Den Napolitanske Riviera

Capri – Amalfi – Sorrento – Pompei – Vesuv

    Flot flyrejse til Napolibugten med godt hotel med halvpension.

Flot flyrejse til Napolibugten med godt hotel i Vico Equense, halvpension og interessante udflugter

 

  • Gislev Rejsers eget charterfly fra København og Odense til Napoli
  • Hyggeligt hotel på Sorrento-halvøen med god atmosfære
  • Børn under 15 år halv pris - gælder alle afgange *
  • Gode togforbindelser til Napoli og Sorrento - blot 200 meter fra hotellet
  • Byrundtur i Sorrento og heldagsudflugt til Amalfikysten inkluderet
  • Halvpension med vin og vand ad libitum
  • Napolitansk aften med underholdning på hotellet 

 

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: Flybillet, flyskatter og afgifter, ophold i dobbeltværelse, 7 x morgenmad, 7 x middag, vin og vand ad libitum, aftenkaffe med en cognac eller lignende, 2 udflugter ifølge program, rejseleder, hotelskat €1,50  pr. nat, gebyr til Rejsegarantifonden. Eventuelle entréer er ikke inkluderet.

Tillæg:
Enkeltværelse: Kr. 1.198. Forplejning på Jet Time t/r: Kr. 140. Udflugt Capri: Kr. 595. Udflugt Italiensk herrregård: Kr. 325. Afbestillingsforsikring: Kr. 615.

Rabat:
3. person i opredning: Kr. 225.

*/ Børn under 15 år: Kr. 3.499 sammen med 2 voksne i ekstra seng i de voksnes værelse. Gælder på alle afgange.

 

Film om Sorrento:Se også film om Capri.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Campania – En af de mest besøgte regioner i Syditalien.

Her finder du den smukke Amalfikyst, som med sine lodrette klipper og maleriske landsbyer er en af Italiens mest populære destinationer. Kongebyen Napoli ligger smukt i bugten af samme navn. Vulkanen Vesuv troner i baggrunden, som en konstant påmindelse om Pompeis og Herculaneums skæbne for ca. 2000 år siden. Charmerende Capri i bugtens azurblå vand begejstrer tusindvis af besøgende med naturlig skønhed og charme. I det pragtfulde landskab med vinmarker, citronlunde og blomsterfyldte terrasser, finder du den charmerende by Vico Equense. Gislevs hyggelige hotel ligger på en klippe over havet blot 200 meter fra togbanen, der forbinder Napoli og Sorrento. Udsigten er enestående og byen autentisk og kendt for det gode syditalienske køkken fyldt med typiske napolitanske specialiteter. Her kan du gå på opdagelse i de charmerende gader, besøge det imponerende middelalderslot eller nyde de unikke velsmagende pizzaer i metermål, som området er så kendt for. 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Fly fra København og Odense til Napoli.
Fra lufthavnen kører vi til Napolibugten og Vico Equense, som ligger midt imellem Napoli og Sorrento. Om eftermiddagen gående byrundtur i nærområdet med Gislevs rejseleder. 7 overnatninger på Hotel Oriente med halvpension med vin og vand ad libitum til middagene.

Dag 2: Pompeis ruiner og vulkanen Vesuv.
Vi besøger Pompeis udgravninger efter Vesuvs udbrud i år 79 sammen med Gislevs lokalguide. Efter frokost fortsættes til vulkanen Vesuv. Heldagsudflugt kr. 425 (€ 58) inkl. entré til Pompei.

Pompei og Vesuv  Pompei


Dag 3: Byrundtur i feriebyen Sorrento.
I bus til Sorrento, hvor Gislevs rejseleder viser dig rundt i den charmerende ferieby, som oser af syditaliensk stemning. Byens centrale torv er Piazza Tasso og herfra udgår de romantiske stræder med de duftende specialforretninger. I den historiske bydel kan du bl.a. prøvesmage de friske dråber fra citronlikøren Limoncello, som området er så kendt for. Halvdagsudflugt inkluderet.

Dag 4: Capri med lokalguide.
4 kilometer fra Hotel Oriente finder vi den lille havn i Seiano. Herfra sejler vi med hydrofoil båd til Marina Grande på den yndede ferieø Capri. Rundt på øen i små minibusser, hvor der bl.a. er besøg i den svenske læge Axel Munthe's villa San Michele i Ana Capri. Herfra er der en spektakulær udsigt over øen og vandet. Heldagsudflugt kr. 595 (€ 81) inkl. sejlads med Hydrofoil båd og minibusser på Capri (Udflugten skal bestilles samtidig med rejsen).
Deltager du ikke i udflugten til Capri kan du måske besøge det lille marked i Vico Equense, som finder sted hver lørdag.

Dag 5: Amalfikystens herligheder.
Fra hotellet kører vi først til Grotta di Smeraldo, hvor du har mulighed for at komme ned i grotten. Vi fortsætter til kystens kendte by Amalfi, hvor Gislevs rejseleder viser dig byens arabisk inspirerede bygninger såsom katedralen. Efter frokost på egen hånd fortsættes til Vietri sul Mare, som især er kendt for særpræget keramik. Heldagsudflugt inkluderet.

Dag 6: Italiensk herregård fra 1500-tallet. 
Spændende rundvisning på Giusso familiens landsted. Stedet har nu været i Giusso familiens eje i mere end 200 år. Her oplever du en unik bid af Italiens historie. Du smager også på nogle af stedets lokale produkter. Halvdagsudflugten (eftermiddag) skal bestilles samtidig med rejsen. Ikke egnet for gangbesværede. Pris kr. 325 (€ 44,50)

Dag 7: Dagen er til din disposition – Marked i Sorrento.
Nyd den sidste dag i den hyggelige ferieby. Du kan også tage til det lokale marked i Sorrento, som finder sted hver tirsdag. Gislevs rejseleder er også gerne behjælpelig med udflugtsforslag.

Dag 8: Hjemrejse fra Napoli.
Vi flyver med Gislevs charterfly til Odense og København.

Hotel

Hotel Oriente
Corso L. Serio 7/9
800669 Vico Equense

Charmerende familiedrevet hotel som ligger i hjertet af Sorrento halvøen i den autentiske by Vico Equense. Hotellet er bygget på en klippe og har en enestående udsigt til bugten, Napoli og Vesuv. Vi har valgt hotellet på grund af de helt unikke og hyggelige rammer, hvor antikke kunstværker fra Østen på fineste vis er integreret i det moderne interiør. Værelserne ligger på flere etager, som er forbundet med trapper. På hver etage er der små dejlige terrasser, som små oaser, med hver sin smukke udsigt over området, havet og bugten. Alle værelser er beliggende i klipperne med front mod bugten - dog uensartet i størrelse og varierende udsigt. Nogle værelser med vindue - andre med balkon eller terrasse. Alle værelser med bad og toilet, aircondition, tv, telefon, værdiboks, hårtørrer og minibar. Gratis wifi. Hotellet tilbyder bus service til og fra stranden, som ligger ca. 10 minutters gang nedenfor hotelområdet. Hotellet er ikke velegnet for gangbesværede. Ophold med halvpension (3-retter fra menuvalg) med vin og vand ad libitum til middagen. Aftenkaffe med avec. Vores vurdering er, at det er et godt mellemklassehotel til en fornuftig pris. 

På hotellet kan man få udleveret rabatkupon til stranden. For € 10 får man 2 solsenge og en parasol. Ønsker man kun en kort svømmetur fra den private strand koster det € 2,5 per per person. For dette beløb udleves håndklæde og man kan lægge sig på stranden (uden stol / parasol)

Læs evt. mere på www.hoteloriente.it

 

 

Gode råd

Deltagerne bør være opmærksomme på, at flere af seværdighederne kun kan besøges til fods. Bussen kører naturligvis så tæt på som overhovedet muligt.

Valuta

Euro

Klima

April- Maj 15-20 grader, Juni- Oktober 25-30 grader.

Bagage
Du må mebringer 20 kg inkl. 5 kg i håndbagage.

Bus

Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur. Praktisk tøj anbefales.

Entréer
Axel Munthe´s villa € 6, Den Blå Grotte ca. € 27, Sejltur langs kysten på Capri (1 time) € 18. 

Betalingskort
På mange restuaranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter.
Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på caféerne. En pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for
at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til € 4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges
betjeningen. I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst."Sevizio escluso" - efterfulgt af %-satsen som typisk er mellem 15 og 18%. "Pane
ecoperto" er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk € 1,50 til € 3 per person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Frimærker
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb
"prioritaria" frimærker til 95 cent.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg således at buffet generelt
også består af diverse slags brød, pålæg, juice mv.

Restauranter
Udtrykket "Pizzeria" dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt menukort. Skal man have en rigtig pizza så vær
sikker på, at der er "forno al legno" - stenovn, der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (riste brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: Første retter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles seperat - f.eks. salater,
kartofter, bønner etc.
Formaggio: Ost
Dolce: Dessert.
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De
arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ve hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne
punge eller tasker.

 


 


 

 

 

Flyv fra

Flyv fra København og Odense med Gislev eget charterfly fra Jet Time.

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 140.
(Bestilles sammen med rejsen). 

Fra Københavns Lufthavn via Odense 
Fra København kl. 08.30 til Odense med ankomst kl. 09.15
Fra Odense kl. 10.00 til Napoli med ankomst kl. 12.45

Fra Napoli kl. 13.45 til Odense med ankomst kl. 16.30
Fra Odense kl. 17.18 til København med ankomst kl. 18.00

Bagage:
Du må medtage 20 kg inklusiv 5 kilo i håndbagage.