Skip to main content

Krydstogt i Caribien og Barbados

-
Oplev hele 6 af Caribiens eksotiske øer

Barbados og krydstogt i Caribien

Denne skønne nyhed starter på Barbados, hvor vi overnatter en enkelt nat, før et luksuriøst krydstogt i det sydlige Caribien starter. Vi nyder det skønne klima, og der venter mange oplevelser forude, når vi besøger hele 6 spændende caribiske øer: De Hollandske Antiller, som består af de såkaldte ABC-øer: Aruba, Bonaire og Curacao samt Grenada, og sidst men ikke mindst Port of Spain, der er hovedstaden i Trinidad og Tobago. Vel tilbage på Barbados slutter rejsen med 3 nætter på et dejligt All Inclusive hotel ved en af øens skønne strande.

Glæd dig til

 • 8 dages luksus krydstogt inklusiv fuld forplejning om bord
 • Inklusiv oplevelser med Gislevs erfarne rejseleder i alle havnebyer
 • Flot sejlrute - Oplev hele 6 af Caribiens eksotiske øer

Dagsprogram

 • Dag 1: Fly til Barbados

  Rejselederen står klar til at byde dig velkommen i Billund Lufthavn. Fly til Frankfurt, hvor der er flyskift. Rejsende fra København møder rejselederen i Frankfurt. Direkte fly fra Frankfurt til Bridgetown, Barbados, hvortil vi ankommer midt på eftermiddagen lokal tid.

  Vi kører til vores hotel, hvor vi skal overnatte en enkelt nat. Resten af dagen er fri til at nyde en svømmetur i den indbydende pool og slappe af oven på den lange rejse. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning om bord på den oversøiske flyvning.

 • Dag 2: Ø-rundtur Barbados. Check-in på Grandeur of the Seas. Skibet sejler kl. 22.00

  Vi efterlader vores bagage på hotellet og tager på opdagelse på Barbados.

  Barbados var en engelsk koloni fra 1627 og helt frem til 1966, hvor den blev anerkendt som en selvstændig stat uafhængig af Storbritannien. Vi kører gennem den frodige dal St. George Valley, og stopper ved Gun Hill Signal Station, og hører om stedets vigtighed for tidligere tiders kommunikation. Vi befinder os her i 700 meters højde, og der er en fremragende udsigt ud over Barbados. Efterfølgende besøger vi den tropiske have Welchman Hall Gully, hvor vi spadserer omgivet af tropiske planter, eksotiske fugle og endda grønne aber.

  Turens næste stop er ved den historiske kirke St. Johns Parish Church, der blev bygget efter at en orkan ødelagde den oprindelige kirke i 1831. Vi fortsætter til den smukke kyst Bathsheba, hvor store klippeblokke danner en flot kontrast til stranden og det klare vand.

  Mens vi får en forfriskning, nyder vi den storslåede udsigt fra kystvejen East Coast Road før dagens sidste stop ved historiske St. Nicholas Abbey. Det siges at rommen er opfundet på Barbados, og netop her bliver den interessante historie levende, når vi ser det ældste hus på Barbados, og hører om sukkerrørene, sukkertoget og den første spæde start på romproduktion. Efter de mange spændende oplevelser kører vi til krydstogtsterminalen, og går om bord på Grandeur of the Seas fra Royal Caribien. Det smukke skib er et af Royal Caribbeans mindre skibe med plads til 2.446 passagerer.

  Glæd dig til at udforske de 11 dæk og nyde det gode liv til søs og den udsøgte forplejning om bord. Hovedrestauranten hedder Great Gatsby Dining Room, men der er flere andre restauranter at vælge imellem som f.eks. den uformelle Windjammer Café. Skibets 760 besætningsmedlemmer står klar til at give dig en fantastisk oplevelse om bord på dette flydende luksushotel. Skibet sejler kl. 22.00, men vi går om bord tids nok til at nyde vores middag i skibets restaurant.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet. Middag om bord på skibet.

 • Dag 3: George, Grenada 08.00 – 14.00

  Gå ikke glip af indsejlingen til St. George, hvortil skibet ankommer kl. 08.00. Grenadas hovedstad blev grundlagt af franskmændene i 1650. Bag den charmerende havnefront rejser de grønne bjerge sig og kulørte huse klamrer sig til de stejle skråninger. Du kan evt. spadsere op til Fort George, der blev bygget i 1710. Herfra er der en imponerende 360° udsigt over by, bjerge og det smukke hav.

  Vel tilbage i byen kan du evt. besøge Grenada National Museum, beliggende på hjørnet af Young Street og Monckton Street. For alle der elsker chokolade, er et besøg i House of Chocolate et must – eller tag på udflugt til den 300 år gamle kakaoplantage Belmont Estate. Det bedste ved St. George er dog blot at spadsere en tur og nyde de lokale markeder med duftende krydderier som f.eks. kanel, ingefær og muscatnød, samt de saftige eksotiske frugter. Selv om der er fuld forplejning på skibet – så prøv de lokale specialiteter som f.eks. BB´s Crabback.

  Skibet tilbyder mange interessante udflugter til f.eks. River Antoine Rum Destillery, hvor der er blevet fremstillet god rom på præcis samme måde siden 1785. Skibet sejler fra Grenada kl. 14.00, og der venter en flot eftermiddag med tid til at nyde livet på dækket.

  Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 • Dag 4: Kralendijk, Bonaire 12.00 – 21.00

  Sidst på formiddagen sejler vi ind til Kralendijk, Bonaire. Vi er nu kommet til de hollandske Antiller, og i dag skal vi besøge den første af de såkaldte ABC-øer: Aruba, Bonaire og Curacao.

  I 1954 fik de hollandske Antiller selvstyre. Aruba blev et selvstændigt land inden for det hollandske kongerige i 1986, mens resten af de hollandske Antiller blev opløst i 2010, dog med få undtagelser som netop Bonaire, der valgte at forblive tilknyttet til Holland som en særlig kommune. Navnet på Bonaires hovedstad Kralendijk er en forenkling af det hollandske ord Koralendijk, der betyder koralrev. Den hollandske indflydelse er ikke til at tage fejl af. Besøg evt. markedet på Wilhelminas Square, hvor du kan købe forskellige lækre specialiteter fra øen.

  Bonaire har mere en 22 strande, der er smukke på hver deres måde. Nogle har fint hvidt sand, andre strande er lyserøde fra millioner af knuste muslingeskaller, mens andre igen er koralstrande. Ud over de smukke strande byder Bonaire også på mange andre naturoplevelser.

  Det er muligt at besøge underjordiske huler, mangrove, en undervands nationalpark og endda et flamingoreservat – et af de kun 4 steder i verden hvor flamingoer yngler. Nærved ligger enorme saltbjerge, og skinner blændende hvidt i det klare solskin. Jo der er masser af opleve på Bonaire og skibet tilbyder mange spændende udflugter. Skibet sejler fra Bonaire kl. 21.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 • Dag 5: Oranjestad, Aruba 08.00 – 22.00

  Vi ankommer til Oranjestad kl. 8.00. Det er ganske let at komme fra krydstogtshavnen og ind til centrum ved at benytte sporvognen. I centrum er der gågader og også her ses den forunderlige hollandske arkitektur i skøn forening med den caribiske.

  Arubas ældste bygning Fort Zoutman, blev bygget i 1798 for at beskytte Oranjestad mod pirater. Ganske nær ved fortet ligger Willem III Tower, bygget i 1868. Tårnet har både fungeret som fyrtårn og som klokketårn. Mellem fortet og tårnet ligger The Historical Museum, der giver et spændende indblik i Arubas interessante historie.

  Måske har du lyst til at besøge Arubas ældste by Savaneta, der også var Arubas første hovedstad frem til 1797. Her kan du se Arubas ældste hus, der er mere end 150 år gammelt. Huset er bygget efter en helt særlig teknik, hvor et træskelet blev dækket med jord og siden dækket med Aloe Vera saft for at holde vejr og vind ude.

  Der findes også et utal af skønne strande på Aruba. Mange af dem er kendt for noget af den bedste snorkling i Caribien. Besøg evt. Mangel Halto, der ligger nær Savaneta. Det er et af Arubas kønneste steder, og her er undervandslivet ganske enkelt mageløst. Skibet tilbyder et væld af skønne udflugter, der er masser af vælge imellem og Grandeur of the Seas sejler først kl. 22.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 • Dag 6: Willemstad, Curacao 08.00 – 21.00

  Efter en god nats søvn ankommer vi til den sidste af ABC-øerne: Curacao kl. 8.00. Måske nok sidst – men absolut ikke mindst. Curacao er nemlig den største af ABC-øerne, omtrent på størrelse med Bornholm. Øen blev opdaget af spanske opdagelsesrejsende i 1499, der straks gjorde krav på øen. I 1634 kom øen under den hollandske krone, og der begyndte at komme en strøm af slaver fra Afrika. Dette stod på indtil slaveriet omsider blev ophævet på Curacao i 1863, 15 år efter at Von Scholten havde frigivet slaverne på De Dansk Vestindiske Øer.

  Øens smukke hovedstad Willemstad er absolut et besøg værd. En spadseretur langs kanalen ned til naturhavnen, vil bringe dig forbi mange smukke huse bygget i hollandsk stil – og igen med et kraftigt strejf af Caribien i form af de pastelfarvede facader. I bydelen Punda ligger hovedgaden med masser af forretninger og på det lokale Marshe, marked, finder du masser af lokale specialiteter.

  På den sydlige del af øen findes ikke mindre end 38 skønne strande, der ligger som turkise perler på en snor. Her er noget for enhver smag, lige fra små bugter omgivet af klipper til store brede, hvide strande med mulighed for enhver tænkelig vandsport. Også her udbyder skibet et væld af skønne udflugter.

  Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 • Dag 7: En skøn dag på Det Caribiske Hav

  Efter de mange skønne oplevelser i Caribien er det skønt med en hel dag på havet. Skibet, der nu er behageligt velkendt, byder på masser af muligheder for både underholdning og afslapning.

  Måske har du lyst til at slappe af med en bog i en liggestol på dækket, shoppe i en af de indbydende butikker eller spille et slag kort med nogle af dine medrejsende. Der er masser af muligheder for at nyde denne skønne dag til søs.

  Forplejning inkluderet denne dag: Helpension om bord på skibet.

 • Dag 8: Castries, St. Lucia 08.00 – 18.00

  Der findes utallige skønne øer i Caribien, men midt imellem Det Caribiske Hav og Atlanterhavet ligger De Små Antiller og perlen St. Lucia.

  Den naturskønne ø byder ikke kun på smukke vandfald, krystalklart vand og strande med svajende palmer – men også på frodig regnskov og svovlduftende termiske områder med boblende mudderpøle. Naturen er forbløffende smuk. Synet af vestkystens markante tinder the Pitons er et af de smukkeste i Caribien. De udslugte vulkaner Gros Piton (798 m) og Petit Piton (743 m) er perfekt kegleformede og helt dækket af frodig regnskov.

  Der bor blot 170.000 mennesker på St. Lucia og er er indtægten fra bananer stadig større end indtægten fra turismen. Der er store uberørte naturområder der bl.a. gemmer på den mangefarvede amazone papegøje, der kun findes her på St. Lucia.

  Hovedstaden Castries kan du besøge det lokale marked, hvor små overfyldte boder spreder sig fra byens torv og langt ned i de små sidegader: Besøg evt. den 200 år gamle katedral hvor interiøret overrasker når man nærstuderer de farverige bibelske scener centreret om en sort Jesus.

  Byen byder også på kønne pastelfarvede huse, og der fortæller lidt af den dramatiske kolonihistorie. Skønt hollænderne var de første europæere der gjorde forsøg på at kolonisere øen i starten af 1600-tallet, så var det englænderne og franskmændene der snart dominerede. St. Lucia tilhørte på skift de to nationer ikke mindre end 14 gange, før den i 1814 til sidst kom på engelske hænder.

  Det officielle sprog er engelsk, men de fleste stednavne er franske – og størstedelen af befolkningen taler fransk kreolsk. I 1979 blev St. Lucia et selvstændigt land – og nok et af de eneste nationer i verden af hunkøn – da hun er opkaldt efter Santa Lucia.

 • Dag 9: Ankomst til Bridgetown, Barbados 07.00

  Skibet ankommer tilbage til Bridgetown, Barbados kl. 7.00 om morgenen. Vi tager os god tid til at spise morgenmad om bord, før vi siger farvel til Grandeur of the Seas. Når de forskellige formaliteter er overstået, kører vi til hovedstaden Bridgetown, hvor det historiske centrum ikke fornægter den tidligere tilknytning til Storbritannien.

  Vi kører ind midt på Barbados til Harrisons Cave, der er en af Barbados´ mest berømte attraktioner.

  Et lille vogntog kører os ind i den underjordiske grotte, hvor vi mødes af det storslåede syn af drypsten, underjordiske vandhuller og endda vandfald. Efter det flotte syn af stalaktitter, der er blevet formet gennem tusinder af år, forlader vi drypstenshulen, og kører til den nærliggende botaniske have Flower Forest, og spadserer en tur i de smukke omgivelser.

  Vi kører til vores 3-stjernede All Inclusive hotel, der ligger på Barbados´ attraktive sydkyst. Hotellet ligger ud til en skøn lille sandstrand med hvidt sand og krystalklart vand. Her skal vi bo de næste 3 nætter. Opholdet er inklusiv morgenmad, frokost, eftermiddagste/kaffe samt middag og selvfølgelig lokale drikkevarer.

  Hotellet har et skønt poolområde, tennisbane, gratis wi-fi, og er beliggende helt ud til stranden. Der er musik flere gange om ugen (DJ). Værelserne er indrettet i caribisk stil alle med balkon. Der er tv, gratis wi-fi, køleskab, aircondition, sikkerhedsboks og hårtørrer.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet. Middag og all Inclusive fra check-in på hotellet.

 • Dag 10 - 11: Afslapning i Paradis

  Barbados er en koral-ø og en del af de sydlige Antiller med Atlanterhavet i øst og det Caribiske hav i vest. Den tidligere engelske koloni er lidt mindre end Bornholm, men rent bortset fra størrelsen er der ikke meget de 2 solskinsøer har til fælles.

  Barbados er indbegrebet af Caribien med hvide sandstrande, svajende palmer, krystalklart vand og calypsorytmer. Det fristende hav, der aldrig kommer under 27 grader, indbyder i den grad til en svømmetur. Du har to hele dage til at slappe af og nyde de vidunderlige omgivelser.

  Forplejning inkluderet denne dag: All inclusive.

 • Dag 12 - 13: Afslapning, hjemrejse og hjemkomst

  Vi tager os god tid til at nyde den sidste dag i Paradis. Sidst på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, hvorfra flyet mod Frankfurt letter først på aftenen. Vi ankommer til Frankfurt næste formiddag, og flyver herfra det sidste stykke hjem til Billund eller København.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet samt forplejning på den oversøiske flyvning.

Mere om rejsen

NYHED All Inclusive hotel på Barbados og luksus krydstogt i Caribien.

Denne skønne nyhed starter på Barbados. Den caribiske ø, der er lidt mindre end Bornholm, er indbegrebet af Caribien med hvide sandstrande, svajende palmer, krystalklart vand og calypsorytmer. Efter en enkelt overnatning på Barbados, går vi om bord på Grandeur of the Seas fra rederiet Royal Caribbean. Det overdådige krydstogtskib danner ramme om en eventyrlig og oplevelsesrig rejse rundt i Caribien.

Vi besøger De Hollandske Antiller, der består af de såkaldte 3 ABC-øer: Aruba, Bonaire og Curacao. Her venter utallige smukke caribiske strande, charmerende hollandsk arkitektur og en interessant historie. Vi besøger også Grenada, hvor den franske historie er tydelig ikke mindst i hovedstaden St. George, hvor du kan spadsere en tur og nyde de lokale markeder med duftende krydderier, som f.eks. kanel, ingefær og muscatnød samt de saftige eksotiske frugter.

Det sidste stop på skibsrejsen, før skibet atter er tilbage på Barbados, er Port of Spain. Byen, der er hovedstaden i Trinidad og Tobago, ligger på den nordvestlige del af Trinidad. Øernes spændende historie har givet øerne et helt unik strejf af lande så forskellige som Indien, Afrika, Spanien, Frankrig, Kina og Portugal. Vel tilbage på Barbados slutter rejsen med 3 nætter på et 3-stjernet All Inclusive hotel ved en af øens skønne strande. Det fristende hav, der aldrig kommer under 27 grader, indbyder i den grad til en svømmetur.

Bemærk at du på denne unikke livsnyderrejse oplever hele 6 forskellige Caribiske øer, og at hver dag er fyldt med lækker mad og luksuriøse omgivelser.

Hoteller

 • Dag 1-2

  Sunbay Hotel

  Trestjernet hotel beliggende mindre end 5 minutters gang fra stranden og Det Caribiske Hav. Hotel beliggende i en tropisk have med udsigt over Oistin Bay. Hotellet har 100 værelser, der alle er indrettet i caribisk stil med klinkegulv, aircondition, sikkerhedsboks, wi-fi, tv, hårtørrer, køleskab, kaffe & te faciliter. Alle værelser er med balkon. Der er pool med gratis solstole og håndklæder. Der er restaurant og bar på hotellet. Opholdet er med morgenmad.

  Læs mere om Sunbay Hotel

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 2-10

  Grandeur of the Seas

  Velkommen om bord på det flydende luksushotel med 11 dæk, flere restauranter, et stort teater med show hver aften, barer, en biograf samt flere pools og spabade. Grandeur of the Seas blev bygget i 1996 og total renoveret i 2012. Skibet, der tilhører Vision klasse, er med sine 2.446 passagerkapacitet et af de lidt mindre krydstogtskibe. Skibet er smukt og indbydende og der er et stort udvalg af faciliteter, som f.eks. teater, fitnesscenter, spa, biograf og teater med flotte shows. Der findes flere forskellige swimmingpools, hvor du kan tage en dukkert og nyde det skønne caribiske klima. Der er flere restauranter om bord. Hovedrestauranten, der hedder The Great Gatsby, ligger på dæk 4 og 5 mens buffetrestauranten The Windjammer Marketplace ligger på dæk 9. Der er også casino og, butikker og 8 barer om bord.

  Krydstogt – kahytter
  Alle kahytter om bord på Grandeur of the Seas er pæne og rummelige med aircondition. Der er eget bad og toilet, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt 2 senge eller en dobbeltseng.

  Krydstogt – forplejning
  I den store hovedrestaurant, The Great Gatsby, ar du et fast bord på et bestemt tidspunkt hver dag. Her kan du vælge at spise både morgenmad, frokost og middag. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i buffetrestauranten, The Windjammer Marketplace, der er åben for både morgenmad, frokost og middag. Endvidere er der en række mindre cafeer, hvor du også kan spise i løbet af dagen. Det er muligt at bestille roomservice. Der forefindes også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der på nogen af dem betales lidt ekstra.

  Krydstogt – påklædning
  Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor det foreslås, at du har pænt tøj på. Nogle få damer har selskabstøj på og nogle få mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med. Påklædning i buffetrestauranten er mere afslappet end i hovedrestauranten.

  Krydstogt – wi-fi
  Skibet har investeret i egne satellitter. Det er tilgængeligt på alle deres skibe, men ikke gratis. Det mindste man kan købe er 1 dag gældende for en telefon/tablet/pc og det koster $16. Prisen er vejledende – få mere information om bord.

  Krydstogt - ændring af sejlrute
  Rederiet forbeholder sig ret til at ændre i sejlruten. Uvejr og andre uforudsete hændelser kan medføre ændringer af havne og rute. Ved meget høj sø er landgang ved brug af tenderbåde ikke muligt af sikkerhedsmæssige årsager.

  Krydstogt – betaling
  Ved ombordstigning på krydstogtet oprettes en cruise-konto med et kreditkort. Herefter skal man blot vise sit nøglekort samt kvittere, hvis man køber noget om bord. Den sidste dag om bord leveres en regning til kahytten.

  Krydstogt – udflugter
  Hver aften udleveres et program med informationer om, hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk. De dage, hvor skibet er i havn, tilbydes et stort udflugtsprogram med udflugter i forskellige prisklasser. Alle disse udflugter er på engelsk og sammen med andre af skibets gæster. Disse udflugter kan købes om bord – eller hjemmefra på www.rccl.com - og betales ved bestilling. Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer samt udsolgte udflugter.

 • Dag 10-12

  Barbados Beach Club

  Trestjernet all inclusive resort beliggende ved havet. Hotellet ligger ud til en skøn lille sandstrand med hvidt sand og krystalklart vand. Hotellet har et dejligt poolområde, tennisbane, restaurant, bar og der er musik flere gange om ugen (DJ). De lyse værelser er indrettet i caribisk stil, alle med balkon, tv, gratis wi-fi, køleskab, aircondition, sikkerhedsboks og hårtørrer. Opholdet er inklusive morgenmad, frokost, eftermiddagste/kaffe samt middag og selvfølgelig lokale drikkevarer.

  Læs mere om Barbados Beach Club

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 12 kg (Max 55 x 40 x 20 cm). 

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  De obligatoriske drikkepenge til stuepige samt inkluderede måltider på skibet er inkluderet i rejsens pris.

 • Drikkevand

  Vi anbefaler vand på flaske. På skibet kan vandet fra vandhanen ikke drikkes, men der er opsat automater med (gratis) drikkevand flere steder.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet

  Der er både amerikanske og danske stik på skibet, men der er ikke mange kontakter, medbring evt. en stikdåse med plads til flere stik. 

 • Entréer

  På de inkluderede udflugter på Barbados er entréerne inkluderet. Alle andre entréer er eksklusive. 

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med Lufthansa via Frankfurt. Rejsende fra Billund møder rejselederen i Billund lufthavn. Rejsende fra København møder rejselederen og resten af gruppen i Frankfurt.  

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Vi sender flybilletterne til dig.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: www.cph.dk

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Klima

  Barbados: 22-30 grader
  Læs mere om vejret i f.eks. Bridgetown, Barbados her. 

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mobiltelefon

  Det er muligt at benytte sin telefon i alle landene, samt på krydstogtskibet, forvent ikke dækning på havet - kun i havn. Det kan være meget dyrt at bruge data og ringe hjem. Benyt i stedet wi-fi, som man finder mange forskellige steder. Wi-fi på skibet er dog meget dyrt. Husk at slå mobildata og roaming fra.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Program

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Påklædning

  Turen foregår i sommermånederne. Man skal derfor have praktisk tøj med, gerne lag på lag egnet til både kølige og lune dage. På skibet er det helt ok med afslappet tøj og badetøj i badeområderne. Dog pænere tøj til aftenbrug i skibets restauranter.  

 • Rejseforsikring

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Rygning

  Generelt er skibet er røgfrit, men der er enkelte steder om bord, hvor der må ryges. Der må ikke ryges i teatret, restauranter eller i kahytterne - heller ikke på balkonen i en balkonkahyt.

 • Tidsforskel

  Barbados: 6 timer bagud. Klokken 12 middag i Danmark er den 6 morgen på Barbados. 

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Toldregler

  Fra Danmark må der indføres 200 cigaretter og 1 liter spiritus eller 1 liter hedvin. Til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt på rejsen til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter. Dog tillades konserves og brødprodukter.

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta og Kreditkort

  Barbados: Barbados Dollar. Medbring US Dollars.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Ved brug af kreditkort kan der kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater. Ombord på skibet oplyser man sine kreditkort oplysninger ved indtjekning. Herefter bliver alle tillægskøb automatisk lagt på ens personlige seapass/nøglekort, hvorefter de automatisk trækker det fra ens kreditkort. Forbrug kan hele tiden følges på tv i kahytten.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu