Vinbyen Altenahr - 6 dage

Populær rejse med halvpension, alle udflugter, aften dans og musik

Vinbyen Altenahr 6 dage

På Gislevs busrejser til Hotel Lang er der hygge, fest, dans og musik. Værten byder dig velkommen til nogle festlige dage, og der er god betjening og dejlig mad. På vores rejse til Altenahr har vi inkluderet udflugter - til Ahrweiler, Köln, Beilstein og Cochem. Hotelværten Rudi taler dansk, og alle gæster får en vingave på rejserne til Altenahr. I år er Gislev kommet på Hotel Lang gennem 31 år.

 • Hotel Lang - 30 år med tradition for god mad og glade gæster
 • Halvpension og 1 glas vin, øl eller vand til middagene på hotellet
 • Alle gæster får en vingave 


Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  5 x morgenmad
 •  5 x middag
 •  1 glas vin, øl eller sodavand til middagen på Hotel Lang
 •  Velkomstdrink
 •  Udflugter til Altenahr, Ahrweiler, Mayschoss, Köln, Beilstein og Cochem
 •  Vingave til alle
 •  Rejseleder

Bemærk: Entréer, sejltur og vinsmagning er ikke inkluderet

Tillæg: Enkeltværelse kr. 598.
 

Se også Altenahr 5 dage

Se video fra Altenahr, som vi har modtaget fra nogle glade gæster:

Pris fra 3.898,-

6 dage

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension med god forplejning
 • Flere udflugter inkluderet, ekskl. entréer 
 • Aften med dans og musik 
Bestil rejse

Om rejsen

Tag med Gislev på denne rejse til den lille, hyggelige vinby Altenahr – idyllisk beliggende i hjertet af Ahrdalen. Her løber floden Ahr gennem den smukke dal omgivet af bjerge og vinmarker på stejle skråninger. Igennem 31 år har vi været faste gæster på Hotel Lang, hvor det gode humør, vinen og livsglæden altid er i top. Her står Rudi, anden generation af familien Lang, klar til at byde dig velkommen til hotellets legendariske gæstfrihed og hygge med vin, dans og musik. Glæd dig også til et spændende udflugtsprogram, der giver dig mulighed for en hyggelig vinsmagning i Mayschoss og rundvisning i domkirkebyen Köln med den indbydende promenade ved Rhinen. Mulighed for at sejle på en af de smukkeste strækninger på Mosel med vinmarker og middelalderborge samt for at besøge Koblenz med det ikoniske Deutsches Eck, hvor Rhinen og Mosel løber sammen. Hjertelig velkommen til en dejlig rejse med godt humør og vin til maden hver aften.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse
Vi sætter kursen mod Altenahr. Undervejs informerer rejselederen om rejsens spændende program.

Dag 2: Altenahr, Ahrweiler og vinbyen Mayschoss
Med rejselederen rundt i vinbyen Altenahr, hvor du hurtigt bliver stedkendt. Videre til den stemningsfulde by Ahrweiler med de velbevarede bindingsværkshuse, gamle byporte og
St. Laurentiuskirken. I den livlige vinby Mayschoss besøger vi Tysklands ældste andelsejede vinkælder. Her har du mulighed for en rundvisning i vinkælderen med en efterfølgende vinsmagning, der siges at have en gavnlig virkning på helbred og humør. Inkluderet ekskl. entré til vinkælder og vinsmagning € 9.

Mayschoss Vinkaelder Mayschoss

Dag 3:  Byrundtur i domkirkebyen Köln
Den gamle handelsby Köln er en af Tysklands største byer og har masser at byde på. Gå med rejselederen rundt i den gamle charmerende bydel, hvor attraktionerne ligger som perler på en snor ved siden af den spektakulære Kölner Dom. Der bliver også tid til at besøge byens mange butikker, slappe af på en af de mange caféer eller nyde en iskold øl ved Rhinpromenaden med udsyn til de mange både og flodkrydstogtskibe, som har hjemsted her. Inkluderet.

Dag 4: Beilstein og Cochem ved Mosel med mulighed for sejltur
Rundtur i den lille romantiske vinby Beilstein. Herfra videre til vinbyen Cochem, som ligger smukt ved Mosel. Du har mulighed for at sejle fra Beilstein til Cochem på en af de flotteste strækninger af Mosel. Undervejs kan du nyde de stejle vinbjerge, som glider forbi, og vi passerer en af de store sluser. Ønsker du ikke at sejle, kan du køre med bussen til Cochem. I Cochem vil rejselederen vise dig den gamle bydel og Mosel-promenaden. Der bliver tid til at nyde en frokost med et godt glas Moselvin. Hjemtur delvis langs den dejlige Mosel med skibe, flotte landskaber og imponerende vinbjerge. Inkluderet. Pris for sejltur € 12.

cochem

Dag 5: Deutsches Eck i Koblenz
På dette historiske hjørne af Tyskland flyder Mosel stille sammen med Rhinen. Rejselederen tager dig med på en tur til fods i den gamle interessante bydel. Der er også tid til, at du kan nyde byen eller vælge at tage med svævebanen op og få en vidunderlig udsigt over det smukke landskab. Pris kr. 125 ekskl. entréer.

Dag 6: Hjemrejse
Efter morgenmad hjemrejse gennem Tyskland til grænsen som passeres ca. kl. 18.30.

 

 

Hotel

 

Hotel Lang
Altenburger Strasse 1
D-53505 Altenahr
Tyskland
www.hotel-lang.de

Du vil straks føle dig hjemme på det familiedrevne Hotel Lang. Dansktalende Rudi og hans far Dieter byder velkommen. Værtens personlige engagement og personalets venlige betjening er kendetegnet for Hotel Lang. Hotelindretningen er nyrenoveret. Værelser i hovedhotellet og i 2 bygninger lige overfor. Lidt uensartede værelser med bad, toilet, tv, telefon, minibar, hårtørrer, værdiboks og wi-fi. Indretning med en del trapper. Den gode forplejning med morgen- og aftensmad serveres på selve hotellet. I hotellets hyggelige sal danses der minimum en aften til levende musik, hvor også gæster fra byens andre hoteller kigger ind. Hotellet er røgfrit og har eget casino med spillemaskiner. Mulighed for gratis at benytte swimmingpool på nabohotellet. Glæd dig til et behageligt ophold i Altenahr.

Hotel Lang Terrasse

Værd at vide

Dans og musik
Minimum 1 aften.

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50

Altenahr på cykel eller til fods
Lån en cykel på hotellet eller oplev området til fods. Der er anlagt stier gennem vinmarkerne og langs Ahr-floden. Vandrestave udlånes. Husk en madpakke (€ 5,50).

Kort

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
28-07-2019Bus fra Jylland og FynAltenahr 6 dage83.898,-BestilMere information
11-08-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAltenahr 6 dage33.898,-BestilMere information
25-08-2019Bus fra Jylland og Fyn Altenahr 6 dageMere end 83.898,-BestilMere information
08-09-2019Bus fra Jylland og FynAltenahr 6 dageMere end 83.898,-BestilMere information
22-09-2019Bus fra Jylland og FynAltenahr 6 dageMere end 83.898,-BestilMere information
06-10-2019Bus fra Jylland og FynAltenahr 6 dageMere end 83.898,-BestilMere information
13-10-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAltenahr 6 dageMere end 83.898,-BestilMere information