Alper på Toppen

Skønne udflugter og et godt hotel i det sydlige Tyrol

Busrejse til Østrig
 

Glæd dig til en dejlig busrejse til den hyggelige bjergby Pfunds i den syd-østlige del af Tyrol. Her får du set hårnålesving, spektakulære udsigter til de imponerende alper og masser af smuk natur.

 • Dejligt familiedrevet hotel med god forplejning, eftermiddagskaffe, pool og sauna.
 • Aften med musik og dans på hotellet.
 • NYT I ÅR: Udflugt til Insbruck og Swarovski's krystalverden.
 • Med liften op i Nauders og frokost på bjergrestaurant.
 • Spændende udflugt til Kaunertal gletsjeren, inkluderet.
 • Silvrettavejen med de mange hårnålesving og besøg på lavinemuseum.

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad 
 • 8 x middag
 • Eftermiddagskaffe og kage på hotellet i Østrig
 • Aften med musik og dans
 • Byrundtur
 • Udflugt til Samnaun
 • Udflugt til Kaunertal
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 750. Superior enkeltværelse: Kr. 1.500. Superior dobbeltværelse: Kr. 750 pr. person. Afbestillingsforsikring: Kr. 360.

Almabtrieb på afrejsen 12/9: Se køerne komme ned fra almen. Det er en af årets store festligheder, og køerne er flot pyntet med blomster og følges af tyrolerklædte børn og voksne. Programændring kan forekomme.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Oplev Alperne i syd, nu på 5. år
Vi gentager succesen hos Silvia på Posthotel i den lille bjergby, Pfunds, som ligger i 1000 meters højde. Med direkte udsigt til de flotte Alper og gennemskåret af den floden Bad Inn, ligger Pfunds ideelt for alle rejsens udflugter. Der er tid til pauser og fotostop, når du skal opleve Østrigs sande natur med hårnålesving, mageløse udsigter, typiske tyrolerhuse med pelargonier i altankasserne og en venlig og imødekommende befolkning. Nyd rejsen i selskab med vores erfarne rejseleder, som vil gøre sit yderste for at gøre din ferie så behagelig og oplevelelsesrig som muligt.

Hørt fra gæster på turen: "Turen til Kaunatal var højdepunktet på rejsen",  "En rigtig flot tur, håber at kunne vende tilbage en anden gang", "Vi har haft en ualmindelig dejlig rejse til Toppen af Alperne" og "En fantastisk tur med en masse skøn natur/bjerge".

Nu glæder vi os bare til også at gøre din ferie til en uforglemmelig oplevelse.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse til naturskønne Østrig
Rejselederen byder dig velkommen i bussen og orienterer undervejs om ugens forløb. Ankomst til middag og overnatning på hotel i Tyskland. Videre mod Østrig næste morgen og oplevelserne kan begynde. Ankomst til hotellet, tjek ind og middag.


Dag 3: Introduktion til Pfunds og besøg i Toldfrie Samnaun
Med rejselederen på spadseretur i Pfunds. Herefter kører vi den smukke vej op til den lille toldfrie stat, Samnaun, hvor der er tid til frokost og indkøb. Husk pas. Inkluderet. Middag på hotellet.

Samnaun


Dag 4: Højalpevejen Silvretta og lavinemuseet
Flot udflugt på den spændende højalpevej, forbi Ischgl og med besøg på lavinemuseet i Galtür, Alpinarium, som er både museum og beskyttelsesrum. Et moderne museum til minde om den frygtelige lavineulykke i februar 1999. Få en forståelse af de kollosale naturkræfter, der er på spil når man bor i alperne. Oplev den interaktive mulighed for at prøve, hvad det vil sige at være inde i en lavine. Eventyrlige landskaber med hårnålesving glider forbi når vi bevæger os op over Arlberg-passet med de svimlende udsigter. Udflugt kr. 225 (€ 30) inklusive entré. Middag på hotellet.

Silvretta
 

Dag 5: Innsbruck og Swarovski
Vi kører til Tyrols hovedstad og kulturelle centrum, Innsbruck. En hyggelig historisk by med pastelfarvede huse, stemningsfulde pladser, kirketårne og ikke mindst det berømte gyldne tag fra Kejser Maximilian d. I's tid. Med rejselederen rundt i den gamle bymidte, hvor der også bliver tid på egen hånd bl.a. til frokost. Over middag kører vi til Swarovski's glinsende krystalverden. Her skal vi se de smukke og magiske krystaller i alle former og farver. Udflugt inkl. entré til Swarovski, kr. 225.

Innsbruck Kristalwelten


Dag 6: Panoramatur til gletsjeren i Kaunertal
Vi kører mod Kaunertal, og støder til den smukke gletsjervej, som fører os forbi vandfald, søer og betagende udsigter. Ved gletsjeren er det muligt at tage liften op. I 3108 m’s højde, kan du i klart vejr se både Østrig, Schweiz og Italien. Vel tilbage i Pfunds bliver der tid til afslapning og eventuelt en tur i hotellets indendørs swimmingpool. Udflugten er inkluderet (eventuel tur med liften for egen regning, beregn ca. € 20). Middag på hotellet.

Kaunertal
 

Dag 7: Landeck samt Nauders og frokost med udsigt
Om formiddagen tager vi til Landeck med den hyggelige bymidte, butikker og caféer. Inkluderet. Herefter kan du vælge at tage med på udflugt til byen Nauders, hvor vi tager liften op i højderne. Med udsigt til de smukke bjerge og dale spiser vi frokost på bjergrestauranten, inden turen går tilbage til hotellet. Udflugt kr. 250 (€ 34) inklusiv lift og frokost. Middag på hotellet.

Landeck
 

Dag 8: Hjemrejse via julebyen Rothenburg ob der Tauber til overnatning og middag i Midttyskland
Efter morgenmaden siger vi farvel til vores gode hotel og kører mod nord. Vi holder pause i den evige juleby Rothenburg ob der Tauber, som er én af Tysklands bedst bevarede middelalderbyer. Vi går gennem bymuren, forbi de gamle huse og får tid til frokost eller indkøb af julepynt. Videre til middag og overnatning i Midttyskland. 

Dag 9: Ankomst til den danske grænse
Turen går hjemad mod den danske grænse som vi når midt på eftermiddagen efter nogle skønne dage i Østrig.

På septemberafgangen den 12/9 er der Almabtrieb i Pfunds. Programændring kan forekomme. 

Hotel

Posthotel Pfunds
Stuben 32
6542 Pfunds
Østrig

www.post-pfunds.at

Hotellet ligger centralt i byen og består af 2 bygninger, begge med elevator og forbundet via en passage under vejen. På denne trappe er der monteret en trappeelevatorstol. Afdeling med superiorværelser, restaurant, bar og pejsestue samt afdeling med standardværelser, sauna og swimmingpool. Alle værelser med bad og toilet, hårtørrer, tv og gratis wi-fi overalt på hotellet. Have og gårdhave. Gratis kaffe og kage på hotellet hver dag kl. 15-17. Musik og dans en af aftenerne.

 

 

Værd at vide

Valuta
Euro

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

Entréer
Beregn ca. € 5-10 pr. seværdighed. Entréer er inkluderet på betalingsudflugterne.

Lifter
Samnaun: Ca. € 22. Kaunatal: Ca. € 20.

Almabtrieb på afgangen i september:
På denne afgang er der Almabtrieb i Pfund, hvorfor der kan forekommer programændringer. 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

 

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

 

Kort