Om vores busser

Busrejser for dig der ikke kan få luksus nok - 5-stjernede busrejser

Gislevs busrejser gennemføres med 4- eller 5-stjernede busser. Gislev Rejser er blandt få med 5-stjernede busrejser, som gør køreturen til en sand luksusoplevelse.
Du får for eksempel ekstra god benplads, aircondition, vippesæder, fodstøtter og gode borde.

At køre med på Gislevs busrejser

Er en busrejse noget for mig? Førstegangsrejsende på busrejser tilkendegiver ofte, og maner dermed de gamle fordomme i jorden: Det var en positiv oplevelse at være på busrejse og: Det havde vi alligevel ikke ventet. På busrejser har du både sjælen og bagagen med fra start til slut, ingen sikkerhedscheck og anden spildtid. Du kan betragte de skiftende landskaber, læse en bog, falde i snak med dine medrejsende eller nyde en forfriskning. Rejselederen servicerer på vores busrejser og informerer undervejs om seværdigheder, forløb og pauser. Chaufførerne er rutinerede på Europas veje, og vi kan love, at bussen altid fremstår ren og ryddelig samt at alle køre- og hviletidsbestemmelser overholdes på vores busrejser.

>> Se alle Gislevs Busrejser her

 

Vejledende busindretning

Busskitsen er vejledende, da Gislev Rejser benytter mange forskellige busser på vores busrejser.

Busrejser med Gislev  - rigtig mange afgange fra hele landet

På Gislevs busrejser kan du stå på i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster på busrejser at stå på ved Gislev Parkering Syd nær Kolding. For busrejser gælder at afrejsebyer også er hjemkomstbyer. Bemærk: Ikke alle busrejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. I søgeboksen kan du søge på alle de busrejser, der kører fra din landsdel.

Kør til sikret parkering nær Kolding og start din busrejse her

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er med på vores busrejser. Vores busrejser kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er tryg, sikker og ganske gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Gislev Rejsers 5-stjernede bus

 

Gislev Rejsers 5-stjernede bus