02-07-2018: Nyt stærkt samarbejde

Nyt stærkt samarbejde styrker Gislev Rejser
Der er udsigt til nye, spændende destinationer for nye og gamle kunder. Vi indgår et stærkt partnerskab med Aller Leisure med henblik på at udvikle Gislev Rejser med bl.a. nye spændende rejsemål. Derudover åbner partnerskabet op for mange mulige synergier med de øvrige rejsebureauer i Aller-familien, og vi ser meget frem til samarbejdet.
”Gislev Rejser kommer ind i et nyt fællesskab med andre rejsebureauer, hvor faglighed og passion for at rejse er helt i top”, forklarer administrerende direktør Poul Andersen om det nye partnerskab.
 

Gislev

De nye partnere i Gislev Rejser fra venstre mod højre Lars Ypkendanz og Morten Aaberg Sørensen fra Aller Leisure,
samt Poul Andersen og Mogens Andersen fra Gislev Rejser (Foto: Gislev Rejser)

 

Pressemeddelelse
Ringe den 2. juli 2018

Aller Leisure A/S køber Gislev Rejser A/S.
 
Aller Leisure A/S, der i forvejen ejer rejsebureauerne Nyhavn Rejser A/S, Kulturrejser-Europa A/S, Nilles Rejser A/S, Aller Travel AS og Beach Tours A/S, har købt Gislev Rejser A/S.
 
Gislev Rejser A/S, der har kontor i Ringe på Fyn, er ét af Danmarks førende rejsebureauer og sender hvert år mere end 50.000 kunder ud at rejse. 

Bureauet har eksisteret siden 1946, og har udviklet sig fra at arrangere busrejser i egen bus til i dag at have mere end 160 forskellige rejser på programmet med rundrejser i hele verden, krydstogter, storbyferier, aktive ferier og koncertrejser.
 
Katinka Aller, der er bestyrelsesformand i Aller Leisure A/S, udtaler i forbindelse med købet: ”Vi er meget begejstrede for, at kunne tilføje et så betydeligt rejsebureau til vores portefølje. Vi har en ambition om vækst, og vi vil være en betydelig spiller på det skandinaviske marked. Med købet af Gislev Rejser er vi nu et skridt nærmere vores ambition på det danske marked. Gislev Rejser er samtidig en familiedrevet virksomhed, som værdi- og holdningsmæssigt passer rigtig godt ind i vores organisation”.

Morten Aaberg Sørensen, der er administrerende direktør i Aller Leisure A/S, har følgende kommentar til handlen: ”Gislev Rejser er et veldrevet og velrenommeret rejsebureau. Med godt købmandskab og stor forståelse for at skabe rejseprodukter, der passer til deres målgruppe, har Gislev Rejser skabt gode resultater gennem rigtigt mange år. Med opkøbet af Gislev Rejser, der primært servicerer kunder i Syddanmark, dækker Aller Leisure nu hele Danmark med lokalforankrede rejseselskaber. Jeg ser meget frem til samarbejdet med de engagerede og kompetente medarbejdere og Poul Andersen, der fortsætter som administrerende direktør i Gislev Rejser. Sammen vil vi fortsat udvikle selskabet til gavn og glæde for vores kunder”.

”Gennem mere end 70 år har danskere delt deres drømme om nære og fjerne rejsemål med os i tillid til, at både oplevelser og rejsefællesskab altid har været noget særligt”, fortæller administrerende direktør i Gislev Rejser A/S Poul Andersen. ”I forbindelse med den løbende udvikling af virksomheden, dukkede en god mulighed op med Aller Leisure. Her kan vi kombinere vores ønske om at investere yderligere i nye destinationer, digitalisering, marketing og branding. Samtidig kommer Gislev Rejser ind i et nyt fællesskab med andre rejsebureauer, hvor faglighed og passion for at rejse er helt i top. Jeg ser ligeledes frem til samarbejdet med Morten Aaberg Sørensen og de øvrige rejsebureauer i familien, og jeg er sikker på, at den nye konstellation vil blive betydelig på det danske rejsemarked fremadrettet”.

Mogens Andersen, der er bestyrelsesformand i Gislev Rejser A/S, udtaler yderligere ”Vi er overbeviste om, at fundamentet, som synergien og den inspiration vi kan give hinanden, er det helt rigtige. Forhandlingsforløbet har bygget på en gensidig forståelse og respekt, som borger for et godt og stærkt samarbejde i fremtiden. Det glæder vi os til”.

Gislev Rejser A/S fortsætter som et selvstændigt selskab og brand under Aller Leisure A/S, som har købt 85 procent af aktierne i selskabet. 

Handlen bliver behandlet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og forventes godkendt i løbet af sommeren.

For yderligere information kontakt venligst:

Poul Andersen, adm. direktør Gislev Rejser, mobil 40 37 04 17
Morten Aaberg, adm. direktør Aller Leisure A/S, mobil 26 25 43 93

Fakta om Aller Leisure A/S
Aller Leisure A/S er et datterselskab til Aller Holding A/S.
I Aller Leisure A/S ejes og administreres Allers rejsevirksomheder, der omfatter rejsebureauerne Nyhavn Rejser A/S, Kulturrejser-Europa A/S, Nilles Rejser A/S, Aller Travel AS samt Beach Tours A/S.
Aller Leisure beskæftiger ca. 130 medarbejdere foruden de mange rejseledere, der er tilknyttet Kulturrejser-Europa A/S, Nilles Rejser A/S, Aller Travel AS.


Fakta om Gislev Rejser A/S
Gislev Rejser er et dansk rejsebureau, som med base på Midtfyn har eksisteret siden 1946. Gislev Rejser sender hvert år flere end 50.000 rejsende afsted med bus og fly til destinationer i hele verden. 
Gislev Rejser beskæftiger ca. 40 medarbejdere samt flere end 100 rejseledere. 
Gislev Rejser arbejder ud fra at enhver rejse begynder med en drøm, hvor det er Gislev Rejsers passion at få den til at gå i opfyldelse.
Gislev Rejser – del drømmen