Dubrovnik og Den Kroatiske Skærgård

Vinøen Peljesac, idylliske Korcula og Dubrovnik

Dubrovnik og den Kroatiske Skærgård

NYHED FRA SØNDERBORG OG ODENSE LUFTHAVN

Oplevelsesrig rejse til perlerne i den Kroatiske Skærgård inklusiv skønt hotel med halvpension, vin, øl og vand ad libitum alle aftener.

 • Fly fra Sønderborg via Odense til Dubrovnik - nemt og bekvemt.
 • Hotel med høj standard og god mad.
 • Mulighed for udflugt til Dubrovnik - Europas smukkeste by.
 • Mulighed for rundtur på den frodige ø Peljesac med vinmarker, mandel- og citrontræer.
 • Sejltur til idylliske Korcula – Marco Polos berømte fødeø.
 • Rutineret dansk rejseleder med fra start til slut.

 

Med i prisen:

 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag med drikkelse ad libitum
 • Orienterende tur til Orebic
 • Vandretur til det lokale kloster
 • Flybillet inkl. afgifter
 • 15 kilo bagage til check-in
 • 5 kilo håndbagage
 • Dansk rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden.
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 798. Superior dobbeltværelse med balkon mod havet i Peljesac kr. 598 pr person. Dobbelværelse med fransk balkon mod havet i Peljesac kr. 298 pr person. Afbestillingsforsikring kr. 485.
Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.


 

Se film om øen Peljesac, hvor vi bor 7 nætter : 


Se film om Dubrovnik

Bestil rejsen

Pris fra 6.498,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension 
 • 7 x vin/øl/vand til maden
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Skønne oplevelser i den Kroatiske Skærgård
Dobrodosli og velkommen til Kroatiens smukke perler, skønt beliggende i den solrige Kroatiske Skærgård. Her er klimaet mildt og dejligt allerede i de tidlige forårsmåneder, og de naturskønne omgivelser er balsam for sjælen. De kroatiske perler Dubrovnik, Ston og Korcula gemmer på et væld af gode oplevelser, krystalklart vand og charmerende byer.

Du skal bo hele 7 nætter på det flotte Grand Azur Hotel på den frodige halvø Peljesac - en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder og en skøn perle i det Kroatiske øhav.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Dobrodosli og velkommen til Kroatiens smukke skærgård
Med Alsie Express flyver vi fra Sønderborg til Odense, hvor der bliver et kort stop for at samle fynboerne op. Herfra flyver vi direkte til Dubrovnik, hvor vi bliver mødt af et hjerteligt velkommen af vores kroatiske chauffør. Videre med den komfortable bus til indkvartering og middag inkl. drikkevarer på vores hotel for de næste 7 nætter.

Varieret og spændende udflugftsprogram:

Orienterende tur til Orebic
Vi følger stien langs vandet fra hotellet til Orebic havn. Byen er en rigtig stolt søfartsby, og de dygtige kaptajner fra Orebic havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byens søfartsmuseum. Rejselederen viser rundt, så du hurtigt føler dig hjemme i denne skønne by. Eftermiddagen har du til afslapning og egne oplevelser. Orienterende tur inkluderet.

Frodige Peljesac og vidunderlige vine
Orienterende rundtur på øen, som bare er 7 km på sit bredeste sted, i nærmere øjesyn. Undervejs besøger vi en vinbonde og smager på nogle af Kroatiens bedste vine - tag med og bedøm selv når vi smager de velsmagende dråber. Pris for udflugt kr. 175 inkl. vinsmagning.

Frodige Peljesac med vinmarker og bjerge

Byrundtur i Dubrovnik – Europas smukkeste by
Tidlig morgenmad på hotellet og derefter langs den smukke kyststrækning til Dubrovnik. Her mødes vi med vores lokalguide ved én af byens flotte porte og til fods oplever vi byens flotteste seværdigheder som Plac Stradun - byens hovedgade med de mange fine butikker, Rektorpaladset, Domkirken, den charmerende havn og meget mere. Dubrovnik er ikke en stor by, og du bliver hurtig stedkendt mellem de små listige og charmerende stræder. Her er liv og dejlig atmosfære - dette får du også rig mulighed for at opleve på egen hånd. Gå evt. en tur på byens imponerende forsvarsmure (entré 250 Kuna pr. person) eller nyd livet på én af de mange indbydende cafeér. Pris for heldagsudflugt inkl. lokalguide kr. 250.

Dubrovnik hovedgade Dubrovnik udsigt


Afslapning på hotellet eller hyggelig vandretur til det lokale kloster
Brug dagen til at slappe af på hotellet og stranden eller tag med rejselederen på en vandretur (ca. 1,5 km.) til det lokale franciscaner kloster fra 1400-tallet, der er beliggende på en bakketop ca. 152 meter over havet. Herfra får du en fantastisk udsigt ud over Orebic og Korcula. Turen er stejl så det kræver at man er godt gående. Resten af dagen har du til egne oplevelser. Har man lyst til bare at slappe af i skyggen og nyde lidt koldt at drikke eller en let frokost, finder man til højre for hotellet en lille hyggelig restaurant beliggende ved den lille sti ved vandet blandt høje træer. Vandretur inkluderet.

Bymuren i Ston og østers i Mali Ston
Hyggelig udflugt til byen Ston med den 5 km lange bymur fra det 14. og 15. århundrede og som kaldes Europas svar på Den Kinesiske Mur. Med rejselederen rundt i byen og mulighed for at gå en tur på bymuren. Mærk historiens vingesus og nyd den skønne udsigt fra det imponerende bygningsværk. Vi besøger også det lokale saltværk, hvor vi ser hvordan man producerer salt fra havet. Dette gøres stadig på traditionel vis. Herfra til Mali Ston, som betyder Lille Ston. Byen er kendt for sin østersproduktion, som nogle mener er de bedste i hele verden. Du får mulighed for at smage, så kan du jo danne din egen mening. Udflugtspris kr. 95, ekskl. entréer og østerssmagning.

Korcula – Marco Polos fødeø
Fra havnen i Orebic tager vi passagerfærgen til byen Korcula på øen af samme navn. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure. Inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer. Langs den idylliske promenade ligger skibene side om side i det smaragdgrønne vand. Herudover får du mulighed for at opleve den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret. Pris kr. 200 inkl. billet til båd ekskl. evt. entréer.

Korcula havn Korcula byport

Dag 8. Hjemrejse til Danmark
Transfer til lufthavnen i Dubrovnik og herfra med Alsie Express retur til hhv. Odense og Sønderborg efter 8 flotte dage på den skønne ø Peljesac.

Hotel

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac
Dejligt hotel beliggende i skønne, grønne omgivelser og lige ud til det krystalklare vand med udsigt til ø-havet og den nærliggende ø Korcula. Serviceminded personale i alle afdelinger af hotellet. Mange hyggelige områder til fælles samvær, aperitifbar, strandbar og fin terrasse. Der er forskellige former for underholdning alt afhængig af sæson. Der er også en dejlig swimmingpool med gratis liggestole og parasoller i grønt område med pinjetæer, nerier og lavendler. Der er håndklædeservice på hotellet når man benytter swimmingpoolen. Privat strand med småsten, hvor der er mulighed for, mod betaling, at leje liggestole og parasoller. På hotellet er der også mulighed for wellness, spørg om priser i receptionen. Der er elevator. I gåafstand (1,5 km op ad bakke) fra hotellet ligger et fint franciskanerkloster og ca. 20 min. gang langs strandpromenaden til den stolte søfartsby Orebic.

Morgen og aftensmad serveres som stor indbydende buffet med varme og kolde retter, salater, desserter med mere. Øl, vin og vand ad libitum til aftensmaden. Der er mulighed for at spise ude på terrassen.

Alle værelser med bad, toilet, hårtørrer, minibar, værdiboks, tv og aircondition. Værelserne er ikke af de største, men moderne og nydeligt indrettet.

Superiordobbeltværelser med balkon mod havet kan tilkøbes for kr. 598 pr person. Dobbeltværelser med fransk balkon mod havet kan tilkøbes for kr. 298 pr person.

Læs mere om Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

 

 

Gæsterne siger

Kroatiske Perler - Gæsterne siger

"Et godt rejsemål med smukke byer, bygninger og dejligt badevand. Der er historie og kultur at hente hjem."

"Skøn oplevelsesrig tur - Kroatien er et smukt land."

"Alt fungerede godt på rejsen og Kroatiens perler har vi trukket på en snor."

 

Værd at vide

Valuta:
Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,05.

Indkøb:
Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning:
Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El:
220 v – europæiske stik med 2 ben.

Bus:
Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Fly:
Alsie Express - flyvetid ca. 4 timer fra Sønderborg og ca. 3 timer 45 minutter fra Odense.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Flybillet
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev omkring mødetid i lufthavnen. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas.
Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen eller vores lufthavnsguide FØR check-in.

Flyv fra Sønderborg via Odense med Gislevs eget charterfly fra Alsie Express.

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 180 - Bestilles sammen med rejsen.

Fra Sønderborg Lufthavn via Odense  
Fra Sønderborg kl. 10.45 til Odense med ankomst kl. 11.10
Fra Odense kl. 11.45 til Dubrovnik med ankomst kl. 15.35

Fra Dubrovnik kl. 16.30 til Odense med ankomst kl. 20.20
Fra Odense kl. 20.50 til Sønderborg med ankomst kl. 21.15

I skal ikke forlade flyet i Odense.

Bagage
Du må medtage 15 kg samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
09-05-2020Fly fra Sønderborg via OdenseMere end 86.498,-Bestil rejsenMere information
16-05-2020Fly fra Sønderborg via OdenseMere end 86.498,-Bestil rejsenMere information