Page Cover

New York

Fifth Avenue - Central Park - Broadway - Wall Street

Black Friday særtilbud*. Spar kr. 500 pr. person.

*Tilbuddet gælder ved bookinger fra 25/11 til og med 3/12 2021 – på alle afgange til hhv. New York i 2022.


Oplev New York med dansk rejseleder og bo midt på Manhattan. New York - også kaldet The Big Apple er uden sammenligning én af verdens mest spændende byer. Hvad enten du rejser til New York for første gang, eller det er et kært gensyn, så venter der en perlerække af skønne oplevelser i byen der aldrig sover. På denne rejse til New York fører Gislevs rejseleder dig sikkert og trygt rundt til de bedste oplevelser. Glæd dig til tårnhøje skyskrabere, gule taxaer, spændende museer og fordelagtig shopping - New York har det hele.

Med i prisen

 • 5 x ophold i dobbeltværelse
 • 5 x continental morgenmad
 • Flybillet, afgifter og bagage
 • Kort til ubegrænset kørsel med undergrundsbane
 • Sejltur til Frihedsgudinden og Ellis Island
 • Udflugt til Brooklyn med spadseretur over Brooklyn Bridge
 • Gående byrundtur ad 5th Avenue til Central Park
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.600. Afbestillingsforsikring kr. 1.040. One World Observatory kr. 250. The Edge og Vessel kr. 300. Eventuel tilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund mod tillæg - spørg ved bestilling.

NB Eventuel Broadway show: ca. $125, bestil evt. på www.arteudland.dk.
Bemærk også: I USA er det kutyme at give drikkepenge f.eks. $1-2 til stuepigen.

Bestil rejsen

Pris fra 13.998,-

7 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Direkte fly fra København
 • Hotel midt på Manhattan
 • Subway pass - fri kørsel alle dage
Bestil rejsen

Om rejsen

Gislevs supertilbud til New York - The Big Apple er svært at modstå

Vi bor på et godt hotel med super beliggenhed i gå-afstand fra New Yorks hjerte Times Square og Broadway. New York er en fascinerende metropol, der kun kan overvælde og begejstre med gule taxier, himmelstræbende skyskrabere og historiske bygninger. Alt i New York virker så behageligt velkendt fra film og tv-serier. Du oplever New Yorks vartegn - og Amerikas kæreste eje Frihedsgudinden samt immigrantmodtagelsen Ellis Island, der i årene 1892-1924 modtog millioner af europæiske udvandrere. Glæd dig også til at spadsere ad Broadway og Wall Street til Ground Zero med det gribende mindesmærke over ofrene for tragedien den 11. september. Som noget NYT kan du nu også opleve Hudson Yards med de arkitektoniske perler The Edge og Vessel. Besøg også et af de utallige museer i New York som f.eks. det gigantiske Metropolitan Museum of Art, det karakteristiske sneglehusformede Guggenheim eller hangarskibet Intrepid. Gå ikke glip af et besøg i det overdådigt udsmykkede bibliotek New York Library og Vanderbilts gamle banegård Grand Central Terminal. Du oplever alt det bedste af New York sammen med Gislevs rejseleder, men der er også tid til at udforske byen på egen hånd. Bemærk at vi har inkluderet kort til ubegrænset kørsel alle dage med New Yorks undergrundsbane Subway.

Dag for dag

Dag 1: Udrejse

Du møder rejselederen i Københavns lufthavn. Direkte fly med SAS til New York. Ankomst til New York samme dag. Her venter knap en times kørsel til hotellet, der ligger midt på Manhattan nær Empire State Building. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning på flyet.

Dag 2: New York - sejltur til Frihedsgudinden - Wall Street - One World Observatory

Med undergrundsbanen til det sydlige Manhattan. Her venter en flot sejltur. Det er som om skyskraberne rejser sig direkte fra havet. Vi ser Frihedsgudinden og besøger Ellis Island, som var immigrationsmodtagelse for millioner af indvandrere. Gående byrundtur i Lower Manhattan. Her passerer vi bl.a. The Wall Street Bull, Wall Street og børsen. Vi kommer også forbi 911 Memorial - der før blev kaldt Ground Zero. Mulighed for at besøge One World Observatory. Bygningen kaldes også Freedom Tower eller det nye World Trade Center. Den imponerende skyskraber, der har erstattet det gamle World Trade Center, er 1776 fod/541 meter høj, og dermed en af de højeste skyskrabere i verden. Tallet 1776 refererer til det år USA fik sin uafhængighed, og derfor har bygningen fået tilnavnet frihedstårnet. Fra 102. etage er udsigten over Manhattan storslået. Elevatorturen der tager 58 sekunder, beskriver Manhattans historie på en helt utrolig måde. Udflugten er inkluderet, dog eksklusiv entré til One World Observatory der skal bestilles sammen med rejsen. Måltider inkluderet denne dag: Continental morgenmad.

Frihedsgudinden One World Observatory

Dag 3: Spadseretur over Brooklyn Bridge. The Edge og Vessel

Rejselederen tager de, der ønsker det med subway (undergrundsbane) til bydelen Brooklyn. Her fra spadseres ad Brooklyn Heights med flot kig mod Manhattans skyskrabere og Brooklyn Bridge tilbage til Manhattan. Udsigten over New York fra den gamle stolte bro er mageløs. Udflugten er inkluderet. Sidst på eftermiddagen laver rejselederen en udflugt til det nye spændende kvarter Hudson Yards, beliggende på den vestlige side af Manhattan. Området er kendt for imponerende og nyskabende arkitektur, og vi besøger den arkitektoniske perle Vessel. Vi besøger også The Edge, der er New Yorks nyeste og mest imponerende udsigtsplatform. The Edge er den højeste udendørs udsigtsplatform på den vestlige halvkugle, og der er en fremragende udsigt over hele Manhattan. Udflugten til Hudson Yards er inkluderet, dog eksklusiv entré til The Edge og Vessel, der skal bestilles sammen med rejsen. Måltider inkluderet denne dag: Continental morgenmad.

 Brooklyn Bridge 

Dag 4: 5th Avenue og Central Park

Spadseretur ad 5th Avenue der byder på mange spændende oplevelser. Vi kommer forbi det imponerende New York Public Library, hvis overdådige indretning er kendt fra flere film. Vi smutter også forbi Vanderbilts smukke banegård Grand Central Terminal. Vi fortsætter vores tur op ad 5th Avenue forbi de eksklusive butikker såsom Gucci og Tiffany. Vi stopper også ved Rockefeller Plaza, St. Patricks Cathedral og Plaza Hotel på vores vej til Central Park. Udflugten er inkluderet. Måltider inkluderet denne dag: Continental morgenmad.

Central Park i New York New York

Dag 5: Tid til egne oplevelser i New York

Der skal også være tid til egne oplevelser og New Yorks undergrundsbane er overraskende let at bruge. Byen byder på utallige muligheder for spændende oplevelser. Der findes bl.a. museer for enhver smag. Besøg eventuelt det sneglehusformede Guggenheim, det kolossale Metropolitan Museum of Art eller måske Museum of Modern Art. Er du ikke til de mere traditionelle museer, så kunne det måske friste med et besøg på Intrepid, det gigantiske hangarskib der nu fungerer som museum. Overvej også et besøg i FN-bygningen eller en tur i hestevogn i Central Park, mulighederne er uendelige i New York. Du kan også vælge at spadsere på 5th Avenue samt i lokalområdet og måske besøge Empire State Building. Rejselederen kommer gerne med gode forslag. Måltider inkluderet denne dag: Continental morgenmad.

Guggenheim New York Metropolitan Museum Art New York

Dag 6: Shopping og hjemrejse

Hele dagen er fri til egne oplevelser. Først på aftenen kører vi til lufthavnen. Lidt før midnat starter vores flyvning mod København. Måltider inkluderet denne dag: Continental morgenmad og forplejning på flyet.

Ferie i New York New York udsigt overbyen

Dag 7: Hjemkomst til København

Ankomst til København ved middagstid.

Hotel

Hyatt Place Times Square Manhattan

350 West 39th Street
New York, NY 10018
Læs mere om hotellet her 

Virkelig dejligt hotel med rigtig god beliggenhed blot 10 minutters gang fra New Yorks hjerte Times Square. Hotellets gode placering gør, at du også kun er en kort spadseretur fra 5th Avenue, Central Park, Rockefeller Center og de mange restauranter i Hell's Kitchen. Hotellet har 520 værelser, der alle er pæne og funktionelle med bad, toilet, føntørrer, toiletartikler, strygefaciliteter, fladskærms-tv og telefon. Hotellet tilbyder også fitnesscenter og gratis wi-fi. Bemærk at der er inkluderet continental morgenmad i opholdet.

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

 

Gæsterne siger

”Spændende og varierede udflugter. Jeg oplevede alt, jeg drømte om - og lidt til”

”Veltilrettelagt rejse! Rigtig godt hotel med fantastisk beliggenhed - et super udgangspunkt for at kunne nå at opleve så meget som muligt af New York på forholdsvis få dage”

”Rejsen med ledsagende rejseleder på turen til og fra destinationen, transfer, centralt beliggende og kvalitetsfuldt hotel og rejseleder m træffetid hver morgen er et fortrinligt og trygt koncept til førstegangsrejse til en ny destination - og specielt til en destination i en anden verdensdel”

”FANTASTISK og OPLEVELSESRIG ferie med en super god guide”

Værd at vide

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 8 kg (max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

Bus

Der er inkluderet bus mellem lufthavn og hotel t/r. Bussen er af almindelig lokal standard. Der kan ikke købes fast plads på denne rejse.  

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre. Kontakt evt. Den Amerikanske Ambassade.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 15% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

Elektricitet

Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

Entréer

Der er inkluderet sejltur til Frihedsgudinden og Ellis Island. Alle andre entréer er ikke inkluderet i rejsens pris. 

ESTA

Ved bestilling, af en rejse til USA, vil du have følgende to valgmuligheder:

ESTA Valgmulighed 1
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

Vejledning til udfyldning af ESTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Fly

Der flyves med SAS direkte fra København. Flyvetiden er ca. 8 timer.

Fysisk formåen

Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående. Påregn dog megen spadseren på byrundturene.

Klima

Generelt varmt sommervejr med 22-28 °C i maj og september samt 30 °C i juli. Læs mere om vejret i New York på: https://www.mitrejsevejr.dk/l/usa/new-york/vejrudsigt-new-york-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

Kan benyttes uden problemer. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Moms

Alle priser i forretninger i USA er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 10-15 %.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Medbring sommertøj og en lun trøje og en let jakke. Gerne praktisk tøj - lag på lag og gode sko. 

Rejseleder

Rejselederen er med på hele rejsen.

Shopping

Mærketøj er væsentligt billigere end i Danmark.

Tidsforskel

Der er 6 timers tidsforskel. Danmark er foran.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Nat med Rabat
Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

Toldregler

Fra Danmark til USA må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

Valuta

En dollar er ca. 6,25 kr. (1/1 2021). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere. Se under ESTA.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 


 

Flyv fra

Fly letter

Rejsen er fra København. Eventuel tilslutning fra Aalborg, Aarhus og Billund - spørg ved bestilling.

Flybilletter
Ca. 10 dage før afrejsen fremsendes brev med de sidste oplysninger om hvordan du skal forholde dig ved afrejse. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA. 

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Gislev Rejsers mødested i København lufthavn
Fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter.

Flyveturen
Der flyves med SAS.

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her venter rejselederen.


Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
08-04-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 813.998,-Bestil rejsenMere information
20-05-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 814.998,-Bestil rejsenMere information
08-07-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 815.998,-Bestil rejsenMere information
02-09-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 815.998,-Bestil rejsenMere information
14-10-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 814.998,-Bestil rejsenMere information