Vidunderlige Zell am See

En perlerække af flotte oplevelser

 Busrejse til Zell am See i Østrig

Velkommen til denne 8 dages busrejse til vidunderlige Zell am See og glæd dig til en perlerække af flotte oplevelser. En enestående mulighed for at opleve Østrigs pragtfulde natur fuldt ud. Oplev spektakulære Grossglockner, den imponerende Kaprun-dæmning eller nyd livet på det gode hotel i den hyggelige bydel Schüttdorf i udkanten af Zell am See.

 • Godt hotel i Zell am See med halvpension og wellness
 • Glæd dig til Grossglockner og Kaprundæmningen
 • Oplev Salzburg med lokalguide og god tid på egen hånd i byen
 • Mulighed for at besøge Halleins forunderlige saltverden


Med i prisen: 

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Udflugt til Grossglockner
 • Udflugt til Kaprundæmningen inkl. entré
 • Udflugt til Salzburg med lokalguide på byrundturen
 • Rejseleder og gebyr til Rejsegarantifonden

 

Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 950. Afbestillingsforsikring: Kr. 360. Udflugt til Halleins forunderlige saltverden kr. 250 inkl. entré, minitog og guide. 

Pris fra 5.998,-

8 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension
 • 3 udflugter
 • Erfaren rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Naturskønne Zell am See
Uanset hvilken tid på året du besøger Zell am See vil du opleve herlige naturscenerier. Det maleriske bjerg Schmittenhöhe, den romantiske promenade langs Zeller-søens bred og den eneste gletsjer i Salzburger Land, Kitzsteinhorn-gletsjeren. Den alsidige natur i Zell am See-Kaprun området er den perfekte ramme for en uforglemmelig ferie. Derudover fortrylles man også af Salzburg, som er en hyggelig og overskuelig by, hvor du vil hurtigt finde dig til rette og få lyst til at snuse rundt på egen hånd.  

Alle overnatninger er på samme gode hotel i udkanten af Zell am See. Her bor du bl.a. tæt på Grossglockner og Kaprundæmningen, 2 seværdigheder som er inkluderet i programmet. Herudover har du mulighed for at opleve en saltmine og høre om saltets historie, udvinding og anvendelse.

Det bliver en fortryllende tur med masser af indtryk og betagende udsigter. Velkommen til vidunderlige Zell am See.

 

Billeder

Hotel

Gasthof Schütthof
Kitzsteinhornstrasse 2 + 4
A-5700 Zell am See
Østrig

Godt 3-stjernet hotel i bydelen Schüttdorf, 15 minutters gang fra søen og ca. 3 km fra den centrale del af Zell am See. Hotellet har elevator, restaurant, bar, terrasse samt spa-område med biosauna, finsk sauna og dampbad. Her er også afslapningsrum, hvor du kan tage en pause og samtidig nyde den fantastiske udsigt til de omkringliggende bjerge. På søsterhotellet Latini kan wellness behandlinger og swimmingpool benyttes mod tillæg. Alle værelser med bad og toilet, telefon, tv, hårtørrer, værdiboks og gratis internet.

Læs mere om Gasthof Schütthof

Gasthof Schütthof Gasthof Schütthof

 

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse til naturskønne Østrig
Med passende pauser til middag og overnatning i Tyskland. Videre til Østrig næste morgen og ankomst i Zell am See sidst på eftermiddagen. Der tjekkes ind på hotellet, og der vil være tid afslapning og til at lære hotellet at kende inden middagen.

Dag 3: Kaprundæmningen - Zell am See
Du bor kun små 15 km fra en af de mest imponerende konstruktioner, nemlig Kaprun Hochgebirgsstausee, et enormt vandreservoir ca. 2.040 meter over havets overflade. Der er egentlig tale om to reservoirer, Wasserfall Boden og Mooser Boden. De to søer ligger, som et par norske fjorde, i Kaprundalen og vi kommer op til dem med en lokal shuttlebus. Glæd dig til en storslået oplevelse. Med vores egen bus kører vi tilbage til Zell am See, for byrundtur og resten af eftermiddagen kan nydes på egen hånd. Udflugten er inkluderet. Middag på hotellet.

Kaprundæmningen

Dag 4: Heldagsudflugt til Grossglockner
Endnu en spændende udflugt venter, i dag til imponerende Grossglockner. Langsomt arbejder bussen sig op i højderne, hårnålesving efter hårnålesving. Udsigten skifter fra træer og enge, til barske klipper og hengemt sne. De mest spektakulære udsigter åbenbarer sig for dig, og du har bare lyst til at forevige hvert øjeblik. Udflugten tager os til Kaiser-Franz-Josefs-Höhe, hvorfra vi kan kigge ned på den enorme gletsjer eller op på de mægtige bjergtinder. En heldagsudflugt du sent vil glemme. Inkluderet. Middag på hotellet.

Grossglockner i Østrig
 

Dag 5: Halleins forunderlige saltverden
I Hallein besøger vi en saltmine og kører med et lille tog ind i minen. Undervejs skal vi, ad trapper og anlagte stier, se minens indre og høre om saltets historie, udvinding og anvendelse. Pris inkl. entré, tog og guide kr. 250.

Hallein saltmine Saltmine Hallein
 

Dag 6: Marked i Salzburg og byrundtur med lokalguide
Torsdag morgen er der marked i Salzburg og vi besøger markedet og kigger nærmere på de spændende boder med lokale specialiteter og meget mere. Efter endt markedsbesøg, mødes vi med lokalguiden, som tager os på en gående byrundtur. Herefter er der tid på egen hånd til at opleve byen, spise frokost, besøge seværdigheder og måske kigge lidt på butikkerne. Rejselederen går også rundt i byen, og tager gerne interesserede med. Retur til hotellet sidst på eftermiddagen. Udflugten er inkluderet. Middag på hotellet.

Kapitelplatz Salzburg

Dag 7-8: Hjemrejse gennem Østrig og Tyskland
Efter morgenmaden tager vi afsked med vores hotel og kører mod Tyskland for middag og overnatning. Videre mod Danmark næste morgen efter mange flotte oplevelser i Østrig.

Værd at vide

Rejsen
Rejsen anbefales ikke til gangbesværede.

Valuta
Euro

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

Entréer
Hvis du på egen hånd i Salzburg måtte ønske at besøge museer, så regn med ca. € 5-10 per museum. Du kan finde mere om museer og priser i Salzburg på
http://www.salzburg.info/bdb02_sehenswertes/sights.pdf

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

 

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Zell am See kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
20-07-2019Bus fra Jylland og Fyn Zell am See Ring til os5.998,-Mere information
31-08-2019Bus fra Jylland og Fyn Zell am See Mere end 85.998,-BestilMere information