Dubrovnik på egen hånd

Maleriske landskaber og charmerende byer

Dubrovnik på egen hånd

Et super godt tilbud til dig som gerne vil opleve Dubrovnik og det sydlige Kroatien på egen hånd. Flyv med Gislev Rejsers charterfly til Dubrovnik fra Sønderborg og bo på godt 3-stjernet hotel. Seværdigheder som Peljesac, Ston, Korcula og Kotorbugten i Montenegro er alle inden for rækkevidde, så du nemt kan opleve det sydlige Kroatien og en lille del af Montenegro i dit eget tempo.

 • Udforsk Dubrovnik og det sydlige Kroatien på egen hånd.
 • Morgenmad er inkluderet og mulighed for halvpension.
 • Du bor på dejligt hotel lige ud til vandet i Mlini.

Med i prisen:

 • 8 dages flyrejse
 • Flybillet med 15 kg bagage og 5 kg håndbagage
 • Flyskatter og afgifter
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad


Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 560. Forplejning på flyet ud/hjem kr. 220. Bestilles med rejsen. Halvpension kan tilkøbes på hotellet ved ankomst. Rabatter: Se under værd at vide.

NB! Kroatien på egen hånd er bedst egnet, såfremt man har lejebil til rådighed. Udflugtsprogram tilbydes ikke på disse rejser. Hotellet tilbyder bl.a. billeje og lufthavnstransfer.

 

Bestil rejsen

Pris fra 5.698,-

8 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a.

 • Morgenmad
 • Mulighed for at planlægge egne udflugter
 • Godt beliggende hotel
Bestil rejsen

Om rejsen

Skønne oplevelser i det sydlige Kroatien

Rejsen er for dig, som måske har besøgt Kroatien før eller vil have friheden til at vælge. Udforsk den sydlige del af Kroatien på egen hånd, fra din base på et godt beliggende hotel med fine faciliteter og tæt på livet i den hyggelige by Mlini. Flyv med Gislev Rejsers charterfly fra Sønderborg Lufthavn til Dubrovnik og bo hele 7 nætter direkte ud til det krystalklare Adriaterhav.

Billeder

Dag for dag

Ønsker du at planlægge ferien selv, er denne rejse ideel. Vi har sørget for fly, et godt hotel med morgenmad, fine faciliteter og en god beliggenhed kun 10 km fra den populære by Dubrovnik.

Klimaet på disse egne er mildt og dejligt allerede i de tidlige forårsmåneder og varer til langt hen i efteråret. De naturskønne omgivelser er balsam for sjælen og den lille hyggelige by Mlini er det perfekte udgangspunkt for en fantastisk ferie i det sydlige Kroatien. Du bestemmer selv og du kan planlægge og sammensætte din helt egen uge. Mulighederne er mange. Lej en bil og kør en tur igennem de fantastiske landskaber eller tag den lokale bus til charmerende Cavtat eller besøg Cilipi, med den kendte folkloredans.

Oplev den frodige halvø Peljesac - en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder med grønne vinmarker, citronlunde, små hyggelige byer og krystalklart vand. Besøg de Kroatiske perler Dubrovnik, Ston og Korcula, som hver især gemmer på et væld af gode oplevelser. Har du mod på mere er Kotorbugten i Montenegro kun få timers kørsel væk og bestemt et besøg værd.

Velkommen til en dejlig ferie det sydlige Kroatien.

Med Gislev har du mulighed for at rejse fra Sønderborg Lufthavn direkte til lufhavnen i Dubrovnik.

Dag 1: Udrejse med fly til Dubrovnik

Gislevs repræsentant byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Dubrovnik fra Sønderborg. Det er muligt at leje bil fra Dubrovnik Lufthavn eller bestille lufthavnstransfer på hotellet. Indkvartering på Hotel Astarea i Mlini for de næste 7 nætter.

Forslag til seværdigheder 2. til 7. dag:

Dubrovnik- Europas smukkeste by

I kort køreafstand fra Mlini ligger én af Europas smukkeste byer, Dubrovnik. Gør et stop på den flotte kyststrækning og nyd den fantastiske udsigt ud over den gamle bydel i Dubrovnik. Byen har et væld af flotte seværdigheder som Pileporten, Plac Stradun - byens hovedgade med de mange fine butikker, Rektorpaladset, Domkirken, den charmerende havn og meget mere. Dubrovnik er ikke en stor by, og du bliver hurtig stedkendt mellem de små listige og charmerende stræder. Her er liv og dejlig atmosfære og de mange indbydende cafeér frister til en god frokost eller en kop kaffe. Gå evt. en tur på byens imponerende forsvarsmure (entré 250 Kuna pr. person) eller nyd den dejlige stemning.

Dubrovnik hovedgade Dubrovnik udsigt

Frodige Pejlesac, Ston og Mali Ston

Nord for Dubrovnik finder du én af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder - den vidunderlige halvø, Peljesac. Øen, som bare er 65 km lang og 7 km på sit bredeste sted, er Kroatiens næststørste halvø og endnu ganske ukendt og uspoleret. Vejene snor sig gennem flotte bjerglandskaber, frodige grønne vinmarker, mandeltræer og citronlunde. Nogle af Kroatiens bedste vine kommer fra Peljesac og der er rigelig mulighed for at smage på de liflige dråber hos den lokale vindebonde. Besøg evt. Matusco Winery i Potomje og bedøm selv. Her har du også mulighed for at nyde den uovertrufne udsigt fra vineriets terrasse og restaurant. 

De hyggelige byer med hver sin charme og historie ligger smukt placeret ved de små bugter og vandet her er vidunderligt og krystalklart. Undervejs kan du gøre et stop ved den 5 km lange bymur i Ston. Muren fra det 14. og 15. århundrede kaldes Europas svar på Den Kinesiske Mur og er et imponerende bygningsværk. Du kan også besøge det lokale saltværk og se hvordan man producerer salt fra havet. Dette gøres stadig på traditionel vis. I nabobyen Mali Ston, som betyder Lille Ston, producerer man nogle af de bedste østers i hele verden og det kan varmt anbefales at slå sig ned på en hyggelig restaurant og smage.

Frodige Peljesac med vinmarker og bjerge

Søfartsbyen Orebic

Orebic på øens nordvestlige side, er en rigtig stolt søfartsby, og de dygtige kaptajner fra Orebic havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byens Søfartsmuseum. Har man mod på lidt mere finder man højt oppe bag byen et fint Franciskanerkloster fra 1400-tallet, hvorfra udsigten over Orebic og Korcula er ganske betagende. Turen er stejl så det kræver at man er godt gående.

Korcula – Marco Polos fødeø

Fra havnen i Orebic kan du tage passagerfærgen til byen Korcula på øen af samme navn. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure. Inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer. Langs den idylliske promenade ligger skibene side om side i det smaragdgrønne vand. Herudover har du mulighed for at opleve den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret.

Korcula havn Korcula byport

Montenegro og Europas sydligste fjord

Ca. 45 minutters kørsel fra Mlini ligger grænsen til Montenegro og turen langs Kotor-bugtens turkisblå vand til den lille hyggelige by Perast, er hele turen værd. Herfra har man en ganske kort sejlads til én af fjordens 2 kunstigt anlagte øer, Our Lady of the Rocks. I den gamle vidunderlige by Kotor kan man gå på opdagelse i de små gader og stræder. Byen er en sand perle med fine palæer, kirker, små butikker og indbydende caféer. Overalt i byen skimtes den enorme bymur, som kravler langt op på byens omkringliggende bjerge. Følger man ruten langs vandet kan man fra Lepetani krydse bugten med en lille færge for derefter at begive sig den korte vej retur til grænseovergangen til Kroatien. 

Kotor Kotor

Dag 8: Hjemrejse fra Dubrovnik til Danmark

Transfer fra hotellet til lufthavnen i Dubrovnik på egen hånd. Fly til Danmark efter nogle dejlige dage i skønne Kroatien.

Hotel

Hotel Astarea

Šetalište Marka Marojice bb
20207 Mlini
Kroatien


Moderne hotel lige ved vandet og ca. 10 min. gang fra byens marina og gamle bydel. Inden- og udendørs swimmingpools, 2 restauranter og barer, fitness, spa og wellness, elevator og gratis wi-fi. Komfortable værelser med balkon, aircondition, tv, telefon og hårtørrer. Værelser kan være beliggende i både hovedafdeling og annex. Hotellet tilbyder lufthavnstransfer, billeje og udflugtsprogram. Derudover også mulighed for at benytte de lokale busforbindelser til de nærliggende byer, eller sejle fra Mlini til Dubrovnik. Der kan tilkøbes halvpension ved ankomst til hotellet.

Læs mere om Hotel Astarea

Værd at vide

Valuta:

Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,05. 
Der kan veksles på mange hoteller.

Indkøb:

Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning:

Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El:

220 v – europæiske stik med 2 ben.

Rabatter:

3. person i opredning kr. 500
1 barn (0-1,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 2.000
1 barn (2-11,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 1.000

NB! Opredning til 3. person er oftest på sovesofa.

Rejsemateriale:

Ca.10 dage før afrejsen fremsendes afrejseinformation. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Sønderborg med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet
Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 220 - bestilles sammen med rejsen.

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.
 

Fra Sønderborg Lufthavn - Afrejse den 30. april - 21. maj 2022
Fra Sønderborg kl. 09.00 til Dubrovnik med ankomst kl. 12.45
Fra Dubrovnik kl. 12.30 til Sønderborg med ankomst kl. 16.15


Fra Sønderborg Lufthavn - Afrejse den 17. september 2022
Fra Sønderborg kl. 08.00 til Dubrovnik med ankomst kl. 11.45
Fra Dubrovnik kl. 13.15 til Sønderborg med ankomst kl. 17.00
 

Fra Sønderborg Lufthavn - Afrejse den 24. september - 8. oktober 2022
Fra Sønderborg kl. 09.00 til Dubrovnik med ankomst kl. 12.45
Fra Dubrovnik kl. 12.30 til Sønderborg med ankomst kl. 16.15
 

Bagage: Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet: Der flyves med Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

 

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
30-04-2022Fly fra Sønderborg Lufthavn65.698,-Bestil rejsenMere information
07-05-2022Fly fra Sønderborg Lufthavn65.698,-Bestil rejsenMere information
14-05-2022Fly fra Sønderborg Lufthavn66.498,-Bestil rejsenMere information
21-05-2022Fly fra Sønderborg Lufthavn66.498,-Bestil rejsenMere information
17-09-2022Fly fra Sønderborg Lufthavn66.698,-Bestil rejsenMere information
24-09-2022Fly fra Sønderborg Lufthavn66.698,-Bestil rejsenMere information
01-10-2022Fly fra Sønderborg Lufthavn66.698,-Bestil rejsenMere information
08-10-2022Fly fra Sønderborg Lufthavn66.498,-Bestil rejsenMere information