Barbados og krydstogt i Caribien

Livsnyderrejse med lækker mad og luksuriøse omgivelserNYHED All Inclusive hotel på Barbados og luksus krydstogt i Caribien

Denne skønne nyhed starter på Barbados, hvor vi overnatter en enkelt nat, før et luksuriøst krydstogt i det sydlige Caribien starter. Vi nyder det skønne klima og der venter mange oplevelser forude når vi besøger hele 5 spændende caribiske øer: De Hollandske Antiller og alle 3 af de såkaldte ABC-øer: Aruba, Bonaire og Curacao samt Grenada, og sidst men ikke mindst Port of Spain, der er hovedstaden i Trinidad og Tobago. Vel tilbage på Barbados slutter rejsen med 3 nætter på et dejligt All Inclusive hotel ved en af øens skønne strande. 
 

 •  8 dages luksus krydstogt inklusiv fuld forplejning om bord
 •  Inklusiv oplevelser med Gislevs erfarne rejseleder i alle havnebyer
 •  Flot sejlrute - Oplev hele 6 af Caribiens eksotiske øer

Med i prisen:

 • Flybilletter Billund eller København - Barbados T/R
 • 1 nat på Barbados inklusiv morgenmad
 • 3 nætter på All Inclusive Resort på Barbados
 • 8 dages krydstogt i indvendig dobbeltkahyt på Grandeur of the Seas
 • Helpension om bord på krydstogtskibet
 • Oplevelser med Gislevs rejseleder i alle havnebyer
 • Ø-rundtur på Barbados
 • Dansk rejseleder fra start til slut
   

Tillæg per person: Balkon kahyt kr. 3.500. Enkeltværelse/indvendig kahyt kr. 9.800. Enkeltværelse/balkon kahyt kr. 13.300.  Afbestillingsforsikring er 10% af rejsens pris.
                         

Bestil rejsen

Pris fra 24.998,-

13 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 3 nætter på Barbados med All Inclusive 
 • 8 dages krydstogt med helpension
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
Bestil rejsen

Kort

Om rejsen

NYHED All Inclusive hotel på Barbados og luksus krydstogt i Caribien

Denne skønne nyhed starter på Barbados. Den caribiske ø, der er lidt mindre end Bornholm, er indbegrebet af Caribien med hvide sandstrande, svajende palmer, krystalklart vand og calypsorytmer. Efter en enkelt overnatning på Barbados, går vi om bord på Grandeur of the Seas fra rederiet Royal Caribbean. Det overdådige krydstogtskib danner ramme om en eventyrlig og oplevelsesrig rejse rundt i Caribien.  

i besøger De Hollandske Antiller og alle 3 af de såkaldte ABC-øer: Aruba, Bonaire og Curacao. Her venter utallige smukke caribiske strande, charmerende hollandsk arkitektur og en interessant historie. Vi besøger også Grenada, hvor den franske historie er tydelig, ikke mindst i hovedstaden St. George, hvor du kan spadsere en tur og nyde de lokale markeder med duftende krydderier, som f.eks. kanel. Ingefær og muscatnød samt de saftige eksotiske frugter.

Det sidste stop på skibsrejsen, før skibet atter er tilbage på Barbados, er Port of Spain. Byen, der er hovedstaden i Trinidad og Tobago, ligger på den nordvestlige del af Trinidad. Øerne spændende historie har givet øerne en helt unik strejf af lande så forskellige som Indien, Afrika, Spanien, Frankrig, Kina og Portugal. Vel tilbage på Barbados slutter rejsen med 3 nætter på et skønt All Inclusive hotel ved en af øens skønne strande. Det fristende hav, der aldrig kommer under 27 grader, indbyder i den grad til en svømmetur.

Bemærk at du på denne unikke livsnyderrejse oplever hele 6 forskellige Caribiske øer og at hver dag er fyldt med lækker mad og luksuriøse omgivelser.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Fly til Barbados

Rejselederen står klar til at byde dig velkommen i Billund Lufthavn. Fly til Frankfurt, hvor der er flyskift. Rejsende fra København møder rejselederen i Frankfurt. Direkte fly fra Frankfurt til Bridgetown, Barbados, hvortil vi ankommer midt på eftermiddagen lokal tid. Vi kører til vores hotel hvor vi skal overnatte en enkelt nat. Resten af dagen er fri til nyde en svømmetur i den indbydende pool og slappe af oven på den lange rejse. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning om bord på den oversøiske flyvning.  

Dag 2:  Ø-rundtur Barbados. Check-in på Grandeur of the Seas. Skibet sejler kl. 22.00

Vi efterlader vores bagage på hotellet og tager på opdagelse på Barbados. Barbados var en engelsk koloni fra 1627 og helt frem til 1966, hvor den blev anerkendt som en selvstændig stat uafhængig af Storbritannien. Vi kører gennem den frodige dal St. George Valley og stopper ved Gun Hill Signal Station og hører om stedet vigtighed for tidligere tiders kommunikation. Vi befinder os her i 700 meters højde og der er en fremragende udsigt ud over Barbados. Efterfølgende besøger vi den tropiske have Welchman Hall Gully, hvor vi spadserer i omgivet af tropiske planter, eksotiske fugle og endda grønne aber. Turens næste stop er ved den historiske kirke St. Johns Parish Church, der blev bygget efter at en orkan ødelagde den oprindelige kirke i 1831. Vi fortsætter til smukke kyst Bathsheba, hvor store klippeblokke danner en flot kontrast til stranden og det klare vand. Mens vi nyder en forfriskning nyder vi den storslåede udsigt fra kystvejen East Coast Road før dagens sidste stop ved historiske St. Nicholas Abbey. Det siges at rommen er opfundet på Barbados og netop her bliver den interessante historie levende, når vi ser det ældste hus på Barbados og hører om sukkerrørene, sukkertoget og den første spæde start på romproduktion. Efter de mange spændende oplevelser kører vi til krydstogtsterminalen og går om bord på Grandeur of the Seas fra Royal Caribien. Det smukke skib er et af Royal Caribbeans mindre skibe med plads til 2.446 passagerer. Glæd dig til at udforske de 11 dæk og nyde det gode liv til søs og den udsøgte forplejning om bord. Hovedrestauranten hedder Great Gatsby Dining Room, men der er flere andre restauranter at vælge imellem som f.eks. den uformelle Windjammer Café. Skibets 760 besætningsmedlemmer står klar til at give dig en fantastisk oplevelse om bord på dette flydende luksushotel. Skibet sejler kl. 22.00, men vi går om bord tids nok til at nyde vores middag i skibets restaurant. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet. Middag om bord på skibet.

 

Dag 3: St. George, Grenada 08.00 – 14.00

Gå ikke glip af indsejlingen til St. George, hvortil skibet ankommer kl. 08.00. Grenadas hovedstad blev grundlagt af franskmændene i 1650. Bag den charmerende havnefront rejser de grønne bjerge sig og kulørte huse klamrer sig til de stejle skråninger. Du kan evt. spadsere op til Fort George, der blev bygget i 1710. Herfra er der en imponerende 360° udsigt over by, bjerge og det smukke hav. Vel tilbage i byen kan du evt. besøge Grenada National Museum, beliggende på hjørnet af Young Street og Monckton Street. For alle der elsker chokolade, er et besøg i House of Chocolate et must – eller tag på udflugt til den 300 år gamle kakaoplantage Belmont Estate. Det bedste ved St. George er dog blot at spadsere en tur og nyde de lokale markeder med duftende krydderier som f.eks. kanel. Ingefær og muscatnød samt de saftige eksotiske frugter. Selv om der er fuld forplejning på skibet – så prøv de lokale specialiteter som f.eks. BB´s Crabback. Skibet tilbyder mange interessante udflugter til f.eks. River Antoine Rum Destillery, hvor der er blevet fremstillet god rom på præcis samme måde siden 1785. Skibet sejler fra Grenada kl. 14.00 og der venter en flot eftermiddag med tid til at nyde livet på dækket. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 

Dag 4: Kralendijk, Bonaire 12.00 – 21.00

Sidst på formiddagen sejler vi ind til Kralendijk, Bonaire. Vi er nu kommet til de hollandske Antiller og i dag skal vi besøge den første af de såkaldte ABC-øer: Aruba, Bonaire og Curacao. I 1954 fik de hollandske Antiller selvstyre. Aruba blev et selvstændigt land inden for det hollandske kongerige i 1986, mens resten af de hollandske Antiller blev opløst i 2010, dog med få undtagelser som netop Bonaire, der valgte at forblive tilknyttet til Holland som en særlig kommune. Navnet på Bonaires hovedstad Kralendijk er en forenkling af det hollandske ord Koralendijk, der betyder koralrev. Den hollandske indflydelse er ikke til at tage fejl af. Arkitekturen er en charmerende blanding af Besøg evt. markedet på Wilhelminas Square, hvor du kan købe forskellige lækre specialiteter fra øen. Bonaire har mere en 22 strande, der er smukke på hver deres måde. Nogle har fint hvidt sand, andre strande er lyserøde fra millioner af knuste muslingeskaller, mens andre igen er koralstrande. Ud over de smukke strande byder Bonaire også på mange andre naturoplevelser. Det er muligt at besøge underjordiske huler, mangrove, en undervands nationalpark og endda et flamingoreservat – et af de kun 4 steder i verden hvor flamingoer yngler. Nærved ligger enorme saltbjerge og skinner blændende hvidt i det klare solskin. Jo der er masser af opleve på Bonaire og skibet tilbyder mange spændende udflugter. Skibet sejler fra Bonaire kl. 21.00. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 

Dag 5: Oranjestad, Aruba 08.00 – 22.00

Vi ankommer til Oranjestad kl. 8.00. Det er ganske let at komme fra krydstogtshaven og ind til centrum ved at benytte sporvognen. I centrum er der gågader og også her ses den forunderlige hollandske arkitektur i skøn forening med den caribiske. Arubas ældste bygning Fort Zoutman, blev bygget i 1798 for at beskytte Oranjestad mod pirater. Ganske nær ved fortet ligger Willem III Tower, bygget i 1868. Tårnet har både fungeret som fyrtårn og som klokketårn. Mellem fortet og tårnet ligger The Historical Museum, der giver et spændende indblik i Arubas interessante historie. Måske har du lyst til at besøge Arubas ældste by Savaneta, der også var Arubas første hovedstad frem til 1797. Her kan du se Arubas ældste hus, der er mere end 150 år gammelt. Huset er bygget efter en helt særlig teknik, hvor et træskelet blev dækket med jord og siden dækket med Aloe Vera saft for at holde vejr og vind ude. Der findes også et utal af skønne strande på Aruba. Mange af dem er kendt for noget af den bedste snorkling i Caribien. Besøg evt. Mangel Halto, der ligger nær Savaneta. Det er et af Arubas kønneste steder og her er undervandslivet ganske enkelt mageløst. Skibet tilbyder et væld af skønne udflugter, der er masser af vælge imellem og Grandeur of the Seas sejler først kl. 22.00. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 

Dag 6: Willemstad Curacao 08.00 – 21.00

Efter en god nats søvn ankommer vi til den sidste af ABC-øerne: Curacao kl. 8.00. Måske nok sidst – men absolut ikke mindst. Curacao er nemlig den største af ABC-øerne, omtrent på størrelse med Bornholm. Øen blev opdaget af spanske opdagelsesrejsende i 1499, der straks gjorde krav på øen. I 1634 kom øen under den hollandske krone, og der begyndte at komme en strøm af slaver fra Afrika. Dette stod på indtil slaveriet omsider blev ophævet på Curacao i 1863, 15 år efter at Von Scholten havde frigivet slaverne på De Dansk Vestindiske Øer. Øens smukkeste hovedstad Willemstad er absolut et besøg værd. En spadseretur langs med kanalen ned til naturhavnen, vil bringe dig forbi mange smukke huse bygget i hollandsk stil – og igen med et kraftigt strejf af Caribien i form af de pastelfarvede facader. I bydelen Punda ligger hovedgaden med masser af forretninger og på det lokale Marshe, marked, finder du masser lokale specialiteter. På den sydlige del af øen findes ikke mindre end 38 skønne strande, der ligger som turkise perler på en snor. Her er noget for en hver smag, lige fra små bugter omgivet af klipper til store brede, hvide strande med mulighed for enhver tænkelig vandsport. Også her udbyder skibet et væld af skønne udflugter. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 

Dag 7: En skøn dag på Det Caribiske Hav

Efter de mange skønne oplevelser i Caribien er det skønt med en hel dag på havet. Skibet, der nu er behageligt velkendt, byder på masser af muligheder for både underholdning og afslapning. Måske har du lyst til at slappe af med en bog i en liggestol på dækket, shoppe i en af de indbydende butikker eller spille et slag kort med nogle af dine medrejsende. Der er masser af muligheder for at nyde denne skønne dag til søs.

 

Dag 8: Port of Spain, Trinidad 08.00 – 17.00

Port-of- Spain er hovedstaden I Trinidad og Tobago. Byen, der ligger på vestsiden af Trinidad og klart er den største af republikkens øer, er opdelt i et geometrisk mønster. I centrum findes mange seværdigheder af både arkitektonisk og historisk interesse. Den gotiske katedral Holy Trinity Cathedral, den rekreative park Queens Park Savannah, præsidentens hus og White Hall, der er premierministerens arbejdsplads, ligger alle i det historiske centrum. Øens smukke strande ligger mange steder øde hen, for modsat så mange andre caribiske øer, så er turisme ikke den vigtigste indtægtskilde. Her produceres bl.a. rom, margarine, olie, cigaretter, plastik, textil og byggematerialer. Trinidad, der ligger blot 11 km fra Venezuelas kyst, fik sig uafhængighed fra England i 1962 og blev en republik i 1976. Der er 3 bjergkæder på øen Trinidad. Den største hedder The Northern Range, hvor det højeste punkt er 940 m. Her findes flere vandfald bl.a. det 92 m høje Blue Basin Falls. I undergrunden er der vulkansk aktivitet og flere steder findes der muddervulkaner. Dette er den sidste chance for at tilkøbe oplevelser fra krydstogtet og skibet tilbyder mange interessante udflugter. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 

Dag 9: Ankomst til Bridgetown, Barbados 07.00. 

Skibet ankommer tilbage til Bridgetown, Barbados kl. 7.00 om morgenen. Vi tager os god tid til at spise morgenmad om bord, før vi siger farvel til Grandeur of the Seas. Når de forskellige formaliteter er overstået, kører vi til hovedstaden Bridgetown, hvor det historiske centrum ikke fornægter den tidligere tilknytning til Storbritannien. Vi ser National Heroes Square med statuen af Lord Nelson og beundrer de kønne kulørte huse. Der er også tid til en gå-tur på hovedgaden Broadstreet, der hvor de mange butikker frister. Tid til egne oplevelser før vi kører til vores 3-stjernede All Inclusive hotel, der ligger på Barbados´ attraktive sydkyst. Hotellet ligger ud til en skøn lille sandstrand med hvidt sand og krystalklart vand. Her skal vi bo de næste 3 nætter. Opholdet er inklusiv morgenmad, frokost, eftermiddagste/kaffe samt middag og selvfølgelig lokale drikkevarer. Hotellet har et skønt poolområde, tennisbane, gratis wi-fi og er beliggende helt ud til stranden. Der er musik flere gange om ugen (DJ). Værelserne er indrettet i caribisk stil, alle med balkon og har tv, gratis wi-fi, køleskab, aircondition, sikkerhedsboks og hårtørrer. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet. Middag og all Inclusive fra check-in på hotellet.

 

Dag 10 + 11: Afslapning i Paradis 

Barbados er en koral-ø og en del af de sydlige Antiller med Atlanterhavet i øst og det Caribiske hav i vest. Den tidligere engelske koloni er lidt mindre end Bornholm, men rent bortset fra størrelsen er der ikke meget de 2 solskinsøer har til fælles. Barbados er indbegrebet af Caribien med hvide sandstrande, svajende palmer, krystalklart vand og calypsorytmer. Det fristende hav, der aldrig kommer under 27 grader, indbyder i den grad til en svømmetur. Du har to hele dage til at slappe af og nyde de vidunderlige omgivelser.

 

Dag 12 + 13: Afslapning, hjemrejse og hjemkomst

Vi tager os god tid til at nyde den sidste formiddag i Paradis, før vi afleverer vores bagage til opbevaring på hotellet og kører til ind midt på Barbados til Harrisons Cave, der er en af Bardos´ mest berømte attraktioner. Et lille vogntog kører os ind i den underjordiske grotte hvor vi mødes af det storslåede syn af drypsten, underjordiske vandhuller og endda vandfald. Efter det flotte syn af stalaktitter, der er blevet formet gennem tusinder af år, forlader vi drypstenshulen og kører til den nærliggende botaniske have Flower Forest, og spadserer en tur i de smukke omgivelser. Efter denne oplevelse er det tid til at hente vores bagage på hotellet og køre til lufthavnen, hvorfra flyet mod Frankfurt letter først på aftenen. Vi ankommer til Frankfurt næste formiddag og flyver herfra det sidste stykke hjem til Billund eller København.  

 

 

Skib

Grandeur of the Seas (7 nætter)

Velkommen om bord på det flydende luksushotel med 11 dæk, flere restauranter, et stort teater med show hver aften, barer, en biograf samt flere pools og spabade. Grandeur of the Seas blev bygget i 1996 og total renoveret i 2012. Skibet, der tilhører Vision klasse, er med sine 2.446 passagerkapacitet et af de lidt mindre krydstogtskibe. Skibet er smukt og indbydende og der er et stort udvalg af faciliteter, som f.eks. teater, fitnesscenter, spa, biograf og teater med flotte shows. Der findes flere forskellige swimmingpools, hvor du kan tage en dukkert og nyde det skønne caribiske klima. Der er flere restauranter om bord. Hovedrestauranten, der hedder The Great Gatsby, ligger på dæk 4 og 5 mens buffetrestauranten The Windjammer Marketplace ligger på dæk 9. Der er også casino og, butikker og 8 barer om bord. 

Krydstogt – kahytter
Alle kahytter om bord på Grandeur of the Seas er pæne og rummelige med aircondition. Der er eget bad og toilet, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt 2 senge eller en dobbeltseng.

Krydstogt – forplejning
I den store hovedrestaurant, The Great Gatsby, ar du et fast bord på et bestemt tidspunkt hver dag. Her kan du vælge at spise både morgenmad, frokost og middag. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i buffetrestauranten, The Windjammer Marketplace, der er åben for både morgenmad, frokost og middag. Endvidere er der en række mindre cafeer, hvor du også kan spise i løbet af dagen. Det er muligt at bestille roomservice. Der forefindes også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der på nogen af dem betales lidt ekstra.

Krydstogt – påklædning
Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor det foreslås, at du har pænt tøj på. Nogle få damer har selskabstøj på og nogle få mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med. Påklædning i buffetrestauranten er mere afslappend end i hovedrestauranten.

Krydstogt – aktiviteter - udflugter
Hver aften får du, i kahytten, et program for hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer.

Krydstogt – wi-fi
Skibet har investeret i egne satellitter. Det er tilgængeligt på alle deres skibe, men ikke gratis. Det mindste man kan købe, er 1 dag gældende for en telefon/tablet/pc og det koster $16. Prisen er vejledende – få mere information om bord.

Krydstogt - ændring af sejlrute
Rederiet forbeholder sig ret til at ændre i sejlruten. Uvejr og andre uforudsete hændelser kan medføre ændringer af havne og rute. Ved meget høj sø er landgang ved brug af tenderbåde ikke muligt af sikkerhedsmæssige årsager.

Krydstogt – betaling
Ved ombordstigning på krydstogtet oprettes en cruise-konto med et kreditkort. Herefter skal man blot vise sit nøglekort samt kvittere, hvis man køber noget om bord. Den sidste dag om bord leveres en regning til kahytten.

Krydstogt – udflugter
Hver aften udleveres et program med informationer om, hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk. De dage, hvor skibet er i havn, tilbydes et stort udflugtsprogram med udflugter i forskellige prisklasser. Alle disse udflugter er på engelsk og sammen med andre af skibets gæster. Disse udflugter kan købes om bord – eller hjemmefra på www.rccl.com - og betales ved bestilling. Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer samt udsolgte udflugter.

Hele programmet kan ses her.

Værd at vide

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen)samt en håndbagage på max 12 kg (Max 55 x 40 x 20 cm). 

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre. Der kan være særlige regler. Kontakt de pågældende landes ambassader.

Drikkepenge

De obligatoriske drikkepenge til stuepige samt inkluderede måltider på skibet er inklusiv i rejsens pris.

Drikkevand

Vi anbefaler vand på flaske. På skibet kan vandet fra vandhanen ikke drikkes, men der er opsat automater med (gratis) drikkevand flere steder.

Elektricitet

Der er både amerikanske og danske stik på skibet, men der er ikke mange kontakter, medbring evt. en stikdåse med plads til flere stik. 

Entréer

På de inkluderede udflugter på Barbados er entréerne inkluderet. Alle andre entréer er eksklusive. 

Fly

Der flyves med Lufhthansa via Frankfurt. Rejsende fra Billund møder rejselederen i Billund lufthavn. Rejsende fra København møder rejselederen og resten af gruppen i Frankfurt.  

Klima

Barbados: 22-30 grader
Læs mere om vejret i f.eks. Bridgetown, Barbados her. 

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Ved brug af kreditkort kan der kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater. Ombord på skibet oplyser man sine kreditkort oplysninger ved indtjekning. Herefter bliver alle tillægskøb automatisk lagt på ens personlige seapass/nøglekort, hvorefter de automatisk trækker det fra ens kreditkort. Forbrug kan hele tiden følges på tv i kahytten.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

Det er muligt at benytte sin telefon i alle landene, samt på krydstogtskibet, forvent ikke dækning på havet - kun i havn. Det kan være meget dyrt at bruge data og ringe hjem. Benyt i stedet wifi, som man finder mange forskellige steder. Wifi på skibet er dog meget dyrt. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Turen foregår i sommermånederne. Man skal derfor have praktisk tøj med, gerne lag på lag egnet til både kølige og lune dage. På skibet er det helt ok med afslappet tøj på og badetøj i badeområderne. Dog pænere tøj til aftenbrug i skibets restauranter.  

Rejseleder

Rejselederen er med på hele rejsen fra Billund. Rejsende fra København møder rejselederen i Amsterdam.

Rygning

Generelt er skibet er røgfrit, men der er enkelte steder om bord, hvor der må ryges. Der må ikke ryges i teatret, restauranter eller i kahytterne - heller ikke på balkonen i en balkonkahyt.

Shopping

Der er gode muligheder for at købe lokale som internationale varer alle steder skibet lægger til.

Tidsforskel

Barbados: 6 timer bagud. Klokken 12 middag i Danmark, er den 6 morgen på Barbados. 

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Nat med Rabat
Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

Toldregler

Fra Danmark må der indføres 200 cigaretter og 1 liter spiritus eller 1 liter hedvin. Til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt på rejsen til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

Valuta

Barbados: Barbados Dollar. Medbring US Dollars.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid
Seneste mødetid fremsendes sammen med flybilletter.

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen.


Københavns lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremsendes sammen med flybilletter.

Mødested

Du møder Gislevs rejseleder i Frankfurt, ved den gate hvorfra flyet til Bridgetown, Barbados afgår.

 

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
26-03-2022Fly fra Billund LufthavnMere end 824.998,-Bestil rejsenMere information
26-03-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 824.998,-Bestil rejsenMere information