Forår i Montenegro

Super tilbud med halvpension, vin til maden og byrundtur i Budva inkluderet

Oplev Montenegro med Gislev Rejser Dubrovnik Katedral

Glæd dig til vin, maleriske byer og sydlandsk stemning i Montenegro.

 • Alle nætter på dejligt hotel med gode faciliteter, halvpension og vin til maden hver aften
 • Inklusiv byrundtur i den charmerende gamle fæstningsby i Budva
 • Oplev Dubrovnik - en af Europas smukkeste byer
 • Mulighed for flot udflugt i baglandet til Kongebyen Cetinje og Njegusi i den grønne dal
 • Oplev den maleriske Kotor bugt og ikke mindst fæstningsbyen Kotor
 • Rutineret dansk rejseleder og vidende lokalguide med fra start til slut
   

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: Ophold i dobbeltværelse, 7 x morgenmad og 7 x aftensmad inklusiv 0,25 l vin til maden, rundtur i Budva,  flybillet til Montenegro t/r, lufthavnsafgifter, buskørsel, rejseleder, lokalguide udflugter samt gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Afbestillingsforsikring kr. 455. Reservation af fast plads i bus kr. 170. Entreer - beregn ca. kr. 150.

Pris fra 5.698,-

8 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a.

 • Halvpension
 • Vin til middagen
 • Byrundtur i Budva
Bestil rejse

Om rejsen

8 dages flyrejse inklusiv godt hotel og halvepension med vin til maden.
Supertilbud til foråret i det maleriske Montenegro, der byder på dramatiske bjerge, dybe fjorde, gamle venetianske fæstningsbyer. Hertil kommer en 100 km lang kyst og inden for rækkevidde er Dubrovnik – en af Europas smukkeste byer. Landet er velsignet med et mildt og solrigt klima allerede fra de tidlige forårsmåneder. Vi har halvpension og vin til maden alle nætter på Hotel Mediteran, der er beliggende direkte ud til Adriaterhavet ved den populære by Budva. Her får du mulighed for at nyde hotellets dejlige faciliteter, der inkluderer inden- og udendørs swimmingpool samt mulighed for wellness eller deltage i det flotte udflugtsprogram. Velkommen til det lille charmerende land med de store naturoplevelser, det skønne klima og favorable priser.

Billeder

Dag for dag

Udrejse til Montenegro
Med Montenegro Airlines flyver vi direkte til hovedstaden Podgorica, hvor vores lokalguide står klar til at modtage os. Herfra til aftensmad og indkvartering for de næste 7 nætter på vores gode Hotel Mediteran ved kysten.

Udflugtsprogram:

Byrundtur i Budvas gamle centrum
Med bus til Budvas gamle centrum – kun 2,5 km fra vores hotel. Rundt med lokalguide inden for de gamle fæstningsmure på halvøen Stari Grad. Byens historie kan spores helt tilbage til år 500 før kristi fødsel. I den lille labyrint af charmerende smalle brostensstræder oplever du fine kirker, små pladser, butikker, cafeer, restauranter og en herlig adriaterhavsstemning.De mange små stræder leder ned mod citadellet, der læner sig majestætisk ud mod Adriaterhavet til klippeøen Sv. Nikola. Inkluderet.

Maleriske Kotor og Europas sydligste fjord.
Langs bugtens turkisblå vand ligger gamle paladser og byer med stolte sømandstraditioner. Ophold i den gamle vidunderlige Kotor by omgivet af en 4 km lang bymure og de dramatiske bjerge i baggrunden. Byens hyggelige hovedtorv er omgivet af gamle fine palæer, kirker, små butikker og indbydende caféer. Pris for udflugt med lokalguide kr. 125 (€ 20).

Heldagsudflugt til Dubrovnik – Europas smukkeste by. 
Byen har gennem tiden fascineret mange besøgende. Den irske forfatter og nobelprisvinder George Bernard skrev engang: ” Hvis du vil finde paradis på jord, skal du tage til Dubrovnik”. Vores lokalguide viser os de vigtigste seværdigheder som Onofrio-fontænen, Hovedgaden, Rektorpaladset, Katedralen og meget mere. Også tid på egen hånd til en tur på de byens imponerende forsvarsmure og ikke mindst de mange indbydende caféer. Pris kr. 225 (€ 30).

Panoramatur gennem de smukke bjerge og kongebyen Cetinje.
Flot panoramatur op i det bjergrige bagland med fotostop og udsigt til det azurblå Adriaterhav. Videre til den gamle hovedstad Cetinje med besøg i Kong Nicolas palads. Herfra skabte fyrstebiskop Njegos i 1800 tallet et parlament og fundamentet for en moderne stat. Det var også her landets første uddannelsesinstitutioner, ambassader og teatre blev etableret. Videre med vores bus gennem de smukke snoede bjergveje med spektakulære udsigter til Njegus i den grønne dal, som er kendt for sin gode lufttørrede skinke og smagfulde oste. Pris for udflugt kr. 150 (€ 20).

Tid til afslapning eller sejlture langs kysten
Mulighed for at nyde stranden, pool området eller forkæle dig selv i hotellets Wellness-afdeling. Måske frister en frisk gåtur til Budva eller en tur med lokalbusserne til en af de mange byer på Rivieraen. Der bliver også mulighed for tage en af de lokale taxabåde langs kysten til nogle af kystens smukke perler. Rejselederen er behjælpelig med tips og information.

Montenegro er et af Europas smukkeste lande med et mildt og solrigt klima - hertil kommer et yderst rimeligt prisniveau, så du får fuld valuta for feriepengene.

Hjemrejse til Danmark
Transfer til lufthavn og ankomst til København efter 8 flotte dage i Montenegro.

 

Hotel

Hotel Mediteran, Bečići, Montenegro

Vi skal bo på et godt hotel, der ligger kun 200 m fra havet. Alle værelser med bad, toilet, telefon, hårtørrer, pengeskab, minibar og TV. Alle værelser har balkon - der kan dog ikke regnes med udsigt til havet.

Fra hotellet er der direkte adgang til hotellets egen strand med gratis solsenge, parasoller, gratis håndklæder mod depositum og restaurant. Desuden er der adgang til inden- og udendørs swimmingpool. Hotellet har en flot wellness afdeling med stor indendørs swimmingpool, sauna, afslapningsområde og et utal af forskellige massager, hvor hotellets gæster får rabat.

Der er elevator og fri Wi-Fi i receptionen og baren. Morgen og aften serveres buffet. Om aftenen er der inkluderet 0,25 l vin pr person til aftensmaden. Hotellet er beliggende ca. 30 min. gang fra Budva. Den lokale bus har stoppested ved hotellet og kører ca. hver 15. minut.

 

Værd at vide

Fly: Montenegro Airlines – flyvetid ca. 2,5 time. Undervejs serveres en snack med en drikkevare til.

Klima: Montenegro har tradition for behagelige temperaturer i maj måned. Luften er normalt 20-26 grader i maj måned og vandtemperaturen er gennemsnitlig 20 grader i midten af maj.

Valuta: Der anvendes Euro i Montenegro. På udflugt til Albanien kan der også benyttes Euro i små sedler.

Indkøb: Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Bus: Montenegrinsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Entreer: Beregn ca. kr. 150

Bestilling: Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Tlf.: 62 29 12 10 eller www.gislev-rejser.dk/mona

 

 

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mødetid
København er kl. 13.50.

 

Afrejse
med Montenegro Airlines kl. 15.50 med ankomst til Podgorica kl. 18.35.

Hjemrejse:
Fra Podgorica kl. 12.20 med ankomst til København kl. 15.05.

Bagage:
Man må pr person medbringe 1 stk. bagage, der max. vejer 23 kg samt 1 stk. håndbagage, der max vejer 10 kg og måler 55 x 40 x 20 cm.

Københavns Lufthavn

 

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


 

 

 

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
05-05-2018Fly fra Københavns LufthavnForår i MontenegroMere end 85.698,-BestilMere information
12-05-2018Fly fra Københavns LufthavnForår i MontenegroMere end 85.798,-BestilMere information
19-05-2018Fly fra Københavns LufthavnForår i Montenegro15.798,-BestilMere information
26-05-2018Fly fra Københavns LufthavnForår i Montenegro35.998,-BestilMere information
02-06-2018Fly fra Københavns LufthavnForår i MontenegroRing til os6.098,-Mere information