Nyheder - Gislev Rejser

 • Nu er det forår i Europas storbyer

  06-04-2017

  Rejs med Gislev til forår i Europas skønne storbyer.

 • Christina har tabt sit hjerte til Den Napolitanske Riviera • Særtilbud til Syditalien.

  01-04-2017

  Særtilbud til Syditalien i maj og juni

 • Tyskland byder på fantastisk natur, kultur og historie. Priser fra kun 2.498,-

  24-03-2017

  Besøg din nabo - flotte oplevelser venter i Tyskland.

 • Skønne krydstogter i Europa

  13-01-2017

  Skønne krydstogter i Europa

  Nyd de skiftende panoramer fra soldækket eller lige uden for vinduet. Grønne bakker, klippeskrænter, middelalderlige slotte og hyggelige byer. Maden, vinen og omgivelserne er altid i top – kom med om bord på et af Gislevs mange krydstogter.

  I denne nyhedsmail præsenterer vi 4 skønne krydstogter. Bemærk der er begrænset antal pladser.

  På Fødselsdagskrydstogt på Rhinen er der rabat på kr. 500, når du bestiller senest 18/1.

 • NYT: Nu flyver vi fra Sønderborg Lufthavn

  07-12-2016

   

  PRESSEMEDDELSE

  Gislev Rejser gør Sønderborg til charterlufthavn

  Alsie Express skal i 2017 flyve for Gislev Rejser til de populære italienske rejsemål Sardinien og Toscana.

  Et af landets store rejseselskaber, Gislev Rejser, har netop indgået en aftale med Alsie Express og Sønderborg Lufthavn om i sæsonen 2017 at gennemføre charterflyvninger ud af Sønderborg til to rejsemål  i Italien. 

  -Vi er tre parter, der passer godt sammen. Vi har alle et højt ambitionsniveau, og vi har viljen til at skabe en succes. Vi har fokus på kvalitet og service, siger chefen for Sønderborg Lufthavn, Christian Berg.

  -For Sønderborg Lufthavn betyder aftalen et højere aktivitetsniveau og en bedre udnyttelse af vores ressourcer. Fakta er, at trafik skaber mere trafik, og nu kan endnu flere få øjnene op for de kvaliteter lufthavnen har – højt serviceniveau, korte afstande, fri parkering lige uden foran terminalen, gratis kaffe og aviser.

  Gislev Rejser sender årligt tusindvis af danske gæster til rejsemål i Italien – enten med bus eller fly. Kendetegnende for rejseselskabet er, at mange gæster kommer igen år efter år. 
  - Det begyndte med busrejser, men vi kan se at flere og flere ønsker at flyve for hurtigere at nå frem til slutdestinationen. Mange af vore gæster foretrækker, at rejsen begynder så tæt ved hjemmet som mulig. Vi har erfaringer fra at flyve fra flere danske lufthavne og nu tilføjes Sønderborg. Dermed har vi geografisk set dækket Danmark godt ind, siger Mogens Andersen fra Gislev Rejser. Det er let at køre til Sønderborg, hvor der er gratis parkering. Det betyder også noget for et feriebudget. Endelig har Alsie Express’ fly en god størrelse og er kendt for en god komfort.

  Gislev Rejser kan med aftalen være med til at udvikle Sønderborg til en attraktiv charterlufthavn. Det er bl.a. sket i Odense, hvorfra selskabet i dag har 66 afgange. Aftalen med Alsie Express omfatter 18 charterflyvninger i 2017 med mulighed for at øge antallet i 2018.

  Sønderborg Lufthavn bliver eneste afrejselufthavn for Gislevs rejser til Sardinien, hvor man flyver direkte til Alghero.

   -Vi har store forventninger til samarbejdet. Flere rejsemål ud af Sønderborg giver os mulighed for at øge kendskabet til Alsie Express og til lufthavnen. Derved kan vi tiltrække flere kunder fra et område med Kiel i syd til Kolding i nord, siger Alsie Express adm. direktør Lone M. Koch

  Flyveturen fra Sønderborg til Pisa i Toscana tager 3:10 timer og fra Sønderborg til Sardinien 3:50 timer. Turene flyves med Alsie Express mat sorte ATR 72-500 fly med plads til 64 passagerer. Undervejs serveres en lille anretning fremstillet af lokale råvarer.
   

  Se de to rejser her:
   

  Toscanas 3 årstider: www.gislev-rejser.dk/italien/toscanas-3-aarstider

  Sardinien: www.gislev-rejser.dk/italien/sardinien