Adriaterhavets Kyst

Rejse til Italien og Adriaterhavet med helpension og vin til maden.

 

Billige busrejser til Italien med hotel få meter fra Adriaterhavet og flotte udflugter
En flot rejse til Adriaterhavet venter dig med blandt andet drikkevarer til maden i Italien og udflugter til Ravenna, Venedig, San Marino samt panoramatur og vinsmagning i Cesenatico

  • Nyd 6 nætter på hotel få meter fra Adriaterhavet
  • Rejse med 4 udflugter og vinsmagning inkluderet
  • Helpension med drikkevarer til middagen i Italien
  • Flotte udflugter til Ravenna, Venedig og San Marino.


Alt dette har Gislev inkluderet: 9 dages busrejse til Adriaterhavet med ophold i dobbeltværelse med bad og toilet, 8 x morgenmad, 5 x frokost med drikkevarer ( 3 x frokost med drikkevarer hvis du deltager i alle udflugter, 8 x middag heraf 6 med drikkevarer til maden, rejseleder, hotelskat og udflugter jf. program. Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt. 

Bemærk: Hvis du deltager i udflugter til frokosttid, kan der arrangeres madpakke, ellers er frokosten for egen regning. Swimmingpool: Normalt åben fra midt maj til sidst i september, når vejret tillader det.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 500. Afbestillingsforsikring: Kr. 340.

Pris fra 4.898,-

9 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

  • 5 dage helpension
  • Drikkevarer til middagen og frokost i Italien
  • Spændende udflugter
Bestil rejse

Om rejsen

Oplevelser, sol og strand. Kilometerlange sandstrande kombineret med en indbydende promenade midt i det naturskønne område Emilia Romagna er det perfekte udgangspunkt for din ferie. Byen Bellaria er centralt placeret mellem flere spændende udflugtsmål, og der venter dig en god blanding af kendte byer og små fiskerbyer langs den smukke kyst. Nyd din ferie på vores gode hoteller, hvor helpension og drikkevarer er inkluderet. Vi tager på udflugt til bl.a. den spændende by Ravenna og går på opdagelse i Riminis gamle bydel. Snyd ikke dig selv for eventyrlige Venedig med Markuspladsen og Sukkenes bro. Der bliver også tid til en hyggelig vinsmagning, besøg på det lokale marked og tid til at nyde de små caféer. Måske frister en tur på stranden eller en dukkert i hotellets swimmingpool. Du får mulighed for at opleve det hele. Velkommen til Adriaterhavets kyst.

Billeder

Dag for dag

1. og 2. dag: Udrejse. Fra Danmark til overnatning i Sydtyskland. Gennem Bayern, Østrig og Norditalien til indkvartering i Bellaria Igea Marina ved Adriaterhavets kyst. 

Albergo A Bellaria Solnedgang Adriaterhavet Rimini

3. dag: Panoramatur - Cesenatico og vinsmagning.
En afslappende dag med en halvdagsudflugt rundt i det natursmukke område. Vi gør stop i den hyggelige havneby Cesenatico og afslutter udflugten med vinsmagning hos en lokal vinbonde. Udflugt inklusiv vinsmagning inkluderet.

Fattoria Paradiso

 

4. dag: Mosaik i Ravenna.
Udflugt til en af Italiens ældste byer, som byder på nogle af verdens flotteste mosaikarbejder skabt i byens storhedstid, bl.a. San Vitalekirken med farverige og skønne byzantinske mosaikker. Endvidere ses digteren Dantes grav og Sant Apollinare Nuovo-kirken også med flere flotte mosaikker. Udflugten er inkluderet.

ravenna Mosaik Italien

5. dag: Afslapning og fødselsdagsudflugt til Rimini.
En hyggelig dag ved Adriaterhavets kyst, hvor du kan nyde hotellets faciliteter eller besøge det lokale marked. Du kan også deltage i en gratis ekstra udflugt til Rimini. Samme dag er der også et større marked i Rimini.

Adriaterhavet strand

 

6. dag: Gondolernes by - Venedig.
Venedig er næsten et ”must”, når vi befinder os på disse kanter. Heldagstur til den verdensberømte by, hvor vi skal sejle på Canal Grande med ”vandsporvognen” og opleve den imponerende by. Der er naturligvis også tid på egen hånd – til besøg på et glaspusteri, shopping eller en romantisk tur i gondol. Pris kr. 375 (€51.50).

Markuspladsen Venedig Venedig Adriaterhavet Gondola

 

7. dag: San Marino - verdens mindste republik.
Midt i et bjergrigt område ligger San Marino. Udflugt til den lille bystat med den prægtige beliggenhed på toppen af Titano-bjergets stejle klipper, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Ikke egnet for gangbesværede. Udflugten er inkluderet. Pris for kabelbanen t/r ca. € 4,50.

San Marino - verdens mindste republik. 

 

8. og 9. dag: Hjemrejse.
Hjemrejsen påbegyndes, gennem Norditalien og Østrig til overnatning i Sydtyskland. Ankomst til Danmark først på aftenen søndag.

Hotel

Hotel Citta di Rosario
www.cittadirosario.com

Pænt familieejet 3–stjernet hotel med central beliggenhed tæt ved Adriaterhavet. Hotellet har have med terrasse, læse- og tv-rum, fitnessområde, wi-fi og restaurant. Værelserne har balkon dog uden udsigt, aircondition, telefon, tv, føntørrer, trådløst internet og pengeboks.

 

Hotel Gambrinus Tower Resort
www.hgambrinus.it

Et godt familieejet 4-stjernet hotel tæt ved Adriaterhavet. Hotellet har 10 etager, pool, restaurant, wellness, gratis wi-fi, bar og elevator. Værelserne har bad/toilet, balkon, aircondition, telefon, minibar, tv, gratis trådløst internet og pengeboks. Tilkøb af dobbeltværelse med delvis havudsigt er mulig i begrænset antal. Kr. 300 per person.

 

Hotel Rosalba
www.hotelrosalba.it

Godt familieejet 4-stjernet hotel tæt ved Adriaterhavet. Hotellet har pool, restaurant, wellness, gratis wi-fi, bar og elevator. Værelserne har bad/toilet,  aircondition, telefon, minibar, tv, gratis trådløst internet og pengeboks.

Værd at vide

Valuta
Euro. 1 € = ca. kr. 7,50.

Entré
Ca. € 5-15 pr. seværdighed.

Helpension med drikkevare
Inkluderer middag og 5 frokoster med vin, øl og vand i Italien. Hvis man deltager i udflugter, som strækker sig hen over frokost, kan der arrangeres lunchpakke, ellers er det for egen regning.

Swimmingpool
Normalt åben fra midten af maj til sidst i september hvis vejret tillader det.

Praktiske informationer
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgår af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også bestå af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, som der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio: Ost.

Dolce: Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.
 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Adrianterhavets kyst kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
31-03-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 3* hotelMere end 84.898,-BestilMere information
31-03-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 4* hotelMere end 85.098,-BestilMere information
07-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAdriaterhavets Kyst, 3* hotelMere end 84.998,-BestilMere information
07-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAdriaterhavets Kyst, 4* hotelMere end 85.198,-BestilMere information
14-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAdriaterhavets Kyst, 3* hotelMere end 84.998,-BestilMere information
14-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAdriaterhavets Kyst, 4* hotelMere end 85.198,-BestilMere information
21-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAdriaterhavets Kyst, 3* hotelMere end 84.998,-BestilMere information
21-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAdriaterhavets Kyst, 4* hotelMere end 85.198,-BestilMere information
28-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAdriaterhavets Kyst, 3* hotelMere end 85.098,-BestilMere information
28-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAdriaterhavets Kyst, 4* hotelMere end 85.298,-BestilMere information
05-05-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 3* hotelMere end 85.198,-BestilMere information
05-05-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 4* hotelMere end 85.398,-BestilMere information
12-05-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 3* hotelMere end 85.198,-BestilMere information
12-05-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 4* hotelMere end 85.398,-BestilMere information
19-05-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 3* hotel Citta di RosarioMere end 85.198,-BestilMere information
19-05-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 4* hotel Gambrinus Tower ResortMere end 85.398,-BestilMere information
26-05-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 3* hotel Citta di RosarioMere end 85.198,-BestilMere information
26-05-2018Bus fra Jylland og FynAdriaterhavets Kyst, 4* hotel Gambrinus Tower ResortMere end 85.398,-BestilMere information