Messer og rejseforedrag

Sæt kryds i kalenderen

Gislev Rejser har flere spændende arrangementer. Mød os på messer eller hent inspiration til din næste rejse på en af vores temadage og foredrag.

 Gratis rejseforedrag med Gislev Rejser

Temadag om Afrika og Mellemøsten

BLIV INSPIRERET: Kom til temadag om  Afrika og Mellemøsten d. 22/8 kl. 13:00 - 15:00

Drømmer du om at sejle på Olifant River på grænsen til Krüger National Park og se zebraer, løver, giraffer og antiloper? Eller drømmer du måske om at opleve tusindår gammel kultur og historie i Israel eller opleve mystik og magi i Jordan eller 1001 nats eventyr i Dubai?

Få masser af inspiration, hør foredrag og stil spørgsmål til vores eksperter i Afrika og Mellemøsten. Der vil blive serveret en lille forfriskning midtvejs. 

Program: 
Mit Fynske Afrika, Tanzania og Sanzibar
1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi, Nytår i Dubai, Dubai & krydstogt i den Persiske Golf
Israel, Jordans magi og mystik
20 min. pause
Marrakech & Marokkos Kongebyer
Armenien og Georgien

Se alle rejser til  Afrika her

Se alle rejser til  Mellemøsten her

Temadagen afholdes:
Gislev Rejser,
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding
Deltagelse er GRATIS, men tilmelding er nødvendig her eller på tlf. 62 29 12 10

Oversøisk Rejsedag

KOm til gratis rejseforedrag om oversøiske rejser

BLIV INSPIRERET: Kom til Oversøisk Rejsedag  den 1/10 kl. 11:00 - 16:00

Gislevs oversøiske verden, byder på flotte oplevelser, uanset om du drømmer om at opleve bjørne i Canada, pingviner i Antarktis, eksotiske Caribien og overdådig natur i Nord-og Sydamerika. I Jordan, Israel og Marokko finder du spændende kultur og tusinde år gammel historie. I Asien venter smukke templer, interessante byer og frodig natur – mens Australien og New Zealand er enestående panoramaer og et helt unikt dyreliv.

Det kan være svært at vælge, hvor drømme rejsen skal gå hen, men der er god hjælp at hente. Kom til Gislevs Oversøiske Rejsedag og få masser af inspiration, hør foredrag og stil spørgsmål til vores eksperter i oversøiske rejser. Der vil være mulighed for at smage på verden i løbet af dagen, hvor vi byder på lidt at drikke og spise. Program følger.

Se alle vores oversøiske rejser her

Rejsedagen afholdes:
Gislev Rejser,
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

 

Tilmelding
Deltagelse er GRATIS, men tilmelding er nødvendig her eller på tlf. 62 29 12 10

Temadag om Nordamerika

BLIV INSPIRERET: Kom til temadag om Nordamerika den 19/11 kl. 13:00 -15:00

Drømmer du om at opleve New Yorks skyskrabere, Det Hvide Hus i Washington DC, Hollywood eller USAs mest charmerende by San Francisco? Eller er du mere til overdådig natur, som f.eks. storslåede Grand Canyon, gletsjere i Canada og Alaska eller verdensberømte Yellowstone National Park? Eller måske står en rejse, i musikkens tegn, rundt i de amerikanske sydstater på din ønskeliste?

Få masser af inspiration, hør foredrag og stil spørgsmål til vores eksperter i Canada & USA . Der vil blive serveret en lille forfriskning midtvejs. Program følger.

Se alle rejser til Nordamerika her: www.gislev-rejser.dk

Temadagen afholdes:
Gislev Rejser,
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding
Deltagelse er GRATIS, men tilmelding er nødvendig her eller på tlf. 62 29 12 10

Temadag om Krydstogter

BLIV INSPIRERET: Kom til temadag om krydstogter den 20/11 kl. 13.00 – 15.00

Krydstogter bliver mere og mere populært. Den skønne rejseform tiltaler flere og flere, som kan se fordelen ved ikke at skulle pakke kufferten ud og ind hver dag – men alligevel nyde godt af fordelen ved en rundrejse, hvor man oplever mange forskellige destinationer, byer og seværdigheder. Om bord på et flydende luksushotel, transporteres du hovedsaligt mens du sover. Du vågner frisk op til nye oplevelser i en ny havneby hver dag. Du kan også glæde dig over fremragende shows og en rigtig god forplejning.

Uanset om du er til et stemningsfuldt krydstogt på en eller flere af Europas floder, eller et længere krydstogt til f.eks. Norge, Alaska eller Antarktis, så er der mange krydstogter at vælge imellem og helt sikkert også et der passer til dig. Kom og få masser af inspiration, hør foredrag og stil spørgsmål til vores eksperter i krydstogter. Der vil blive serveret en lille forfriskning midtvejs. Program følger.

Se alle Krydstogter her

Temadagen afholdes:
Gislev Rejser,
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding
Deltagelse er GRATIS, men tilmelding er nødvendig her eller på tlf. 62 29 12 10

Temadag om Norden

Kom til gratis rejseforedrag om Norden

Kom til Gislevs inspirerende temadag med spændende rejseforedrag om Norden. Arrangementet afholdes i Ringe onsdag den 27. november, kl. 13.00-15.30.

Vores erfarne rejseleder fortæller om vores storslåede rejser til: Nordkap, Island, Færøerne, Svalbard og Grønland. Det magiske Norden byder på et væld af oplevelser med historie, uspoleret natur, midnatssol og de smukkeste solopgange. Oplev Islands vulkaner, gejsere og gletsjere, midnatssol på Nordkapklippen, det storslåede landskab på de 18 små øer, som tilsammen udgør Færøerne, den endeløse og arktiske natur på Svalbard samt de majestætiske isbjerge i Grønland.

Undervejs og i pausen vil der naturligvis være lejlighed til at stille spørgsmål. Foredragene præsenteres af nogle af vores mest rutinerede rejseledere. I pausen serveres der en kop kaffe og lidt godt til ganen.

Foredraget er gratis – men pladsbestilling er nødvendig, da vi kun har et begrænset antal pladser

Tid
Onsdag den 27. november kl. 13.00 - 15.30


Sted
Gislev Rejser
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding

Tilmeld dig her eller på telefon 62 29 12 10.

Se alle vores rejser til Norden