Vin, øl og bindingsværk

Smuk natur, middelalderbyer og idyl

Vinranker i Sydtyskland 

Sydtyskland byder dig velkommen med flot natur, historie, og charmerende bindingsværksbyer. 

  • Romantische Strasse og skønne Rothenburg ob der Tauber
  • Hyggelig musikaften med lokal musiker
  • Legetøjsbyen Nürnberg med øl og vinsmagning


Så meget har Gislev inkluderet: Ophold i dobbeltværelse, 4 x morgenmad, 4 x middag, musikaften, udflugter, vinsmagning, ølsmagning, rejseleder. Eksl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 330. Afbestillingsforsikring: kr. 205.

 

Status:
Ring til os

Om Rejsen

Sydtyskland byder dig velkommen med  flot natur, historie og hyggelige bindingsværkshuse.  Vi besøger Legetøjsbyen Nürnberg,  julebyen Rothenburg ob der Tauber og smager på de lokale vine og øl. En aften spiller den lokale musiker på hotellet.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark med passende pauser undervejs. Vi ankommer vi til vores hotel i den lille hyggelige by Neuhof, og bliver godt modtaget, Her skal vi bo her de næste 4 nætter.

Dag 2: Panoramatur, Romantische Strasse og vinsmagning
Vi bor i et skønt område med flot natur og kører på den kendte romantiske vej. I dalen Wörnitz besøger vi Dinkelsbühl, den bedst bevarede middelalderby i Tyskland. Byen har en komplet mur med tårne og porte. Inden vi vender tilbage til vores hotel, skal vi smage på den gode vin. Om aftenen byder Gislev på en hyggelig aften med den lokale musiker.

Dag 3: Nürnberg og ølsmagning
På en byrundtur i Bayerns næststørste by kommer vi til de store seværdigheder som Kejserborgen, Albrecht-Dürer-Haus, Rådhuset, det flotte springvand på markedspladsen, den gamle bymur og St. Lorenzkirken. Menneskerettighedsgaden med de 27 hvide søjler. Flot syn med floden Regnitz, der løber gennem byen. Du får tiid på egen hånd til frokost, hvor du får mulighed for at købe den kendte Rostbratwurst.

Om eftermiddagen skal du smage på det gode øl, inden vi kører tilbage til vores hotel.

Dag 4: Rothenburg ob der Tauber
Glæd dig til en rigtig hyggelig dag, vi skal nemlig til endnu en af Tyskland flotte middelalderbyer med skæve bindingsværkshuse, smalle brostengader og den 1,5 km lange bymur.  Rejselederen tager dig med på en lille byrundtur og du får tid på egen hånd til shopping og frokost. Måske har du lyst til at besøge julemandens hus Käthe Wohlfahrt, hvor de juler hele året og med masser af inspiration til den kommende jul.

Dag 5: Hjemrejse. Efter morgenbuffeten tager vi afsked med Neuhof og vores værtspar.

 

Hotel

Landgasthof RiesenGebirge, Neuhof/Zenn.
Godt hotel beliggende på Marktplatz. Elevator. Alle værelser med bad og toilet. Wi-fi. TV,

 

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
25-04-2018Bus fra Jylland og FynVin, øl og bindingsværkRing til os2.998,-Mere information