Skip to main content

Krydstogt i Caribien

-
Solskinsstaten Florida og skønt krydstogt til bl.a. De Vestindiske Øer

Luksusliv i Caribien

Flot NYHED der starter med 2 nætter ved Cocoa Beach, i Florida, samt spændende udflugt til NASAs Kennedy Space Center. Fra Floridas Venedig starter et lækkert krydstogt til Caribiens skønneste øer. Opholdet om bord på Celebrity Reflection er ren forkælelse. Smukke omgivelser, lækker mad og flotte shows, er hverdag om bord på det komfortable skib. Bemærk at krydstogtet er inklusiv fuld forplejning, Classic drikkepakke og 'basic wi-fi'. Vores flydende luksushotel bringer os frem til hele 5 caribiske øer.

Glæd dig til at opleve de pastelfarvede huse i San Juan, Puerto Rico samt ægte caribisk charme når skibet lægger til ved både De Hollandske Antiller og De britiske Jomfruøer. Vi besøger også De Dansk Vestindindiske Øer, hvor den danske kolonihistorie i Charlotte Amalie, St. Thomas, uundgåeligt vil gøre stort indtryk. Sidste stop i Caribien er Den Dominikanske Republik, som Christoffer Columbus opdagede på sin første rejse i 1492.

Efter de mange flotte oplevelser ankommer vi tilbage til Fort Lauderdale. Her venter Everglades og en forrygende sejltur med en airboat, før vi kører til Miami Beach. Her oplever vi det ikoniske Art Deco District og de kulørte livreddertårne på South Beach, før vi indkvarteres for 2 nætter nær den berømte strand.

Velkommen til Florida og Caribien hvor den blå himmel og det krystalklare, lune vand får dig til at glemme alt om den triste kolde vinter i Danmark.

Glæd dig til

 • 2 nætter tæt på stranden i Cocoa Beach
 • Udflugt til Kennedys Space Center
 • 9 dages krydstogt i Caribien med fuld forplejning
 • Inklusive Classic-drikkepakke og basic wi-fi ombord på skibet
 • Pastelfarvede huse i charmerende San Juan, Puerto Rico
 • Charlotte Amalie og dansk historie på St. Thomas
 • Oplev De Hollandske Antiller og Britiske Jomfruøer
 • Den Dominikanske Republik, hvortil Columbus kom på sin første rejse
 • Tur med airboat blandt alligatorer i Everglades
 • Byrundtur i Miami Beach inklusive det berømte Art Deco District
 • 2 nætter i Miami Beach – godt hotel nær den berømte strand
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen – det er din tryghed

Inkluderet i rejsens pris

 • 2 nætter på hotel i Cocoa Beach
 • 2 nætter på hotel i Miami Beach
 • 4 x morgenmad
 • 9 dages krydstogt i indvendig kahyt kat. I1
 • Fuld forplejning på skibet
 • Drikkepakke (Classic) om bord på skibet
 • Basic wi-fi ombord på skibet
 • Drikkepenge på skibet (ekskl. drikkepenge ved varer købt ombord)
 • Udflugt til Kennedy Space Center
 • Oplevelser med rejseleder i alle havnebyer
 • Tur med airboat i Everglades
 • Byrundtur i Miami Beach
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

  Dagsprogram

  • Dag 1: Udrejse og ankomst til Florida

   Afrejse fra Billund eller Københavns Lufthavn. Flyskift i Amsterdam eller Frankfurt, før ankomst til Orlando samme dag. Vi kører direkte fra lufthavnen til Cocoa Beach hvor vi indkvarteres for 2 nætter på hotel nær stranden.

   Måltider inkluderet denne dag: Forplejning på den oversøiske flyvning. Antal km i bus: 81 km.

  • Dag 2: Udflugt til Kennedy Space Center

   Glæd dig til at opleve det storslåede Kennedy Space Center Visitor Complex. Her venter en dag fuld af spændende indtryk fra rumfartens verden. I Rocket Garden spadserer du blandt gigantiske rumraketter på vej til U.S. Astronaut Hall of Fame, hvor NASAs astronauter hædres. I Heroes & Legends udfoldes hele rumfartens historie fra de helt tidlige rum-pionerer til Astronaut Hall of Fame. Se også den imponerende forestilling i Universe Theater.

   Efter en dag fuld af uforglemmelige indtryk kører vi retur til vores hotel i Cocoa Beach.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet. Antal km i bus: 75 km.

  • Dag 3: Floridas Venedig. Krydstogtet starter

   Vi forlader Cocoa Beach og Floridas Space Coast og kører mod syd til Fort Lauderdale, der også kaldes Floridas Venedig. Vi kører til krydstogtshavnen Port Everglades, hvor vi går om bord på Celebrity Reflection.

   Glæd dig til at opleve det smukke skib, der de næste 9 dage vil bringe dig rundt til nogle af Caribiens skønneste øer. Skibet tilbyder masser af aktiviteter lige fra swimmingpools, teater, biograf og en hel shopping gade.

   Bemærk at opholdet om bord er inklusive Classic drikkepakke samt basic wi-fi. Skibet sejler fra Port Everglades kl. 15.30.

   Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Cocoa Beach samt fuld forplejning om bord på skibet. Antal km i bus: 295 km.

  • Dag 4: En afslappende dag på havet

   Glæd dig til at lære vores komfortable skib at kende, mens vi sejler mod Caribien. Det er skønt at spadsere på dækket og mærke den lune vind i ansigtet eller spille havespil på den store velholdte græsplæne på øverste dæk.

   Der er altid en hyggelig krog, hvor du kan læse en bog eller spille kort med dine medrejsende. Der er mange aktiviteter om bord - lige fra spa & fitness til storslåede forestillinger i skibets teater.

   Maden om bord er lækker og veltilrettelagt og den inkluderede drikkepakke, gør det let at vælge en god vin til maden og en cocktail i en af de hyggelige saloner.

   Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

  • Dag 5: San Juan, Puerto Rico

   Vi nyder det lune vejr på dækket og ser den flotte indsejling til San Juan, Puerto Rico. Vi ser de pastelfarvede huse, der klynger sig til klippeskråningerne og de små både der tøffer omkring, mens vi langsomt nærmer os havnen, hvortil vi ankommer kl. 16.00. Skibet ligger til kaj nærmest midt i byen, så det er nemt at gå fra borde og opleve den charmerende by.

   Rejselederen tilbyder en spadseretur rundt i den skønne by. Du vil bl.a. opleve det gamle fort Castillo San Felipe del Morro og den flotte Catedral de San Juan. Vi spadserer på palme-promenaden Paseo de la Princesa, ser det kønne springvand og de mange kulørte huse i Old San Juan.

   Skibet sejler fra San Juan kl. 23.00.

   Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

  • Dag 6: Dansk koloni-historie i Charlotte Amalie, St. Thomas

   Allerede kl. 9.00 ankommer vi til skønne Charlotte Amalie, St. Thomas. Glæd dig til at opleve byen sammen med Gislevs rejseleder. Øerne var dansk besiddelse fra 1666-1917.

   Den dag i dag findes der utallige spor efter den 250 år gamle kolonihistorie og danske gadenavne som Kongens gade og Dronningens gade. Hør historien om Peter Von Scholten, der var øernes sidste guvernør – og manden der opløste slaveriet i 1848.

   Vi forlader St. Thomas kl. 18.00 efter en oplevelsesrig dag, hvor vi har mærket historiens danske vingesus.

   Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

  • Dag 7: De Hollandske Antiller, Philipsburg, St. Maarten

   Vi ankommer til Philipsburg, St. Maarten kl. 08.00. Her ligger skibet til kaj blot en kort spadseretur fra den hyggelige strandpromenade. Her kan du gå en tur under palmerne og måske nyde en forfriskning på en af de små beværtninger. Husk badetøjet for her er den skønneste hvide sandstrand med det klareste lune vand.

   Du kan evt. også besøge den verdensberømte Maho Beach, der er berømt for de lavtgående fly, der letter og lander lige hen over hovedet på de forbløffede badegæster. Skulle du ønske at deltage i en af skibets mange udflugter, er det naturligvis også en mulighed.

   Vi sejler fra Philipsburg kl. 18.00.

   Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

  • Dag 8: De Britiske Jomfruøer, Tortula

   I dag skal vi tidligt op hvis vi skal nå at se den smukke indsejling, for vi ankommer allerede til Tortula kl. 07.00. Grønne, frodige bjerge, kønne huse, små strande og vuggende både i de idylliske vige byder os velkommen til De Britiske Jomfruøer.

   Så snart skibet har lagt til kaj kan du komme fra borde og spadsere en tur ad hovedgaden Main Street. Kønne huse fra kolonitiden og indbydende boder og små markeder, gør det svært at modstå fristelsen til at shoppe lidt lokalt kunsthåndværk.

   Der er også mulighed for at tage færgen over til koraløen Island of Anegada eller købe en af skibets mange udflugter.

   Vi sejler fra Tortula kl. 14.30.

   Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

  • Dag 9: Puerto Plata, Den Dominikanske Republik

   Vi ankommer til Puerto Plata ved middagstid. Columbus opdagede, det der i dag hedder Den Dominikanske Republik, på sin første rejse til den nye verden i 1492. Siden har mange fået øjnene op for denne perle i Caribien.

   Landet er på størrelse med Danmark – men derudover er der ikke mange ligheder. Den centrale del er domineret af høje frodige bjerge, mens mere end 1.600 km kystlinje byder på den ene spektakulære strand efter den anden. De slanke palmer svajer blidt i den lune brise og kaster deres skygge på de kridhvide sandstrande og det krystalklare vand.

   Tag evt. på skibets udflugt til hovedstaden Santo Domingo, hvor der venter smukke huse fra kolonitiden, pastelfarvede husfacader, hestevogne samt en lokalbefolkning i farvestrålende tøj der danser merengue, ganske enkelt fordi deres livsglæde forbyder dem at lade være.

   Skibet sejler igen kl. 18.30.

   Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

  • Dag 10: Nyd det gode liv til søs

   Der venter en skøn afslappende dag til søs. Det er sidste dag om bord på det flydende luksushotel. Skibet har sat kursen mod Fort Lauderdale og Port Everglades, men der er stadig en dag tilbage til at nyde alt det skibet har at byde på.

   Der er helt sikkert restauranter du endnu ikke har nået at opleve, og endnu et show i det store teater. Skibets butikker holder ofte udsalg her den sidste dag, så måske kan du gøre en god handel.

   Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

  • Dag 11: Ankomst til Fort Lauderdale, Airboat i Everglades, Miami Beach

   Vi ankommer tilbage til Port Everglades kl. 07.00. Vi spiser morgenmad på skibet før vi går fra borde.

   Vi kører ud i Everglades, der med sine knap 8.000 km2 er USA's største subtropiske marskområde. Her skal vi sejle en tur i en airboat. Bådens store propel får os nærmest til at flyve hen over det lave vand, mens alligatorerne lurer med deres gule øjne i det lave søgræs.

   Herefter kører vi til Miami Beach. Her skal vi se det karakteristiske Act Deco District og South Beach. Du oplever også en bid af Cuba i Miamis Little Havana, før vi kører til hotellet, hvor vi skal bo de næste 2 nætter.

   Forplejning inkluderet denne dag: morgenmad om bord på skibet.

  • Dag 12: Afslapning på Miami Beach

   Hele dagen er fri til at slappe af ved poolen eller ved den berømte strand, der er kendt fra utallige film. Her poserer de lokale strandløver og gyldenbrune piger lufter bikinierne, mens flotte fyre i store dyre biler cruiser op og ned ad gaden forbi de pastelfarvede Art Deco huse.

   Hvis du har brug for at gøre de sidste indkøb, så besøg evt. Lincoln Road, der er det ultimative shoppingområde i Miami Beach. Her findes også et utal af hyggelige restauranter.

   Forplejning inkluderet denne dag: morgenmad på hotellet. Antal km i bus: 115 km.

  • Dag 13: Hjemrejse fra Miami

   Formiddagen er fri til at slappe af på hotellet og nyde en sidste dukkert i hotellets pool eller spadsere en tur langs Miami Beach.

   Ved middagstid kører vi til lufthavnen i Miami, hvor vi starter vores hjemrejse. Natflyvning mod Europa.

   Forplejning inkluderet denne dag: morgenmad på hotellet samt forplejning på flyet. Antal km i bus: 20 km.

  • Dag 14: Hjemkomst til Danmark

   Vi lander i Amsterdam eller Frankfurt om morgenen. Her skifter vi fly før vi flyver det sidste stykke hjem til Danmark. En skøn rejse under lune himmelstrøg er slut.

  Mere om rejsen

  Lækker NYHED, der begynder i solskinsstaten Florida. Vi starter med 2 nætter i den afslappede badeby Cocoa Beach. Fra den brede sandstrand ses rumkomplekset Cape Canaveral i det fjerne og allerede på rejsens dag 2 besøger vi Kennedy Space Center. Vi forlader Floridas Space Coast og sætter kursen mod syd til Fort Lauderdale også kaldet Floridas Venedig. Her går vi om bord på Celebrity Reflection, der skal være vores hjem de næste 8 nætter. Det indbydende skib byder på enhver tænkelig luksus og der venter en skøn sejlads til 5 velvalgte øer i Caribien.

  I San Juan, Puerto Rico, venter en flot spadseretur med rejselederen på det historiske fort. Det brusende Caribiske Hav slår ind mod de små strande og fortets gamle mure. De charmerende brostensbelagte gader og pastelfarvede huse indbyder til at blive udforsket.

  Glæd dig også til at besøge Charlotte Amalie på St. Thomas. Den danske historie, her på den mest populære Dansk Vestindiske Ø, er synlig alle steder. Glæd dig til at opleve de danske gadenavne i Kongens Kvarter, Dronningens Kvarter, det gamle danske Fort Christian og 99 Steps.

  Phillipsburg, St. Maarten, er en af De Hollandske Antiller. I gåafstand fra skibet ligger den skønneste strandpromenade og det lune Caribiske hav indbyder til en dukkert. Du kan evt. også besøge stranden Maho Beach, der er berømt for de lavtgående fly, der letter og lander lige hen over hovedet på de forbløffede badegæster.

  Tortula er den største af De Bristiske Jomfruøer og indbegrebet af Caribien. Små hvide sejlbåde ligner lysende prikker på det krystalklare, caribiske hav. Kønne grønne bjerge, eksotiske strande, svajende palmer fuldender enhvers caribiske drøm.

  Den Dominikanske Republik er vores sidste stop i Caribien. Skibet lægger til i Puerto Plata på den nordlige del af øen. Her ligger det gamle spanske fort Fortaleza San Felipe, der kan dateres helt tilbage til 1577. Den centrale del af Den Dominikanske Republik er domineret af høje, frodige bjerge, mens kysten byder på smukke strande.

  Efter 9 dages flotte oplevelser i Caribien ankommer vi tilbage til Fort Lauderdale. Her kan du glæde dig til en forrygende tur med airboat. Bådens store propel får nærmest båden til at flyve hen over det lave vand – helt uden at bekymre de mange alligatorer og andre dyr.

  I Miami Beach ser vi det berømte Art Deco District med de pastelfarvede huse, de kulørte livreddertårne på South Beach og meget mere, før vi indkvarteres for 2 nætter på et dejligt hotel i gåafstand til den berømte strand.

  Velkommen til lune vinterdage i Caribien – langt væk fra det danske grå og kedelige vejr.

  Skibe

  • Dag 1-3

   Best Western Cocoa Beach Hotel Suites

   AirconditionJa
   BarJa
   FitnessrumJa
   HaveJa
   HårtørrerJa
   Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
   KøleskabJa
   RestaurantJa
   SolterrasseJa
   Strygejern og strygebrætJa
   TVJa
   Udendørs swimmingpoolJa
   VærdiboksJa
   Wi-fiJa
  • Dag 3-11

   Celebrity Reflection fra Royal Caribbean Group

   I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget. Og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. På skibet Celebrity Reflection kan der være ca. 3.000 passagerer, der betjenes af 1000 besætningsmedlemmer. Skibet er næsten 300 meter langt, og består af 14 etager eller dæk. Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter, dette gælder dækkene 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

   På skibet er der ude foran et stort teater, der fylder forenden på dækkene 3, 4 og 5. Her er der hver aften flotte shows. En anden stor ting er hovedrestauranten, som hedder Opus. Den ligger bagerst i skibet på dækkene 4 og 5. I midten på dæk 4 er der kasino og på dæk 5 er der en forretningsarkade der strækker sig langs dækket. Skibet har ligeledes solarium, spa område og svømmebassiner, der ligger i den midterste del af skibet på dæk 14. Bagerst på dæk 15 er der rig mulighed for at slappe af på græsset eller benytte Brocce-banen.

   Krydstogt – kahytter
   Alle kahytter ombord på Celebrity Reflection er pæne og rummelige med aircondition og har eget bad og toilet, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt dobbeltseng. De udvendige kahytter har et vindue. Balkonkahytterne har privat balkon.

   Krydstogt – forplejning
   I den store restaurant, Opus, er der reserveret borde til os til middagen. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i buffeten eller i en af de mindre specialrestauranter. Vil du spise på en af specialrestauranterne, skal der betales ekstra.

   Morgenmad og frokost kan du spise på Opus som nævnt ovenfor. Morgenmaden kan også nydes i jeres kahyt mod et mindre gebyr. Endvidere er der en række mindre caféer, hvor du også kan spise i løbet af dagen.

   På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i hovedteatret. Det er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet.

   Krydstogt – påklædning
   Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor vi foreslår, at du har pænt tøj på. Nogle damer har lange kjoler på og nogle mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med.

   Krydstogt – wi-fi
   Celebrity har investeret i egne satellitter. Vi har inkluderet basic wi-fi. Ønsker du en større internetpakke kan dette købes om bord.

   Krydstogt – betaling
   Ved ombordstigning på krydstogtet oprettes en cruise-konto med et kreditkort. Herefter skal man blot vise sit nøglekort samt kvittere, hvis man køber noget om bord. Den sidste dag om bord leveres en regning til kahytten.

   Krydstogt – ændring af sejlrute
   Rederiet forbeholder sig ret til at ændre i sejlruten. Uvejr og andre uforudsete hændelser kan medføre ændringer af havne og rute. Ved meget høj sø er landgang ved brug af tenderbåde ikke muligt af sikkerhedsmæssige årsager.

   Krydstogt – udflugter
   Hver aften udleveres et program med informationer om, hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk. De dage hvor skibet er i havn, er der et stort udflugtsprogram med op til 40 forskellige udflugter i alle prisklasser ved de enkelte havne.

   Gislevs rejseleder vil arrangere en lille udflugt i alle havnebyer. Det er gratis for vores gæster at deltage i denne – dog betales evt. entré elle transport.

   Aftenunder- holdningJa
   AirconditionJa
   BarJa
   BoblebadJa
   FitnessrumJa
   Frisør- og skønhedssalonJa
   HårtørrerJa
   KaffebarJa
   LoungeJa
   RestaurantJa
   SkybarJa
   SoldækJa
   SolterrasseJa
   SpaområdeJa
   TVJa
   Udendørs swimmingpoolJa
   VærdiboksJa
   Wellness områdeJa
   Wi-fiJa
  • Dag 11-13 - Benyttes på afgange i november 2023 og februar 2024

   Best Western Plus Atlantic Beach resort, Miami Beach

   Dejligt hotel beliggende mellem North Beach og South Beach. Hotellet har et lille hyggeligt poolområde og direkte adgang til stranden. Her kan du også spadsere til South Beach på den træbeklædte strandpromenade. Hotellet har restaurant, bar og fitnesscenter samt pæne, rummelige værelser, der vil danne en god ramme om dit ophold i Miami Beach.

   AirconditionJa
   BarJa
   FitnessrumJa
   HaveJa
   HårtørrerJa
   Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
   RestaurantJa
   SolterrasseJa
   Strygejern og strygebrætJa
   TVJa
   Udendørs swimmingpoolJa
   VærdiboksJa
   Wi-fiJa
  • Dag 11-13 - Benyttes på afgange i marts 2024

   Blue Moon Hotel, Miami Beach

   Godt 4-stjernet hotel med 75 værelser. Dette hyggelige hotel har navnet ”Blue Moon”, hvilket ikke er tilfældigt, da hele hotellet er indrettet med den fine blå farve, som ses gentagende gange under opholdet. Der er både mulighed for at bade i deres pool eller benytte sig af hotellets fitnessrum, hvis dette lyster. På værelserne er der hårtørrer, tv, køleskab, kaffe/te-faciliteter, strygejern og strygebræt, aircondition samt balkon eller terrasse. Hotellet tilbyder også værdiboks, restaurant, lounge, cykeludlejning og bar. Blue Moon Hotel har en perfekt placering tæt på Miami Beach og masser af andre aktiviteter.

   Afstand til centrum750
   AirconditionJa
   BalkonEller terrasse
   BarJa
   CykeludlejningJa
   ElevatorJa
   FiresengsværelseJa
   FitnessrumJa
   Handicap-venligtJa
   HårtørrerJa
   Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
   KøleskabJa
   LoungeJa
   RestaurantJa
   Strygejern og strygebrætJa
   TVJa
   Udendørs swimmingpoolJa
   VærdiboksJa
   Wi-fiJa

  Kort

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Bagage

   Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 8 kg (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, medmindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse.

  • Bus på flyrejser

   På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

   Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

   På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

  • Drikkepenge

   Florida: Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 18 - 20% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige (og evt. chauffør) pr person pr dag. (USD).

   San Juan, Puerto Rico:  På restauranter og caféer er det god stil at give cirka 15 % i drikkepenge, hvis du har været tilfreds med serveringen. Men tjek lige regningen, for drikkepenge kan være inkluderet. (USD).

   Krydstogtet: Drikkepenge til skibets personale er inkluderet, dog ikke på det du evt. køber om bord.

   St. Thomas: Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 18 - 20% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige (og evt. chauffør) pr person pr dag. (USD).

   Philipsburg, St. Maarten: På restauranter og cafeer er det kutyme at give 10–15 % i drikkepenge, hvis der ikke i forvejen er lagt et servicegebyr på regningen. Taxachauffører forventer også lidt drikkepenge.

   Tortola (B.V.I): På restauranter og caféer er det god stil at give 15-20 % i drikkepenge, hvis du har været tilfreds med serveringen. Taxachauffører forventer 10-15 % tillagt regningen. (USD).

   Puerto Plata Dominican Republic: Der er trukket ti procent i regningen på restauranter, men tjenerne forventer en lille erkendtlighed alligevel, hvis de har ydet en god service. (Peso)

  • Drikkevand

   Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

  • Elektricitet

   Krydstogt: På skibet er der 220 V og danske stik. Der er ikke mange stikkontakter i kahytten, så du kan eventuelt medbring en stikdåse.

   Florida: Den amerikanske netspænding er på 110 – 120 V

   San Juan, Puerto Rico: 120 V/60 hz. Stikkene har enten 2 eller 3 ben, så vi anbefaler, at du medbringer et adaptersæt

   St. Thomas: Den amerikanske netspænding er på 110 – 120 V

   Philipsburg, St. Maarten: 110 V, så en adapter er nødvendig.

   Tortola (B.V.I): På De Britiske Jomfruøer bruges der 110 V. Stikkene er anderledes end de danske, så vi anbefaler, at du medbringer et adaptersæt.

   Puerto Plata Dominican Republic: 110 V, AC 60 Hz

  • Entréer

   Vi har inkluderet entré til følgende seværdigheder:

   • Kennedy Space Center
   • Airboat i Everglades


  • ESTA

   Ved bestilling, af en rejse til USA, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede ESTA:

   ESTA Valgmulighed 1

   Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $21, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

   Vejledning til udfyldning af ESTA

   Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

   Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.

   Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

   Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

   Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

   Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

   ESTA Valgmulighed 2

   Du betaler kr. 400 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

  • Find et fly

   Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
   www.flightradar24.com

  • Fly

   Vi flyver med KLM eller Lufthansa fra Billund via Amsterdam eller Frankfurt. Rejsende fra København møder rejseleder og resten af gruppen i Amsterdam/Frankfurt ved den gate hvorfra flyet til Orlando afgår.

  • Flybillet

   Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

   Rejser til Europa
   Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

   Rejser til oversøiske rejsemål
   Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
   Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

  • Forsinkelse

   Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

  • Fysisk formåen

   Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.

  • Information om Billund Lufthavn

   Adresse
   Passagerterminalen 10
   7190 Billund

   Læs mere her: www.bll.dk

   Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


  • Information om Københavns Lufthavn

   Adresse
   Lufthavnsboulevarden 6
   2770 Kastrup

   Læs mere her: Københavns lufthavn

   Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

   GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

  • Internet

   Florida: Der er wifi på hotellerne – evt. mod betaling.
   Krydstogtskibet: Der er inkluderet surf wi-fi på skibet. Større internetpakker kan købes om bord.

  • Klima

   Februar/November

   Florida: Feb.: 9-22 grader. Nov.: 14-25 grader.
   San Juan, Puerto Rico: Feb.: 14-21 grader. Nov.:  17-24 grader.
   St. Thomas: Feb.: 21-28 grader. Nov.: 23-29 grader.
   Philipsburg, St. Maarten: Feb.: 24-29 grader. Nov.: 24-29 grader.
   Tortola (BVI): Feb.: 15-21 grader. Nov.: 15-22 grader.
   Puerto Plata Dominican Republic: Feb.: 17-28 grader. Nov.: 19-30 grader.

    

  • Medicin på flyrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mobiltelefon

   Kan benyttes uden problemer, dog ikke til søs. Husk at slå mobildata og roaming fra.

  • Moms

   Florida: 6% moms.

   San Juan, Puerto Rico: Cirka 10,5 %.

   St. Thomas: Der er ingen moms.

   Philipsburg, St. Maarten: Cirka 5 %.

   Tortola (BVI): Der er ingen moms.

   Puerto Plata Dominican Republic: 18%.

  • Mødetid på flyrejser

   Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

   København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
   Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
   Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
   Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
   Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
   Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
   Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

  • Pas - på flyrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  • Plads i flyet

   Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

  • Program

   Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

  • Påklædning

   Medbring sommertøj og en lun trøje og en let jakke samt lidt pænere tøj til aftenbrug på skibet. Husk badetøj.

  • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

   Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

  • Rejseleder

   Rejselederen er med på hele rejsen fra Billund. Rejsende fra København møder rejselederen og resten af gruppen i Amsterdam ved den gate hvorfra flyet til Orlando afgår.

  • Rygning

   Florida: Floridas lov forbyder rygning i de fleste offentlige og private virksomheder, herunder restauranter.

   Krydstogtet: Skibet er røgfrit, men der er mulighed for at ryge forskellige steder ombord.

   San Juan, Puerto Rico: Rygning på alle offentlige steder er en overtrædelse af Puerto Ricos lov 66. Det betyder, at rygning er forbudt i stort set alle lukkede rum. Hvis du bliver opdaget, får du en bøde op til 2000 USD.

   St. Thomas: Rygning er ikke forbudt på nogen offentlig gade eller fortov, medmindre rygningen finder sted indenfor tyve meter fra enhver indgang, udgang, vindue, ventilationssystem eller andre åbninger på et offentligt sted og arbejdsplads.

   Philipsburg, St. Maarten: De fleste restauranter og barer lader dig ryge, men tag hensyn. Øen har  sin egen cigarfremstilling.

   Tortola (BVI): Rygning på offentlige steder er ulovligt.

   At holde tændt tobak er forbudt inden for 50 meter fra indgangen, udgangen eller åbent vindue på et offentligt sted.  Eksempler på offentlige steder omfatter kontorbygninger, toiletter, elevatorer, trapper, sundheds- og uddannelsesinstitutioner, alle lokaler, hvor børn passes mod betaling, restauranter, barer, natklubber, strande, der er tilgængelige for offentligheden og andre faciliteter.

   Puerto Plata Dominican Republic: Den Dominikanske Republik er et cigarvenligt land. Du kan stort set ryge overalt undtagen uautoriserede lukkede rum og tilfældigt udpegede ikke-ryger udendørs områder.

  • Shopping

   Florida: Mærketøj er billigere i USA end i Danmark.

   San Juan, Puerto Rico: Smykker og lokalt kunsthåndværk.

   St. Thomas: Smykker og lokalt kunsthåndværk.

   Philipsburg, St. Maarten: Prisniveauet på St. Maarten er generelt lavere end i Danmark. Et godt måltid mad kan fås for ca. 100 kr. og opefter. Drikkevarer på barer og restauranter er billigere end i Danmark.

   Tortola (BVI): Lokalt kunsthåndværk.

   Puerto Plata Dominican Republic: Lokalt kunsthåndværk.

  • Tidsforskel

   Florida: 6 timer. (Bagud i forhold til dansk tid).

   San Juan, Puerto Rico: 5 timer tilbage. (Bagud i forhold til dansk tid).

   St. Thomas: 5 timer. (Bagud i forhold til dansk tid).

   Philipsburg, St. Maarten: 5 timer. (Bagud i forhold til dansk tid).

   Tortola (BVI): 5 timer. (Bagud i forhold til dansk tid).

   Puerto Plata Dominican Republic: 5 timer. (Bagud i forhold til dansk tid).

  • Tillæg

   Afbestillingsforsikring er 20% af rejsens pris.

  • Tilskud på flyrejser

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

   Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Nat med Rabat
   Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

  • Toldregler

   Fra Danmark må der indføres 200 cigaretter og 1 liter spiritus eller 1 liter hedvin. Til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt på rejsen til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter. Dog tillades konserves og brødprodukter.

  • Trepersonersværelse

   Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse/kahyt til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 130 cm x 200 cm. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

  • Vaccinationer

   Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

   Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

  • Valuta og Kreditkort

   Florida: USD = Amerikanske dollar.

   San Juan, Puerto Rico: USD = Amerikanske dollar.

   St. Thomas: USD = Amerikanske dollar.

   Philipsburg, St. Maarten: På den hollandske del af øen hedder valutaen Antillanske gylden (ANG). Det kan være besværligt af veksle, men amerikanske dollars er også en gangbar valuta – vær dog opmærksom på vekselkursen.

   På den franske del af øen er valutaen euro.

   Tortola (BVI): USD = Amerikanske dollar.

   Puerto Plata Dominican Republic: DOP = Dominikansk peso.

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din flyrejse?

   Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Visum

   Alle rejsende skal have en gyldig ESTA – se under ESTA

   Florida: Kræver ikke visum.

   San Juan, Puerto Rico: Kræver ikke visum.

   St. Thomas: Kræver ikke visum.

   Philipsburg, St. Maarten: Kræver ikke visum.

   Tortola (BVI): Kræver ikke visum.

   Puerto Plata Dominican Republic: Kræver ikke visum, men der kan fås et turistkort op til 30 dage. Kan normalt købes ved ankomsten.

  • Ønsker til indkvartering på flyrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu