Madeira

Atlanterhavets flydende have

  

Flyrejse til Madeira med naturoplevelser i særklasse

  • Direkte fly fra København til skønne Madeira
  • Transfer, byrundtur i Funchal, valfartsbyen Monte og levada-vandring inkluderet
  • Også tid til egne oplevelser
  • Mulighed for at opleve den smukke blomsterparade i april
  • Erfaren dansk rejseleder fra start til slut
     

Gislev Rejser har inkluderet: Ophold i dobbeltværelse, 7 x morgenmad, udflugter jf. program, Madeira-vinsmagning dag 2, flybillet og skatter, transfer til og fra lufthavnen på Madeira, moms, rejseleder samt gebyr til Rejsegarantifonden

Tillæg:
Middag alle aftener kr. 998 pr. person. Bestilles sammen med rejsen
Afbestillingsforsikring kr. 625.
Fast plads i bus kr. 170.
Enkeltværelse kr. 1.998.

Entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt.

Status:
Ring til os

Om rejsen

MADEIRA - SKØNHED DER BØR OPLEVES
Tag med Gislev til den populære og frodige ferieø Madeira, der er velsignet med et mildt og behageligt klima året rundt. Her finder du en overdådighed af blomster, eksotiske frugter og en unik natur med dybe dale og høje bjerge, så langt øje rækker. Du bor alle nætter på dejligt hotel med pool og have ca. 3 km. fra byen Funchal. Hotellet er et godt udgangspunkt for spændende udflugter til bl.a. det vestlige Madeira, hvor du kan opleve de flotte udsigter samt Monte med Madeiras vigtigste valfartskirke. Du skal selvfølgelig også smage den lokale Madeiravin - velkommen til en dejlig ferie på Madeira i selskab med Gislevs erfarne danske rejseleder.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med direkte fly fra København
Efter ankomst til Madeira kører vi direkte til vores hotel for de næste 7 nætter.

Dag 2: Hovedstaden Funchal og Madeiravin
Vores rejseleder viser os Madeiras hovedstad Funchal, hvor vi bl.a. besøger den botaniske have og det farverige marked. Vi skal også besøge en Madeira-vinkælder, hvor vi bliver vist rundt og til slut smager vi på de liflige vine. Byrundtur og vinsmagning inkluderet.

 

Dag 3: Vestlige Madeira og flotte udsigter
Ad naturskøn rute langs kysten til højsletten Paul da Serra. Herfra fortsætter vi til Porto Moniz, som er kendt for sine badeanlæg i kystens lavaklipper. Efter et ophold her kører vi gennem små landsbyer til øens vestligste punkt, Ponta do Pargo til fotostop ved Portugals højst beliggende fyrtårn. I Calheta besøger vi en sukkerfabrik, hvor de bl.a. fremstiller brandy og Madeiras typiske honningkage, som vi får en smagsprøve på. Heldagsudflugt inkluderet.

Dag 4: Valfartskirke og kurveslæder
Kort køretur til den lille by Monte, som ligger lige oven for Funchal. I Monte finder vi Madeiras vigtigste valfartskirke. Vi går en tur gennem det smukke parkanlæg til kirken, hvor man kan se Madeiras skytshelgen. Du får mulighed for at besøge den tropiske have med sorte svaner og eksotiske planter fra hele verden. Monte er også kendt for sine kurveslæder, som hver har to førere, som hhv. styrer og bremser, når det går over stok og sten ned ad en stenbelagt vej til Livramento. Mulighed for at tage turen de 2,5 kilometer ned til vores bus, som kører os tilbage til hotellet. Halvdagsudflugt inkluderet.

Tilbage på hotellet får du resten af dagen på egen hånd til at nyde hotellets faciliteter eller måske frister en tur til Funchal.

Dag 5: Nordøstmadeira, bjergpas og floder
Vi kører via et af Madeiras bjergpas op til Pico do Arieiro, som er beliggende 1.800 m over havet og med udsigt til øens højeste bjerge og tindernes farvespil. Turen fortsætter til Ribeiro Frio og efter en kort vandring på ca. 1 time når vi ud til balkonerne, hvor man har en fantastisk udsigt over bjerge og dale. Herfra kører vi til Santana, som er kendt for sine små trekantede, stråtækte huse. Efter frokost fortsætter vi ad nordkysten forbi Ørneklippen til charmerende Porto da Cruz. Retur mod sydkysten via Portela-passet og Machico, Madeiras ældste og samtidig næststørste by, hvor du får tid på egen hånd. På vej tilbage til Funchal gør vi stop ved Garajau med flot udsigt til Funchal og Desertas-øerne. Heldagsudflugt kr. 300 (€35).

 

Dag 6: Dagen til egne oplevelser
Dagen er sat af til egne oplevelser. Der er mulighed for at tage hotellets shuttlebus eller den lokale bus ind til Funchal. Du kan også vælge at blive på hotellet og nyde faciliteterne og omgivelserne.

Rejselederen er behjælpelig med tips og gode råd.

Dag 7: Levadavandring, kurvefletning og marked
Vi kører til Vale Paradiso (Paradisdalen), hvor vi går langs vandingskanaler på en bred sti til Camacha. Vandreturen tager ca. 1 ½ time. Du kommer tæt på naturen og den lokale befolkning samt deres huse. Camacha kaldes også øens Kurvefletterby, og her er kurvefletning en industri, som oftest praktiseres i de private hjem. Fra Camacha kører vi til Santo da Serra og besøger den flotte park og det lokale marked, hvor du kan købt alt fra frugt og grøntsager til CD’er og tøj.

Retur på hotellet får du resten af dagen til egne oplevelser. Halvdagsudflugt inkluderet.

Dag 8: Rolig morgen og afrejse fra hotellet
Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og kører det korte stykke til lufthavnen og vores direkte fly retur til København.

Hotel

Jardins d' Ajuda Hotel, Funchal.
Dejligt hotel ca. 3 km fra Funchal. I området findes shopping center samt flere restauranter og barer. Hotellet har opvarmet indendørs pool, udendørs pool med solsenge, fitnesscenter samt sauna.
Hotellets bus kører to gange om dagen til Funchal og offentlig transport er 100 m. fra hotellet.

Alle værelser med bad, toilet, værdiboks, aircondition, balkon samt gratis wi-fi.
Opholdet er inklusiv morgenmad. Middag alle aftener kan tilkøbes for kr. 998 pr. person.

www.hoteljardinsdajuda.com/

Værd at vide

Fly:
Thomas Cook direkte til Madeira.

Afrejse 5. marts 18
Afrejse kl. 08.00, ankomst kl. 11.45. Hjemrejse kl. 13.10 med ankomst kl. 18.55.
Forplejning kan købes om bord.

Afrejse 2. og 16. april 18
Afrejse kl. 07.15, ankomst kl. 11.00. Hjemrejse kl. 12.20 med ankomst kl. 18.05
Forplejning kan købes om bord

Mødetid
2 timer før afrejse.

Bagage:
Vi flyver med Thomas Cook Airlines.
Det er tilladt i alt at med bringe maksimum 20 kg. bagage. Heraf skal de 14 kg. være en kuffert, der skal tjekkes ind. Håndbagagen må max veje 6 kg.
Håndbagagen må højst måle 55 x 40 x 20 inkl hjul.

Tidsforskel:
Madeira er 1 time efter Danmark.

Klima:
Behageligt uanset årstiden.

El:
220 V.

Valuta:
Euro.

Bemærk:
Rejsen er ikke egnet for dårligt gående, da Madeira er en klippeø med mange niveauforskelle. Husk evt. en ekstra trøje, da det kan være koldt i bjergene.

Entréer og kurveslæde:
Beregn ca. € 35.

 

Flyv fra

Fly letter

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.


Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
16-04-2018Fly fra Københavns LufthavnMadeiraRing til os7.698,-Mere information