Gislevs Fødselsdagtur til Sauerland

Busrejse til festlig fødselsdag i naturskønne Sauerland.


Fødselsdagstur til Sauerland med Gislev Rejsers egen musiker. Sauerland er et naturskønt område med store skove og søer mellem Kassel og Dortmund. På denne dejlige busrejse til Sauerland oplever vi små hyggelige byer med bindingsværkshuse. Vi holder også en festlig aften med Gislevs egen musiker og frie drikkevarer til middagen.

 • Udflugt til Bad Berleburg
 • Warsteiner Bryggeri med rundvisning og ølsmagning
 • Festaften med frie drikkevarer til maden
 • Enkeltværelser uden tillæg
   

Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  3 x morgenbuffet
 •  2 x aftenbuffet med 1 øl, vin eller vand
 •  1 x festaften med frie drikkevarer til buffeten inkl. kage og musik
 •  Udflugt til bryggeriet Warsteiner inkl. rundvisning og ølsmagning
 •  Udflugt til Bad Berleburg
 •  Rejseleder


Tillæg:  Afbestillingsforsikring kr. 115.   Intet tillæg for enkeltværelse.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Gislev fejrer fødselsdag i Sauerland med fest, sang og god musik. Populær rejse til det gode Parkhotel Olsberg. Her er halvpension med 1 x øl eller vin til middagen, hyggeligt samvær og fødselsdagsaften med musik og dans.  Vi har inkluderet turen til Bad Berleburg og et bryggeribesøg på Warsteiner Bryggeri. En rigtig god rejse til en meget favorabel pris - her kan alle være med.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse.
Gennem Tyskland og ankomst, indkvartering og middagsbuffet på Parkhotel Olsberg. 

 

Fødselsdagsfest.
Gislev Rejsers fødselsdagsfest fejres med frie drikkevarer til aftensmaden, kaffe og kage samt musik med Gislevs egen musiker. Festligt og fornøjeligt med sang og musik.

Bad Berleburg.
Tag med til Prinsesse Benediktes hyggelige by. Der er god tid til at udforske byen og til en tur ind på slotspladsen ved Fyrsteslottet Sayn Wittgenstein. Hjemad mod hotellet kører vi igennem det flotte kuperede landskab. Inkluderet.

Warsteiner Bryggeri.
Oplev et af Tysklands største bryggerier, Warsteiner, som har eksisteret siden 1753. Vi får information om ølbrygning, rundtur på bryggeriet i et lille tog, og naturligvis får vi rig lejlighed til at smage det gode tyske øl. Et hyggeligt og interessant besøg. Inkluderet.  

Dag 4: Hjemrejse.
Efter morgenmad køres gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

Hotel


Parkhotel Olsberg
Stehestraße 23,
59939 Olsberg

www.parkhotel-olsberg.de


Rigtig godt 4-stjernet hotel, roligt beliggende i kurparken, kun 5 min. gang fra centrum. Alle værelser er store og med balkon, bad og toilet, hårtørrer, telefon, tv og wi-fi. Restaurant, bistro, bar og  keglebane. Reception, elevator, sauna, svømmehal. Ophold med halvpension (buffet). Til middagen er inkluderet 1 x øl, vin eller vand pr. person. Fødselsdagsfest med frie drikkevarer til middagen, kaffe og kage, musik og dans.
 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.