Hvor skal din næste rejse gå til? Se vores kataloger og bliv inspireret. Læs mere »
Få ekstra inspiration og tips på vores facebook-side. Læs mere »
 
  • (Ikke Fly)
  • Bus
  • (Ikke Skib)

Sejlads ad den kønneste strækning på Rhinen og Mosel fra Strasbourg til Cochem.

  • Tyskland

     

Rhinen og  Mosel med Strasbourg – Mainz – Rüdesheim – Boppard – Koblenz - Cochem


Velkommen om bord til et attraktivt krydstogt ad den kønneste strækning på Rhinen og Mosel! Fra Europabyen Strasbourg via Rhinen forbi små maleriske vinbyer, den kendte Rüdesheim, den berygtede Loreley-klippe, forbi ”Deutsches Eck” ved Koblenz op ad Mosel til den charmerende vinby Cochem. En krydstogtrejse på Rhinen og Mosel foregår i behageligt rejsetempo. Forplejning og service om bord på skibet er i top. Gislevs bus følger ruten langs Rhinen og Mosel og kører alle udflugter. Gislev-rejseleder med på hele rejsen.

Så meget har Gislev inkluderet: 6 dages bus- og skibsrejse, indkvartering i dobbeltværelse / dobbeltkabine med dusche/toilet, 1 x aftensmad og morgenmad på hotel, 4 x helpension om bord på skibet med start 2. dag aften og slut 6. dag morgen, alle udflugter eksklusive entréer, hvor andet ikke er nævnt, rejseleder, moms, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Eneværelse/enekahyt Kat. A kr 1.500, Kat B kr. 1.200. Afbestillingsforsikring kr. 450.
Med i prisen er bl.a.
  • Alle udflugter
  • Helpension om bord
  • Drikkevarer til mad på skibet
 

Tilmeld dig Gislevs nyhedsbrev og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver uge deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om 4 gavekort à kr. 500.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.