Lago Maggiore

Borromeo-øerne - Orta San Giulio - Lago Maggiore ekspressen - Milano

 
 

Busrejse til Lago Maggiore med Borromeo-øerne og Lago Maggiore Ekspressen.
I en af de flotteste alperegioner ligger Italiens næststørste sø Lago Maggiore, hvor klimaet er mildt året rundt. En busrejse som byder på en dejlig kombination af oplevelser og afslapning

  • Vi bor 6 nætter på Hotel Miralago - et godt hotel med udsigt over søen
  • Udflugt til Milano inkluderet
  • Borromeo-øerne, tog- og panoramatur med Lago Maggiore Ekspressen
  • Pizzaaften ved søen inkluderet


Så meget har Gislev inkluderet: ophold i dobbeltværelse med bad og toilet, 8 x middag, hvoraf 1 aften er Pizzaaften, 8 x morgenmad, Udflugter til Borromeo-øerne og Lago Maggiore Ekspressen samt besøg i Rothenburg og Rheinfall Schaffhausen, rejseleder, hotelskat, entréer er eksklusiv, hvis intet andet er nævnt under udflugtsbeskrivelserne.

Rabat for 3. person i 3-sengsværelse kr. 200.
Tillæg: Enkeltværelse: kr. 795. Søudsigt i begrænset antal: kr. 375 pr. person. Afbestillingsforsikring: kr. 340.

Se videoklip om Lago Maggiore ExpressenØvrige videoklip:
Om Milano
Om Isolo Borromee

Status:
Ring til os

Om rejsen

LAGO MAGGIORE BETYDER DEN STORE SØ.
I klart vejr er søens nordlige del jadegrøn og den sydlige klar og blå. Du oplever den smukt placerede sø, som ligger i en af de flotteste alperegioner, omkranset af storslået natur. Det milde klima gør, at vi ser både vinmarker, oliventræer og palmer. Ligesom Goethe, Hesse og Hemingway overvældes man af det stille og betagende landskab. Verbania ligger direkte ud til søen, og byen er et godt udgangspunkt for de mange spændende udflugter, som du kan deltage i: De flotte Borromeo-øer med blomsterpark og paladser. En heldagsudflugt, hvor vi sejler til Locarno og kører med toget gennem de flotte alpine landskaber. Storbyen Milano, med den flotte domkirke og fristende butikker. Lago Maggiore byder på en dejlig kombination af spændende udflugter, enestående naturoplevelser og afslapning.

Billeder

Dag for dag

Dag 1. Overnatning i Sydtyskland.

Dag 2. Rejsen fortsætter ad ”Romantische Strasse”. Om formiddagen besøger vi Rothenburg ob der Tauber - en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Byen er omkranset af en ringmur, og den indre bykerne er i bindingsværksstil med toppede brosten. Forbi Bodensøen til Lago Maggiore og byen Verbania/Intra.  Vi bor 6 nætter på Hotel Miralago direkte ud til søen. Byen har et dejligt sydlandsk miljø og kan føre sin historie langt tilbage i tiden. Gamle, typisk italienske bygninger i skøn forening med mere moderne arkitektur. I bydelen Intra finder du mange hyggelige små stræder, gode indkøbsmuligheder, caféer og idylliske restauranter. Hotel Miralago ligger ideelt, kun få meter fra søen i første række med udsigt og havnemiljø. Hotellets restaurant har udsigt over søen.

Romantiske vej Tyskland 

 

Dag 3. Verbania – Blomsterpragt - Borromeo- øerne
Orienterende byrundtur hvor man ser den nærmeste omegn. Derefter med båd til Borromeo- øerne. Først besøges øen Isola Bella med dens vidunderlige palads og park, anlagt af Borromeo-familien i perioden  1632-71. Det storslåede palads har været gæstet af bl.a. Napoleon og Mussolini. Efterfølgende sejler vi til øen Isola Pescatori, også kaldet Fiskerøen. På denne smukke lille ø, med små stræder og boder, holder vi frokostpause og kan anbefale en god restaurant med udsigt over søen. Der er også tid på egen hånd til at udforske øen. Oplevelserne fortsætter på den største af øerne, Isola Madre. Her spadserer hvide påfugle frit omkring i den smukke have fyldt med azaleaer, rhododendron, kameliaer og sjældne planter. Udflugten med sejltur er inkluderet.

 
 

Dag 4. Orta San Giulio, den lille betagende by.
Blot ca. 30 km fra søen finder vi den lille by, Orta San Giulio. I den gamle bydel, der stammer tilbage fra middelalderen, findes der mange små hyggelige butikker med lokale specialiteter. Det føles som at træde et skridt tilbage i tiden. Efter frokost fortsætter oplevelserne med panoramatur igennem regionen Piemonte. Udflugtspris kr. 195 (€ 27).
 

Dag 5.  Milano, Domkirken & La Scala museet.
Blot omkring 100 km fra søen finder vi en af Italiens mest betydningsfulde byer Milano.  Den er Lombardiets største og vigtigste by. Sightseeing i byen. Bl.a. er der mulighed for at se nærmere på Domkirken, der er plads til 40.000 mennesker i kirken og  den er et af Italiens mest betydningsfulde bygningsværker. Fra kirkens tagterrasser er der en storslået udsigt over hele byen, og Alperne står majestætisk i baggrunden. Galleria Vittorio Emanuele, som er en af Italiens første glas- og jernkonstruktioner, eri dag en imponerende butiksarkade. Her er der tid til frokost eller en kop cappuccino. Sidst men ikke mindst besøges museet for verdens mest berømte operahus  teatro La Scala. Inkluderet.

 

 

Dag 6. Lago Maggiore Ekspressen - Domodossola - Sejltur på Lago Maggiore. Et af rejsens højdepunkter.
Fra Intra sejler vi på søen til Locarno i Schweiz, mens man nyder udsigten til bjergene fra søsiden. Bemærk, at naturen tager sig ud på en helt anden måde set fra søen. Ophold i Locarno, før vi med toget Lago Maggiore Ekspressen kører til den skønne, gamle italienske by, Domodossola. Man vil opleve denne tur som en fascinerende rejse gennem det maleriske landskab af dale, bjerge og slugter. Turen slutter bekvemt i ”vores” by Verbania. Udflugten med sejltur og togtur er inkluderet!

 

 

Dag 7. En dag på egen hånd - Besøg i Botanisk have.
Tid til afslapning, shopping eller lige hvad man har lyst til. Rejselederen arrangerer også en halvdagsudflugt til den Botaniske have. I denne smukke have som hører til Villa Taranto ser du et betagende blomsterflora. Udflugtspris kr. 95(€13,50) eksklusiv entreer (cirka€10)

 

 

Dag 8. Det centrale Schweiz - Rheinfall Schaffhausen.
Hjemrejsen påbegyndes, men oplevelserne er naturligvis ikke slut. Gennem det centrale Schweiz til Rheinfall Schaffhausen – Mellemeuropas største vandfald. Overnatning i Sydtyskland.

 

Dag 9. Hjemrejse gennem Tyskland.
Ved den danske grænse ca. kl. 18.30 efter en rejse i et behageligt tempo med afvekslende oplevelser.

Hotel

Hotel Miralago, Verbania

Alle værelser er med bad/toilet, tv, telefon og aircondition. Hotellet har bar, tv og opholdsstue, en lille terrasse og elevator. Hotellets restaurant  har med udsigt over søen. Hotel Miralago ligger ideelt, kun få meter fra søen i første række med udsigt og havnemiljø

Læs mere om Hotel Miralago


Billeder fra Miralago:
Hotel Miralago

Hotel Miralago

Værd at vide

Valuta: € 1 = ca. kr. 7,50. Evt. schweiziske franc. 1 CHF = ca. kr. 6,00.

Klima: Mildt og behageligt.

Bemærk
Ikke egnet for gangbesværede.

Praktiske informationer

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarlig. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.


Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalgt, typisk buffet som består af diverse slags brød, pålæg, juice osv.


Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio: Ost.

Dolce: Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.


Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Kort