New York 2016

6 nætter på godt hotel på Manhattan

 

Flot flyrejse til New York med dansk rejseleder - vi bor på Manhattan tæt på alle de store seværdigheder
 

New York - også kaldet ”The Big Apple” er uden sammenligning én af verdens mest spændende byer. Hvad enten du rejser til New York for første gang eller det er et kært gensyn, så venter der en perlerække af skønne oplevelser i byen der aldrig sover. På denne rejse til New York fører Gislevs rejseleder dig sikkert og trygt rundt til de bedste oplevelser. Glæd dig til tårnhøje skyskrabere, gule taxaer, spændende museer og fordelagtig shopping - New York har det hele.


Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 6 nætter i dobbeltværelse med dusche/toilet, 6 x continental morgenmad, flybillet, lufthavnsskatter og dansk rejseleder på hele rejsen.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 3000. Afbestillingsforsikring kr. 875. Følgende bestilles sammen med rejsen: Byrundtur inkl. sejltur til Frihedsgudingen samt Wall Street, besøg på 911 Memorial og Ground Zero m.m.: Kr. 450. Entré til Empire State Building: Kr. 170. Bus T/R fra hotellet til outlet shoppingcenter uden rejseleder: kr. 295 (afgang fra hotel 10.00 – hjemkomst 17.30).
NB Eventuel Broadway show: ca. US$ 125, bestil evt. på www.arteudland.dk.
Mærk også: I USA er det kutyme at give drikkepenge, f.eks. $3 per dag til chaufføren i bussen og $1-2 til stuepige.

Pris fra 15.498,-

8 dage
Ophold ifølge program.

Med i rejsen er bl.a.

 • Hotel midt på Manhattan
 • Flere udflugter i New York
 • Tid til New York på egen hånd
Bestil rejse

Om rejsen

Gislevs supertilbud til New York - The Big Apple er svært at modstå. Vi bor på et komfortabelt hotel, centralt beliggende på Manhattan. New York er en fascinerende metropol, der kun kan overvælde og begejstre med gule taxier, himmelstræbende skyskrabere og historiske bygninger. Alt i New York virker så behageligt velkendt fra film og tv-serier.

Oplev alt det bedste af New York sammen med Gislevs rejseleder, og nyd også at have tid til at udforske byen på egen hånd. Udflugtsprogram med dansk rejseleder er inkluderet.

Et 75 minutter langt cruise bringer os tæt på New Yorks vartegn - og Amerikas kæreste eje: Frihedsgudinden, samt immigrantmodtagelsen Ellis Island, der i årene 1892-1924 modtog millioner af europæiske udvandrere. Tilbage på Manhattan spadseres ad Broadway til Wall Street og Ground Zero med det gribende mindesmærke over ofrene for tragedien den 11. september . I South Street Seaport nydes det charmerende gamle havnemiljø med toppede brosten, hyggelige caféer og Brooklyn Bridge. Udsigt over New York fra Empire State Building er imponerende. Herudover arrangerer rejselederen udflugter med undergrundsbanen og til fods. Her besøges bl.a. bydelen Greenwich Village med charmerende gamle huse og der spadseres ad The Highline, et rekreativt område anlagt på sporene fra New Yorks gamle højbane, hævet over gadeplan – og med en fabelagtig udsigt til såvel skyskrabere som Hudson River. I New York bliver der også mulighed for en tur med svævebanen til Roosevelt Island  - over East River med flot udsigt mod Manhattan, ja i klart vejr til hele New York.

Ellis Islands   Empire State Buillding udsigt   Central Park

Når du er i New York, må du heller ikke gå glip af en tur med undergrundsbanen til Brooklyn Heights sammen med rejselederen. Her venter en spadseretur, mod Manhattans imponerende skyline, over den legendariske Brooklyn Bridge. Ja, på denne rejse venter oplevelserne i hobetal – og alle i trygt selskab med Gislevs rejseleder gennem New York.

Der er også tid til egne oplevelser på denne New York rejse. Rejselederen viser, hvordan man bruger undergrundsbanen, og er gerne behjælpelig med vejledning, forslag og idéer til oplevelser.

Der findes utallige museer i New York som f.eks. det gigantiske Metropolitan Museum of Art, det karakteristiske sneglehusformede Guggenheim eller hangarskibet Intrepid. Gå heller ikke glip af et besøg i det overdådigt udsmykkede bibliotek New York Library og Vanderbilts gamle banegård Grand Central Terminal.

Det er også svært ikke at lade sig friste af de bugnende butikker i New York. Transport til Woodbury Outlet med 220 butikker med mærkevarer til meget fordelagtige priser arrageres så hele dagen er til rådighed i shoppernes paradis.

Billeder

Dag for dag


1. dag. Udrejse.
Du møder Gislevs rejseleder allerede i Billund Lufthavn. Rejsende fra København møder rejselederen på Island ved den gate hvorfra flyet til New York afgår. Der flyves med Iceland Air. Efter ca. 3 timers flyvning, er der flyskifte på Island og et behageligt afbræk i rejsen. Ankomst til New York samme aften. Her venter knap en times kørsel gennem New York til Manhattan og Gislevs centralt beliggende hotel.

2. dag. New York - Manhattan Cruise til Frihedsgudinden - Wall Street.
Flot sejltur fra det vestlige Manhattan, det er som om skyskraberne rejser sig direkte fra havet. Vi besøger både Frihedsgudinden og Ellis Island, som var immigrationsmodtagelse for millioner af indvandrere. . Gående byrundtur i Lower Manhattan. Her passeres bl.a. The Wall Street Bull, Wall Street og børsen. Vi kommer også forbi ”Ground Zero”. Udflugten koster kr. 450

3. dag. Brooklyn Bridge.
Rejselederen tager de der ønsker det med subway (undergrundsbane) til bydelen Brooklyn. Her fra spadseres ad Brooklyn Heights med flot kig mod Manhattans skyskrabere, og Brooklyn Bridge tilbage til Manhattan. Udsigten over New York fra den gamle stolte bro er mageløs. Brug eventuelt lidt tid på at udforske det charmerende gamle havnemiljø ved Pier 17. Her er der mange muligheder for at finde et godt frokoststed.

4. dag. Tid til egne oplevelser i New York.
New York byder på utallige muligheder for spændende oplevelser. Der findes bl.a. museer for en hver smag. Besøg eventuelt det sneglehusformede Guggenheim, det kolossale Metropolitan Museum of Art eller måske Museum of Modern Art. Er du ikke til de mere traditionelle museer, så kunne det måske friste med et besøg på Intrepid, det gigantiske hangarskib der nu fungerer som museum. Overvej også et besøg i FN-bygningen eller en tur i hestevogn i Central Park, mulighederne er uendelige i New York.

5. dag. Woodbury Outlet.
Ca. en times kørsel fra Manhattan ligger Woodburty Outlet, der med sine 220 butikker kan tilfredsstille enhver shopper. Vi hentes på vores hotel tidligt om morgenen, så hele dagen er tilrådighed. Pris 295. 

6. dag. Tid til egne oplevelser i New York - fortsat.
En hel dag fri til fortsatte oplevelser. Rejselederen tager de der ønsker det med subway (undergrundsbane) til Greenwich Village. Her spadseres mellem de gamle Brownstone huse, og visse steder er gaderne stadig belagt med brosten. Herfra Spadseres ad den gamle højbane The Highline, der i dag er et rekreativt område. Resten af dagen til egne oplevelser. Måske har du lyst til at besøge det nye museum 911, der giver et tankevækkende indblik i terrorangrebet på World Trade Center i 2001. Er du til overdådig klassisk arkitektur, så kig ind i New York Public Library og Vanderbilts Grand Central Station. Det er sidste aften så afslut eventuelt et spændende ophold i New York med et besøg i den legendariske Empire State Building, hvor millioner af lys blinker om kap med stjernerne.

7. dag. Shopping og hjemrejse.
Rejselederen informerer om, hvornår der er afgang fra hotellet. Lidt tid på egen hånd inden turen går mod lufthavnen i New York.

8. dag. Hjemkomst.
Flyskifte på Island, før ankomst til København.

Hotel

EMPIRE HOTEL
44 W 63rd St,
New York, NY 10023
www.empirehotelnyc.com


Empire Hotel, flot 4-stjernet hotel med design inspireret af naturens farver i Central park i flot kombination med det stilrene og moderne Lincoln Centre. Hotel ligger på et roligt hjørne i det eftertragtede kvarter, Upper West Side. Her kan du trygt slentre til de mange seværdigheder i området. Lincoln Centre og Central Park ligger blot få minutters gang fra hotellet. Ligesom de mange butikker ved Columbus Circle er indenfor en kort spadseretur. Få hundrede meter fra hotellet findes undergrundsbanens røde linje 1-2-3, der på bare et stop tager dig fra Columbus Circle til New Yorks hjerte Times Square.  Værelserne er alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks, mini bar, fladskærms-tv og telefon.

Der er gratis internet i hotellets lobby. WIFI på værelset koster USD 12.95 for 24 timer

 

Gode råd

Apotek
Drugstores findes næsten overalt. De mest almindelige hedder Walgreens og Rite Aid. Større supermarkeder har deres egen apotek afdeling og et stort udvalg af håndkøbsmedicin.

Bagage
Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Kufferten må max. veje 23 kilo. Vi gør opmærksom på, at kufferten ikke må være aflåst. Sikkerhedskontrollen i lufthavnene skal have adgang til bagagen. Såfremt der ikke er det, har sikkerhedsfolkene ret til at bryde kufferten op og de har ikke erstatningspligt! ”Lås” evt. kufferten med en elektriker-strip, der er nem at klippe op for myndighederne om nødvendigt. Venligst læg en seddel i kufferten med rejseplan, hotellets navn & adresse samt din private adresse i Danmark.

Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 10 kilo og max. dimensioner må ikke overstige 55 x 35 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryk-lynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke længere gratis poser! (sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).


Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre.

Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kræves der skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk) Se evt. mere på https://help.cbp.gov/app/answers/detail/a_id/268


Bus
Amerikansk standard. Selv om Gislev Rejser bestiller de bedst mulige busser, så er de amerikanske busser af en anden standard end dem vi kender fra Gislev Rejsers egne busser. Bussen har ikke nogen midterdør og der forefindes ikke køleskab eller kaffemaskine. Bussen er udstyret med toilet, vippesæder, luftdyser og aircondition.Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge i USA. På restaurant gives ca. 18%, og det er høfligt at lægge 1-2 dollars på værelset til stuepigen. Til chaufføren bør påregnes 3 dollar per person per dag.

Drikkevand
Det frarådes at drikke vandet i denne del af USA. Det indeholder generelt meget klor, der kan give problemer med maven. Det er muligt at købe vand på flaske, næsten alle steder.

Elektricitet
Der er 110 volt i USA, hvilket betyder, at de fleste danske elektriske apparater vil køre på halv kraft. Der kan være få apparater der ikke kan fungere ved 110 volt, f.eks. visse opladere til mobiltelefoner og batterier. De amerikanske stikkontakter kræver stik med flade ben stik – eller visse steder tynde runde ben, så det er nødvendigt med et rejsestik, der kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark. På værelset forefindes hårtørrer.

Fotografering
Generelt er der ingen særlige regler. Det er dog ikke tilladt, at fotografere ved paskontrol i lufthavnen. Gade-musikanter m.m. forventer drikkepenge, hvis du ønsker at fotografere dem.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig:

 • Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser.
 • Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen.
 • Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen.
 • Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen.
 • Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol.
 • Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.
 • For folk, der er i risikogruppen for at få blodpropper, er der yderligere en række råd, som er værd at følge: Rejsende med moderat risiko (dvs. som har en ondartet sygdom, tidligere har haft blodpropper, for nyligt er blevet opereret, eller som ikke har mulighed for at bevæge sig) anbefales lavmolekylær heparin, en medicin, der bruges til at forebygge blodpropper.
 • Rejsende i høj risiko (dvs. som tidligere har haft flere blodpropper) anbefales blodfortyndende behandling, der gives, før man stiger ombord på flyet og ved ankomst.
 • Stol i øvrigt ikke på acetylsalicylsyre, der er et febernedsættende stof, der blandt andet findes i Aspirin.

Internet
Der forefindes internetcafeer flere steder. Der er gratis internet i hotellets lobby. WIFI på værelset koster USD 12.95 for 24 timer

Kreditkort
Der kan anvendes kreditkort i næsten alle forretninger, især Visa og Master Card er udbredt. Der kan kun hæves det beløb varen koster. Der kan være svært at anvende kreditkort til små
beløb f.eks. entreer, frokost og drikkevarer. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankernes kontantautomater.

Klima
Generelt varmt sommervejr med 24-28 °C i juli og august.

Mad
Morgenmad er inkluderet. Der er mulighed for selv at prøve nogle af New Yorks utallige restauranter. Rejselederen er gerne behjælpelig med forslag og reservation.

Moms
Alle priser i forretninger i USA er uden moms (tax). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat, men ligger på ca. 15 -18%

Mål og vægt (USA)
1 ounce (oz) = 28,35 gram
1 pound (16 oz) = 453,6 gram
1 ton = 907,2 kg
1 tomme (inch) = 2,54 cm
1 fod (foot) = 30,48 cm
1 mil = 1,61 km
1 acre = 4046,8 m2
1 gallon = 3,785 liter

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Vær opmærksom på at mange forsikringer som f.eks. dem i banken, Danmark, forsikringsselskaber m.m. IKKE dækker uden for EU, så hvis du ikke allerede har gjort det, er det vigtigt at du kontakter Gislev og får tegnet en rejseforsikring. Gislev Rejser forhandler Europæiske Rejseforsikring, der er en af de bedste på markedet. Er du fyldt 70 år eller fylder 70 år på rejsen, kræver Europæiske Rejseforsikring en helbredserklæring, der inden rejsen skal godkendes af Europæiske Rejseforsikring før rejseforsikringen vil være gyldig. Erklæringen skal udfyldes af den rejsende selv. Er du fyldt 75 år eller fylder 75 år på rejsen kræver Europæiske også at helbredsattesten attesteres af en læge.

Pas
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra USA. Dette gælder også for børn (og spædbørn), som også skal være i besiddelse af eget pas! Per 12. januar 2009 indførtes det nye indrejseprogram ESTA, en elektronisk formular der afløser den grønne formular, der hidtil skulle udfyldes ombord på flyet. Dette betyder at der skal indtastes en lang række informationer, og at den rejsende skal forhåndsgodkendes før der kan opnås tilladelse til at gå ombord på et fly til USA. Som en særlig service ordner Gislev denne besværlige procedure for dig – det er derfor MEGET vigtigt at sende en kopi af pas ved bestilling af rejsen. På paskopien påføres rejsens navn, afrejsedato og bookingnummer. Som følge af skærpelsen af sikkerheden i USA kan vi ligeledes oplyse, at du ved indrejse får taget digitale fingeraftryk og digitalt foto.

Påklædning
Almindeligvis er det varmt vejr – så det er sommertøjet der skal i kufferten. Det er dog en rigtig god ide, altid at have en trøje med sig, da der er aircondition både i bussen, på restauranter og i butikker. Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt, almindelig pæn påklædning er nok – også hvis du ønsker at se en musical på Broadway.

Rejsechecks
Det er ikke anbefalelsesværdigt at medbringe rejsechecks, da de ikke accepteres mange steder mere. Det er ikke muligt at veksle danske kroner til dollars. Medbring dollars og kreditkort.

Rejseleder
Rejselederen følger gruppen fra Billund. Rejsende fra København møder gruppen og rejselederen på Island.

Rygning
Det er forbudt ved lov at ryge på offentlige steder i USA. Det er altså heller ikke tilladt at ryge på restauranter, i hotel-receptioner eller på værelser.

Shopping
I New York er der gode muligheder for at shoppe. Stormagasinerne Macy’s og Bloomingdales minder om vores Magasin og har alt hvad man kunne ønske sig at købe – og mere til.
Priserne er væsentlig lavere end i Danmark. Er man i besiddelse af en god portion tålmodighed, så kan det slidte og roede varehus Century 21 anbefales, her er priserne generelt 30-70 % lavere end i stormagasinerne. Century ligger på Broadway/Dey Street lige over for Ground Zero. 1 times kørsel fra Manhattan venter det charmerende outlet center Woodbury.

Sikkerhed
I en stor by som New York City bør der udvises almindelig forsigtighed og det anbefalses at opbevare penge og værdier i forlomme eller pengekat. Og man bør holde øje med bagage og håndbagage når der pakkes bus. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker.

Sprog
Det officielle sprog er engelsk – men den massive indvandring fra mange andre lande, gør at al verdens sprog høres overalt.

Taxi
Kører enten efter taximeter, eller aftalt fast pris. I New York er taxierne gule og der er ingen problemer med pirattaxi. Husk drikkepenge, ca. 20%.

Telefon
Det er naturligvis muligt at ringe fra hotelværelset. Der skal dog almindeligvis betales et depositum i receptionen for at få åbnet telefonen og det er en dyr måde at ringe på. Den billigste løsning er at købe et telefonkort. Disse købes i kiosker og på nogle restauranter og tankstationer. På den måde kan man ringe fra en telefonboks uden brug af mønter. Der ringes op til det nummer der står på kortet, det starter ofte med 1-800…. Tit er der en stemme der beder dig trykke et tal for engelsk eller et andet tal for spansk. Siden siger stemmen ”please enter your code”. Denne kode finder man ved at skrabe på telefonkortet, hvorved der kommer et nummer (9 digit number) frem. Derefter kan man så taste telefonnummeret. Kalde-nummeret til Danmark er 011 45 + telefonnummer. Kun triband eller quadband mobiltelefoner kan benyttes.

Tidsforskel
Der er 6 timers tidsforskel. Det vil sige, når klokken er 18.00 i Danmark, er den 12.00 i denne del af USA.

Toldregler
Fra Danmark til USA må indføres 200 cigaretter og 1 liter spiritus eller 1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må indføres 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin (spiritus skal først
købes på Island, af hensyn til regler om væsker i håndbagage) samt varer købt i USA til en værdi af max. 3.250,- kr. Venligst bemærk at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Valuta
En amerikansk dollar er ca. 7 kr. (01/5 2015). Sedlerne findes i 1, 5, 10, 20, 50 og 100 dollarsedler. Alle sedlerne har samme størrelse og næsten samme farve, så pas på du ikke tager fejl. Der går 100 cent på en dollar. Mønterne findes i 1-cent (Penny), 5-cent (Nickel), 10-cent (Dime) og 25-cent (Quarter) og 1 dollar (Canada). Navnene i parentes er mønternes kælenavne, der ofte benyttes. Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til US dollars.


Huskeliste:
I god tid før afrejse:
• Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst, Gislev Rejser skal have kopi, ved bestilling af rejsen.
• Er rejseforsikring i orden?
• Stemmer navn på rejsebevis 100% overens med navn i pas?

I kufferten pakkes:
• Lille rygsæk (kan også bruges som håndbagage)
• Gode sko
• Gode sandaler
• Let sommertøj
• Vindjakke
• Lun trøje
• Strømper
• Undertøj
• Evt. lommekniv
• Neglesaks
• Toilettaske

I håndbagagen pakkes:
• Kreditkort
• Valuta
• Pas
• Forsikringspolice
• Pung
• Briller/solbriller
• Kuglepen
• Læsestof
• Fotoapparat/video/mobiltelefon
• Film/memory card
• Oplader til foto/video/mobiltelefon
• Vi anbefaler, at evt. medicin anbringes i håndbagagen.
Det er også en god idé at medbringe en kopi af recepten

(se i øvrigt afsnit om håndbagage).

Flyv fra

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse:
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup


Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 14 dage før afrejse.

Rejselederen følger gruppen fra Billund. Rejsende fra København møder gruppen og rejselederen på Island.

Gislev Rejsers mødested

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

 Flybilletter

Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 8 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Billund Lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse:
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid

Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 14 dage før afrejse.

Mødested

Mødested er ved selv check-in skrankerne, se nedenstående kort over Billund lufthavn. Her venter rejselederen.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund Lufthavn, Gislev Rejsers mødested

 

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 8 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Afrejse
Rejselederen står klar til at modtage dig i lufthavnen i København. Du bedes venligst henvende dig til rejselederen før check-in. Efter første del af flyvningen (dvs. på Island) følger rejselederen dig til den gate, hvorfra det næste fly afgår. Ved ankomst til New York venter rejselederen på dig, ganske tæt på, hvor du kommer ud af flyet. Rejselederen følger dig ned til paskontrollen, hvor dit pas bliver stemplet. Derefter går du til bagagebåndet og får bagagen. Ved bagagebåndet ventes på rejselederen og først når alle er samlet følges gruppen igennem tolden, hvor den udfyldte indrejseformular/toldformular afleveres. Når alle er samlet i ankomsthallen, kører bussen til hotellet, der ligger ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

Flyveturen
Der flyves med Iceland Air. Der er IKKE gratis forplejning ombord – men mulighed for at købe både mad og drikke.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
07-10-2016Fly fra Billund og KøbenhavnNew York fra KøbenhavnRing til os15.998,-Mere information
07-10-2016Fly fra Billund og KøbenhavnNew York fra BillundRing til os15.998,-Mere information
DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
19-05-2017Fly fra Billund og Københavns LufthavnNew York fra KøbenhavnMere end 815.498,-BestilMere information
19-05-2017Fly fra Billund og Københavns LufthavnNew York fra BillundMere end 815.498,-BestilMere information
07-07-2017Fly fra Billund Lufthavn & Københavns LufthavnNew York fra KøbenhavnMere end 815.498,-BestilMere information
07-07-2017Fly fra Billund Lufthavn & Københavns LufthavnNew York fra BillundMere end 815.498,-BestilMere information
01-09-2017Fly fra Billund & Københavns lufthavnNew York fra KøbenhavnMere end 815.998,-BestilMere information
01-09-2017Fly fra Billund & Københavns lufthavnNew York fra BillundMere end 815.998,-BestilMere information