Alsace og Rhinen

Oplev vinruten, Colmar, Strasbourg og flere af de charmerende vinbyer

Alsace og Rhinen

NYHED. Skøn kombination af blomstrende Alsace med hyggelige byer samt den berømte vinture og vinbyen Rüdesheim med den festlige gade Drosselgasse og de mange vinmarker på skråningerne af Rhinen.

 • Du bor tæt på vinruten og de pragtfulde små bindingsværksbyer i Alsace
 • Undervejs besøger vi Strasbourg med den smukke katedral
 • Flere udflugter og vinsmagning i Alsace er inkluderet
 • Mulighed for hyggelig sejltur på Rhinen til Loreley-klippen
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 6 x morgenmad
 • 6 x middag
 • Udflugt til vinturen i Alsace
 • Udflugt til Colmar
 • 1 x vinsmagning i Alsace
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden.
   

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 998. Afbestillingsforsikring: Kr. 235. 
Entréer er eksklusive, beregn ca. € 45.

Bestil rejsen

Pris fra 4.698,-

7 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • 1 vinsmagning i Alsace
 • Halvpension
 • Rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Smukke landskaber, livsglæde og hyggelige byer
Spændende og oplevelsesrig rejse til de smukke landskaber og gode vine i Alsace. Vi besøger de hyggelige byer Strasbourg med den gotiske katedral og hyggelige pladser samt Colmar med det charmerende område La Petite Venise. Flot køretur på på vinruten, hvor vinmarkerne ligger side om side mellem de små charmerende landsbyer og besøg hos en producent af de skønne Alsace-vine. Vi hører om produktionen og smager på den populære vin.

Fra Alsace kører vi til Tyskland, hvor vi krydser Rhinen ved Bingen og fortsætter til 2 nætter i den berømte by Rüdesheim i Rhindalen, hvor vin, livsglæde og en vidunderlig stemning for længst har fået overtaget. Du får tid til en flot sejltur på Rhinen mellem borge og vinmarker samt tid til at nyde den specielle stemning i Drosselgasse. Velkommen på Gislevs nyhed til Alsace og Rhinen.


Tanken bag rejsen
Vi ønsker at tilbyde vores gæster et besøg i to kendte vinområder, der hver har sin charme og idyl. Alsace og Rhinen er en god og sikker kombination af middelalderbyer, skønne vine og smukke omgivelser.

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark
Med passende pauser kører vi til overnatning ved Bensheim i Midttyskland. Undervejs orienterer rejselederen om rejsens program.

Dag 2: Strasbourg – Alsace skønne hovedstad
Vi besøger den gamle bydel med de små krogede gader med smukke, skæve bindingsværkshuse og de mange kanaler. Orienterende byrundtur med rejselederen samt tid på egen hånd. Der er masser af hyggelige restauranter, hvor frokosten kan nydes. Du har mulighed for at sejle på floden L'Ill gennem det berømte kvarter Petite France og forbi Europaparlementet. Efter et godt ophold i byen fortsætter vi til vores hotel i Klingenthal for de næste 3 nætter.

Dag 3: Vinrutens charmerende byer og vinsmagning
En herlig dag på vinruten, hvor vi besøger nogle af de små charmerende vinbyer, alle omgivet af vinmarker og gamle slotte. De velbevarede huse og de mange blomster giver byerne deres helt egen stemning. Du får mulighed for at opleve nogle af byerne, inden vi kører til vinsmagning hos producent af de berømte Alsace-vine. Udflugt og vinsmagning inkluderet.

Alsace Alsace
   

Dag 4: Colmar – en lille perle af en by
Med rejselederen rundt i Colmar, der byder på smukke bindingsværkshuse, spændende museer og masser af idyl. Du kommer forbi de små kanaler i området La Petit Venise, de farvestrålende huse og de hyggelige pladser, der indbyder til afslapning og måske en kop café au lait og en croissant. Du får god tid til egne oplevelser - måske frister et besøg på det berømte museum Unterlinden eller hos Onkel Hansi, Colmars berømte bysbarn. Udflugt inkluderet.

Colmar 


Dag 5: Byrundtur i vinbyen Rüdesheim
Vi forlader Alsace og kører ind i Tyskland til Bingen, hvorfra vi sejler over Rhinen til den kendte og lstige by Rüdesheim. Med rejselderen på orienterende byrundtur til bl.a. den kendte gade, Drosselgasse, med livsglæde, sang og musik. Vi bor 2 nætter i Rüdesheim. Overfart Bingen og byrundtur i Rüdesheim inkluderet.Dag 6: Hyggelig sejltur på Rhinen og egen tid
Du kan vælge at bruge dagen til egne oplevelser eller tage med på sejltur på den skønneste strækning afa Rhinen fra Rüdesheim fori Bacharach og Kaub til St. Goarshausen. Undervejs har vi udsigter til vinmarker, gamle middelalderborge og den berømte Loreley-klippe. Bussen venter i St. Goarshausen og kører os op på Lorelay med den pragtfulde udsigt. Vi kører herefter en panoramatur tilbage til Rüdesheim. Pris kr. 200 (€ 27) inkl. sejltur.Dag 7: Hjemrejse til Danmark
Efter nogle dejlige dage i Alsace og ved Rhinen kører vi mod Danmark og ankommer først på aftenen til den danske grænse.

Hoteller

Alsace 3 nætter:

Hotel des Vosges , Klingenthal

4 Route de Grendelbruch,
67530 Klingenthal, Frankrig

Familiedrevet hotel beliggende i rolige omgivelser for foden af Mont Sainte Odile. Pæne men uensartede værelser, alle med bad, toilet, hårtørrer, telefon og TV.
Hotellet råder over indendørs pool, have, terrasser og tennisbane. Hotellet har 4 etager og elevator til 3. etage.

Rüdesheim 2 nætter:

Afrejse 16. maj, 18. juli, 5. september, 19 og 26. september

Hotel Krone
Rheinstrasse 30
D-65385 Rüdesheim
Telefon: 0049 6722 2220
Se mere på www.hotel-krone-ruedesheim.de

Godt familiedrevet hotel, direkte ud til Rhinpromenaden, floden og jernbanen. Uensartede værelser men alle med bad, toilet, tv, telefon og wi-fi. God standard, rent og pænt. Elevator. Hotellets rare, dansktalende vært Erich er altid til stede, og sammen med sit personale hygger han om gæsterne. Fruen Renate sørger for den gode forplejning.

Afrejse 27. juni, 29. august, 12, september og 10. oktober

Zum Grünen Kranz
Oberstrasse 42
D-65385 Rüdesheim am Rhein
Telefon: 0049 6722 48336
Se mere på www.gruenerkranz.com/de/willkommen-zum-gruenen-kranz/

Hyggeligt familiedrevet hotel beliggende i den gamle bydel, de ældste bygninger er fra år 1600. Hotellet ejes og drives af 7. generation, meget venlige og kvalitetsbevidste. Kort afstand til festlige Drosselgasse og Rhin-promenaden. Hotellet har wi-fi i restauranten, opholdsrum, elevator, restaurant og gårdhave. Mindre værelser med bad og toilet, tv og telefon. Værelser i flere afdelinger.

Værd at vide

Valuta
Euro.

Strøm
220 V.

Entréer
Beregn ca. € 5-10 pr. seværdighed.

Vin med hjem
Der er mulighed for at bringe vinprøver med hjem - dog i begrænset omfang.

Drosselgasse
Du får naturligvis lejlighed til at besøge den verdensberømte Drosselgasse med lystige vinkroer, sang, musik og dans. Rejselederen går gerne med gæsterne til en hyggelig aften i Drosselgasse.

Liften i Rüdesheim
Midt i Rüdesheim ligger liften "Seilbahn Rüdesheim", der passerer hen over vinmarkerne op til Niederwalddenkmal. Det er en flot tur og kan anbefales. Det er muligt, hvis du er godt gående, at vandre den ene vej, hvis du ikke vil med liften begge veje. Prisen pr. vej med liften er ca. € 5,5 pr. person. Du kan også tage med på Gislevs udflugt til Niederwalddenkmal og tage liften ned for egen regning.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Alsace og Rhinen

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
05-09-2020Bus fra SjællandMere end 84.998,-Bestil rejsenMere information
12-09-2020Bus fra Jylland og FynMere end 84.998,-Bestil rejsenMere information
19-09-2020Bus fra Jylland og FynMere end 84.998,-Bestil rejsenMere information
26-09-2020Bus fra SjællandMere end 84.998,-Bestil rejsenMere information
10-10-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og Sjælland Mere end 84.698,-Bestil rejsenMere information