Opatija og Kroatiens smukke Riviera

Oplev alle perlerne som Opatija, Rovinj, Krk og hovedstaden Zagreb

 Opatija Lungomare

SUPERPRIS: Kr. 6.498 inklusiv halvpension, flere udflugter og vin ad libitum på Hotel Bristol

  • Nyrenoveret hotel med god beliggenhed til vandet og vin ad libitum til middag
  • Inklusiv rundtur i Opatija med lokalguide og udflugt til Borgmesteren i Moscenice.
  • Spændende udflugtsprogram til Istrien med besøg i Rovinj – halvøens mest idylliske by
  • Inklusiv udflugt til Den gyldne Ø – Krk med vinsmagning hos lokal vinbonde
  • Mange spændende oplevelser men også tid til afslapning
  • Byrundtur i Kroatiens charmerende hovedstad Zagreb er også inkluderet
  • Dansk rejseleder fra start til slut giver dig den fulde oplevelse
     

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: Ophold i dobbeltværelse, 7 x morgenmad, 7 x middag, 6 aftener med vin ad libitum i Lovran, byrundtur i Opatija, udflugt til Krk med vinsmagning, panoramatur til Moscenice, flybilletter inkl. lufthavnsafgifter, dansk rejseleder, moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 798. Afbestillingsforsikring kr. 625. Dobbeltværelse med balkon på Hotel Bristol kr. 398 pr person. 

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

De smukke byer ligger som perler på en snor langs Rivieraen
Rivieraen omkring kurbyen Opatija har med sin flotte beliggenhed, friske havluft og behagelige middelhavsklima tiltrukket kendte, kunstnere og kejsere siden det første kurhotel blev bygget i 1884.

Vi skal bo hele 6 nætter på godt hotel inklusiv vin ad libitum til maden. Det nyrenoverede hotel er beliggende i det idylliske fiskerleje Lovran ved den berømte promenade Lungomare med mulighed for at spadsere langs Adriaterhavet til Opatija.

Her skal du opleve en smuk panoramatur langs bugten, vinsmagning på øen Krk og rundtur i Opatija med blomstrende parker og indbydende caféer. Der bliver tid også til afslapning og svømmeture i Adriaterhavet, inden vi slutter af med en overnatning og byrundtur i charmerende Zagreb. Glæd dig til ferie i skønne omgivelser.

Hotel Bristol Lvran

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med fly til Kroatien
Udrejse fra København med Croatia Airlines til Zagreb. Herfra med bus til indkvartering i Lovran for de næste 6 nætter. Undervejs vil rejselederen introducere til ugens program og fortælle lidt om Kroatien.

 

Dag 2: Byrundtur i Opatija og tid på egen hånd
Med lokalguide rundt til fods i Opatija – en charmerende by med majestætiske bygninger, grønne parker, listige stræder, butikker og naturligvis den gamle indbydende havn med cafeer.  Du kommer også rundt om Villa Angiolina fra 1845, der er omgivet af en vidunderlig park. Villaen blev byens første hotel og her boede den østrigske kejserinde Maria Anna. I hendes fodspor fulgte andre prominente personer fra det Østrig/ungarnske kejserrige samt en masse fornemme gæster, og hermed var byen født som et af de første turiststeder i Kroatien. Der vil også være tid på egen hånd. Byrundtur inkluderet.

Opatija Vue Villa Angiolina Opatija

 

Dag 3: Heldagsudflugt til Rovinj – Istriens mest maleriske by
Flot udflugt til en af Istriens mest idylliske byer Rovinj beliggende på en lille halvø. Små snævre gader med slidte og farverige facader fører op til Skt. Euphemia katedralen. Fra klokketårnet er der en pragtfuld udsigt ud over byen og havet. Der vil også være tid på egen hånd i denne charmerende by, der er fuld af indbydende caféer og spændende butikker. På vej tilbage til vores hotel holder vi kaffepause ved den naturskønne og smaragdgrønne Limski Kanal. Pris for udflugt eksklusiv entréer kr. 175.

 

Dag 4: Afslapning eller sejltur med en af de lokale både
Denne dag får du mulighed for på egen hånd at nyde de smukke omgivelser. Måske frister en gåtur på den flotte Lungomare promenade eller en sejltur i bugten med en af de lokale både. Rejselederen kan være behjælpelig med råd og tips.

Istrien Bådtur

 

Dag 5: Heldagsudflugt til Krk – den gyldne ø inklusiv vinsmagning
Via broen til øen Krk, der er fyldt med duftende urteskråninger, vinmarker, historie og den charmerende hovedby Krk smukt placeret på den sydlige del af øen.
Mellem de gamle romerske bymure finder du små hyggelige stræder fyldt med butikker og restauranter. Ved den stemningsfuld havn ligger sejlskibene side om side med fiskernes farverige både, og de mange caféer lokker med duften af friskbrændte kaffebønner. Efter et passende ophold fortsætter vi til vinbyen Vrbnik, som er placeret på kanten af en høj klippe. Vi besøger en vinbonde, som byder på prøver af de lokale produkter. Udflugt og vinsmagning inkluderet.

 Krk Vrbnik

 

Dag 6: Smuk panoramatur langs bugten til Moscenice
Afslappende udflugt langs vandet og de små charmerende byer til den lille den lille historiske middelalderby Moscenice. Her kommer vi rundt i byens smalle stræder til kirken og den lokale olivenoliemølle. Fra den gamle by har du en flot udsigt ud over Kvarnerbugten med øerne Krk og Cres. På byens museum er der kutyme for at den lokale ”Borgmester” skænker et lille glas af den lokale grappa samtidig med at vi hører en historie eller to. Udflugt inkluderet eksklusiv entré.

Moscenicka Draga

 

Dag 7: Med bus til byrundtur i charmerende Zagreb
Vi forlader Rivieraen og inden længe er vi tilbage i hovedstaden Zagreb. Rejselederen tager dig med rundt til fods i den indre by.  Der findes mange perler, som den lille kabelbane til øvre bydel, katedralen med de mere end 100 m. høje spir, det store marked og de listige caféer med udendørsservering i den charmerende Tkalciceva gade. Også tid på egen hånd. Herefter indkvartering og aftensmad.

Zagreb Katedral

 

Dag 8: Hjemrejse til København
Tidlig hjemrejse fra Zagreb til København efter 8 dage med mange flotte oplevelser

Hotel

Hotel Bristol, Lovran / 6 nætter.
Šetalište maršala Tita 27, 51417, Lovran, Telefon: 00385 51 710 444

Nyrenoveret hotel med central beliggenhed i Lovran direkte ud til Adriaterhavet med gode bademuligheder. Alle værelser med bad, toilet, tv, telefon og hårtørrer. Værelser med balkon mod tillæg. Hotellet er beliggende ved den berømte Lungomare promenade med sti til Opatija. Der er også mulighed for at tage med den lokale bus til Opatija og de andre byer ved Rivieraen. www.remisens.com/en/hotel-bristol 


Hotel Laguna, Zagreb / 1 nat, Kranjčevićeva ul. 29, 10000, Zagreb,Telefon: 00385 1 3047 000
3- stjernet hotel. Alle værelser med bad, toilet, tv og telefon. Hotellet er beliggende ca. 3 km fra centrum. www.hotel-laguna.hr

 

Værd at vide

Valuta
Der anvendes Euro undervejs og kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien. 1 Euro = ca. 7,5 kr. og 1 kuna = ca. 1 kr. 

Busstandard
Pæn bus af kroatisk standard. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser

El
220 v – europæiske stik med 2 ben.

Entré
Entréer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt – beregn ca. 125 Kuna. Evt. sejltur er for egen regning – afregnes med rejselederen.

Strande
Klipper og badeterrrasser. Liggestole kan lejes for ca. € 10 om dagen pr person. Det er en god ide med badesko.

Mad og drikke
De fleste caféer og restauranter i Opatija ligger langs havne- og strandpromenaden. 

Indkøb
Lædervarer, sko, vin, olivenolie og produkter med trøfler.

Transport
Lokale busser & taxi.

Adgang til promenade og bademuligheder
Bemærk at der er trin fra hotel til promenade og bademuligheder- det kan være en hindring for gangbesværede.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

 

Udrejse fra Københavns Lufthavn

Mødetid
Københavns Lufthavn kl. 09.20 – nærmere info modtages ca. 14 dage før.

Afrejse
med Croatia Airlines kl. 11.20 med ankomst til Zagreb kl. 13.15.

Hjemrejse:
Fra Zagreb kl. 08.35. Ankomst til København kl. ca. 10.30.

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort