Eventyrlige Fulda - 5 dage

Bindingsværk, slotte og barokbyer.

Busrejse til eventyrlige Fulda

Tag med til pragtfulde Fulda i det naturskønne Midttyskland. Her bor vi på det 4-stjernede Hotel Fulda Mitte, der er centralt placeret i den smukke by, kun få minutters gang fra seværdigheder og butikker. Fulda er kendt for sine mange flotte barokbygninger og utallige bindingsværkshuse. Vi besøger barokslottet Schloss Fasanerie, Kurbyen Bad Kissingen, vinbyen Hammelburg samt -  ikke at forglemme - middelalderbyen Alsfeld og Schlitzer Destillerie. En spændende rejse - rig på oplevelser.

 • 4-stjernet hotel nær alle byens attraktioner
 • Spændende udflugtsmuligheder til Bad Kissingen, Alsfeld og destilleribesøg
   

Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  4 x morgenmad
 •  4 x aftensmad
 •  Byrundtur i Fulda
 •  Rundvisning på Schloss Fasanerie
 •  Rejseleder

Tillæg: Enkeltværelse kr. 298.

Pris fra 3.198,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Godt hotel med halvpension
 • Byrundtur i Fulda
 • Rundvisning på Schloss Fasanerie
Bestil rejse

Om rejsen

Midt i det naturskønne Midttyskland ligger perlen Fulda. Centralt i den smukke gamle barokby, med de brostensbelagte gader og de smukke bindingsværkshuse, indkvarteres vi på Hotel Fulda Mitte, der danner en perfekt ramme om nogle skønne dage. Spændende udflugtsprogram, hvor vi bl.a. besøger kurbyen Bad Kissingen, kendt for sine smukke parker og overdådige haver. Oplev flot natur på panoramaturen til Hammelburg, hvor vi skal smage den liflige Frankenvin i barokslottets vinkælder. Udflugten til middelalderbyen Alsfeld med det eventyrlige slot sluttes af med et besøg på Schlitzer Destillerie, der kan dateres helt tilbage til 1585. Vi glæder os til at byde dig velkommen til nogle hyggelige og oplevelsesrige dage i et naturskønt område.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark.
Vi kører over grænsen, gennem Tyskland til indkvartering og middag på vores hyggelige Hotel Fulda Mitte, som ligger i hjertet af Fulda.

Dag 2: Byrundtur i Fulda.
Gå med rejselederen på byrundtur i det historiske Fulda, forbi de mange bygninger, der har gjort byen berømt. Om eftermiddagen besøger vi det smukke barokslot Schloss Fasanerie, som har fungeret som sommerresidens for Prins Abbott von Dahlberg. Her bliver vi vist rundt på slottet og får historien bag. Inkluderet.

Dag 3: Kurbyen Bad Kissingen og Frankenvin.
Efter morgenmad kører vi til Bad Kissingen. Byrundtur til fods med lokalguider gennem byens smukke kurpark og skønne haver. I Bad Kissingen er der også tid til frokost for egen regning. Herfra kører vi til den lille vinby Hammelburg, med besøg i vinkælderen Winzerkeller Hammelburg, som ligger i et gammelt barokslot. Her produceres den gode Frankenvin, og vi får en vinsmagning i den hyggelige vinkælder. I Hammelburg er der tid til at gå lidt på opdagelse i byen, som er den ældste vinby i Franken. Udflugtspris kr. 195.

Dag 4: Eventyrlige Alsfeld og Schlitzer Destillerie.
Vi kører til Alsfeld, der er som taget ud af et Grimm eventyr og giver os en fornemmelse af at være kommet tilbage i tiden. Her møder du mange gamle bygninger, flotte slotte og borge. En rigtig eventyrby med et gammelt eventyrslot, hvor vi måske støder ind i Den Lille Rødhætte. I Alsfeld har vi tid til at nyde en frokost for egen regning. Videre til Schlitzer Destillerie, hvor vi bliver vist rundt og har mulighed for at smage den gode brændevin og likør, som destilleriet producerer. Måske vil du have en flaske hjemmelavet brændevin med hjem til Danmark. Udflugtspris kr. 165.

Dag 5: Hjemrejse.
Efter nogle oplevelsesrige dage i Fulda og omegn, kører vi efter morgenmaden gennem Tyskland og retur til Danmark.

Hotel

Hotel Fulda Mitte
Lindenstrasse 45
D-36037 Fulda

Læs mere om Hotel Fulda Mitte

Rigtig godt, moderne, 4-stjernet hotel beliggende centralt i Fulda. Hotellet har elevator, bar og restaurant. Alle værelser er moderne indrettet med bad, toilet, hårtørrer, telefon, tv, minibar og gratis internet.

Værd at vide

Valuta:
I Tyskland skal du kun bruge Euro. De fleste steder i Tyskland kan du også betale med kreditkort som Visa og MasterCard, men det er en god ide at medbringe lidt kontanter.

€ 1 = ca. kr. 7,50.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

 

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Busrejse til Fulda

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
18-04-2019Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Eventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information
17-05-2019Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Eventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information
07-06-2019Bus fra Jylland og FynEventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information
14-07-2019Bus fra Jylland og FynEventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information
19-07-2019Bus fra Jylland og FynEventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information
16-08-2019Bus fra Jylland og FynEventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information
06-09-2019Bus fra Jylland og FynEventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information
13-09-2019Bus fra Jylland og FynEventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information
18-10-2019Bus fra Jylland og FynEventyrlige FuldaMere end 83.198,-BestilMere information