Gislev kundepanel - din mening tæller

Kundepanel

Vil du være med i vores kundepanel og hjælpe os
med at blive endnu bedre? 


Din mening kan få indflydelse på hvilke rejser, vi skal tilbyde i fremtiden. Med andre ord; hjælp os-så vi kan hjælpe dig! 

Som deltager i panelet kan du blive kontaktet af os og eventuelt modtage et spørgsskema, hvor du kan fortælle din mening. Det kan også være, at vi inviterer dig til et længere interview over telefon eller til at deltage i en fokusgruppe. Spørgsmålene kan omhandle alt inden for rejser. Lige fra dine holdninger til rejse-og ferieformer, ideer til nye rejsemål, til gode forslag til hvordan vi kan udvikle vores service og hjælpe dig bedst muligt. 

Panelet er både for dig, der altid rejser med Gislev, dig der overvejer at rejse med os, og dig, der en gang imellem rejser med os. Du er ikke forpligtet til at deltage i flere undersøgelser, end du har lyst til, og du kan når som helst melde dig ud af panelet igen. Vi håber, du vil tilmelde dig og på den måde være med til at bidrage til et endnu bedre Gislev Rejser. 

Når du har deltaget i panelet, vil du automatisk deltage i en konkurrence om et rejsegavekort. Det får du nærmere information om, når du bliver inviteret til en undersøgelse.

 

Udfyld dine oplysninger, så vi kan kontakte dig, når vi har noget konkret vi ønsker din mening om: