Dubrovnik og Det Kroatiske Ø-hav

Vinøen Peljesac, idylliske Korcula og Dubrovnik

Dubrovnik og den Kroatiske Skærgård

FRA SØNDERBORG LUFTHAVN DIREKTE TIL DUBROVNIK.

Oplevelsesrig rejse til perlerne i den Kroatiske Skærgård inklusiv skønt hotel med halvpension, vin, øl og vand ad libitum alle aftener.

 • Fly fra Sønderborg direkte til Dubrovnik - nemt og bekvemt.
 • Hotel med høj standard og god mad.
 • Mulighed for udflugt til Dubrovnik - Europas smukkeste by.
 • Mulighed for rundtur på den frodige ø Peljesac med vinmarker, mandel- og citrontræer.
 • Sejltur til idylliske Korcula – Marco Polos berømte fødeø.
 • Rutineret dansk rejseleder med fra start til slut.

 

Med i prisen:

 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag med drikkelse ad libitum
 • Orienterende tur til Orebic
 • Vandretur til det lokale kloster
 • Flybillet inkl. afgifter
 • Transfer t/r
 • 15 kilo bagage til check-in
 • 5 kilo håndbagage
 • Dansk rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 898. Superior dobbeltværelse med balkon mod havet i Peljesac kr. 598 pr person. Dobbelværelse med fransk balkon mod havet i Peljesac kr. 298 pr person. Afbestillingsforsikring kr. 725. Ørundtur med vinsmagning kr. 200. Udflugt til Dubrovnik med lokalguide kr. 300. Udflugt til Korcula med båd og lokalguide kr. 200. Udflugt til Ston med saltværk, frokost og østerssmagning kr. 300. Alle bestilles med rejsen. 

Se film om øen Peljesac, hvor vi bor 7 nætter : 


Se film om Dubrovnik

Bestil rejsen

Pris fra 6.998,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension 
 • 7 x vin/øl/vand til maden
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Skønne oplevelser i den Kroatiske Skærgård
Dobrodosli og velkommen til Kroatiens smukke perler, skønt beliggende i den solrige Kroatiske Skærgård. Her er klimaet mildt og dejligt allerede i de tidlige forårsmåneder, og de naturskønne omgivelser er balsam for sjælen. De kroatiske perler Dubrovnik, Ston og Korcula gemmer på et væld af gode oplevelser, krystalklart vand og charmerende byer.

Du skal bo hele 7 nætter på det flotte Grand Azur Hotel på den frodige halvø Peljesac - en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder og en skøn perle i det Kroatiske øhav.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Dobrodosli og velkommen til Kroatiens smukke skærgård

Med Alsie Express flyver vi fra Sønderborg direkte til Dubrovnik, hvor vi bliver mødt af et hjerteligt velkommen af vores kroatiske chauffør. Videre med den komfortable bus til indkvartering og middag inkl. drikkevarer på vores hotel for de næste 7 nætter.

Dag 2: Orienterende tur til Orebic

Med rejselederen går vi langs vandet den korte tur til Orebic. Byen ligger smukt placeret ved Peljeski-kanalen og er en stolt søfartsby, hvorfra de dygtige kaptajner kaptajner havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byen søfartsmuseum. Rejselederen viser rundt i byen, så du hurtigt føler dig hjemme. Eftermiddagen er på egen hånd til at nyde hotellets gode faciliteter, slappe af ved poolen eller tage en svømmetur i det fristende vand ved hotellets strand. Orienterende tur inkluderet.

Dag 3: Frodige Peljesac og vidunderlige vine

Orienterende rundtur på øen, som bare er 7 km på sit bredeste sted, i nærmere øjesyn.  Peljesac er en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder og du finder her nogle af Kroatiens bedste vine, produceret efter gamle græske og romerske traditioner samt velsmagende østers og muslinger, som regionen er kendt for. Øen er endnu ganske uberørt og de bjergrige landskaber strækker sig så langt øjet rækker. Smukke strande med krystalklart vand gemmer sig i de små bugter og vinmarkerne pryder de stejle skråninger. Undervejs besøger vi en vinbonde og smager på nogle af øens dejlige vine - tag med og bedøm selv når vi smager de velsmagende dråber. Pris for udflugt kr. 200 inkl. vingårdsbesøg og smagning. Bestilles med rejsen.

Frodige Peljesac med vinmarker og bjerge

Dag 4: Byrundtur i Dubrovnik – Europas smukkeste by

Tidlig morgenmad på hotellet og derefter langs den smukke kyststrækning til Dubrovnik. Her mødes vi med vores lokalguide ved én af byens flotte porte og til fods oplever vi byens flotteste seværdigheder som Plac Stradun - byens hovedgade med de mange fine butikker, Rektorpaladset, Domkirken, den charmerende havn og meget mere. Dubrovnik er ikke en stor by, og du bliver hurtigt stedkendt mellem de små listige og charmerende stræder. Her er liv og dejlig atmosfære - dette får du også rig mulighed for at opleve på egen hånd. Gå evt. en tur på byens imponerende forsvarsmure (entré 250 Kuna pr. person) eller nyd livet på én af de mange indbydende cafeér. Pris for heldagsudflugt inkl. lokalguide kr. 300. Bestilles med rejsen.

Dubrovnik hovedgade Dubrovnik udsigt

Dag 5: Afslapning på hotellet eller hyggelig vandretur til det lokale kloster

Brug dagen til at slappe af på hotellet og stranden eller tag med rejselederen på en vandretur (ca. 1,5 km.) til det lokale franciscaner kloster fra 1400-tallet, der er beliggende på en bakketop ca. 152 meter over havet. Herfra får du en fantastisk udsigt ud over Orebic og Korcula. Turen er stejl så det kræver at man er godt gående. Resten af dagen har du til egne oplevelser. Har man lyst til bare at slappe af i skyggen og nyde lidt koldt at drikke eller en let frokost, finder man til højre for hotellet en lille hyggelig restaurant beliggende ved den lille sti ved vandet blandt høje træer. Vandretur inkluderet.

Dag 6: Korcula – Marco Polos fødeø

Fra havnen i Orebic tager vi passagerfærgen til byen Korcula på øen af samme navn. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure. Inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer. Langs den idylliske promenade ligger skibene side om side i det smaragdgrønne vand. Herudover får du mulighed for at opleve den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret. Pris kr. 200 inkl. billet til båd ekskl. evt. entréer. Bestilles med rejsen.

Korcula havn Korcula byport

Dag 7: Bymuren i Ston og østers i Mali Ston

Hyggelig udflugt til byen Ston med den 5 km lange bymur fra det 14. og 15. århundrede og som kaldes Europas svar på Den Kinesiske Mur. Med rejselederen rundt i byen og mulighed for at gå en tur på bymuren. Mærk historiens vingesus og nyd den skønne udsigt fra det imponerende bygningsværk. Vi besøger også det lokale saltværk, hvor vi ser hvordan man producerer salt fra havet. Dette gøres stadig på traditionel vis. Herfra til Mali Ston, som betyder Lille Ston. Byen er kendt for sin østersproduktion, som nogle mener er de bedste i hele verden. Du får mulighed for at smage og spise en dejlig frokost i byen. Udflugtspris kr. 300 inkl. entré, østerssmagning og frokost. Bestilles med rejsen.

Dag 8. Hjemrejse til Danmark

Transfer til lufthavnen i Dubrovnik og herfra med Alsie Express retur til Sønderborg efter 8 flotte dage på den skønne ø Peljesac.

Hotel

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac
Dejligt hotel beliggende i skønne, grønne omgivelser og lige ud til det krystalklare vand med udsigt til ø-havet og den nærliggende ø Korcula. Serviceminded personale i alle afdelinger af hotellet. Mange hyggelige områder til fælles samvær, aperitifbar, strandbar og fin terrasse. Der er forskellige former for underholdning alt afhængig af sæson. Der er også en dejlig swimmingpool med gratis liggestole og parasoller i grønt område med pinjetræer, nerier og lavendler. Der er håndklædeservice på hotellet når man benytter swimmingpoolen. Privat strand med småsten, hvor der er mulighed for, mod betaling, at leje liggestole og parasoller. På hotellet er der også mulighed for wellness, spørg om priser i receptionen. Der er elevator. I gåafstand (1,5 km op ad bakke) fra hotellet ligger et fint franciskanerkloster og ca. 20 min. gang langs strandpromenaden til den stolte søfartsby Orebic.

Morgen og aftensmad serveres som stor indbydende buffet med varme og kolde retter, salater, desserter med mere. Øl, vin og vand ad libitum til aftensmaden. Der er mulighed for at spise ude på terrassen.

Alle værelser med bad, toilet, hårtørrer, minibar, værdiboks, tv og aircondition. Værelserne er ikke af de største, men moderne og nydeligt indrettet.

Junior suite med balkon mod havet kan tilkøbes for kr. 598 pr person. Dobbeltværelser med fransk balkon mod havet kan tilkøbes for kr. 298 pr person.

Læs mere om Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

 

 

Værd at vide

Rejsen

Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Der forekommer både trapper og kuperet terræn.

Valuta

Euro. 1 € = 7,5 kr.

I Kroatien anvendes Kroatiske Kuna: HRK 1 er ca 1 DKK.

Indkøb

Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Entreer

Er eksklusive medmindre andet er nævnt – beregn ca. € 20.

Badning

Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El

220 v – europæiske stik med 2 ben.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

Klima

Generelt sensommer og forårvejr med en dagstemperatur på omkring 20 grader.
Læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/vejrudsigt-kroatien-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Bus

Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Fly

Alsie Express - flyvetid ca. 4 timer fra Sønderborg.

Rabatter:

3. person fra 14 år i opredning kr. 300
1 barn (0-6,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 500
1 barn (7-13,99) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 300
1 barn (0-6,99 år) i værelse med 1 voksen kr. 500
1 barn (7-13.99 år) i værelse med 1 voksen kr. 300
2 børn (0-13,99) i værelse med 2 voksne kr. 300 pr. barn

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Sønderborg med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 220 - bestilles sammen med rejsen.

Vigtigt

Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.
 

Fra Sønderborg Lufthavn - Afrejse den 30. april - 21. maj 2022
Udrejse fra Sønderborg kl. 09.00 til Dubrovnik med ankomst kl. 12.45
Hjemrejse fra Dubrovnik kl. 12.30 til Sønderborg med ankomst kl. 16.15


Fra Sønderborg Lufthavn - Afrejse den 17. september 2022
Udrejse fra Sønderborg kl. 08.00 til Dubrovnik med ankomst kl. 11.45
Hjemrejse fra Dubrovnik kl. 13.15 til Sønderborg med ankomst kl. 17.00
 

Fra Sønderborg Lufthavn - Afrejse den 24. september - 8. oktober 2022
Udrejse fra Sønderborg kl. 09.00 til Dubrovnik med ankomst kl. 12.45
Hjemrejse fra Dubrovnik kl. 12.30 til Sønderborg med ankomst kl. 16.15

NB! Flytider er vejledende.

Bagage:

Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet:

Der flyves Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse

Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested

Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering

I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Kort

Dubrovnik og det kroatiske øhav

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
30-04-2022Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 86.998,-Bestil rejsenMere information
07-05-2022Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 86.998,-Bestil rejsenMere information
14-05-2022Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.298,-Bestil rejsenMere information
21-05-2022Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.298,-Bestil rejsenMere information
17-09-2022Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.698,-Bestil rejsenMere information
24-09-2022Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.498,-Bestil rejsenMere information
01-10-2022Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.298,-Bestil rejsenMere information
08-10-2022Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.298,-Bestil rejsenMere information