Den Dominikanske Republik


 

Danmarks eneste rundrejse med dansk rejseleder til Den Dominikanske Republik - perfekt kombination af caribiske oplevelser og afslapning.

 • Mulighed for bådtur til paradis-øen Isla Saona
 • Oplev det frodige land - smag lokal rom og chokolade
 • Rigtig gode hoteller - og dansk rejseleder fra start til slut 


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 5 x All-Inclusive
 • Udflugt med drypstenshuler, sukkerrør og kunstnerby
 • Entré til rom-museum inkl. romsmagning
 • Kakao-plantage med chokoladesmagning
 • Ridetur til vandfaldet El Salto del Limon
 • Hval safari i Samaná bugten
 • Byrundtur i hovedstaden Santo Domingo
 • Dansk rejseleder
 • Flybillet og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 5.850. Afbestillingsforsikring kr. 1.550. Udflugt til Isla Saona kr. 750. dag 2.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Den Dominikanske Republik - Skønne oplevelser i hjertet af Caribien
Columbus opdagede, det der i dag hedder Den Dominikanske Republik, på hans første rejse til den nye verden i 1492. Siden har mange fået øjnene op for denne perle i Caribien. Landet er på størrelse med Danmark – men derudover er der ikke mange ligheder. Den centrale del er domineret af høje frodige bjerge, mens mere end 1.600 km kystlinje byder på den ene spektakulære strand efter den anden. De slanke palmer svajer blidt i den lune brise og kaster deres skygge på de kridhvide sandstrande og det krystalklare vand. I hovedstaden Santo Domingo venter smukke huse fra kolonitiden, pastelfarvede husfacader, hestevogne og lokalbefolkning i farvestrålende tøj der danser merengue, ganske enkelt fordi deres livsglæde, forbyder dem at lade være. Mod nord ligger den charmerende by Samaná. I bugten venter en umådelig flot sejltur blandt bratte kalkstens-øer og ikke mindre en 2.500 pukkelhvaler yngler her i januar og februar. Rundrejsen slutter i Punta Cana med 3 nætter på et lækkert strandresort med all inclusive. Velkommen til en perfekt kombination af oplevelser og afslapning.

Tanken bag rejsen
Der findes mange øer i Caribien og det krystalklare vand og de slanke palmer tiltrækker mange solhungrende gæster om vinteren. For Gislev er Caribien dog meget mere end strand. I Den Dominikanske Republik får du en perfekt kombination af spændende historie, overdådig natur, spændende dyreliv og skønne strande.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Billund eller København.
Flyskift før ankomst til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Indkvartering for 3 nætter i La Romana på all-inclusive hotel ved stranden. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning på flyet (Paris - Punta Cana) samt all inclusive på vores hotel efter ankomst.

Dag 2: Afslapning på vores resort eller sejltur til paradis-øen Isla Saona.
Denne første dag i Caribien lader dig vælge ml. at tilbringe en hel dag på vores all inclusive resort ved stranden, eller du kan tage med på en skøn ekstraudflugt til den lille ø, Isla Saona. Øen, der er 25 km lang og 5 km bred, blev navngivet af Columbus i 1494 på hans anden rejse til den nye verden. Her er der tid til at slappe af på de kridhvide sandstrande under de svajende palmer og indimellem snuppe en dukkert i det svalende, klare turkisblå vand. Isla Saona er en tropisk ø, ikke langt fra fastlandet på den sydøstlige spids af Den Dominikanske Republik. Øen er et statsejet beskyttet naturreservat og er en del af Parque Nacional Cotubanamá. Afgang fra vores hotel ca. 08.30/08.45 mod Port Bayahibe. Afgang med båden kl. 09.00 fra Bayahibe. Vores første stop mod Isla Saona er ved Piscina Natural, som er et stort sandplateau ude i havet, hvor vandet ikke når højere end til brystkassen. Her gør vi stop i ca. 45 min. og du har mulighed for at hoppe i det flotte klare og varme vand, inden vi fortsætter ca. 40 min. til Isla Saona. På Isla Saona skal vi nyde en af øens smukkeste strande. Her vil du få mulighed for at bade, snorkle eller blot slappe af på den skønne strand. Udflugten inkluderer drikkevarer undervejs (ikke alkohol), samt en let frokost. Vi er tilbage på vores hotel kl. ca. 17.00. Husk at medbringe: lille rygsæk/taske med badetøj, solhat/tørklæde, solcreme, sandaler/klipklapper eller lign., kamera, håndklæde, ekstra drikkevand. Bemærk at Gislevs rejseleder deltager på denne udflugt. Velkommen til en dag i paradis. Måltider inkluderet denne dag: All inclusive på vores hotel (frokost er inkl. på udflugten til Isla Saona).

Rejse til Den Dominikanske Republik

Dag 3: Drypstenshule, sukkerrør og kunstnerby.
I dag kan du igen frit vælge mellem at blive på resortet og nyde den Caribiske stemning eller tage med på en heldagsudflugt (er inkluderet i rejsens pris) til Cuevas de las Maravillas og Altos de Chavón. Gislevs rejseleder deltager på denne udflugt. Efter morgenmaden er der afgang kl. ca. 09.00 med bus mod de spektakulære og spændende drypstenshuler, Cuevas de las Maravillas. Her findes både vand, imponerende stalaktitter og hundredvis af hulemalerier lavet af den oprindelige befolkning Taino indianerne. Gåturen gennem hulerne tager ca. 45 min. Dagens udflugt fortsætter gennem landbrugsarealer med sukkerrør til den historiske by Altos de Chavón, hvor de fleste huse er bygget i stil med arkitektur fra 1600-tallet. Vi er tilbage på vores hotel kl. ca. 14.30. Måltider inkluderet denne dag: All inclusive på vores hotel.

Cuevas de las Maravillaset - Den Dumonikanske Republik Altos de Chavön

Dag 4: Romsmagning hos Barceló Rum.
I San Pedro de Macoris besøger vi et interessant rom-museum Historic Barceló Rum, hvor vi bliver klogere på den spændende proces med at fremstille rom af høj kvalitet. Efterfølgende skal vi smage på de gode vare. Overnatning i Santo Domingo, hovedstaden med den berømte gade Las Damas, der var den første asfalterede gade i den nye verden. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Romsmagning hos Barcelô Rum Santo Domingo med den berømte gade Las Damas

Dag 5: Kakaoplantage og chokolade-smagning.
Klimaet i Den Dominikanske Republik, er perfekt til dyrkning af en lang række afgrøder som f.eks. kaffe, tobak og kakao. Vi besøger en kakao-plantage og hører om kakaoens spændende historie, lærer om forarbejdningen og smager på den lækre chokolade. Vi fortsætter til den 63 km lange bjergrige halvø Samaná. Her venter der et sandt tropisk paradis med krystalklare floder og små øde strande. Overnatning i Las Terrenas på skønt hotel ud til stranden. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost.

På besøg på en Kakaoplantage Den Dominikanske Republik

Dag 6: Vandfald i regnskoven og lokal frokost.
Efter en god morgenmad, er der afgang kl. 08.00 fra vores hotel. Oppe i bjergene venter der en hyggelig ridetur i kuperet terræn (2,5 km) til vandfaldet El Salto Del Limon. Rideturen vil vare ca. 45 min. Undervejs udpeger vores lokalguide tropiske frugter som f.eks. kakao i den tropiske skov. Medbring gerne badetøj, for der er rig mulighed for en svalende dukkert i det klare vand ved foden af det 50 meter høje vandfald. Bemærk at der er 300 trappetrin ned til vandfaldets badesø.  Efter den flotte oplevelse skal vi spise frokost på en landlig restaurant før vi kører tilbage til hotellet. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost.

vandfaldet El Salto Del Limon Den Dominikanske Republik - papegøjer

Dag 7: Sejltur i Samana Bugten
Bugten er er kendt for et rigt dyreliv og i januar og februar kommer ikke mindre end 2.500 pukkelhvaler ind i bugten for at yngle, så vi håber at komme tæt på nogen af havets giganter. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 Sejltur i Haitises National Park - pukkelhval

Dag 8: Hovedstaden Santo Domingo.
Byen, der blev grundlagt i 1496, var. Det var her at man byggede den første by og katedral i Den Nye Verden. Vi besøger det historiske kvarter Colonial Zone, hvor kønne huse fra kolonitiden ligger som perler på en snor i de smalle gader. På vores vej gennem byen ser vi Columbus´ hus og passerer forbi pastelfarvede huse og hyggelige pladser. Måske oplever vi lokale danse merengue – et ikke ukendt fænomen i gadebilledet. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Santo Domingo Santo Domingo

Dag 9: All-inclusive i Punta Cana.
Efter morgenmaden kører vi det korte stykke til Punta Cana, hvor vi indkvarteres for 2 nætter på et dejligt all-inclusive hotel beliggende ud til den skønne strand. Måltider inkluderet denne dag: All inclusive på vores hotel.

All Inclusive i Punta Cana

Dag 10: Dagen er fri til afslapning.
Nyd den skønne strand og slap af under palmerne. Måltider inkluderet denne dag: All inclusive på vores hotel.

Den Dominkanske Republik - strand

Dag 11: Afslapning – hjemrejse om aftenen.
Hele dagen er fri til at nyde de skønne omgivelser, før vi kører til lufthavnen. Midt på aftenen påbegynder vi vores flyrejse mod Europa. Måltider inkluderet denne dag: All inclusive på vores hotel indtil check-ud samt forplejning på flyet (Punta Cana - Paris)

Dag 12: Hjemkomst til Danmark.
Flyskift før vi flyver det sidste lille stykke hjem til Billund eller København. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning på fly inden ankomst i Paris.

Hotel

Hotelliste Den Dominikanske Republik

Dag 1 + 2 + 3
Dreams Dominicus La Romana ****

Playa Bayahibe, La Altagracia,
23101, Den Dominikanske Republik
Læs mere om hotellet her

4 stjernet strand resort med 3 swimmingpools og all-inclusive. Der er 10 restauranter at vælge imellem – lige fra café til buffet og til á la carte. Drikkevarer som f.eks. øl, vin og drinks er også inkluderet. Pæne rummelige værelser med bad og toilet, tv, hårtørrer og minibar.

Dreams Dominicus La Romana
Dreams Dominicus La Romana

Dag 4 + 8
Hodelpa Nicolas de Ovando ****

Cuidad Colonial, Calle Las Damas,
Santo Domingo 10210, Den Dominikanske Republik
Læs mere om hotellet her

Hotellet er beliggende i 3 historiske bygninger fra 1502, hvoraf den ene tilhørte Santo Domingos grundlægger guvernør Nicolas Ovando. Hotellet har swimmingpool, restaurant, bar, fitnesscenter og gratis wifi. Hotellet ligger midt i det historiske kvarter og direkte ud til hovedgaden Las Damas – den første brolagte vej i Den Nye Verden. Pæne værelser med bad og toilet, tv, hårtørrer, minibar og sikkerhedsboks.

Hodelpa Nicolas de Ovando
Hodelpa Nicolas de Ovando

Dag 5 + 6 + 7
Hotel Alisei ***

Playa las Terrenas 1 - Samana,
Francisco Alberto Caamaño Deñó,
Las Terrenas 32000, Den Dominikanske Republik
Læs mere om hotellet her

Hotel med 54 lejligheder i caribisk stil beliggende ved den smukke strand Terrenas Beach. Stranden er berømt for kilometervis af lækkert sand, krystalklart vand, koralrev og slanke palmer. Hotellet har restaurant og et lækkert poolområde. De små lejligheder er indrettet i caribisk stil med bad og toilet, tv, hårtørrer og køleskab.

Hotel Alisei

Dag 9 + 10
Now Larimar Resort ****

S/N El Cortecito, Avenida Alemania,
Punta Cana 23000, Den Dominikanske Republik
Læs mere om hotellet her


Lækkert all-inclusive hotel beliggende direkte ud til palmestrand med det fineste hvide sand. Hotellet har 728 værelser og 7 restauranter heraf 2 buffet, en café og 2 snack barer. Drikkevarer som f.eks. øl, vin og drinks er også inkluderet. Pæne rummelige værelser med balkon eller terrasse, bad og toilet, tv og hårtørrer.

Now Larimar Resort
Now Larimar Resort

Dag 11
Overnatning i fly.

Forbehold for ændringer.

Værd at vide

Værd at vide

Afrejse
Du møder rejselederen i Billund. Rejselederen er med på hele rejsen og assisterer ved flyskift i Paris. Rejsende fra København møder rejselederen i Paris ved den gate hvorfra flyet til Punta Cana afgår. Ved ankomst til Punta Cana beder vi dig venligst vente på rejselederen ved bagagebåndet. Når alle er samlet ved bagagebåndet i ankomsthallen, følger rejselederen gruppen til bussen.

Aircondition
Der er aircondition på hotellet. Kan støje en smule.

All inclusive
All inclusive på består af alle måltider samt lokale drikkevarer.

Bagage Air France
Der må medbringes en kuffert pr. person. Den må veje 23 kilo. Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 1/4 2018). Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 12 kilo og max. dimensioner er 55 x 35 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser (sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelig lokal standard.

Børn
Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre. Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, anbefaler vi at der medbringes skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk).

Caribisk tid
Når man rejser til Caribien, skal man være indstillet på at befolkningen har et meget afslappet forhold til effektivitet og tid. Ting tager tid på øerne.

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge på restauranter – påregn 15-20%. På inkluderede måltider er drikkepenge inkluderet.

Drikkevand
Vi anbefaler filtreret vand eller vand på flaske.

Ekstra udflugt - Udflugt til Isla Saona - dag 2.
(skal tilkøbes hjemmefra - kr. 750. per person)

Isla Saona er en tropisk ø, ikke langt fra fastlandet på den sydøstlige spids af Den Dominikanske Republik. Øen er et statsejet beskyttet naturreservat og er en del af Parque Nacional Cotubanamá. Området er kendt for sine smukke hvide strande og klare vand, og er derfor også et yndet udflugtmål for turister som besøger Den Dominikanske Republik. Afgang fra vores hotel ca. 08:30/08:45 mod Bayahibe. Afgang med båden kl. 09:00 fra Bayahibe. Vores første stop mod Isla Saona er ved Piscina Natural, som er et stort sandplateau ude i havet, hvor vandet ikke når højere end til brystet. Her gør vi stop i ca. 45 min. og du har mulighed for at hoppe i det flotte klare og varme vand, inden vi fortsætter ca. 40 min. til Isla Saona. På Isla Saona skal vi først på en lille udflugt, hvor vi besøger en lille landsby som beboes af ca. 500 lokale. Vi nyder en frokost-barbecue her, inden turen fortsætter mod en af øens smukkeste strande. Her vil du få mulighed for at bade, snorkle eller blot slappe af på den skønne strand. Vi er tilbage på vores hotel ca. 17.00. Husk at medbringe: lille rygsæk/taske med badetøj, solhat/tørklæde, solcreme, sandaler/klipklapper eller lign., kamera, håndklæde, ekstra drikkevand. Udflugten inkluderer drikkevarer undervejs (ikke alkohol), samt barbecue-frokost. 

Elektricitet
110/120 volt – der skal bruges et stik med brede flade ben – medbring rejsestik.

Elevator
Der findes ikke nødvendigvis elevator på alle hoteller.

Entréer
På denne rejse er entréer til alle programsatte oplevelser inkluderet.

Fly
Der flyves med Air France. Tiderne er som følger:

Udrejse fra Billund:
Afrejse fra Billund 07.10 – Ankomst til Paris Charles de Gaulle 09.10
Afrejse fra Charles de Gaulle 14.25 – Ankomst til Punta Cana 18.45
Hjemejse til Billund:
Afrejse fra Punta Cana  21.05 – Ankomst til Paris Charles de Gaulle  10.25 (næste dag)
Afrejse fra Paris Charles de Gaulle 12.55 – Ankomst til Billund 14.40

Udrejse fra København:
Afrejse fra Billund 09.55 – Ankomst til Paris Charles de Gaulle 11.55
Afrejse fra Charles de Gaulle 14.25 – Ankomst til Punta Cana 18.45
Hjemejse til København:
Afrejse fra Punta Cana 21.05 – Ankomst til Paris Charles de Gaulle 10.25 (næste dag)
Afrejse fra Paris Charles de Gaulle 12.25 – Ankomst til Billund 14.20

Gangbesværede
Bemærk at der er langt at spadsere i lufthavnene. Er dette et problem så gør opmærksom på det ved bestilling af rejsen, så der kan bestilles kørsel/kørestol.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig
Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol. Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Hygiejne
Medbring evt. vådservietter eller desinfektionsgel som f.eks. Medicare der kan købes hos Matas. Håndhygiejne er vigtigt på en rejse hvor mange mennesker er samlet.

Hårtørrer
Generelt vil der være hårtørrer på værelserne.

Insekter
Almindeligvis er der ikke grund til at tage særlige forholdsregler. Skulle der undtagelsesvis være mange insekter, kan der let købes insektmidler lokalt.

Internet
Det er muligt at benytte wifi på hotellerne - evt. mod betaling.

Kreditkort
Kreditkort kan benyttes i stor udstrækning og der er hæveautomater flere steder.

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Medbring også gerne recept, hvis denne haves. Medicin pas er ikke nødvendig, men medbringer du medicin der indeholder morfin, er det vigtigt også at medbringe recept.

Pas
Dit pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst fra Den Dominikanske Republik. Venligst indsend kopi af pas bestilling af rejsen.

Påklædning
Generelt afslappet tøj – gerne af let bomuld. Lidt pænere tøj til aftenbrug, men det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt eller selskabstøj. Husk badetøj.

Placering i bus
Det er ikke muligt at købe faste pladser i bussen på denne rejse.

Rejseapotek
En maveinfektion kan forekomme overalt i verden. Men risikoen er større, når man er udsat for vekselvarme ved badning, solbadning og iskolde drikke. Bakteriefloraen er anderledes og uvant for vore maver – så det vil være en god idé at forebygge med f.eks. Paraghurt – og skulle det gå helt galt – så vil det være rart at have et stopmiddel som Imodium med. Er man så uheldig at bliver solskoldet – noget som er nemt at forebygge – så er Aloe Vera det bedste at smøre sig med. Aloe Vera kan købes som gele, men er også tilsat i mange fugtigheds- og aftersun cremer. Vi anbefaler at myggemidler købes lokalt.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rejseleder
Du møder Gislevs rejseleder i Billund. Rejselederen er med på hele rejsen. Rejsende fra København møder rejselederen i Paris ved den gate hvorfra flyet til Punta Cana afgår.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
Kunsthåndværk, chokolade, cigarer og rom kan med fordel købes. Ønsker du at købe tøj, sko og tasker, så vær opmærksom på at der er mange kopivarer af kendte mærker.

Sol & badning
Solen er stærk. Undgå ophold i direkte sol mellem 12.00 og 14.00. Medbring hat og solbriller og brug solcreme med høj faktor. Ved badning: Lad være med at gå længere ud i havet end du kan bunde. Der kan forekomme undervandsstrømme, som kan føre dig væk fra land. Skulle du komme i denne situation, så svøm ikke direkte ind mod stranden. Det er spild af kræfter og fuldstændig umuligt. Bevar roen og svøm til højre eller venstre. Når man mærker, at man er kommet ud af strømningen, kan man roligt svømme ind til stranden igen.

Sprog
Modersmålet er spansk – men engelsk er også udbredt.

Sygdom
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Telefon
For at ringe til Danmark fra Guadeloupe: tast 00 efterfulgt af landekode 45 og telefonnummer. Husk at slå mobildata + roaming fra på mobiltelefonen.

Tidsforskel
Danmark er foran i forhold til Den Dominikanske Republik. Tidsforskellen er 6 timer om sommeren og 5 timer om vinteren.

Toldregler
Fra Den Dominikanske Republik må du udføre 1 L alkohol, 200 cigaretter eller 100 cigarillos eller 50 cigarer. Der må i alt udføres varer til en værdig af kr. 3.250. Vær opmærksom på at det ulovligt at udføre souvenirs som er lavet af truede dyrearter f.eks. skildpaddeskjold og konkylier.

Vaccinationer
Der er ikke krav om særlige vaccinationer. Men spørg egen læge for en sikkerheds skyld.

Valuta
Den lokale møntfod hedder Dominikanske Pesos (RD$). 100 pesos er ca. 12-13 dkr. Medbring US dollars - de er lette at veksle undervejs og flere steder kan der også betales med US dollars. Der kan også medbringes euro – men de er knap så gangbare som dollars.

Visum
Danske statsborgere kan opholde sig i op til 3 måneder uden et decideret visum, men der skal købes et turistvisum/turistkort - dette er inklusiv i rejsens pris.

 

Kort

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in, såfremt du rejser fra samme lufthavn som rejselederen.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid
Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang.

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne i område D (se kort) under den grønne lego figur i loftet. Her venter rejselederen.


Billund mødested
 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang. Bemærk at du møder rejselederen i Paris ved den gate hvorfra flyet til Punta Cana afgår.