Skip to main content

Nytårsrejse til Egypten

-
Med 2 nætter i Cairo og 7 nætter på luksuskrydstogt

Nytårskrydstogt på Nilen

På denne spændende nytårsrejse til Egypten venter der dig et væld af oplevelser i Cairo og omegn efterfulgt af et luksuriøst flodkrydstogt på Nilen. Du bliver taget med på en tidsrejse i vigtig verdenshistorie, hvor oldegyptiske faraoer, berømte dronninger og fortællinger om guder i alle afstøbninger formede det rige, som også romerne og de gamle grækere senere skulle sætte deres aftryk på. Vi sejler med det 5-stjernede Jaz Crown Prince med helpension ombord, og som prikken over i’et kan vi forvente dejlige temperaturer på omkring 20-25 grader i behørig afstand fra det danske vintervejr.

Fra Luxor til Aswan og tilbage

Rejsen begynder med to nætter i Egyptens hovedstad Cairo, hvor vi skal på byrundtur og naturligvis ud at se de verdenskendte attraktioner som Gizapyramiderne, Sfinksen og Sakkaras mange kulturrigdomme. Sent om aftenen på dag 3 flyver vi til Luxor og går ombord på skibet ved midnat, hvorefter vi har resten af rejsen til at nyde luksuslivet til søs, mens den egyptiske oldtidskultur udfolder sig lands Niles bredder. Vi skal bl.a. se historiske kongegrave og Dronning Hatshepsuts prægtige hvilested i Kongernes Dal, opleve et væld af berømte templer til ære for magtfulde faraoer og guder samt på en afslappende sejltur i karakteristiske små felucca-både. Nytåret fejrer vi i Luxor, inden skibet begynder sin rejse sydpå gennem de støvede ørkenlandskaber, der pletvist afløses af frodige, grønne områder.

Undervejs bliver der rig lejlighed til at nyde vores dejlige skib, og derudover kan du krydre rejsen med tre spændende tilkøbsudflugter. En tur med luftballon over Luxor, en udflugt til Ramses 2.’s berømte og over 3.000 år gamle templer ved Abu Simbel samt et besøg i en nubisk landsby.

Kom med, når vi skyder det nye år ind i det gamle Egypten.

Glæd dig til

 • 2 nætter i Cairo på 5-stjernet hotel
 • 7 nætters luksuskrydstogt med 5-stjernet skib
 • Skyd det nye år ind på Nilens historiske vande
 • Dejlige temperaturer på omkring 20-25 grader
 • Heldagsudflugt med Gizapyramiderne, Sfinksen, Memphis og Sakkara
 • Byrundtur i Cairo med museums- og bazarbesøg
 • Kongegrave og Dronning Hatshepsuts tempel i Kongernes Dal
 • Luxor-, Karnak- og Philae-templerne
 • Helpension og dansk rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • Helpension i Egypten
 • Ophold på 5-stjernet hotel i Cairo
 • Nilkrydstogt i udvendig kahyt med fransk balkon
 • Alle udflugter og entréer jf. program
 • Engelsktalende lokalguide/ægyptolog
 • Visum til Egypten
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfers i Egypten
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse fra København til Cairo

  Vi mødes med rejselederen i Københavns Lufthavn og flyver med EGYPT AIR direkte til Cairo. Der serveres mad undervejs på flyveturen, og når vi er landet, står vores lokalguide og bus klar til at køre os til vores gode hotel centralt i Egyptens hovedstad.

  Måltider inkluderet denne dag: Forplejning ombord på flyet.

 • Dag 2: Sakkara, Sfinksen, Memphis og Giza-pyramiderne

  I dag skal vi for første af mange gange på opdagelse i Egyptens overdådige kulturarv. Første stop er den egyptiske oldtidsby Memphis 19 km syd for Cairo, hvis gamle ruiner engang var landets hovedstad. Herfra fortsætter vi det korte stykke til det arkæologiske område Sakkara, hvor der venter en række spændende seværdigheder. Sakkara, der engang var Memphis’ største kirkegård, er i dag et enestående friluftsmuseum, hvor arkæologerne i årevis har boltret sig i store opdagelser.

  Vi oplever nogle af dem såsom Kong Zosers trappepyramide, der med sin opførelse i år 2700 f.Kr. er en af verdens ældste stenbygninger. Derudover ser vi enten Unas- eller Teti-pyramiden, der begge er kendte for deres ældgamle pyramidetekster, ligesom vi lægger vejen forbi en af de gamle mastabaer – de adeliges gravmonumenter.

  I løbet af dagen skal vi naturligvis også opleve de berømte Gizapyramider, hvis opførelse stadig fascinerer historikerne 4.000 år efter, de stod færdige. Her i området ser vi også den mytiske Sfinks, der med sin løvekrop og menneskehoved er et af landets mest genkendelige monumenter.

  Såfremt det er åbnet, når vi er afsted, besøger vi det længe ventede Grand Egyptian Museum. Hvis det ikke er klar til gæster, besøger vi i stedet det gamle og verdensberømte egyptiske museum i Cairo, hvor vi kan se en stor samling af egyptiske artefakter.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 3: På opdagelse i Cairo og videre til skibet i Luxor

  Efter morgenmaden gør vi klar til en spændende dag i Cairo. I selskab med rejselederen begiver vi os ud i det koptiske Cairo, der er kendt for sin rige samling af kristne bygningsværker. Vi ser bl.a. Den Hængende Kirke, der er bygget direkte ind i Babylon-fæstningen. Den smukke kirke stammer helt tilbage fra 300-tallet, og indgangen nås via en 29 trin høj trappe, hvorfra den har fået sit kaldenavn. Her i området ser vi også Ben Ezra-synagogen, der trods sit beskedne ydre gemmer på et smukt udsmykket indre.

  Turen fortsætter til det Det Nationale Museum for Egyptisk Civilisation, hvor vi ser den store samling af genstande fra det forhistoriske Egypten til i dag. Bagefter bliver der tid til et besøg på Khan el-Khalili-bazaren, hvor den livlige atmosfære er et dejligt sceneskift efter en indtryksfuld dag i arkitekturen og historiens tegn. Her kan vi at kigge os om i butikkerne efter flot kunsthåndværk og måske nogle lokale lækkerier.

  Vi spiser middag i Cairo og flyver klokken 22 til Luxor, hvor vi ankommer til vores skib omkring midnat.

 • Dag 4: Kongernes Dal, nytårsfejring og mulighed for tur med luftballon

  Vi fylder vores depoter op med en god morgenmad på skibet, for allerede klokken 7 drager vi afsted på en spændende udflugt til Kongernes Dal, der er kendt for dens over 60 historiske kongegrave.

  Det er en enestående oplevelse af begive sig rundt i denne kongelige kirkegård, hvor man blandt andet opdagede Tutankhamons berømte og næsten intakte grav i starten af 1900-tallet. Vi ser nogle af de kongelige gravsteder, ligesom vi lægger vejen forbi Dronning Hatshepsuts tempel, der er berømt for sin arkitektur og dekorationer. Templet fungerer både som begravelsestempel for den magtfulde dronning og som helligdom til ære for guden Amon Ra.

  I løbet af vores besøg skal vi også se Memnons kolosser, der er to 18 meter høje stenstatuer af faraoen Amenhotep III. Statuerne, der blev bygget mere end et årtusind f.Kr., skulle stå vagt ved indgangen til Amenhoteps mindetempel. Modsat templet står statuerne her stadig, og de fik deres navn mange århundreder efter, de blev bygget, da et jordskælv skabte en revne i den ene statue. Historien går på, at statuen derefter udsendte en tone hver morgen, hvilket grækerne mente var lyden af Memnon, en helt i græsk mytologi, der sendte en hilsen til sin mor Eos.

  Vi er tilbage på skibet inden klokken 13, hvorefter sejladsen fortsætter sydpå til Edfu, mens vi nyder frokosten ombord. Nu får vi derfor også rejsens første timer til at udforske vores luksuriøse skib, hvor barerne og det skønne soldæk med et poolområde og flotte udearealer er til fri afbenyttelse. I dag er den 31. december, og om aftenen skal vi således have skudt det nye år ind med flotte shows, hygge og god mad. Klokken 19 bydes vi velkommen af kaptajnen med en cocktail og efterfølgende middag, og klokken 21 blændes der op for underholdningen med dans og musik. Skibet ligger i Edfu natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  Hvis du har tilkøbt udflugten, hvor vi skal en tur med luftballon over Luxor, er der afgang meget tidligt fra skibet, allerede omkring 04.30. En helt enestående oplevelse, hvor Nilens snoede vej gennem sandfarvede landskaber med pletvise grønne oaser langs bredden betragtes fra fugleperspektiv. Her får vi samtidig et første kig til det berømte Luxor-tempel, som vi skal se nærmere på næste dag.

 • Dag 5: Det dobbelte tempel ved Kom Ombo

  Skibet driver sydpå mod Kom Ombo. Det er en hyggelig landbrugsby omgivet af majs- og sukkerrørsmarker og samtidig hjemsted for mange af de nubiere, der blev tvunget til at flytte, da opførelsen af Nassersøen fik Nilens vand til at oversvømme deres byer. Mere om den kunstige Nassersø senere på rejsen, for i dag handler det om et af Egyptens mest unikke bygningsværker.

  Efter at have nydt morgenen og formiddagen til søs går vi i land og besøger dobbelttemplet ved Kom Ombo, der blev rejst her ved Nilens bred for over 2.000 år siden til ære for guderne Sobek og Horus. Krokodilleguden Sobek var gud for frugtbarhed, mens himmelguden Horus blev afbildet med et falkehoved, og de er begge at finde indridset i de årtusinde gamle tempelfacader.

  Templet blev opført helt symmetrisk med haller, korridorer og søjleomkransede gårde til hver af de to guder. Tidens tand har givet tempelruinen en hård medfart, men i dag kan vi stadig se de ældgamle inskriptioner i resterne af de gamle søjler og tempelvægge. Ved siden af templet ligger i øvrigt et museum med en samling af gamle krokodillemumier, der vidner om fortidens ritualer og tilknytning til krokodilleguden Sobek.

  Efterfølgende vender vi retur til skibet, der sejler videre sydpå mod Aswan. Ombord byder kaptajnen os på en cocktail, inden middagen serveres.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 6: Aswandæmningen, Philae-templet og tilkøbsudflugt

  Du har morgenen og formiddagen fri til at nyde livet på skibet, inden vi efter frokost skal på udflugt til Aswandæmningen, Den Ufærdige Obelisk og Philae-templet.

  Den næsten fire kilometer lange dæmning blev bygget for at kontrollere den årlige oversvømmelse af Nilen, hvilket har gjort det både nemmere og mere stabilt at dyrke landbruget langs floden. Byggeriet kom dog også med mærkbare konsekvenser for de over 90.000 mennesker, der måtte flytte andre steder hen for at give plads til den kunstige Nassersø. Det var den sø, der gjorde, at der nu bor mange nubiske tilflyttere i Kom Ombo, som vi besøgte på dag 5, og at Abu Simbel-templerne og andre historiske bygningsværker måtte flyttes.

  Efter vores visit ved dæmningen fortsætter vi til Philae-templet på en ø midt i Nilen, der er kendt som et af de sidste templer opført i den oldklassiske egyptiske byggestil. Som så mange andre templer i landet blev det bygget til ære for gudinden Isis, der var en af de mest tilbedte gudinder i det gamle Egypten. Ifølge myten blev Isis’ mand og bror Osiris dræbt af deres fælles bror Seth, men ved hjælp af magi fik hun genoplivet ham længe nok til at undfange deres søn Horus – himmelguden med falkehovedet, hvis dobbelte tempel vi besøgte i Kom Ombo på dag 5. Og hvis livskald derfor blev at hævne sig på sin farbror Seth.

  I løbet af dagen oplever vi også den berømte Ufærdige Obelisk. Var det lykkedes de oldegyptiske stenhuggere at få rejst obelisken, ville det have været den klart største af alle obelisker, de fik rejst. Men i løbet af processen opdagede de sprækker i fundamentet, og derfor opgav man foretagendet. I dag ligger Den Ufærdige Obelisk derfor tilbage som et enestående indblik i, hvordan disse enorme stenfigurer blev skabt.

  Vi vender retur til skibet, hvor vi spiser middag og om aftenen bliver underholdt med et nubisk show. Skibet bliver i Aswan natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  Hvis du har tilkøbt udflugten til den nubiske landsby, spiser vi tidlig morgenmad og sejler derefter i en lille båd op ad Nilen i selskab med en lokal engelsktalende guide. En afslappende udflugt, hvor du kan opleve det nubiske folks livsstil, traditioner og kultur, når vi slentrer mellem de nubiske huse i deres mange muntre farver. Her lever de lokale af indtægterne fra turister, så dette er et godt sted at shoppe souvenirs i byens små gader. Vi er tilbage på skibet inden frokost i tide til at komme med på udflugten til Aswandæmningen, Den Ufærdige Obelisk og Philae-templet.

 • Dag 7: Felucca-sejltur og tilkøbsudflugt til Abu Simbel

  Skibet lægger fortsat til i Aswan, og her har du første halvdel af dagen til at slappe af og nyde det dejlige klima, der med forventede temperaturer på omkring de 20 til 25 grader er noget ganske andet end det danske decembervejr.

  Først om eftermiddagen har vi afgang på dagens udflugt, når vi går ombord i de karakteristiske, små felucca-både, der skal tage os på en dejlig sejltur rundt om den aflange ø El Nabatat. Øen går også under navnet ’Kitchener’s Island’, efter den i starten af 1900-tallet blev foræret til den britiske general Lord Kitchener som tak for hans militære bedrifter i Sudan. Han satte sig for at skabe et eksotisk haveparadis på øen, og i dag er den fortsat en frodig perle midt i Nilen med sit væld af grønne træer, buske og planter. Den huser bl.a. Aswans botaniske have med flere sjældne palmearter.

  Om aftenen nyder vi middagen ombord på skibet efterfulgt af et nubisk show med mavedansere og andet underholdning. Skibet lægger til i Aswan natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  Såfremt du har tilkøbt udflugten til Abu Simbel, er der afgang fra skibet tidligt om morgenen med hjemkomst tids nok, til at du kan komme med på eftermiddagens felucca-sejltur.

  De to templer i Abu Simbel betragtes som mesterværkerne i det gamle Egypten. Templerne blev hugget direkte ind i klipperne hele 1.300 år f.Kr. af farao Ramses 2. og er bl.a. kendt for de over 20 meter høje statuer af Ramses selv, der vogter ved indgangen til det største af de to templer. Ud over at være dedikeret til Ramses, var dette tempel også opført til ære for guderne Ptah, Re-Her-Akhtey, Amun-Re. Også det mindre tempel, der blev opført til ære for gudinden Hathor og Nefertari, én af de mest berømte egyptiske dronninger, er bevogtet med statuer, og ligesom det store tempel rummer det et imponerende interiør med sale og rum udsmykket med statuer og flotte dekorationer.

  Omkring midten af 1900-tallet blev templerne flyttet for at redde dem fra oversvømmelsen efter skabelsen af den tidligere nævnte Nassersø. Et stort og omstændigt arbejde, hvor templerne skulle skæres i blokke og flyttes til højere grund væk fra vandet. Det lykkedes heldigvis.

 • Dag 8: En dag på Nilen med kurs nordpå

  Vi har en hel dag til at nyde det luksuriøse liv ombord på skibet, mens kursen er sat tilbage nordpå mod først Kom Ombo og siden Edfu. Dermed er der god tid til at slappe af ved poolen på skibets store soldæk, besøge barerne og restauranten samt naturligvis nyde udsigten til Nilens landskaber, der glider forbi.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 9: Luxor- og Karnak-templerne

  Skibet fortsætter sin sejlads nordpå mod Luxor, hvor vi efter frokost skal ud at opleve områdets berømte seværdigheder. Vi tager på udflugt til Karnak-tempelkomplekset for at udforske de historiske tempelruiner dedikeret til guderne Amon-Ra, Ptah, Montu og Osiris, der alle findes på et større område omkranset af en 20 meter høj mur.

  Vi slentrer gennem tempelområdet, dvæler ved de gamle ruiner og fornemmer den egyptiske histories vingesus, inden turen går videre til Luxor-templet. Templet, der er et af Egyptens smukkeste, ligger i hjertet af Luxor tæt ved Nilen som et slående eksempel på den oldegyptiske byggekunst. Her kan du glæde dig til at slentre mellem sfinxer og palmer på den ældgamle transportvej samt se templets imponerende statuer, søjler og inskriptioner.

  Vi vender retur til skibet, hvor middagen serveres fra klokken 19:30, og underholdningen starter klokken 21 – et festligt Tanorua-show med mavedans, musik og sang. Skibet ligger i Luxor natten oven.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 10: Hjemrejse til Danmark

  Vi står meget tidligt op, da flyet allerede letter fra Luxor kl. 05.55. Vi kører med bus til lufthavnen, hvorfra vi flyver med EGYPT AIR til København efter en mellemlanding i Cairo.

  Måltider inkluderet denne dag: Forplejning ombord på fly.

Skibe

 • Dag 1-3

  Ramses Hilton Cairo

  Vidunderligt hotel med flotte, rummelige værelser, udendørs swimmingpool og god service. Beliggenheden helt ned til Nilen i det centrale Cairo er det perfekte udgangspunkt for vores ophold.

  På hotellet er der bl.a. restaurrant, kasino, fitnesscenter, bar og lounge samt aftenunderholdning. Du kan nyde aftenen på den store åbne terrasse, hvor du også har mulighed for at bade i den udendørs swimmingpool. Søger du lidt ekstra afslapning, er der en spa, der tilbyder massage, saunaer og et spabad (mod betaling). Bemærk, at vi bor i hotellets renoverede værelser med privat balkon og udsigt over Nilen eller byen. Alle værelser er nydeligt indrettede, rummelige og har meget komfortable dobbeltsenge, eget bad og toilet, aircondition, wi-fi, pengeskab, tv og minibar.

  Ønsker du to enkeltsenge, bedes du oplyse dette ved reservation af rejsen. Vi kan ikke garantere, at dette er ledigt. Det er muligt at bestille en opredning til børn og unge. Kontakt Gislev Rejser, såfremt dette ønskes.

 • Dag 3-10

  Jaz Crown Prince

  5-stjernet luksusskib med i alt 80 kahytter på 19 kvadratmeter fordelt over de nederste fire af skibets fem dæk. Alle kahytter er udstyret med aircondition, tv, værdiboks, hårtørrer samt eget bad og toilet. Kahytterne har desuden store panoramavinduer, hvorfra du kan betragte Nilens landskaber, og det samme kan du gøre fra skibets store soldæk, hvor du også finder skibets swimmingpool med tilhørende solstole og poolbar. På skibets næstøverste dæk finder du loungebaren, mens restauranten befinder sig på det nederste nildæk. Skibet har også gratis fitnesscenter, mens du mod betaling kan få vasket tøj, få massagebehandlinger og besøge beautysalonen.

  Aftenunder- holdningJa
  AirconditionJa
  BarJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  LoungeJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  SoldækJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
28-12-2024Se afrejsetider 10 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 824.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Tillæg og ekstra udflugter

  Enkeltværelse/kahyt fra kr. 7.500.
  Afbestillingsforsikring: 7% af rejsens pris.

  Ekstra udflugter fra skibet:

  • Luftballon over Luxor kr. 700.
  • Udflugt til Abu Simbel med bus kr. 750.
  • Udflugt til Nubisk landsby kr. 250

  Abu Simbel udflugt med bus (varighed 8 - 9 timer):
  Afgang kl. 05:00 fra skibet mod Aswan (ca. 3 timers kørsel) i en bus med aircondition.
  I har ca. 1,5 time ved Abu Simbel. Udflugten inkluderer:

  • Transport i bus med aircondition tur/rt.
  • Lokal engelsktalende egyptolog/guide
  • Indgangsgebyrer til de historiske steder
  • Flaskevand om bord på bussen


  Bemærk: 

  • Gislevs rejseleder deltager på busturene til Abu Simbel og den nubiske landsby.
  • Udflugterne skal bestilles med rejsen og senest én måned før afrejse.
  • Udflugterne inkluderer ikke drikkepenge til lokalguide/chauffør.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu