Sydengland, Eastbourne

9 dages busrejse inkl. halvpension og dansk rejseleder hele vejen

 

Sydengland og Eastbourne med farverige blomstertæpper og smukke klinter


Flot busrejse til Sydengland med alle nætter på samme hotel og i gåafstand til promenaden.

  • Livlige Brighton og idylliske Arundel i smukke The South Downs
  • Inklusiv flot udflugt til Sir Winston Churchills hus og have
  • Oplev den imponerende kridtklint Beachy Head lige uden for Eastbourne
  • Flot rundvisning på Penshurst Place & Gardens inkluderet
  • Hotel beliggende i gåafstand til centrum og den flotte blomsterpromenade
  • Busrejse med dansk rejseleder og 4-stjernet bus


Så meget har Gislev Rejser inkluderet:
Ophold i dobbeltværelse, 8 x middag, 8 x morgenmad, udflugter jf. program, entré til Chartwell og Penshurst Place & Gardens, rejseleder, moms, gebyr til Rejsegarantifonden.

Entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt.
Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Afbestillingsforsikring: Kr. 340

Status:
Ring til os

Om rejsen

Smukke landskaber, flotte byer og et mildt klima
Sydengland er en herlig blanding af charmerende kystbyer, idylliske rosenhaver, historiske slotte og en smuk natur. Du skal bo 6 nætter på hotel beliggende i Eastbourne i gåafstand til byens flotte strandpromenade med de nydeligt trimmede græsplæner og smukke blomstertæpper. Du har mulighed for at deltage i et varieret udflugtsprogram. Oplev bl.a. den imponerende kridtklint Beachy Head lige uden for Eastbourne, livlige Brighton med Royal Pavillion samt tag med på eksklusivt besøg i Penshurst Place & Gardens. Vi tager også på interessant udflugt til Sir Winston Churchills hus og have i Chartwell. Du kan vælge at tage med på udflugterne eller slappe af og nyde det rolige liv i Eastbourne.
 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1 og 2: Udrejse
Afrejse fra Danmark til overnatning i Holland. Næste morgen fortsætter vi rejsen ind i Frankrig til Dunkerque, hvorfra vi sejler med færge over den engelske kanal og bliver modtaget af Dovers majestætiske klitter. Undervejs til Eastbourne gør vi et kort stop i historiske Hastings, inden vi fortsætter via den engelske sydkyst til Eastbourne med ankomst sidst på eftermiddagen.

Palm Court Hotel Eastbourne Promenade


Dag 3-7. Et varieret udflugtsprogram byder på mange oplevelser eller du kan vælge af slappe af i de dejlige omgivelser i Eastbourne. Se venligst udflugtsbeskrivelser.

Carpet Gardens 


Byrundtur i Eastbourne og tid til egne oplevelser
Rejselederen viser dig Eastbourne med molen, blomstertæpper og hyggelige gågader. Efter frokost har du dagen på egen hånd. Måske frister en tur med sightseeing bussen rundt i Eastbourne eller et besøg på en af de hyggelige caféer til kop varm cream tea. Byrundtur inkluderet.


Sir Winston Churchills hjem i Chartwell.
Tag med på udflugt til Chartwell i det smukke Kent, hvor den tidligere Premierminister Sir Winston Churchill boede i mere end 40 år. Det klassiske Tudorpalæ er i dag indrettet som museum med en interessant udstilling. Værelserne og den smukke have fremstår på samme måde, som da den yderst kreative Sir Winston Churchill boede der – en oplevelse du ikke må snyde dig selv for. Udflugt og entré inkluderet

Winston Churchills bench Chartwell Flower


Arundel Castle og skøn natur i The South Downs
Vi kører til Arundel, en af Sydenglands mest idylliske byer, placeret ved Arun-floden i smukke The South Downs. Byen domineres af Arundel Castle med den imponerende Barons Hall og biblioteket med de smukke malerier. Vi besøger slottet og haven, men der vil også være tid på egen hånd i denne charmerende by. Udflugtspris kr. 150 (£ 17) eksklusiv entré.

Arundel Castle Arundel


Imponerende Beachy Head, idylliske Alfriston og pulserende Brighton
Dagen starter med stop ved den imponerende kridtklint Beachy Head. Herfra fortsætter vi mod badebyen Brighton, men holder undervejs en kort pause i den lille idylliske by Alfriston. Brighton er bl.a. kendt for den eksotiske Royal Pavillion, designet af George d. 4. og i dag en af Englands mest besøgte bygninger. Du får ogås tid til at udforske Brighton Pier med det kendte tivoli for enden af molen samt det livlige område The Lanes med butikker, restauranter og hyggelige atmosfære. Udflugtspris kr. 150 (£ 17) eksklusiv entré.

Beachy Head Royal Pavilion Brighton


Storslåede Penshurst Place and Gardens
Vi er inviteret på en flot privat rundvisning på Penshurst Place, som kan dateres tilbage til år 1400. Med lokalguide rundt i de flotte gemakker. Rundvisningen slutter med en kop te og kage. Herefter følger en rundtur i haven med overgartneren, der fortæller om havens historie. Du får også tid på egen hånd til at gå på opdagelse på dette fantastiske sted. Inkluderet.

Gartner Rosenhave Penshurst Sydengland


Dag 8 og 9: Hjemrejse
Vi kører via sydkysten til stop i den smukke domkirkeby Canterbury - hovedsæde for Church of England. Rejsen fortsætter videre til Dover, hvorfra vi sejler retur til Frankrig og vores og kører til vores overnatningshotel i Holland. Sidste dag gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen efter en rejse med mange flotte oplevelser.

Hotel

The Palm Court Hotel
15 Burlington Pl, Eastbourne
East Sussex BN21 4AR

Tlf. 0044 1323 725811
www.thepalmcourthotel.co.uk

Typisk victoriansk hotel beliggende i gåafstand til strandpromenaden og molen, Victorian Pier. Pæne værelser - alle med bad og toilet, tv og telefon. Enkeltværelser kan være små. På alle værelser er der mulighed for at lave en kop kaffe/te. Hotellet råder over elevator og restaurant samt lounge med gratis wi-fi. Morgenmaden serveres som English Breakfast og er servering ved bordet. Middagen serveres som 3 retters valgmenu.

 

 

 

Værd at vide

Vejret:
Foråret starter tidligt pga. den lune golfstrøm og året igennem er vejret mildere end i Danmark. Som i Danmark er det en god ide med praktisk tøj.

Valuta:
Euro og engelske pund.

El:
240 V – husk adapter.

Entréer:
Er ekskluisiv, hvor andet ikke er nævnt.
Royal Pavilion: ca. £ 18, Arundel ca. £ 17,Canterbury Cathedral ca. £ 14

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

Læs mere om vores busser her.: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Kort Sydengland, Eastbourne