Rejseledere

En god rejseleder er afgørende for din rejseoplevelse
 

Gislev Rejser har en stor stab af yderst kompetente og erfarne rejseledere. Alle sætter de en ære i, at lede netop den rejse du er med på. De vil begejstre gennem oplevelser, vidensdeling og nyder at være sammen med mennesker. Hver enkelte rejseleder er udvalgt til de rejser, hvor de har størst kompetence og viden.

Uanset om du er på flyrejse, krydstogt, eller busrejse, så har Gislev Rejser en erfaren rejseleder med fra start til slut. I enkelte tilfælde møder du rejselederen i ankomstlufthavnen.

På rejsen vil vores rejseledere servicere og informere dig i passende mængder. Skulle der opstå uforudsete udfordringer undervejs, beder vi dig straks kontakte rejselederen. Så finder vi normalt en god løsning, så du forsat kan nyde din ferie.

Gislev rejser har egen rejselederuddannelse

Vi har høje forventninger og krav til vores rejseledere. De gennemgår alle et grundigt uddannelsesforløb, hvor vi blandt andet sikrer:

  • Fokus på rejsens gennemførelse
  • Evne til samarbejde
  • Evne til formidling af information
  • Evne til at træffe de rigtige beslutninger
  • Evnen til at skabe hyggeligt samvær.


Uddannelsen varetages af Gislev Rejsers eget personale og afsluttes med en prøverejse sammen med en erfaren rejseleder og chauffør. Prøverejsen skal bestås. Derved sikre vi dig en rejse med optimal service, god information og tryghed på hele rejsen.