Canada Vest

ROCKY MOUNTAINS, GLETSJERE, SØER, VANDFALD OG VILDE DYR

Rundrejse i det vestlige Canada   

Tag med på en flot rejse til Canada - vi har 24 års erfaring med denne rejse. Oplev Canada Vest, store oplevelser i Calgary, Rocky Mountains, Alaska og Vancouver.

I Canada Vest er gæstfriheden er lige så stor som landet selv. Vi har kompromisløst sammensat denne rejse til Canada, så landets overdådige natur og enestående dyre­liv ikke reduceres til hastværk. Derfor er denne Canada rejse på i alt 16 dage.

 • Denne rejse til Canada byder på flot natur og indiansk kultur
 • Smuttur til Alaska med chance for at opleve fiskende bjørne
 • Oplev også Vancouver Island med mulighed for hvalsafari

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 14 x morgenmad
 • 14 x middag
 • Byrundtur i Calgary
 • Banff National Park
 • Lake Louise
 • Panoramatur ad Icefield Parkway
 • Snebus på Athabasca Glacier
 • Jasper National Park
 • Sejltur på Maligne Lake
 • Ancient Ceder Forest
 • Indianerbyen Ksan Village
 • Totempælene i Kitwanga
 • Bear Glacier
 • Fish Creek
 • Meziadin Fisketrappe
 • Totempælene i Gitanyow
 • 15 timers krydstogt i Inside Passage
 • Byrundtur i Victoria
 • Byrundtur i Vancouver
 • Stanley Park
 • Capilano Park
 • Gondol Grouse Mountain
 • Rejseleder
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
   

Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 8.900. Afbestillingsforsikring kr. 1.650. Hvaltur kr. 575 (skal bestilles sammen med rejsen).

Hør vores Canada-ekspert Kirsten Skjold fortælle om rejsen til Canada Vest (2017 version)


 

Øvrige videoklip:

Sne bus Athabasca Glacier
Fiskende bjørne

Bestil rejsen

Pris fra 38.998,-

16 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 14 nætter på gode hoteller
 • Halvpension
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Cowboys, gletsjere, søer og Rocky Mountains

Rejsen starter med ophold i Calgary, hvor cowboykulturen stadig har stor indflydelse. Blot 80 km fra Calgary venter Rocky Mountains og flot natur i Banff National Park. Vejen Icefield Parkway hører til blandt verdens smukkeste vejstrækninger. Her venter en perlerække af vandfald, snedækkede bjerge, spejlblanke søer og gletsjere. Ved Athabasca gletsjeren skiftes bussen ud med et specialkøretøj, der kan køre op på gletsjertungen. I Jasper National Park venter en flot sejltur på Maligne Lake. Søen er kendt for sin blå farve og sin flotte beliggenhed helt omkranset af majestætiske bjerge.

Skove, totempæle og indianere
Nordvest for Jasper starter de store øde skov­områder som Canada er så kendt for. Vi kører bl.a. gennem tømmerbyen Vanderhof, hvor tømmer gennem årtier har været byens vigtigste indtægtskilde. På vej videre mod nord gives et godt indblik i den indianske kultur, og der gøres bl.a. holdt i den gamle indianerby Ksan Village og ligeledes stopper vi ved de 18 gamle originale totempæle der tidligere har været brugt til ceremonielle formål. Lidt længere mod nord ligger den flotte Bear Glacier. Gletsjerens blå farve og usædvanlige beliggenhed helt tæt på hovedvejen gør den til en særlig oplevelse.

Alaska, laks og fiskende bjørne
Mod nord venter en helt unik oplevelse. Grænsen mellem Stewart i Canada og Hyder i Alaska er meget ydmyg. Få km fra grænsen stoppes ved den lille flod Fish Creek, hvor man får en enestående chance for, at stå på træbroer hævet over floden, og forhåbentlig betragte vilde bjørne fiske laks i floden. Denne rejse er tilrettelagt på det optimale tidspunkt – netop når laksene går op i flod­erne fra medio juli til ultimo august. Når det sker, forvandles floderne til bjørnenes spisekammer, og chancen for at se bjørne øges væsentligt. Vi overnatter i den lille by Stewart, hvor aftenens menu står på kæmpe kongekrabber.

Krydstogt, Vancouver og hvaler
I Prince Rupert tager et storslået krydstogt gennem Inside Passage sin begyndelse. Sejlturen i den canadiske skærgård er imponernede, og ofte følges skibet af hvaler. På Vancouver Island venter mange dejlige oplevelser: Gigantiske træer, blomsterpragt i The Butchart Gardens og den charmerende by Victoria. Fra Victoria er der mulighed for at deltage i en hvalsafari, hvor vi med lidt held kommer tæt på havets giganter. Rejsen afsluttes med ophold i Vancouver, der flere gange er kåret som verdens smukkest beliggende by. Her er der inkluderet en stor byrundtur med bl.a. udflugt til totempælene i Stanley Park og den 140 meter spinkle hængebro over Capilano River.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Calgary

Afrejse fra Danmark. Flyskift før ankomst til Calgary, Alberta, samme aften. Transfer til hotel. Overnatning i Calgary 1 nat.

Dag 2: Fra Calgary til Lake Louise og Banff

Calgary, der ligger 80 km fra bjergene i Rocky Mountains, gør den til en oplagt start på en rundtur i Canadas flotte natur. Calgary har bevaret lidt af sin cowboykultur og hver sommer afholdes det kendte Calgary Stampede Rodeo. Efter morgenmaden kører vi til den smaragdgrønne sø Lake Louise og siden til Banff, hvor vi overnatter 1 nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 130 km).

  Lake Louise

Dag 3: Icefield Parkway, Rocky Mountains, Athabasca Gletsjeren

Et af turens højdepunkter venter, når vi kører ad Icefield Parkway. Den 230 km lange vej fra Lake Louise til Jasper anses for at være én af de smukkeste i hele verden. Bjerge, spejlblanke søer og op mod 600 gletsjere afløser hinanden i en lang række af helt utrolige naturscenerier. Midtvejs skiftes bussen ud med et specialkøretøj, og vi kører op på Athabasca Glacier, der er en del af den 325 km2 store gletsjer Columbia Icefield. Overnatning i Jasper i 2 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 300 km).

 

Dag 4: Jasper - Porten til Rocky Mountains og sejltur på Maligne Lake

Den første del af dagen bruges i Jasper National Park, hvor der er inkluderet en sejltur på den betagende sø Maligne Lake og god tid til at nyde de flotte bjergmassiver. Om eftermiddagen er der tid til på egen hånd at kigge nærmere på Jaspers hyggelige centrum. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 100 km).

 

Dag 5: Ancient Cedar Forest

Vi forlader Rocky Mountains og Jasper. Herfra kører vi mod vest, og turens mange indtryk får lov at sætte sig. Vi stopper Ancient Cedar Forest, hvor vi har tid til en spadseretur blandt de kæmpe cedertræer, før vi ankommer til Prince George, hvor vi overnatter 1 nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 374 km).

 

Dag 6: Vanderhoof

Denne del af Canada er især kendt for tømmer. Byen Vanderhoof lever næsten udelukkende af tømmerindustrien. Fra Vanderhoof fortsætter vi til Smithers, hvor vi overnatter 1 nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 480 km).

 

Dag 7: Indianerkultur, Bear Glacier, Stewart i Alaska

Stop i den gamle indianerlandsby Ksan Village og ved de 18 originale totempæle i Kitwanga. På vej videre mod nordvest stopper vi ved den flotte Bear Glacier. Indkvartering og overnatning i Stewart for 2 nætter, hvor Gislev byder på kongekrabber. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 330 km).

 

Dag 8: På udkig efter fiskende bjørne ved Fish Creek

Vi passerer den ydmyge grænse til Alaska. Fra Hyder kører vi til Fish Creek i håb om at se de vilde bjørne fange deres morgenmad i den lille flod. Stående på træbroer over den lille flod, håber vi at se bjørne jagte flodens laks. Det er fri natur, og der er ingen garanti, men rejsen ligger præcis, når det er højsæson for at laksen går op i floden, så der er gode chancer. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 30 km).

  Fi Bjørn fanger fisk i Canada

Dag 9: Prince Rupert

Vi forlader Stewart, og sætter kursen mod syd. Vi besøger Meziadin fisketrappe, og ser laksene springe for at komme op af floden og gyde. Vi gør også et stop ved totempælene i Gitanyow. Indkvartering og overnatning i Prince Rupert for 1 nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 445 km).

 

Dag 10: Krydstogt i Inside Passage

Endnu et af rejsens mange højdepunkter er den 15 timer lange sejltur fra Prince Rupert til Vancouver Island. Der sejles ind i den kendte Inside Passage, hvor smalle fjorde danner imponerende kontraster til den barske, stejle kystlinie. Vi spiser middag ombord. Efter et kort ophold på åbent hav, ankommer vi til Port Hardy midt om aftenen. Overnatning i Port Hardy 1 nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 10 km + sejlads).

 

Dag 11: North Island Route

Vi kører mod syd ad North Island Route gennem et meget øde og ubeboet landskab. Dette øger naturligvis chancen for at se vilde dyr som f.eks. elge, hjorte, ørne eller måske endda en bjørn eller to. Overnatning i Nanaimo. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 387 km).

 

Dag 12: Vancouver Island, vægmalerier og Victoria

Sydpå med pauser undervejs ved blandt andet Forest Discovery Museum i Duncan. Ved ankomsten til Victoria kører vi en kort byrundtur, hvor vi ser byens charmerende centrum med parlamentet og Thunderbird Park - en hel skov af totempæle. Vi ser også Mile 0, der markerer starten på den 7.821 km lange vej tværs over Canada. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 111 km).

 

Dag 13: Victoria, The Butchart Gardens, Vancouver

I Victoria er der mulighed for hvaltur (bestilles sammen med rejsen kr. 575). Oplevelsen af de enorme dyr på nært hold, er en uforglemmelig oplevelse. Ønsker du ikke at deltage i hvalsafari er formiddagen fri til at nyde byen. Vi forlader Victoria og kører til blomsterparken The Butchart Gardens. I den 105 år gamle park plantes ca. 1 million blomster hvert år. Herefter sejler vi til Vancouver, hvor vi overnatter i 2 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 70 km + sejltur).

  Hval i Victoria Canada

Dag 14: Byrundtur Vancouver

De høje bjerge mod øst og havet mod vest har gjort, at Vancouver flere gange er kåret som én af verdens smukkest beliggende storbyer. Oplev bl.a. flotte totempæle i Stanley Park. Mulighed for at spadsere på den 140 meter spinkle hængebro 70 meter over Capilano River. Gislevs byrundtur omfatter også den gamle bydel Gastown. Her nyder vi stemningen fra en svunden tid blandt de gamle huse. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Ca. 90 km).

 

Dag 15: Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi til Vancouver lufthavn (ca. 30 km). En storslået rejse har taget sin afslutning, og hjemrejsen mod Europa begynder. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Vancouver. Flyskift i Frankfurt næste morgen, før der flyves det sidste stykke til Billund eller København. På afgangen 27/7 flyves fra Vancouver til Toronto, hvor der er flyskift før der flyves til København.

Dag 16: Hjemkomst

Hjemkomst til København eller Billund (afgangen 27/7 kun København) efter en flot naturrejse i det vestlige Canada.

Hotel

Vejledende hotelliste for CANADA VEST 2022
 

Alle hoteller, der benyttes på rejsen, er generelt gode hoteller med med pæne, velindrettede værelser samt nydelige badeværelser med hårtørrer, shampoo, sæbe m.m. Stort set alle hoteller har aircondition, wi-fi, enten gratis eller mod betaling, samt swimmingpool. Enkelte steder kan morgenmaden være af typen Continental breakfast, hvilket består af en mindre buffet, ofte anrettet i hotellets reception. Her benyttes engangsservice. Vi gør venligst opmærksom på, at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

 

Dag 1: Residence Inn by Mariott

610, 10. Ave. S.W.
Calgary AB T2R 1M3
Telf. 001 587 885 2288     
Læs mere om Residence Inn by Marriott her

Flot nyrenoveret hotel med 168 værelser. På hotellet findes blandt andet fitness center, restaurant og hyggeligt lounge område.                                                        
 

Dag 2: Iwins Mountain Inn

29 Banff Avenue
Banff AB T1L 1B2
Telf. 001 403 762 4566
Læs mere om Iwins Mountain Inn her

Hyggeligt hotel midt i Banff National Park. Hotellet ligger samtidig tæt på Banff centrum. På hotellet findes 65 værelser, spa bad, sauna og fitnesscenter.

 

Dag 3 + 4: Lobstick Lodge

94 Geikie Street
Jasper AB T0E 1E0
Telf. 001 888 876 8985
Læs mere om Lobstick Lodge her

Godt hotel beliggende i den nordlige ende af Jasper, men stadig i gå-afstand til byens hyggelige butikker og restauranter. Hotellet har restaurant, fitnesscenter og indendørs pool. Pæne, rummelige værelser med sikkerhedsboks, køleskab, hårtørrer samt kaffe og te faciliteter.

 

Dag 5: Coast Hotel Prince George

770 Brunswick St. 
Prince George BC V2L 2C2
Telf. 001 250 563 0121 
Læs mere om Coast Hotel Prince George her

Moderne hotel i hjertet af Prince George by. På hotellet findes blandt andet gratis wi-fi, indendørs pool, spabad, fitnesscenter og restaurant.

Dag 6: Prestige Hudson Bay Logde

3251 Highway 16
Smithers BC V0J 2N0
Telf. 001 250 847 4581
Læs mere om Prestige Hudson Bay Logde her

Bo få minutter fra centrum med gode shopping muligheder, restaurant besøg, tag på vandretur i smukke omgivelser eller mountain biking i bjergene. Værelserne er pæne og indeholder køleskab, TV og wi-fi.

 

Dag 7 + 8: King Edward Hotel

405 5th Avenue 
Stewart BC V0T 1W0
Telf. 001 250 636 2244
Læs mere om King Edward Hotel her

Bo i smukke omgivelser. Hotellet indeholder 30 værelser med eget bad, TV, gratis wi-fi og aircondition. På hotellet findes en café, hvor I kan nyde kystens bedste fisk og skaldyr.

Dag 9: Creest Hotel

222 1st Avenue West
Prince Rupert BC V8J 1A8
Telf. 001 250 624 6771
Læs mere om Crest Hotel her

Bo i smukke omgivelser, omgivet af bjerge og Prince Rupert havnen. Hotellet tilbyder fitness center, damp rum og udendørs spabad. På hotellet findes hele 3 restauranter og caféer, hvoraf restauranten er award vindende. Værelserne er store og flotte med wi-fi, room service, TV og køleskab.

 

Dag 10: Kwa´lilas Hotel (på afgangen 27/7 deles gruppen ud på 2 hoteller i Port Hardy)

9040 Granville St.
Port Hardy BC V0N 2P0
Telf. 001 250 949 8525
Læs mere om Kwa´lilas hotel her

Moderne hotel med 85 værelser. På hotellet findes en restaurant og en pub. Værelserne er store og fine med en blanding af moderne, chic design og de lokale kunsters udtryk. På værelserne findes wi-fi og TV.

 

Dag 11: Coast Bastion Inn

11 Bastion St.
Nanaimo BC V9R 6E4
Telf. 001 250 753 2977
Læs mere om Coast Bastion Inn her

Bo i den charmerende bydel i Nanaimo, tæt på havnen, restauranter, barer og butikker. Værelserne er nyrenoveret og lyse. Alle værelser har en fransk balkon, så du kan nyde udsigten ud over vandet. På hotellet findes spa, frisør, restaurant og lounge.

Dag 12: The Embassy Inn Victoria

520 Menzies Street
Victoria BC V8V 2H4
Telf. 001 250 382 8161
Læs mere om The Embassy Inn Victoria Inn her

Bo i hjertet af Victoria og oplev den lokale stemning i Inner Harbour. Hotellet indeholder 70 pæne værelser. Værelserne indeholder bl.a wi-fi, TV, Air condition og køleskab samt kaffe og te faciliteter.

 

Dag 13 + 14: Metropolitan Hotel

645 Howe Street
Vancouver BC V6C 2Y9 
Telf. 001 604 687 1122
Læs mere om Metropolitan Hotel her

Bo i hjertet af Vancouver. Hotellet indeholder indendørs pool, fitness og restaurant. Værelserne er store og indeholder wi-fi, TV, køleskab, mikroovn, kaffe og te faciliteter.

 

Dag 15: 

Overnatning i fly

Dag 16: 

Hjemkomst til Danmark

 

Med forbehold for ændringer.

 

Gæsterne siger

Stjerner-Gislev

” En enestående rejse til Canada Vest som vi varmt vil anbefale”

” Turen fra Calgary til Alaska var fantastisk”

” Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!”

”Super god tur. Meget for pengene”

Værd at vide

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 12 kg (KLM max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

Bus

Almindelig lokal standard. Der kan købes fast plads på denne rejse.  

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre. Kontakt evt. den canadiske ambassade.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 15% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

Elektricitet

Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

Entréer

Følgende entréer er inkluderet i rejsens pris:
• Banff National Park
• Jasper National Park
• Sejltur Maligne Lake
• Snowcoach Icefield Parkway
• Bear Watching ved Fish Creek, Alaska
• Krydstogt fra Port Hardy til Prince Rupert
• The Butchart Gardens
• Sejltur fra Vancouver Island til Vancouver
• Harbour Center Lookout
• Capilano Canyon
NB. Fish Creek ligger i Tongass National Forest og deres reglement forskriver at følgende skal fremgå af vores information om rejsen: Gislev og Gislevs medarbejdere tager afstand til alle former for diskrimination, og tror på, at alle har lige muligheder uanset oprindelse, køn, race og religion.

eTA

Ved bestilling, af en rejse til Canada, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede eTA:

eTA: Valgmulighed 1
Du udfylder selv din eTA ved at klikke dig ind på følgende link: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp
Dette koster pt. CAD 7, som du skal betale med kreditkort. Vi anbefaler at du laver din eTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at eTA udfyldes korrekt og manglende eTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til Canada. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din eTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til eTA.

Vejledning til udfyldning af eTA: Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder eTA-registrering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger den officielle hjemmeside http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Alle felter, der er markeret med en stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/ eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne. Når din eTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en eTA. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år. Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i Canada end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den canadiske ambassade i København.

Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af eTA, skal du kontakte den canadiske ambassade på tlf. 33 48 32 00.

Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din eTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i Canada, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt eTA.

eTA: Valgmulighed 2
Du betaler kr. 250 – og Gislev laver din eTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt eTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din eTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Fly

På afgangene 17/7 og 25/7 flyves med Lufthansa fra Billund eller København via Frankfurt. På afgangen 27/7 flyves med Air Canada fra København via Toronto. Flyvetiden på den oversøiske strækning er ca. 8-9,5 timer.

Fysisk formåen

Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.

Klima

Generelt mildt vejr med dagstemperaturer på 17-25°C. Læs mere om vejret i f.eks. i Vancouver på: https://www.mitrejsevejr.dk/l/canada/vejrudsigt-vancouver-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

Kan benyttes uden problemer. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Moms

Alle priser i forretninger i Canada er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 7-15 %.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Medbring sommer tøj, en lun trøje og en let jakke. Gerne praktisk tøj - lag på lag og gode sko. 

Rejseleder

Rejselederen er med på hele rejsen fra Billund. Rejsende fra København møder rejselederen i Frankfurt. På afgangen 27/7 flyves der kun fra København.

Shopping

Der er mulighed for at købe spændende indiansk kunsthåndværk.

Tidsforskel

Der er 8-9 timers tidsforskel. Danmark er foran.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Nat med Rabat
Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

Toldregler

Fra Danmark til Canada må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra Canada til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

Valuta

En canadisk dollar er ca. 5,15 kr. (1/11 2021). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere. Se under eTA.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

 

 

Flyv fra

Fly letter

Flyrute 2022
På afgangene 17/7 2022 og 25/7 2022 flyves med Lufthansa fra København eller Billund via Frankfurt.. På afgangen den 27/7 flyves med Air Canada fra København via Toronto.

Flybilletter
Der vil blive fremsendt en e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA og en gyldig eTA ved rejser til Canada.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen.


 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort

Kort Canada Vest

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
17-07-2022Fly fra Københavns LufthavnRing til os38.998,-Mere information
17-07-2022Fly fra Billund Lufthavn138.998,-Bestil rejsenMere information
25-07-2022Fly fra Københavns LufthavnRing til os38.998,-Mere information
25-07-2022Fly fra Billund LufthavnRing til os38.998,-Mere information
27-07-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 839.998,-Bestil rejsenMere information