Jul i Østrig og Schweiz

Hyggelige Østrig og fantastiske Schweiz

 Jul i Østrig og Schweiz

NYHED. Hyggelige Østrig og fantastiske Schweiz. Tag med på denne dejlige julerejse med spændende udflugter i Tyskland, Østrig og Schweiz. Alle udflugter er inkluderet og vi bor på samme gode hotel alle nætter. Her er der sørget godt for os med god mad og underholdning og vi kan nyde dagens udflugter i de naturskønne lande. 

  • Inklusiv alle udflugter, togtur og smagsprøver. 
  • Godt familiedrevet hotel med halvpension og musik juleaften.
  • Oplevelsesrig rejse med oplevelser i 3 charmerende lande.


Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 7 x morgenmad
  • 7 x middag
  • Velkomstdrink
  • Alle udflugter
  • Rejseleder
  • Gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.350. Afbestillingsforsikring: Kr. 360.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Feldkirch ligger godt og lunt i Østrigs nord-vestlige hjørne med Schweiz og Liechtenstein som nærmeste naboer. Du skal opleve østrigsk gemütlickheit og Schweiz fra flere sider. Vi bor på det 4-stjernede Hotel Weisses Kreuz i Feldkirch – et rigtig godt hotel med god forplejning og varieret aftenunderholdning. Her byder det veloplagte personale os hjertelig velkommen til et dejligt juleophold. Vi har inkluderet alle de spændende udflugter så tag med og nyd ferien i godt selskab og med flot natur i både Østrig og Schweiz.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Fra Danmark med passende pauser undervejs til middag og overnatning omkring Baunatal.


Dag 2: Den evige juleby Rothenburg ob der Tauber
Undevejs mod Østrig gør vi stop i den kendte juleby Rothenburg ob der Tauber, en af Tysklands bedst bevarede middelalderbyer. Bussen parkeres uden for de gamle bymure og derfra til fods med rejselederen rundt i den gamle charmerende by. Der er pyntet op til jul og butikkerne og juleboderne på torvet bugner af julepynt og lokale specialiteter. Også tid på egen hånd til at nyde den hyggelige stemning, spise frokost og gøre en god handel i de fine butikker. Over middag via Bodensøen til Feldkirch for indkvartering de næste 5 nætter. Velkomstdrink og middag på hotellet.


Dag 3: Bregenzerwald, Feldkirch og julemarked
Efter en dejlig morgenmad besøger vi krybbemuseet i Dornbirn, som har udstillinger fra hele verden. Gennem små, charmerende landsbyer med sine helt specielle og charmerende huse med særprægede træfacader. Videre i det naturskønne Bregenzerwald til Schoppernau, hvor vi besøger et mejeri og smager på egnens kendte oste. I den vidunderlige by Schwarzenberg holder vi pause og har tid på egen hånd til at se den berømte barokmaler Angelika Kauffmanns smukke værke, som findes i byens valfartskirke. Panoramatur i højderne og med bussen tilbage til Feldkirch, hvor vi besøger byens hyggelige julemarked i den gamle middelalderlige bydel. Boderne er fint pyntet og der er dejlig julestemning i de små gader og stræder. Denne dag holder de almindelige butikker lukket. Retur til hotellet og en dejlig middag venter. Inkluderet. 

Julemarked i Feldkirch 


Dag 4: Sneklædte byer og hyggelig kanetur i den smukke natur
Med flotte scenarier og vidunderlig natur passerer vi Flexenpasset og de berømte vintersportsbyer Zürs og Lech. Talrige prominente personer og de kongelige familier fra bl.a. Holland, Jordan og Marokko samt fyrsten af Monaco tilbringer her deres vinterferier. Vi stiger i de hestetrukner kaner, godt pakket ind i tæpper, og nyder de fantastiske udsigter mens vi glider stille afsted i det smukke landskab. Via Bludenz og retur til hotellet for afslapning inden aftenens julemiddag. Hotellet byder velkommen med et lille glas og derefter serveres der en traditionel Østrigsk julemenu. Efter middagen synger vi julesalmer med hotellets musiker, får gaver, juleknas og nyder samværet. Mulighed for midnatsmesse i den nærliggende kirke. Inkluderet.


Dag 5: Afslapning og spadseretur
God tid til morgenmaden og formiddagen til afslapning på hotellet. Man kan også vælge at gå med rejselederen til nabobyen Rankweil. Her troner byens basilika højt over byen og fra toppen er der en flot udsigt over Rhindalen. Retur til hotellet i roligt tempo. Over middag, byder hotellet på kaffe og kage i baren og om aftenenen festmiddag og musik. Inkluderet.


Dag 6: Med alpetog til Schweiz
Med bussen krydser vi Rhinen og kører via Liechtensten ind i Schweiz. Langs Rhinen og smuk natur når vi frem til Chur - den ældste by i Schweiz og områdets hovedby. I Chur stiger vi ombord på det kendte alpetog og kører på buede skinner, over broer og gennem bjergtuneller og når stille og roligt frem til Arosa. Byen er smukt beliggende i den sydlige ende af Schanfiggdalen, 1.775 meter over havet ved foden af Weisshorn-bjerget. Tid på egen hånd til at opleve denne lille charmerende by inden turen går tilbage til Chur og til vores gode hotel. Tilbage på hotellet serveres der igen om aftenen en dejlig middag. Inkluderet.

Togtur til Schweiz


Dag 7: Hjemrejse og eventyrlige Fulda

Vi tager afsked med Feldkirch og kører mod vores hotel midt i den smukke gamle barokby Fulda. Indkvartering og middag.

Dag 8: Hjemkomst
Morgenmad på vores hotel og retur mod Danmark. Vi når den danske grænse midt på eftermiddagen og kan se tilbage på en skøn juleferie.

Hotel

Hotel Weisses Kreuz
Königshofstr. 2
6800 Feldkirch
Østrig

Nydeligt 4-stjernet hotel med komfortable værelser – alle med bad, toilet, telefon og tv. Hyggelig bar, restaurant og fri adgang til sauna og fitness. Der er underholdning på hotellet på udvalgte dage - programmet kan variere. Ligger ca. 2 km fra Feldkirch bymidte.
Læs mere om Hotel Weisses Kreuz

Værd at vide

Valuta
Euro og schweiziske franc CHF

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring adapter såfremt du har brug for dette).

Entréer
Typisk € 5-10 pr. seværdighed.

Aftenunderholdning
Der er underholdning på hotellet på udvalgte dage - programmet kan variere.

 

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
21-12-2019Bus fra Fyn, Jylland og SjællandRing til os7.198,-Mere information