Paris - 70 års jubilæumstilbud

Danmarks bedste tilbud til Byernes By - Fra kun kr. 3.998

JUBILÆUMSTILBUD: INKLUSIV ALLE UDFLUGTER OG GODT HOTEL

  • Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Champs Elysees og meget mere
  • Livlige Montmartre med malernes plads og Sacre Coeur
  • Flot sejltur på Seinen og stemningsfuld aftentur i Paris
  • Hele 3 byrundture og forskellige aftenture  
  • Danmarks bedste rejseledere og komfortabel 5-stjernet bus

 

Så meget har Gislev inkluderet: 6 dages busrejse i 5-stjernet bus • Indkvartering i dobbeltværelse • 5 x morgenmad •  Alle udflugter jf. program, eksklusiv entréer • Rejseleder  • Gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkel som dobbeltværelse: Kr. 1.598. Afbestillingsforsikring: Kr. 200.
 

Sølvbryllup med Paris
Læs rejseleder Solveig Hedegaard Olesens beretning om 25 år med Paris

Se videoklip om Paris:

Status:
Ring til os

Om rejsen

Gislev giver dig alle de store oplevelser
Gislev fylder 70 år, og det skal naturligvis fejres i Byernes By med et nyt spændende jubilæumsprogram. Med ikke mindre end 3 store byrundture samt en udflugt til Versailles får du mulighed for at opleve alle byens store seværdigheder med en af Gislevs erfarne  rejseledere. Men det slutter ikke her - om aftenen får du mulighed for sejltur på Seinen, lystur med bussen ad Champs Élysées og ikke mindst mulighed for at opleve det verdensberømte show på Moulin Rouge. Vi bor alle nætter i Paris på dejligt hotel med skøn placering nær charmerende kanaler, restauranter, metro, attraktioner og grønne områder, så glæd dig til en masse spændende oplevelser på vores jubilæumstur til Paris – oven i købet i 5-stjernet komfortabel bus og til Danmarks bedste pris.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse i komfortabel 5-stjernet bus med ankomst første aften
Undervejs fortæller rejselederens om ugens spændende program.

Dag 2: Byrundtur til den højre Seine-bred
Vi kører til Place de la Concorde, hvor Marie Antoinette mistede hovedet i guillotinen. Ad berømte Champs Elysèes med de glamourøse butikker og præsidentens palads. Forbi nationalsymbolet Triumfbuen og videre til La Grand Arche – den ny triumfbue af danske von Spreckelsen. Om aftenen mulighed for introduktion til metroen og tur til det 56 etager høje Tour Montparnasse.Inkluderet, ekskl. entréer.

Dag 3: Eiffeltårnet, Notre Dame og Latinerkvarteret
Ophold ved det fascinerende Eiffeltårn med mulighed for besøg. Videre til Paris hjerte med byens ældste bro Pont Neuf, Notre Dame katedralen og Conciergeriet, der blev anvendt som fangekælder under revolutionen. Efter aftensmaden mulighed for sejltur på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler og stemningsfuld aftentur gennem byen. Inkluderet, eksklusiv entréer og sejltur.

Dag 4: Operaen, shopping, Monmatre og Moulin Rouge
Stop ved den smukke Opera Garnier med mulighed for besøg eller shopping i de berømte stormagasiner Galeries Lafayette og Le Printemps. Videre til Montmartre og gående rundtur til Sacre Coeur, Place du Tertre og meget mere. Om aftenen mulighed for at opleve det berømte show på Moulin Rouge. Inkluderet, eksklusiv entréer.

Dag 5: Solkongens spektakulære slot i Versailles
Spændende udflugt til Solkongens prægtige slot i Versailles der var royalt og politisk hovedsæde frem til 1789. Du ser bl.a. kongens private gemakker, den pompøse spejlsal, de mange overdådige udsmykninger og flotte kunstværker. Også tid til det smukke parkanlæg. Inkluderet, dog eksklusiv entré.

Dag 6: Hjemrejse til Danmark
Efter nogle herlige dage er det blevet tid til at sige farvel til Paris. Ankomst til den danske grænse midt på aftenen.

Hotel

Hotel Ibis Paris La Villette
31-35 Quai de l´Oise,
75019 - Paris

Pænt og nyrenoveret hotel i moderne stil. Mindre men funktionelle værelser med toilet, tv, brusebad og gratis Wi-fi. Hotellet har restaurant, bar, reception og elevatorer. Skøn central beliggenhed i et område med rigtig pariserstemning ud til kanaler samt stort grønt område ved Parc de la Villette med videnskabsmuseet og den kugleformede Géode biograf. Hotellet ligger kun 5 minutters gang til metro med gode forbindelser til centrum, Montmartre og operakvarteret med gode shoppingmuligheder.

Gode råd

Valuta
Euro. 1 € = ca. 7,50 kr.

Entréer
Alle udflugter inkluderet i rejsens pris - du betaler kun entréerne.

Eiffeltårnet: Ca. €17.
Tour Montparnasse ca. €16.
Sejltur på Seinen ca. €13.
Versailles ca. €17.
Moulin Rouge fra ca. €115.

Metro
Rejselederen orienterer om brug af metro, køb af billetter (10 billetter koster ca. €15 ).
Metroen er perfekt til hurtig transport. Nærmeste metro er Corentin Cariou - 5 minutters gang fra hotel. Metrolinie 7 tager dig bl.a. til shoppingområdet omkring operaen og også mulighed for direkte transport til Rue de Rivoli og Louvre midt i byen.

Links

Forhåndsbestilling af billetter til Eiffeltårnet: www.tour-eiffel.fr

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.

 

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort