Vinbyen Altenahr - 6 dage

Populær ferie på Hotel Lang – halvpension, alle udflugter, festaften med drikkevarer, dans, musik

  
 

På Gislevs busrejser til Hotel Lang er der hygge, fest, dans og musik. Værten byder dig velkommen til nogle festlige dage og der er god betjening og dejlig mad. På vores rejse til Altenahr har vi også inkluderet alle udflugter - til Ahrweiler, Köln, Cochem ved Mosel-floden og panoramatur i Eifelområdet med besøg i Kloster Maria Laach. Hotelværten Rudi taler dansk, og alle gæster får en vingave på busrejserne til Altenahr.

  • Populær ferie på Hotel Lang med dans og levende musik
  • Halvpension og gallaaften med drikkevarer til maden
  • Alle udflugter inkluderet
  • Alle gæster får en vingave

 

Så meget har Gislev inkluderet: 6 dages busrejse, ophold i dobbeltværelse, 5 x middag, 5 x morgenmad med start 1. dag aften og slut sidste dag morgen, 1 x middag er gallabuffet med drikkevarer til maden, alle udflugter, rejseleder, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 325. Afbestillingsforsikring kr. 205. Fast plads i Bussen Kr. 140.
Rabat: Børn 0-2 år gratis. 3-12 år Kr. 325. 3-sengsrabat Kr. 180.
 

Bemærk: Entréer, vinsmagning og sejlture er ikke inkluderet.

 

Se video fra Altenahr, som vi har modtaget fra nogle glade gæster:

Status:
Ring til os

Om rejsen

Vinbyen Altenahr med det gode Hotel Lang ligger i hjertet af Ahrdalen - lidt syd for Köln og Bonn. Du bor i Europas nordligste vindistrikt – de røde druers dal - omgivet af flot natur med vinmarker op ad bjergskråningerne, hyggeligt bymiljø og god atmosfære. Altenahr har et stort udbud af hyggelige restauranter, vinstuer og gamle huse med små idylliske butikker. Gode muligheder for cykel- og vandreture langs Ahr-floden eller i vinområderne.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse
Fra Danmark forbi Hamburg, Ruhrdistriktet, Köln og Bonn. Ankomst til Altenahr til aften for indkvartering og middag.

 

Dag 2: Altenahr, Ahrweiler og vinbyen Mayschoss
Med rejselederen rundt i den hyggelige by, Altenahr. Udflugt til middelalderbyen Ahrweiler, også kaldet ”Ahrdalens Rothenburg”. Byen har velholdte huse med flotte træudskæringer og gavlmalerier. I mange af husene er indrettet butikker og konditorier uden at idyllen er ødelagt. I den livlige vinby Mayschoss finder vi Tysklands ældste andelsejede vinkælder. Her har du mulighed for en vinkælderrundgang med vinsmagning. Efterfølgende mulighed for vinkøb. Ahrweiler inkluderet. Pris for vinkælder m. vinsmagning: € 9.

Mayschoss Vinkaelder Mayschoss

 

Dag 3: Köln
Köln er et vigtigt trafikknudepunkt samt en aktiv messe- og handelsby. Med placeringen ved Rhinen er byen hjemsted for flodbåde og flodkrydstogtskibe. Den imponerende domkirke i Köln skal beundres såvel udvendigt som indvendigt. Byrundtur med rejselederen rundt i den gamle bydel og langs Rhinpromenaden. Inkluderet.

 

Dag 4: Beilstein og Cochem ved Mosel. Mulighed for sejltur
Først til rundtur i den lille romantiske vinby Beilstein. Herfra videre til vinbyen Cochem, som ligger smukt ved Mosel. Du har mulighed for at sejle fra Beilstein til Cochem på en af de flotteste strækninger af Mosel-floden. Undervejs kan du nyde de stejle vinbjerge, som glider forbi og vi passerer en af de store sluser. I Cochem vil rejselederen vise dig den gamle bydel og Mosel-promenaden. Der bliver tid til at nyde en frokost med et godt glas Mosel-vin. Hjemturen delvis langs den dejlige Mosel-flod med skibe, flotte landskaber og imponerende vinbjerge. Inkluderet på 6-dages rejserne. Pris for sejltur € 12.

cochem

 

Dag 5: Panoramatur Eifel, Koster Maria Laach
Udflugt i Eifel-området ved Laacher-søen - et tidligere vulkanlandskab. Det imponerende benediktinerkloster Maria Laach har ca. 60 fastboende munke, som driver hotel, restaurant, landbrug og gartneri samt bådudlejning på søen. I Klosterforum præsenteres vi for klosterets alsidige aktiviteter. Det er god skik at give et lille bidrag til driften af Kloster Maria Laach (ca. € 1-2 pr. person) Udflugten er inkluderet.

 

 

Dag 6: Hjemrejse
Efter morgenmad hjemrejse gennem Tyskland til Danmark, som nås først på aftenen, ca. 18:30.

Altenahr på cykel eller til fods
Lån en cykel på hotellet eller oplev området til fods. Der er anlagt stier gennem vinmarkerne og langs Ahr-floden. Vandrestave udlånes. Husk en madpakke (€ 5,50).

Cochem Reichsburg Altenahr vandregæster

Hotel

 

Hotel Lang
Altenburger Strasse 1
D-53505 Altenahr
Tyskland
www.hotel-lang.de

Du vil straks føle dig hjemme i det familiedrevne Hotel Lang. Dansktalende Rudi og hans far Dieter byder velkommen. Værtens personlige engagement og personalets venlige betjening er kendetegnet for Hotel Lang. Hotelindretningen er nyrenoveret. Værelser i hovedhotellet og i 2 bygninger lige overfor. Lidt uensartede værelser med bad, toilet, tv, telefon, minibar, hårtørrer, værdiboks og wi-fi. Indretning med en del trapper. Den gode forplejning med morgen- og aftensmad serveres på selve hotellet, hvor der en aften er stor buffet og specialiteter. I hotellets hyggelige sal danses der næsten hver aften til levende musik, hvor også gæster fra byens andre hoteller kigger ind. Hotellet er røgfrit og har eget casino med spillemaskiner. Mulighed for gratis at benytte swimmingpool på nabohotellet. Glæd dig til et behageligt ophold i Altenahr.

Hotel Lang Terrasse

Værd at vide

Dans/musik
Hver aften - undtagen mandag og bestemte dage i forbindelse med påsken.

Enkeltværelser uden tillæg
Intet tillæg for at bo i enkeltværelse på udvalgte afgange (begrænset antal).

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50.

Kort

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.