Skip to main content

Flyrejse til Neum

-
Kultur, historie og betagende natur

Adriaterhavets Juveler - Neum

Ny spændende rejse til attraktiv pris til en af de smukkeste strækninger ved Adriaterhavet, der byder på en perlerække af oplevelser. Oplev Kroatiens bedst bevarede hemmelighed Peljesac og nogle af Kroatiens bedste vine. Se de smukke udsigter fra fæstningsmuren i Ston – Europas svar på den kinesiske mur og prøv områdets velsmagende østers i Mali Ston. Inden for rækkevidde er også Dubrovnik – en af Kroatiens skønneste byer. Der er også udflugt til den spektakulære bro i Mostar og de brusende vandfald i Kraciva Nationalpark.

Du kan vælge at opleve det hele eller nyde opholdet på vores 4-stjernede hotel, der er beliggende direkte ved vandet med egen strand, tagterrasse med udsigt ud over byen og havet. Alle værelser er med balkon og udsigt over det azurblå Adriaterhav. Hotellet er beliggende i den lille by Neum, som er hovedby i Bosnien Hercegovinas ca. 20 km lange kyststrækning med den kroatiske kyst som en vidunderlig nabo.
Velkommen til uforglemmelige oplevelser ved Adriaterhavet.

Glæd dig til

 • 7 nætter på nyt hotel med gode faciliteter, skøn beliggenhed og halvpension
 • Udflugt til Europas smukkeste by Dubrovnik og historiske Mostar - inkluderet
 • Øen Peljesac, en af Kroatiens ukendte perler med smagning af østers og lokale vine
 • Mulighed for udflugt til pilgrimsbyen Medugorje og flotte vandfald i Kravica Nationalpark

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Transfer t/r Lufthavn-Hotel
 • Flybillet, bagage og afgifter
 • Udflugt til Dubrovnik m/ lokalguide
 • Rejseleder

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Dubrovnik

  Fra Sønderborg Lufthavn med bus til Hamborg Lufthavn, hvorfra vi flyver med Austrian Airlines via Wien til Dubrovnik. Her venter vores bus, som kører os til Hotel Vapore i kystbyen Neum i regionen Hercegovina for de næste 7 nætter.

 • Dag 2: Østers, Salt og imponerende forsvarsmur

  Udflugt til byen Ston med den 5 km lange bymur fra det 14. og 15. århundrede og som kaldes Europas svar på Den Kinesiske Mur.

  Med rejselederen rundt i den lille by og mulighed for at gå en tur på bymuren. Mærk historiens vingesus og nyd den fantastiske udsigt fra det imponerende bygningsværk. Vi besøger også det lokale saltværk, hvor vi ser hvordan man, på traditionel vis, producerer salt fra havet.

  Herfra til Mali Ston, som betyder Lille Ston. Byen er kendt for sin østersproduktion, som nogle mener er de bedste i hele verden. Du får mulighed for at smage de friske østers og spise en dejlig frokost på en lokal restaurant.

  Pris kr. 350 inklusiv saltværk, østerssmagning og frokost. Bestilles med rejsen.

 • Dag 3: Vandfaldet i Kravica Nationalpark og Mostar med lokalguide

  Flot udflugt til nationalparken Kravica, hvor vi ser de smukke vandfald fra Trebižat-floden, der falder 25 meter. For de friske er der mulighed for at tage en lille svømmetur i søen.

  Herfra kører vi til Mostar, der før krigen var en af de mest etnisk blandede byer i Jugoslavien. Dette blev der sat en brat stopper for, da jugoslaverne begyndte at bekrige hinanden i 1992. Mange har stadig billederne på nethinden da den berømte bro - et fantastisk eksempel på osmannisk arkitektur, blev skudt i stumper og stykker. '

  Den smukke bro blev genopbygget med hjælp fra det internationale samfund, og står nu flottere end før. Vores lokalguide fortæller os den spændende historie og viser os rundt i den blændende smukke by med moskeen, basaren og de historiske huse.

  Pris kr. 250 inklusiv entré i Kravica Nationalpark og lokalguide i Mostar. Bestilles med rejsen.

 • Dag 4: Dagen til egne oplevelser

  Efter to dage med spændende udflugter, har du mulighed for at slappe af, nyde hotellets faciliteter eller gå en tur langs det krystalklare vand.

 • Dag 5: Kroatiens smukkeste by Dubrovnik

  Tidlig morgenmad på hotellet og derefter langs den smukke kyststrækning til en af Europas smukkeste byer, Dubrovnik. Her mødes vi med vores lokalguide ved én af byens flotte porte og til fods oplever vi byens flotteste seværdigheder som Plac Stradun - byens hovedgade med de mange fine butikker, Rektorpaladset, Domkirken, den charmerende havn og meget mere.

  Dubrovnik er ikke en stor by, og du bliver hurtig stedkendt mellem de små listige og charmerende stræder. Her er liv og dejlig atmosfære - dette får du også rig mulighed for at opleve på egen hånd. Gå evt. en tur på byens imponerende forsvarsmure (entré 250 Kuna pr. person) eller nyd livet på én af de mange indbydende caféer.

  Inkluderet.

 • Dag 6: Peljesac, frokost og vidunderlige vine

  Langs havet til Ploce i Kroatien, hvorfra vi sejler med færge til den frodige halvø Pejlesac – en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder. Øen er stadig ganske uspoleret og kendt for sine citronlunde og grønne vinmarker. Øen er bare 7 km bred og ad små veje kører vi den korte vej til øens største by Orebic.

  Byen er en stolt søfartsby, og de dygtige kaptajner fra Orebic havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Hele historien kan opleves på byens søfartsmuseum. Rejselederen viser rundt, så du føler dig hjemme i den skønne by.

  Mulighed for at nyde en dejlig frokost på én af byens charmerende restauranter inden vi begiver os videre til den sydlige del af øen. Undervejs gør vi stop hos en af de lokale vingårde, hvor vi hører om stedets vinproduktion. Vi smager også på de liflige dråber, som hævdes at have en gavnlig effekt på både humør og helbred. Sidst på eftermiddagen er vi igen retur på vores hotel i Neum.

  Pris kr. 350 inklusiv frokost og vinsmagning. Bestilles med rejsen.

 • Dag 7: En hel dag til egne oplevelser

  Dagen på egen hånd til at udforske lokalområdet. Måske frister en dukkert i det azurblå Adriaterhav eller en friskbrygget kop kaffe på hotellets café, som er kendt for sine velsmagende kager og hjemmelavede is.

 • Dag 8: Hjemrejse til Sønderborg

  Efter en uge med spændende oplevelser og afslapning er det tid at køre til lufthavnen i Dubrovnik. Herfra flyver vi direkte til Sønderborg Lufthavn med vores eget charterfly.

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Vapore, Neum

  Dejligt nyt hotel med unik beliggenhed lige ved vandet 2 min. gang til en af byens lokale strande. Hotellet har restaurant, bar og lobbybar, cafe med terrasse direkte ved vandet samt tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen og havet. Wellness og spaområde. Mindre poolområde med liggestole. Egen strand med småsten (solstole mod tillæg). Alle værelser med balkon med havudsigt, aircondition, tv, værdiboks, minibar og telefon. Gratis wi-fi. Buffet morgen og aften.

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  SpaområdeJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bemærk

  Strandene i Neum er med småsten husk badesko hvis du ønsker at bade i havet.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 998.
  Afbestillingsforsikring kr. 725.

  Udflugt til Saltværk, østers og frokost kr. 350.
  Udflugt til Kravica Nationalpark og Mostar kr. 250.
  Udflugt til Peljesac med frokost og vinsmagning kr. 350.
  Alle bestilles med rejsen.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Udrejsen er med bus fra Sønderborg Lufthavn med afgang kl. 05:15 til Hamborg Lufthavn. Fra Hamborg Lufthavn flyver vi med Austrian Airlines, fly nr. OS 176 kl.09:45 til Wien, og videre herfra med fly nr. OS 733 og ankomst i Dubrovnik kl.16:45. Der må medbringes 1 stk. bagage max. 15 kg. til Check-In og 5 kg. håndbagage.

  Hjemrejsen er med Alsie Express fra Dubrovnik direkte til Sønderborg Lufthavn med ankomst kl. 17:15. Der må medbringes 1 stk. bagage max. 15 kg. til Check-In og 5 kg. håndbagage.

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu