnik. Byen har et væld af flotte seværdigheder som Pileporten, Plac Stradun - byens hovedgade med de mange fine butikker, Rektorpaladset, Domkirken, den charmerende havn og meget mere.

  Dubrovnik er ikke en stor by, og du bliver hurtig stedkendt mellem de små listige og charmerende stræder. Her er liv og dejlig atmosfære og de mange indbydende cafeér frister til en god frokost eller en kop kaffe. Gå evt. en tur på byens imponerende forsvarsmure (entré 250 Kuna pr. person) eller nyd den dejlige stemning.

 • Frodige Pejlesac, Ston og Mali Ston

  Nord for Dubrovnik finder du én af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder - den vidunderlige halvø, Peljesac. Øen, som bare er 65 km lang og 7 km på sit bredeste sted, er Kroatiens næststørste halvø og endnu ganske ukendt og uspoleret. Vejene snor sig gennem flotte bjerglandskaber, frodige grønne vinmarker, mandeltræer og citronlunde.

  Nogle af Kroatiens bedste vine kommer fra Peljesac og der er rigelig mulighed for at smage på de liflige dråber hos den lokale vindebonde. Besøg evt. Matusco Winery i Potomje og bedøm selv. Her har du også mulighed for at nyde den uovertrufne udsigt fra vineriets terrasse og restaurant.

  De hyggelige byer med hver sin charme og historie ligger smukt placeret ved de små bugter og vandet her er vidunderligt og krystalklart.

  Undervejs kan du gøre et stop ved den 5 km lange bymur i Ston. Muren fra det 14. og 15. århundrede kaldes Europas svar på Den Kinesiske Mur og er et imponerende bygningsværk. Du kan også besøge det lokale saltværk og se hvordan man producerer salt fra havet. Dette gøres stadig på traditionel vis.
  I nabobyen Mali Ston, som betyder Lille Ston, producerer man nogle af de bedste østers i hele verden og det kan varmt anbefales at slå sig ned på en hyggelig restaurant og smage.

 • Søfartsbyen Orebic

  Orebic på øens nordvestlige side, er en rigtig stolt søfartsby, og de dygtige kaptajner fra Orebic havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byens Søfartsmuseum.

  Har man mod på lidt mere finder man højt oppe bag byen et fint Franciskanerkloster fra 1400-tallet, hvorfra udsigten over Orebic og Korcula er ganske betagende. Turen er stejl så det kræver at man er godt gående.

 • Korcula – Marco Polos fødeø

  Fra havnen i Orebic kan du tage passagerfærgen til byen Korcula på øen af samme navn. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure. Inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer. Langs den idylliske promenade ligger skibene side om side i det smaragdgrønne vand.

  Herudover har du mulighed for at opleve den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret.

 • Montenegro og Europas sydligste fjord

  Ca. 45 minutters kørsel fra Mlini ligger grænsen til Montenegro og turen langs Kotor-bugtens turkisblå vand til den lille hyggelige by Perast, er hele turen værd. Herfra har man en ganske kort sejlads til én af fjordens 2 kunstigt anlagte øer, Our Lady of the Rocks.

  I den gamle vidunderlige by Kotor kan man gå på opdagelse i de små gader og stræder. Byen er en sand perle med fine palæer, kirker, små butikker og indbydende caféer. Overalt i byen skimtes den enorme bymur, som kravler langt op på byens omkringliggende bjerge.

  Følger man ruten langs vandet kan man fra Lepetani krydse bugten med en lille færge for derefter at begive sig den korte vej retur til grænseovergangen til Kroatien.

 • Dag 8: Hjemrejse fra Dubrovnik til Danmark

  Transfer fra hotellet til lufthavnen i Dubrovnik på egen hånd. Fly til Danmark efter nogle dejlige dage i skønne Kroatien.

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Astarea, Mlini

  Dette moderne, 3-stjernede hotel ligger lige ved vandet og ca. ti min. gang fra byens marina og gamle bydel. Hoteller råder over inden- og udendørs swimmingpools, to restauranter og barer, elevator og gratis wi-fi. Her bor vi på komfortable værelser med balkon, aircondition, tv, telefon og hårtørrer. Der er mulighed for lufthavnstransfer, billeje og udflugtsprogram.

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rabatter

  3. person i opredning kr. 500.
  1 barn (0-1,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 2.000.
  1 barn (2-11,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 1.000.

  NB! Opredning til 3. person er oftest på sovesofa.

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring kr. 525.
  Forplejning på flyet ud/hjem kr. 200. 
  Bestilles med rejsen. 

  NB! Kroatien på egen hånd er bedst egnet, såfremt man har lejebil til rådighed. Udflugtsprogram tilbydes ikke på disse rejser.  

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu