Krydstogt på Rhinen og Mosel

Krydstogt ad den kønneste strækning på Rhinen og Mosel fra Strasbourg til Cochem.

    

Krydstogt på Rhinen og  Mosel med Strasbourg – Mainz – Koblenz - Cochem og Trier


Velkommen om bord til et attraktivt krydstogt ad den kønneste strækning på Rhinen og Mosel. Fra Europabyen Strasbourg af Rhinen forbi små maleriske vinbyer, kendte Rüdesheim, den berygtede Loreley-klippe, forbi Deutsches Eck ved Koblenz op ad Mosel til den charmerende vinby Cochem og krydstogt videre ad den romantiske og snoede flod Mosel til Tysklands ældste by Trier. Et flodkrydstogt på Rhinen og Mosel foregår i behageligt rejsetempo. Forplejning og service om bord på skibet er i top. Gislevs bus følger ruten langs dette krydstogt på Rhinen og Mosel og kører alle udflugter. Gislev rejseleder er med på hele rejsen.

Så meget har Gislev inkluderet: 6 dages busrejse og krydstogt, ophold i dobbeltværelse / dobbeltkahyt, 1 x aftensmad og morgenmad på hotel, 4 x all Inclusive med helpension om bord på skibet og drikkevarer til måltiderne samt fri bar. Start 2. dag aften og slut 6. dag morgen, alle udflugter, eksklusive entréer, hvor andet ikke er nævnt, rejseleder, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse/enkeltkahyt: Kat. A: Kr 1.500, Kat B: Kr. 1.200. Afbestillingsforsikring: Kr. 450.
Tilkøb: Tur til Reichsburg i Cochem: Kr. 150.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Billeder

Dag for dag

1. dag. Udrejse.
Udrejse fra Danmark i behageligt tempo med vores 5-stjernede bus til aftensmad og overnatning på godt hotel midt i Tyskland.

2. dag. Om bord på skibet i Strasbourg.
Efter morgenmad køres sydpå til Strasbourg - hovedstaden i Alsace. Europabyen er både den moderne kontorby med Europaparlamentet – og en romantisk middelalderby med kvarteret Petite France, ved floden Ill. Imponerende er den gotiske domkirke med det karakteristiske tårn og den gamle bydel med maleriske kanaler. Byrundtur inden indkvartering på krydstogtskibet til aften. Velkomstdrink om bord samt middag. Skibet sejler fra Strasbourg om aftenen nordpå ad Rhinen.

3. dag. På Rhinen – Mainz – Koblenz.
Vi sejler gennem Rheingauområdet med de mange vinbjerge og ankommer tidligt om morgenen til Mainz. Efter morgenbuffeten tager rejselederen dig med på en rundtur i Mainz, som blev anlagt for over 2000 år siden af romerne. I det 17. og 18. århundrede skabte arkitekter og bygningshåndværkere de mange fine paladser, kirker og borgerhuse i byen. Det enestående Gutenberg Museum indeholder bl.a. 2 kopier af Gutenbergbibelen – verdens ældste trykte bog. Mulighed for museumsbesøg (entré). Frokost om bord på skibet. Eftermiddagens sejlads bringer os ind på den smukkeste og mest romantiske del af Rhinen og vi sejler forbi den kendte vinby Rüdesheim med Rhin-promenade og den smalle Drosselgasse med de mange vinstuer. Forbi de små charmerende byer Assmannshausen, Bacharach, Kaub og Oberwesel. Gamle borge ligger højt på klipperne og vinstokke gror op ad skråningerne. Vi passerer den legendariske Loreley-klippe og fortsætter forbi St. Goar og den gamle by Boppard. Til aften ankomst til Koblenz ved Deutsches Eck, hvor Mosel løber ud i Rhinen. Spadseretur i Koblenz med rejselederen. 

4. dag. Koblenz – Cochem - Trier.
Sejlads ad Mosel gennem et enestående smukt landskab. Ankomst til vinbyen Cochem med historiske bindingsværksbygninger, det maleriske gamle torv med Martinsbrønden, kirken og Burg Cochem (Reichsburg) højt beliggende. Mulighed for besøg på Reichsburg, hvis du har tilkøbt denne udflugt. Turen fortsætter op ad Mosel forbi Traben-Trarbach og Bernkastel-Kues mod den gamle romerske by Trier.  

5.dag. Trier.
Morgenbuffet og byrundtur i Tysklands ældste by med ruiner fra Romertiden. Porta Nigra, Domkirken, Hauptmarkt og Kaiserthermen. Rejselederen viser rundt og du får også tid på egen hånd i det hyggelige centrum med gågadezone og attraktivt miljø. Gode shopping-muligheder i Trier. Skibet ligger i Trier hele dagen. Om aftenen gallamiddag og farvel-fest om bord på skibet.

6. dag. Hjemrejse.
Efter morgenmad tager vi afsked med skibets besætning. Hjemrejse gennem Tyskland med ankomst til den danske grænse til aften.

Skibet

KRYDSTOGTSKIB M/S MONET
fra rederiet Croisi Europe.

2-dækkerskib fra det franske rederi Croisi Europe, udstyret med restaurant, salon, bar, soldæk og butik. Forplejning om bord: Helpension med morgenbuffet, frokost og aftenmenu. Drikkevarer til måltiderne om bord er inkluderet. Der er også fri bar (dog eksklusiv champagne og specielle drinks). Det er kutyme at give drikkepenge til personalet ved afslutning af et krydstogt. Rejselederen orienterer herom.

2 kategorier kahytter
A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad/toilet, hårtørrer, tv, radio og værdibox.
B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad/toilet, hårtørrer, tv, radio og værdibox.
Enkeltkahyt er normalt dobbeltkahyt, som tages til eneværelse.

Gode råd

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.


Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.