Istrien - Vin, trøfler og maleriske byer

Kvalitetsrejse med dejlige ferieoplevelser - 9 dage til superpris!

 
 

På Gislevs busrejser til Istrien får du rig lejlighed til, at opleve det skønne Istrien og nyde hotellets dejlige faciliteter.

 • Hotel Umag Sol/Hotel Sol Sipar - dejligt beliggende hoteller med halvpension.
 • Denne busrejse viser dig det bedste af Istrien med Rovinj, Pula og Motovun.
 • Udflugt til Piran - Adriaterhavets Dronning inkluderet.
 • Ferie i det skønne Kroatien med sol, vin og trøfler.
 • Mulighed for flot sejltur til Vrsar og den smaragdgrønne Limfjord.

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 2 x middag i Tyskland
 • 6 x middag
 • Byrundtur i Umag
 • Udflugt til Piran
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden 

 

Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Dobbeltværelse med balkon på Hotel Umag Sol kr. 295 pr. person (havudsigt kan ikke garanteres). Afbestillingsforsikring kr. 360. Udflugt til Rovinj og Pula kr. 200 inkl. lokalguide. Udflugt til Motovun inkl. vinsmagning kr. 200. Sejltur inkl. frokost og vin kr. 250.

Se film om den romerske arena i Pula:

Øvrige film:

Om Rovinj
Om Middelalderbyen Motovun

Status:
Ring til os

Om rejsen

Istrien - et af Kroatiens mest populære feriemål
Nær Italien åbenbarer Istrienhalvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur fyldt med vinmarker, olivenlunde og friske trøfler. Hertil kommer en lang række af maleriske byer som Pula, Motovun og Rovinj, der alle er fyldt med charme, kultur og en spændende historie, som du hurtigt må overgive dig til. Vi bor i den hyggelige lille ferieby Umag på et dejligt hotel med halvpension og mulighed for wellness. Der bliver også tid til en dejlig sejltur langs kysten til den smaragdgrønne Limfjord. Du får mulighed for at opleve det hele eller slappe af i hotellets dejlige omgivelser.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse via Hamburg til middag og overnatning i Sydtyskland og vi er allerede godt på vej.

Dag 2: Gennem de smukke østrigske alper. Undervejs introducerer rejselederen til ugens program, inden vi når frem til vores gode hotel i Umag for de næste 6 nætter.

Dag 3: Adriaterhavsstemning i Umag
Rejselederen tager dig med på en lille rundtur til fods i Umag, der både byder på marina og en gammel bydel med venezianske huse og fristende caféer. Resten af dagen til afslapning, wellness eller en svømmetur i det krystalklare vand. Byrundtur inkluderet.

Dag 4: Rovinj og Pula - Istriens skønne byer.
Gennem smukke landskaber til spændende besøg i romerbyen Pula. Med lokalguide rundt i den hyggelige by, som i øvrigt byder på næsten 3000 års historie og et af Europas mes velbevarede romerske amfiteatre. Pula er også en universitetsby, hvilket giver byen en herlig puls. Herfra til idylliske Rovinj, hvor de små snævre gader med slidte og farverige facader fører op til Skt. Euphemia katedralen. Fra klokketårnet er der en pragtfuld udsigt ud over byen og havet. Også tid på egen hånd til at nyde byens skønne adriaterhavsstemning på en af de mange hyggelige caféer. Heldagsudflugt kr. 200 inkl. lokalguide i Pula.

Dag 5: Middelalderbyen Motovun, vin og trøfler
Udflugt ad små smukke veje til trøffel- og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt ud over dalen. I byens butikker kan du smage på områdets kendte trøfler. På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de gode lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred. Halvdags-udflugt inkl. vinsmagning kr. 200.

Dag 6: Sejltur til den smaragdgrønne Limfjord
Fra Porec tager vi med båd langs den smukke kyst til ophold ved byen Vrsar. Videre ind i den smaragdgrønne Limfjord, hvor vi ankrer op og spiser en dejlig frokost med et glas vin til i de skønne omgivelser. Pris for sejltur inklusiv frokost og et glas vin til kr. 250.

Dag 7: Piran - Adriaterhavets Dronning
Hyggelig udflugt til Piran - et af Istriens mest populære feriesteder smukt beliggende på en lille klippehalvø omgivet af gamle fæstningsmure. Mellem de små krogede gader finder du den idylliske Tartina-plads, museer og italiensk stemning. Inkluderet.

Dag 8: Gennem Slovenien og Østrig til Tyskland
Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Vi kommer gennem Slovenien og Østrig til Sydtyskland til middag og overnatning.  

Dag 9: Hjemkomst til Danmark
På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen.

Ret til ændringer i rejsens rækkefølge forbeholdes.

Hotel

Hotel Umag Sol
Jadranska bb - Punta
Umag


Pænt hotel beliggende i grønne omgivelser ned til vandet og ca. 25 min. gang til centrum af Umag. Hotellet har, i forbindelse med receptionsområdet, dejligt loungeområde med bar og videre adgang til restaurant, terrasse og udendørs poolområde. Hotellet råder også over indendørs swimmingpool og wellnessafdeling samt lille souvenirbutik. Alle værelser med bad, toilet, tv, telefon, pengeboks, minibar og wi-fi. Der kan mod tillæg tilkøbes balkon (kr. 295 pr. person) - havudsigt kan ikke garanteres. Der er elevator på hotellet. Buffet morgen og aften med et stort udvalg af varme og kolde retter, salater og desserter. 200 meter fra hotellet kører der, alt afhængig af sæson, et lille turisttog til centrum af Umag. Turen tager ca. 10 min og koster 20 Kuna per person per vej.

Se mere på hotellets hjemmeside.

Hotel Sol Sipar - benyttes på afgangen 21.09
Jadranska ul. 78
Umag

Hotel Sol Sipar er nabohotel til Umag Sol og ligger flot placeret ned til vandet med egen strand og ca. 25 min. gang til centrum af Umag. Hotellet er 4-stjernet og er i 2017 moderniseret i minimalistisk stil. Hotellet har, i forbindelse med receptionsområdet, dejligt lyst loungeområde med bar og videre adgang til restaurant, terrasse og udendørs poolområde. Alle værelser har balkon, bad, toilet, hårtørrer, tv, telefon, pengeboks, minibar og gratis wi-fi. De fleste værelser har havudsigt, men dette kan ikke garanteres. Der er elevator på hotellet. Buffet morgen og aften med et stort udvalg af varme og kolde retter, salater og desserter. I kort afstand fra hotellet kører der, alt afhængig af sæson, et lille turisttog til centrum af Umag. Turen tager ca. 10 min og koster 20 Kuna per person per vej.

Se mere på hotellets hjemmeside.

Hotel Sol Sipar, Istrien

Værd at vide

Valuta
Euro. € 1 = ca. 7,50 kr. Kroatiske Kuna, HRK 1 = ca. kr. 1,00 - veksl hjemmefra.

Indkøb
Tøj, sko, vin, olivenolie, lædervarer og kulinariske specialiteter.

Entreer
Beregn ca. HRK 150.

Bemærk
Mange af seværdighederne kan kun besøges til fods, og vi anbefaler derfor ikke rejsen til dårligt gående.

Udflugtsprogram
Kan forekomme i anden rækkefølge end beskrevet.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort