Florida og krydstogt i Caribien

Spændende nyhed – oplev både Florida og et skønt krydstogt til Bahamas

Gislev

Flot rundrejse i Florida med 8 dages krydstogt i skønne Caribien.

 • Miami med South Beach og det berømte Art Deco District.
 • Oplev også Hemingways Key West - USAs sydligste punkt.
 • Oplev Kennedy Space Center - vi spiser frokost med en astronaut
 • Vi bor lige overfor Universal Studios i Orlando
 • 8 dages krydstogt i Caribien - udvendig kahyt og fuld forplejning
 • Belize og Mexico med maya-ruiner og eksotiske strande
 • Oplev også Everglades aligatorer samt sejltur i airboat.

Med i prisen:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • 6 x morgenmad
 • Frokost med astronaut
 • 8 dages krydstogt med fuld forplejning
 • 7 nætter i udvendig kahyt (balkonkahyt mod tillæg)
 • Sejltur i Fort Lauderdale
 • Kennedy Space Center
 • Sejltur og snorkeltur i Crystal River
 • Everglades med sejltur i airboat
 • Rejseleder
 • Flybilletter, afgifter og gebyr til Rejsegarantifonden

  Tillæg: Balkonkahyt: kr. 3.500. Enkeltværelse/udvendig kahyt: kr. 7.000. Enkeltværelse/udvendig kahyt med balkon: kr. 10.500. Afbestillingsforsikring: kr. 1.250.

Pris fra 24.998,-

15 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a

 • 3 nætter på hotel i Miami Beach 
 • Besøg i Kennedy Space Center
 • 8 dages krydstogt i udvendig kahyt
   
Bestil rejse

Kort

gislev

Om rejsen

Miami, Universal Studios, Key West og flot 8 dages krydstogt til Mexico
Lun og lækker nyhed til solskinsstaten Florida. Du starter med 2 nætter ved Miami Beach, hvor du bl.a. ser de pastelfarvede huse i Art Deco District og berømte South Beach. Oplev også Floridas Venedig Fort Lauderdale med charmerende kanaler og store millionærvillaer. I det interessante Kennedy Spacecenter, ser vi rumraketter og spiser frokost med en astronaut. Glæd dig også til Orlando, hvor vi bor lige ved Universal Studios. I det vestlige Florida venter en enestående oplevelse i Crystal River. Her kan du snorkle med vilde søkøer i det lave, lune vand. Fra Tampa starter et storslået krydstogt i Caribien. Hele 8 skønne dages krydstogt med det flotte skib Rhapsody of The Seas fra RCCL – og der er fuld forplejning om bord. Du oplever bl.a. USA's sydligste punkt Key West, Belize og Mexico. Før hjemrejse til Danmark er der spændende udflugt til Everglades kendt for de mange alligatorer. 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Flyrejse til Florida med ankomst samme dag
Indkvartering for 3 nætter på hotel ved Miami Beach. Forplejning inkluderet denne dag: Ingen. Km 20.

gislev


Dag 2: Byrundtur i Miami samt – tid til afslapning
Miami er kendt for utallige film og vores rejseleder glæder sig til at vise dig det karakteristiske Act Deco District og South Beach. Her poserer de lokale strandløver og gyldenbrune piger lufter bikinien, mens flotte fyre i store dyre biler cruiser op og ned ad gaden. Du oplever også en bid af Cuba i Miamis Little Havana, før vi returnerer til hotellet. Tid til at nyde poolen og den skønne strand. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. Km 20.

gislev gislev

Dag 3: Fort Lauderdale - Floridas Venedig
Vi kører mod nord til Fort Lauderdale, hvor 450 km kanaler udgør et kæmpe net af vandveje. Vi tager en vandtaxi og sejler forbi de imponerende villaer og store lystbåde. Efter den flotte sejltur kører vi til det berømte designer-outlet Sawgrass Mills, hvor der er tid til at shoppe eller måske blot hygge sig med en lækker frokost. Overnatning nord for Fort Lauderdale i Palm Beach. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. Km 150.

gislev gislev


Dag 4: Kennedy Space Center
Vi fortsætter langs Floridas kyst til Kennedy Space Center. Tid til spændende oplevelser i form af udstillinger, rum raketter og flotte film. Vi spiser frokost i komplekset, sammen med en astronaut. Efter en oplevelsesrig dag fortsætter vi til Orlando, hvor vi indkvarteres for 2 nætter lige over for Universal Studios. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost. Km 340.

gislev gislev
 

Dag 5: Universal Studios
Hele dagen er fri til at opleve Universal Studios. Vi anbefaler Studio Tour, der er en virkelig flot køretur blandt filmkulisser, hvor du oplever Hollywoods bedste filmtricks og effekter. Der er også mange flotte shows og et utal af forlystelser. Ønsker du ikke at besøge Universal Studios findes der et utal af andre forlystelsesparker i nærheden. Det er let at besøge f.eks. Seaworld eller Disneyland. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. Km 0.

gislev gislev

Dag 6: Søkøer i Crystal River
Vi forlader Orlando og kører til Crystal River. Her indkvarteres vi på det hyggelige hotel Plantation. I en mindre båd sejler vi på floden Crystal River. Her findes verdens største koncentration af vilde søkøer, der i vintermånederne nyder godt af flodens lune vand og de kønne vige med krystalklart vand. Søkøerne kan let ses fra båden, men vi anbefaler på det varmeste at prøve at snorkle med de venlige kæmper. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. Km 150. 

Gislev gislev

Dag 7: Kørsel til Tampa – start på krydstogt
Et par timers kørsel mod syd ligger Floridas 3. største by Tampa. Her går vi om bord på det flotte skib Rhapsody of The Seas. Vi nyder en lækker frokost i en af skibets restauranter og lærer skibet lidt at kende før det sejler fra Tampa kl. 16.00. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad i Crystal River samt helpension på skibet. Km 130.

gislev gislev


Dag 8: Hemingways Key West - USA's sydligste punkt
Kl. 11.00 ankommer vi til Key West, som byder på masser af caribisk charme og gode oplevelser. Besøg Hemingways hus og hans foretrukne bar Sloppy Joes samt USA's sydligste punkt. Her er vi blot 90 mil fra Cuba. Alt sammen kan opleves inden for korte afstande. Det charmerende miljø ved Mallory Square er også et besøg værd. Skibet sejler fra Key West kl. 18.00. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

gislev gislev

Dag 9: Afslappende dag på det caribiske hav
Tid til at nyde det komfortable skib og reflektere over de mange flotte oplevelser. Dagen er fri til at slappe af på dækket med en god bog, deltage i nogle af skibets mange aktiviteter eller blot hyggeligt samvær med dine medrejsende. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

gislev gislev


Dag 10: Cozumel, Mexico
Vi ankommer til Cozumel i Mexico kl. 7.00. Øen, der ligger ud for Yucatan-halvøen, byder på lækre strande og krystalklart vand. Skibet tilbyder et væld af udflugter både på øen og på fastlandet. Du kan opleve alt lige fra imponerende drypstenshuler til maya-ruinen Chichen Itza eller prøve at svømme med delfiner. Skibet sejler kl. 18.00. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

gislev gislev

Dag 11: Belize City, Belize
Vi ankommer til hovedstaden i Belize kl. 8.00. Landet er det eneste engelsktalende land i Centralamerika. Skibet kaster anker ud for kysten og transport til land foregår med små både. Også her tilbyder skibet spændende udflugter som f.eks. Lamanai mayaruin, snorkelture ved koralrevet, bådture og eksotiske strande. Afgang fra Belize kl. 18.00. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

gislev gislev

Dag 12: Costa Maya, Mexico
Skibet lægger til kaj i Puerto Costa Maya kl. 9.00. Her venter skønne strande, hvor de svajende palmer og det krystalklare vand er som balsam for den vinterkolde sjæl. Skibet tilbyder mange spændende udflugter og du har mulighed for at tage på facinerende ture ind i junglen, snorkle i det lækre vand eller besøge ruiner fra den gamle mayakultur. Skibet sejler kl. 18.00. Forplejning inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

gislev gislev

Dag 13: Sidste dag på havet
Gør en god handel i butikkerne. Sidste chance for bare at slappe af i en af skibets hyggelige saloner, nyde den friske vind i håret i en dæksstol eller spille lidt i skibets kasino. Måske frister det også med et slag kort med dine rejsefæller? Gå også en tur i skibets butikker, der har tradition for udsalg denne sidste dag om bord. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

gislev gislev


Dag 14: Ankomst til Tampa, Everglades, hjemrejse
Ankomst til Tampa kl. 7.00. Tid til at nyde skibets gode morgenmad før vi går fra borde. Gennem Everglades, der er Amerikas største subtropiske vildnis, med mangroveskov, et rigt fugleliv  og alligatorer der stille glider gennem vandet. Sejltur med airboat – det er en helt speciel oplevelse at flyve hen over det lave vand, standse, nyde stilheden og dyrelivet. Om aftenen er der hjemrejse fra Florida. Natflyvning mod Europa. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet.

gislev gislev

Dag 15: Hjemkomst til Danmark
En flot og oplevelsesrig rejse i et skønt klima er slut.
 

Hotel

Best Western Plus Atlantic Beach Resort
4101 Collins Avenue,
Miami Beach, Florida 33140, USA
https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotels-in-miami-beach/best-western-plus-atlantic-beach-resort/propertyCode.10366.html

Nyrenoveret hotel beliggende direkte ved stranden i Miami Beach. Hotellet har elevator, restaurant, pool bar og swimmingpool. Pæne værelser - alle med hårtørrer, kaffemaskie og køleskab samt gratis wi-fi.


Holiday Inn & Suites Across from Universal Orlando
5905 South Kirkman Road
Orlando, Florida 32819, USA
https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/orlando/mcous/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-hi-_-USEN-_-mcous

Hotellet, der har elevator, swimmingpool og restaurant, ligger overfor Universal Studios og tæt ved Universal CityWalk med masser af restsauranter og forretninger. Pæne værelser med tv, hårtørrer, sikkerhedsboks. Blot 15 minutters kørsel med taxi finder du Seaworld, Disney World samt Orlando Premium Outlets.


Plantation on Crystal River
9301 W Fort Island Trail
Crystal River, Florida 34429-5376, USA
http://www.plantationoncrystalriver.com/

Historisk resort beliggende i naturskønne omgivelser. Hotellet har restaurant, bar og swimmingpool. Pæne værelser med tv, kaffemaskine, køleskab, hårtørrer og strygejern.

 

 

 

Skib

Krydstogt i Caribien Har du ikke været på krydstogt før, er dette en oplagt mulighed for at prøve denne dejlige ferieform – og rejselederen er med hele vejen, det er din tryghed. Er man allerede rutineret
krydstogtrejsende, så vil man sikkert nikke genkendende til mange af nedenstående informationer.

Drikkepenge
Drikkepenge til skibets personale er inkl. i rejsens pris, dog undtaget drikkepenge på drikkevarer købt ombord. NB! Det er høfligt at give drikkepenge til chaufføren i Florida, påregn 2-3 dollar pr. person pr. dag. På restauranter i Florida regnes 15-20 %.

Forplejning
I Florida er hotelopholdet med morgenmad. Om bord på skibet er der fuld forplejning (ekskl. drikkevarer). (Visse specielle restauranter dog undtaget) På skibet kan morgenmad og frokost indtages i spisesalen, i caféen, eller i dæksrestauranten, du bestemmer selv sted og tidspunkt. Om aftenen spises der i 2 hold. Rejselederen vil informere om, på hvilket tidspunkt Gislevs gruppe skal spise. Alle måltider er meget lækre og veltilberedte. Der er kaffe og vand til fri afbenyttelse.

Kabinerne
Alle Gislevs gæster indkvarteres i komfortable udvendige kabiner, der er alle er pænt indrettet. Der forefindes lille skrivebord, stol, seng og tv. Alt er meget nydeligt og minder om et lille hotelværelse. Der er privat badeværelse med toilet, håndvask, brusebad, og håndklæder. Balkonkahyt kan bestilles mod tillæg. Dette skal gøres når rejsen bestilles. Se tillæg i prisskema.

Kreditkort
Det er en nødvendighed, at du har et kreditkort for at gå ombord. Skibet vil tage et print af dit kreditkort, og alle dine køb af drikkevarer, udflugter, souvenir m.m. vil blive trukket fra dit kort. På din tv-skærm i kabinen kan du hele tiden følge med i, hvor mange penge du har brugt. Systemet fungerer upåklageligt – og du er helt fri for at gå rundt med kontanter på dig.

Påklædning
Afslappet påklædning i løbet af dagen såsom shorts, t-shirt, soltop, nederdel m.m. Pænere tøj til om aftenen som f.eks. lange bukser (ikke cowboy) skjorte med eller uden slips, en
habitjakke, kjole, nederdel, bluse etc. Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt, smoking eller lange kjoler. Bemærk dog at der lejlighedsvis arrangeres Kaptajnens Aften, hvor nogle gæster vælger at tage lidt finere tøj på – men dette er helt frivilligt. Korte bukser og ærmeløse bluser er ikke tilladt i spisesalen, hverken til morgenmad, frokost eller middag, men er ok i caféen og på dæks-restauranten.

Rederiet - skibet
Der sejles fra Tampa med Royal Caribbean Cruise Lines. Skibet hedder Rhapsody of The Seas. Skibet tilhører Royal Caribbeans Vision-klasse. Skibet er bygget i 1997 men har været igennem en omfattende renovering i 2016. Her finder du en afslappet, uformel atmosfære kombineret med klassisk stil og en førsteklasses service. Du er sikker på, at du finder underholdningstilbud i massevis – her er klatrevæg, swimmingpool, spa-område, minigolf, butikker, casino samt mange hyggelige barer og saloner. 

Fakta om skibet
Skibet er 264 meter langt og har plads til 2076 gæster fordelt på 12 dæk og 1038 kahytter. Du kan vælge at tilkøbe afslappende spa-behandlinger – eller at få klippet og ordnet håret. Der forefindes også løbebane, træningscenter, samt soldæk med 2 swimmingpools og 6 spabade.

Restauranter på skibet
På skibet findes der følgende gratis restauranter: Windjammer Cafe (buffet), Solarium Café, Edelweiss Dining Room (hovedrestaurant), Park Café og Boardwalk Dog House. Roomservice er ligeledes inkluderet i cruise prisen – dog er der et gebyr mellem kl. 24.00 og 05.00. (Det vil være høfligt at give lidt drikkepenge til den tjener der leverer room service)
Du kan også vælge at spise på en af følgende specialrestauranter: Chops Grill (steakhouse), Chefs Table, Giovannis Table (italiensk), eller Izumi Asian-fusion (sushi). Her skal der bestilles bord, der er begrænset antal pladser. Vær opmærksom på at der opkræves et gebyr, hvis du ønsker at spise på en af specialrestauranterne.

Underholdning og shopping
Der er mange muligheder for underholdning ombord bl.a. Broadway-inspireret underholdning i teateret, mange forskellige barer og lounge samt butikker med parfume, smykker, tøj og meget mere. Du kommer ikke til at kede dig på dette dejlige skib.

Oplevelser - udflugter
Når skibet lægger i havn, kan man vælge at blive og slappe af på skibet, selv gå på opdagelse i nærområdet – eller købe en udflugt. Rederiet tilbyder mange interessante udflugter. Disse udflugter kan enten bestilles på rederiets hjemmeside – eller ombord på skibet. (forbehold for udsolgte udflugter) Alle udflugter køres med lokal, engelsktalende guide. Se mere på: http://www.royalcaribbean.dk

De mange muligheder kan gøre det vanskeligt at vælge – der er noget for en hver smag. Nedenfor har vi listet nogle få i hver havn.

Key West:
• Hemingways hus og hans ynglingsbar Sloppy Joes. Ca. 2 timer. KW04 - priser fra $49
• Delfintur med mulighed for snorkling. Ca. 3 timer. KWA4 – priser fra 119
• Rom & Cigar tour med hop on and off bus. Varighed: op til dig. KWA9 – priser fra $64
 
Cozumel, Mexico:
• Svøm med delfiner. Ca. 3,5 time. CZY7 – priser fra $94
• Imponerende drypstenshuler og Playa del Carmen. Ca. 8 timer. CZ1K – priser fra $125
• Chichen Itza Maya ruin. Ca. 8 timer. CZK8 – priser fra $135

Belize City, Belize:
• Belize City highlights. Ca. 2 timer. BEC6 – priser fra $49
• Historiske Belize og strand. Ca. 4 timer. BEJ9 – priser fra $79
• Mayan Palaces of Cahal Pech. Ca. 5,45 timer. BE99 – priser fra $79

Puerto Costa Maya, Mexico:
• Katamaran sejl og snorkeltur. Ca. 3 timer. CM47 – priser fra $64
• Mayan wellness. Varighed: op til dig. CMD4 - priser fra $124
• Mexicansk mad og afslapning på stranden. Ca. 3 timer. CMA5 – priser fra $89

Sejlrute
Dag 1: Krydstogtskibet sejler fra Tampa kl. 16.00.
Dag 2: Ankomst til Key West Florida kl. 11.00 Afgang fra Key West 18.00.
Dag 3: På havet.
Dag 4: Ankomst til Cozumel, Mexico kl. 07.00 Afgang fra Cozumel 18.00.
Dag 5: Ankomst til Belize City*, Belize kl. 08.00 Afgang fra Belize 18.00.
Dag 6: Ankomst til Puerto Costa Maya, Mexico kl. 09.00 Afgang fra Costa Maya 18.00.
Dag 7: På havet.
Dag 8: Krydstogtskibet ankommer tilbage til Tampa kl. 07.00.
*Skibet ligger ikke til kaj – transport mellem skib og land foregår i tender både.

Værd at vide

Afrejse
Du møder Gislevs rejseleder i København. Venligst henvend dig til rejselederen før check-in. Der flyves med British Aiways via London. Ved ankomst til Miami følges du med rejselederen ned til paskontrollen. Her bliver dit pas stemplet. Derefter går du til bagagebåndet og får bagagen. Ved bagagebåndet ventes på rejselederen, og først når alle er samlet, følges gruppen igen­nem tolden, hvor den udfyldte indrejseformular/toldformular afleveres. Når alle er samlet i ankomsthallen, kører bussen til hotellet.

Aircondition
Findes stort set alle steder - både på land og på skibet. Kan visse steder støje en smule.

Alkohol/Bar
Vi gør venligst opmærksom på, at ifølge lovgivningen har børn og unge under 21 år ikke adgang til barer. Den tilladte aldersgrænse for udskænkning af øl, vin og spiritus er 21 år.

Apotek
Skulle du få brug for et apotek spørg efter drugstore.

Bagage
Der må medbringes en kuffert pr. person. Den må veje 23 kilo. Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 1/4 2018). Vi gør opmærksom på, at rejser du til USA må din kuffert ikke være aflåst. (Særligt godkendte lufthavnslåse dog undtaget). Det er en god ide at lægge en seddel i kufferten med en kopi af rejseplan, hotellernes navn & adresse samt privat adresse i Danmark.
Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 10 kilo og max. dimensioner er 55 x 40 x 23 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for
skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryk-lynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke nødvendigvis gratis poser. (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelig lokal standard. Selv om Gislev Rejser bestiller de bedst mulige busser, så er det busser af en lidt anden standard, end den vi kender herhjemme fra. Ofte har bussen har ikke nogen midterdør, og der forefindes ikke køleskab eller kaffemaskine. Busserne er dog generelt fine og udstyret med toilet, vippesæder, luftdyser og aircondition. Oftest fungerer bussens aircondition og luftcirkulation ved, at der blæses kølig luft op langs med vinduerne. Det er ikke muligt at slukke for denne luftstrøm, idet al cirkulation så vil stoppe, men det er muligt at begrænse luftstrømmen ved at lægge et lille gæstehåndklæde eller en trøje ned i rillen ved vinduet.

Børn
Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre. Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kræves der skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk)

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge i USA. På restaurant gives ca. 18 %, og det er høfligt at lægge 1-2 dollar på værelset til stuepigen. Til chaufføren bør påregnes 3 dollar per person per dag. Drikkepenge på skibet er inkluderet i rejsens pris, dog undtaget drikkepenge på drikkevarer købt ombord, samt til tjener ved room service.

Drikkevand
Det frarådes at drikke vand fra hanen. Det er muligt at købe vand på flaske næsten alle steder.

Elektricitet
Der er 110 volt og stikkontakter kræver stik med to flade ben, så det er nødvendigt med et rejsestik, der kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark.

Elevator
Der findes ikke elevator på alle hoteller. Der er elevator på skibet.

ESTA
Pr 12. januar 2009 indførtes det nye indrejseprogram ESTA, en elektronisk formular der skal udfyldes senest 72 timer før afrejse. Enhver der ikke er i besiddelse af en godkendt ESTA, vil blive nægtet ombordstigning på fly til USA. Ved bestilling af en rejse til USA med Gislev vil du have følgende to valgmuligheder:

ESTA Valgmulighed 1:
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA.

Vejledning til udfyldning af ESTA: Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTAs officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA
Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, eller som har besøgt lande som Syrien og Afghanistan kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00.

Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev.

Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2:
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Flybilletter
Der vil blive fremsendt en e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Bemærk venligst at mellemnavne kan være forkortet til et forbogstav. Venligst fremsend en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om dit pasnummer og fødselsdato.

Flyrejsen
Der flyves med British Airways

10.02.19: Afrejse fra København 10.05. Ankomst til London 11.15
10.02.19: Afrejse fra London 14.15. Ankomst til Miami 19.10

23.02.19: Afrejse fra Miami 17.15. Ankomst til London 06.35 (næste dag)
24.02.19: Afrejse fra London 08.55. Ankomst til København 11.50

Alle tider er lokaltider - og med forbehold for ændringer.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig:
Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol. Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Fotografering
Generelt er der ikke særlige regler. Er du i tvivl – så spørg rejselederen til råds. Hvis man fotograferer mennesker, er det høfligt at spørge først.

Helligdage
De vigtigste helligdage foruden jul og nytår er: Memorial Day (sidste søndag i maj) der markerer sommerens begyndelse og Labour Day (første mandag i september) der markerer sommerens afslutning). Den 4. juli fejres Uafhængigheden, der er årets største fest.

Hotelstandard
Generelt overnattes på gode 3-4 stjernede hoteller med gode rummelige værelser. Værelserne indeholder almindeligvis tv, telefon, hårtørrer, strygefaciliteter, køleskab og kaffemaskine.

Hygiejne
Medbring desinfektionsgel som f.eks. Medicare der kan købes hos Matas. Håndhygiejne er vigtigt på en rejse hvor mange mennesker er samlet.

Hårtørrer
Der findes hårtørrer på hotellerne. Skulle der mangle en hårtørrer kan den lånes i receptionen.

Insekter
Almindeligvis er der ikke grund til at tage særlige forholdsregler.

Internet
Flere steder er det muligt at benytte computer på hotellerne evt. mod betaling.

Kreditkort
Der kan anvendes kreditkort i næsten alle forretninger, især Visa og Master Kort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankernes/skibets kontantautomater. På skibet benyttes kun med kreditkort. Kortoplysninger afleveres ved check in og alle køb foretages derefter ved hjælp af nøglekort samt underskrift. Forbrug kan følges på tv-skærm i kahytten.

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage.

Mobil
Mobil telefoner kan benyttes i stor udstrækning. Forvent dog ikke dækning på havet. Husk at slå mobildata + roaming fra, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse!

Moms
Alle priser i forretninger er uden moms (tax). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat, men ligger på ca. 10 -18 %.

Møntvask
Der findes møntvask på mange af hotellerne, så det er nemt at få vasket lidt undervejs. Vaskemiddel kan købes i receptionen eller trækkes i automater.

Amerikanske mål og vægt

(USA)
1 ounce (oz) = 28,35 gram
1 pound (16 oz) = 453,6 gram
1 ton = 907,2 kg
1 tomme (inch) = 2,54 cm
1 fod (foot) = 30,48 cm
1 mil = 1,61 km
1 acre = 4046,8 m²
1 gallon = 3,785 liter

Pas
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra rejsen. Dette gælder også for børn (og spædbørn), som også skal være i besiddelse af eget pas! Bemærk, at dit navn på rejsebeviset skal stemme 100% overens med navnet i dit pas. Det er vigtigt, at du sender en kopi af dit pas, så snart du har bestilt rejsen.

ESTA:
Per 12. januar 2009 indførtes det nye indrejseprogram ESTA, en elektronisk formular, der afløser den grønne formular, der hidtil skulle udfyldes ombord på flyet. Dette betyder, at der skal indtastes en lang række informationer, og at den rejsende skal forhåndsgodkendes, før end der kan opnås tilladelse til at gå om bord på et fly til USA. US Secure Flight og APIS (Advanced Passenger Information System): Pr. 31. oktober 2009 er alle rejsende ligeledes forpligtiget til at indgive en række personoplysninger, 1. overnatningshotel i USA. Som en særlig service ordner Gislev ovenstående denne procedurer for dig, så snart vi har modtaget en kopi af dit pas og udfyldt spørgeskema. På paskopien påføres rejsens navn, afrejsedato og bookingnummer. Din paskopi vil blive makuleret efter hjemkomst! Husk også at medbringe kopi af pas på turen! Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil du ikke være i stand til at få udstedt et boardingpas og vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og ”Secure Flight” formular og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer. Som følge af skærpelsen af sikkerheden i USA kan vi ligeledes oplyse, at man ved indrejse får taget digitale fingeraftryk og digitalt foto.

Påklædning
Generelt får du brug for let sommertøj, et par lange bukser, lun trøje og vindjakke samt gode sko Det er også en rigtig god ide at medbringe en trøje, da der er aircondition både i bussen, på restauranter og i butikker. Det er en god ide at medbringe badetøj. Se også afsnit om påklædning under beskrivelse af krydstogtet.

Rejseforsikring
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU.  Gislev Rejser forhandler Europæiske Rejseforsikring. Venligst bemærk at Europæiske har særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rejseleder
Du møder Gislevs rejseleder i Københavns Lufthavn. Rejselederen er med på hele rejsen.

Religion
Hovedparten af befolkningen er kristne/katolikker.

Rygning
Det er forbudt ved lov at ryge på offentlige steder i USA. Det er altså heller ikke tilladt at ryge på restauranter, i hotelreceptioner eller på værelser.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
Mærketøj, sko, tasker m.m. til favorable priser. Bemærk at vi besøger Outlet Centret Sawgrass Mills på udflugten til Fort Lauderdale.

Sikkerhed
Der bør udvises almindelig forsigtighed, og penge og værdier bør opbevares i forlomme eller pengekat. Desuden bør man holde øje med bagage og håndbagage, når der pakkes bus. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker. Det er ikke alle hoteller, der har sikkerhedsboks.

Sol
Solen kan være meget stærk. Medbring solcreme med høj beskyttelsesfaktor samt solhat. Undlad ophold i direkte sol mellem kl. 12.00 og 15.00

Sprog
Det officielle sprog i USA er engelsk – men den massive indvandring fra syd gør at spansk også høres mange steder. I Mexico og Belize tales der spansk, men engelsk er meget udbredt.

Strygefaciliteter
Der findes strygefaciliteter på hotellerne, oftest på værelset. Hvis ikke kan der lånes i receptionen.

Sygdom
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Der er også hospital om bhord på skibet. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Taxa
Kører enten efter taxameter eller aftalt fast pris. Husk drikkepenge, ca. 20 %.

Telefon
Kaldenummeret til Danmark er 011 45 + telefonnummer.

Tidsforskel
Der er 6 timers tidsforskel mellem Danmark og Florida.  Det vil sige, når klokken er 18.00 i Danmark, er den 12.00 i Florida. Mellem Danmark og Caribien er der 6-7 timers tidsforskel.

Toiletartikler
Der forefindes shampoo, lotion og sæbe m.m. på værelset/kahytten.

Toldregler
Fra Danmark til USA må man indføre 200 cigaretter og 1 liter spiritus eller 1 liter hedvin (vin og spiritus bør købes i Amsterdam/Frankfurt pga. regler om væsker i håndbagage!). Fra USA til Danmark må du indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin (vin og spiritus bør købes i Amsterdam/Frankfurt pga. regler om væsker i håndbagage!), samt varer købt i USA til en værdi af max. kr. 3.250,- Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 140 cm x 200 cm. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Vaccinationer
Der kræves pt. ingen særlige vaccinationer. Spørg evt. egen læge til råds.

Valuta
Medbring US dollar. En dollar er ca. kr. 6,25 (1/4 2018). Sedlerne findes i 1, 5, 10, 20, 50 og 100 dollarsedler. Alle sedlerne har samme størrelse og næsten samme farve, så pas på du ikke tager fejl. Der går 100 cent på en dollar. Mønterne findes i 1-cent (Penny), 5-cent (Nickel), 10-cent (Dime) og 25-cent (Quarter). Navnene i parentes er mønternes kælenavne, der ofte benyttes. Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til US-dollar.

Vegetar/diabetiker
Det er vigtigt du informerer os, hvis du har et særligt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid inden afrejse.

Vinduer
På visse hoteller kan vinduerne ikke åbnes af sikkerhedsmæssige årsager. Klimaanlæg sørger her for frisk luft.

Visum
Der kræves ikke visum.

Huskeliste

I god tid før afrejse:

 • Gislev Rejser skal have kopi ved bestilling af rejsen.
 • Er rejseforsikring i orden?
 • Stemmer navn på rejsebevis 100 % overens med navn i pas?


I kufferten pakkes:

Lille rygsæk (kan med fordel bruges som håndbagage)
Gode sko
Gode sandaler
Let sommertøj
Et par lange bukser
Vindjakke
Lun trøje
Badetøj
Strømper
Undertøj
Evt. lommekniv
Neglesaks
Toilettaske

Flyv fra

Fly letter

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk 

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs repræsentant.
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.Flybilletter
Ca. 10 dage før afrejsen fremsendes brev med de sidste oplysninger om hvordan du skal forholde dig ved afrejse. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
10-02-2019Københavns LufthavnFlorida med Krydstogt i CaribienMere end 824.998,-BestilMere information