Ellmau - musikfest i Østrig

Forrygende og populær musikfest i Ellmau - oplev de store og kendte slagerstjerner.

Musikherbst i Ellmau

Alpernes store musikscene hvor schlagermusikken 4 aftener i træk sætter dagsordenen ved foden af de skønne Wilder Kaiser-bjerge. Denne årligt tilbagevendende begivenhed er utrolig populær blandt de danske schlagerelskere. Gislev har igen i år sammensat et godt tilbud til dig, hvor der bliver god tid til både musik og fest samt afslapning i den skønne tyrolerby, Westendorf.

 • Musikfesten i Ellmau starter med en åbningsfest med tyrolermusik og dans.
 • Populære slagermusikere, fest og dans – 4 aftener i træk.
 • Nyt i år - 9 dages tur med ekstra tid i skønne Westendorf.
 • Vi bor på hyggelige Hotel Briem i Westendorf.

 

Med i prisen:  

 • 9 dages busrejse.
 • Ophold i dobbeltværelse,
 • 8 x morgenmad, 8 x middag,
 • 4 x Musikfest i Ellmau,
 • Sejltur på Achensee,
 • Bjerggondol og musik på toppen,
 • Marked
 • Rejseleder 
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.


Tillæg: Enkeltværelse: kr. 798. Værelse med balkon: kr. 250 pr. person (begrænset antal). Afbestillingsforsikring: kr. 360.

Se også busrejse til Tyrol - Westendorf

Pris fra 6.798,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension
 • 4 x musikfest i Ellmau
 • Erfaren rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Velkommen til Alpernes populære musikscene, hvor slagermusikken 4 aftener i træk sætter dagsordenen ved foden af de skønne Wilder Kaiser-bjerge. Denne årligt tilbagevendende begivenhed er populær blandt de danske slagerelskere. Gislev har sammensat et godt musiktilbud til dig, med et behageligt rejseforløb, hvor du den første aften i Østrig bare skal slappe af på hotellet. De efterfølgende dage tilbyder vi et afslappende udflugtsprogram med god tid til at opleve musik, fest og optræden. Velkommen til slagermusikkens højborg - Tyrol.

Vi bor i Westendorf, som bl.a. kaldes for Europas smukkeste landsby og Østrigs blomsterrigeste by. Betegnelserne er mange for den hyggelige tyrolerby ved Kitzbühelalperne. Du befinder dig i naturskønne omgivelser, som opfordrer til vandreture i de blomstrende enge, store skove og med hyggelige kroer undervejs. Området ligger i 800-2400 meters højde, og du har mulighed for at komme med svævebane op til 1700 m. Byen byder på et pæntudvalg af forretninger, caféer og værtshuse, hvor du kan møde de lokale.

Ellmau i Østrig  

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse til hyggelige Westendorf
Med passende pauser til middag og overnatning i Midttyskland. Videre mod Østrig næste morgen med ankomst i Westedorf hen på eftermiddagen. Indkvartering og middag på hotellet.

Dag 3: Byrundtur, frokost og jodlen på bjerget
Westendorf er en hyggelig, typisk tyrolerbytur med en charmerende lille bykerne, som er nem at finde rundt i. Rejselederen tager dig med på en afslappende formiddagstur til fods rundt i Westendorf. Inkluderet. Herefter kan du tage med op til Berggasthof Gassnerwirt, hvor vi får Brettljause og en snaps, mens du underholdes af lokale tyrolere. Retur til hotellet og resten af eftermiddagen til afslapning på hotellet. Udflugt med jause og underholdning kr. 250 (€ 35).

Frokost og jodlen

Dag 4: Åbningsfest i Ellmau
Dagen byder på afslapning, indkøb og hyggeligt samvær i den skønne by. Middag og efterfølgende stor åbningsaften i Ellmau med Tyrolerdans og musik.

Dag 5: Sejltur på Aachensee
Kørsel til Østrigs højest beliggende sø 950 meter over havets overflade. Dejlig afslappende sejltur, hvor den flotte udsigt over søen nydes. Middag og en festlig musikaften med bl.a. Marc Pircher, Semino Rossi og Andy Borg venter.

Dag 6: Musik og fest på Toppen
Med gondolbanen til toppen, hvorfra du får den mest fantastiske udsigt over bjergene. Et panorama, som vi kun finder her i de østrigske bjerge. Vi bliver mødt af musik, og måske bliver der mulighed for en svingom. Rolig eftermiddag i Westendorf. Om aftenen er der middag og efterfølgende skøn festlig musikaften med Roland Kaiser akkompagneret af en ukendt kunstner, som en overraskelse i årets program.

Dag 7:  Marked i Ellmau og stjerneaften i selskab med Hansi Hinterseer
Formiddagen til afslapning. Over middag besøger vi det hyggelige høstmarked i Ellmau. Der er glad stemning og mulighed for gode indkøb af lokale specialiteter og kunsthåndværk. Afslapning inden middagen og aftenens slutspurt i Ellmau. Glæd dig til en festlig aften med regionens helt store stjerne og super populære Hansi Hinterseer. Dertil underholder også Maite Kelly og DJ Ötzi. Der bliver høj stemning i teltet.

 Hansi Hinterseer

Dag 8-9: Hjemrejse og overnatning midt i Tyskland
Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Briem og vores vært Christine og kører med passende pauser mod Tyskland for middag og overnatning. Videre mod Danmark næste morgen og ankomst til den dansk-tyske grænse midt på eftermiddagen.

Hotel

Hotel Briem, Westendorf
Familiedrevet hotel beliggende kun 300 m fra centrum. Hotellet er indrettet i typisk tyrolerstil med elevator, restaurant og hyggelig Stüberl (bar). Uensartede værelser med bad og toilet, værdiboks, radio, tv og hårtørrer. Internet mod betaling. Ophold med morgenbuffet og middag med salatbar.

Hotel Briem i Westendorf  

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50.

Entré
Alpenrosenbahn fra Westendorf til 1770 m. højde: €21 pr. person t/r.

Musikprogram
Forbehold for ændringer.

Koncerterne foregår i stort festtelt, hvor vi sidder på nummerede pladser ved borde med bænke. Vi skifter plads hver aften, så ingen forfordeles.

Der må ikke medbringes kamera i teltet.
 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

 

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
22-09-2019Bus fra Jylland og FynEllmau - Musikfest i ØstrigMere end 86.798,-BestilMere information