Forår i Montenegro

Super tilbud med halvpension, vin til maden og byrundtur i Budva inkluderet

Oplev Montenegro med Gislev Rejser

Glæd dig til vin, maleriske byer og sydlandsk stemning i Montenegro.

 • Alle nætter på dejligt hotel med gode faciliteter, halvpension og vin til maden hver aften.
 • Inklusiv byrundtur i den charmerende gamle fæstningsby i Budva.
 • Oplev Dubrovnik - en af Europas smukkeste byer.
 • Mulighed for flot udflugt i baglandet til Kongebyen Cetinje og Njegusi i den grønne dal.
 • Oplev den maleriske Kotor bugt og ikke mindst fæstningsbyen Kotor.
 • Rutineret dansk rejseleder og vidende lokalguide med fra start til slut.
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag inklusiv 0,25 l vin til maden
 • Rundtur i Budva
 • Flybilletter inkl. lufthavnsafgifter
 • Dansk rejseleder og lokalguide
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden

 

Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt. Beregn ca. kr. 200.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Afbestillingsforsikring kr. 485. Udflugt til Kotor kr. 200. Udflugt til Citinje kr. 200 inkl. let frokost og entré til Kong Nicolas Palads. Udflugt til Dubrovnik kr. 250.

Pris fra 6.398,-

8 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a.

 • Halvpension
 • Vin til middagen
 • Byrundtur i Budva
Bestil rejse

Om rejsen

Vin, maleriske byer og sydlandsk stemning.
Supertilbud til foråret i det maleriske Montenegro, der byder på dramatiske bjerge, dybe fjorde, gamle venetianske fæstningsbyer. Hertil kommer en 100 km lang kyst og inden for rækkevidde er Dubrovnik – en af Europas smukkeste byer. Landet er velsignet med et mildt og solrigt klima allerede fra de tidlige forårsmåneder. Gislev tilbyder et spændende udflugtsprogram til bl.a. kongebyen Cetinje med Kong Nicolas Palads og flot panoramatur langs Kotor-bugten til byen af samme navn.

Vi bor alle nætter på det dejlige Hotel Mediteran med halvpension og vin til maden. Hotellet er beliggende i kort gangafstand til Adriaterhavet i udkanten af den populære by Budva. Her får du mulighed for at nyde hotellets gode faciliteter, der inkluderer inden- og udendørs swimmingpool samt mulighed for wellness eller deltage i det flotte udflugtsprogram. Velkommen til det lille charmerende land med de store naturoplevelser, det skønne klima, den venlige lokalbefolkning og favorable priser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Montenegro
Med Montenegro Airlines flyver vi direkte til hovedstaden Podgorica, hvor vores lokalguide står klar til at modtage os. Herfra til aftensmad og indkvartering for de næste 7 nætter på vores gode Hotel Mediteran i udkanten af Budva.

Dag 2-7: Deltag i et spændende udflugtsprogram:

Byrundtur i Budvas gamle centrum
Med bus til Budvas gamle centrum – kun 2,5 km fra vores hotel. Rundt med lokalguide inden for de gamle fæstningsmure på halvøen Stari Grad. Byens historie kan spores helt tilbage til år 500 før Kristi fødsel. I den lille labyrint af charmerende smalle brostensstræder oplever du fine kirker, små pladser, små hyggelige butikker, cafeer, restauranter og en herlig adriaterhavsstemning. De mange små stræder leder ned mod citadellet, der læner sig majestætisk ud mod Adriaterhavet til klippeøen Sv. Nikola. Inkluderet.

Heldagsudflugt til Dubrovnik – Europas smukkeste by. 
Byen har gennem tiden fascineret mange besøgende. Den irske forfatter og nobelprisvinder George Bernard skrev engang: ”Hvis du vil finde paradis på jord, skal du tage til Dubrovnik”. Vores lokalguide viser os de vigtigste seværdigheder som Onofrio-fontænen, Hovedgaden, Rektorpaladset, Katedralen og meget mere. Også tid på egen hånd til en tur på byens imponerende forsvarsmure (entré 150 Kuna) og ikke mindst de mange indbydende caféer. Pris kr. 250 (€ 34).

Tid til afslapning eller sejlture langs kysten
Mulighed for at nyde stranden, pool området eller forkæle dig selv i hotellets Wellness-afdeling. Måske frister en frisk gåtur til Budva eller en tur med lokalbusserne til en af de mange byer på Rivieraen. Der bliver også mulighed for tage en af de lokale taxabåde langs kysten til nogle af kystens smukke perler. Rejselederen er behjælpelig med tips og information.

Panoramatur gennem de smukke bjerge og kongebyen Cetinje.
Flot panoramatur op i det bjergrige bagland med fotostop og udsigt til det azurblå Adriaterhav. Videre til den gamle hovedstad Cetinje med besøg i Kong Nicolas palads. Herfra skabte fyrstebiskop Njegos i 1800 tallet et parlament og fundamentet for en moderne stat. Det var også her landets første uddannelsesinstitutioner, ambassader og teatre blev etableret. Videre med vores bus gennem de smukke snoede bjergveje med spektakulære udsigter til Njegus i den grønne dal, som er kendt for sin gode lufttørrede skinke og smagfulde oste. Her spiser vi sammen en let frokost. Pris for udflugt inklusiv let frokost og entre til Kong Nicolas Palads kr. 200 (€ 27).

Med bus og båd rundt i Europas sydligste fjord.
Flot panoramatur med bus og båd langs Kotor-bugtens turkisblå vand til besøg i den gamle vidunderlige by Kotor. For de som har lyst med båd (ikke inkluderet) fra Tivat til Perast, som er kendt for sine 2 små øer, hvoraf den ene Our Lady of the Rocks, er menneskeskabt. Undervejs nyder vi den dejlige friske luft, det klare vand og de flotte scenerier inden vi lægger til i Perast, hvor bussen venter og kører os det sidste stykke til Kotor. Byen er en sand perle med fine palæer, kirker, små butikker og indbydende caféer. Overalt i byen skimtes den enorme bymur, som kravler langt op på byens omkringliggende bjerge. Tid på egen hånd i denne vidunderlige by. Udflugtspris kr. 200 (€ 27).

Hjemrejse til Danmark
Transfer til lufthavnen og ankomst til København efter 8 flotte dage i det lille land med de store oplevelser.

 

Hotel

Hotel Mediteran, Becici
Dejligt hotel beliggende tæt ved stranden og promenaden i bydelen Becici i udkanten af Budva. Ca. 30 min. gang fra centrum af Budva. Den lokale bus har stoppested ved hotellet og kører ca. hvert 15 min. Tager man en taxa fra hotellet til Budva koster dette ca. 5-7 Euro - husk at aftale prisen med chaufføren inden afgang. 

Fra hotellet er der kort afstand til hotellets egen strand med gratis solsenge og parasoller. Der er badehåndklædeservice mod betaling af et depositum på 30 Euro pr. person.

Hotellet har dejligt receptionsområde med plads til hygge og afslapning. Her er også en lille butik og elevator. Hotellet har en flot wellnessafdeling med stor indendørs swimmingpool, sauna, afslapningsomårde og et utal af forskellige massager, hvor hotellets gæster får rabat. Også mulighed for fitness. Gratis wi-fi i offentlige områder. Restaurant, bar, tv-rum og hyggelig overdækket terasse i forbindelse med det udendørs poolområde. Morgen- og aftensmaden serveres som buffet med alt hvad man måtte ønske sig af kolde og varme retter, salater og desserter. Om aftenen er der inkluderet 0,25 l vin pr. person til middagen.

Alle værelser med bad, toilet, telefon, hårtørrer, pengeskab, minibar og tv. Alle værelser har balkon - der kan dog ikke regnes med udsigt til havet. 

Se mere på www.mediteran.me/index.php/en

 

Værd at vide

Fly: Montenegro Airlines – flyvetid ca. 2,5 time. Undervejs serveres en snack med en drikkevare til.

Klima: Montenegro har tradition for behagelige temperaturer i maj måned. Luften er normalt 20-26 grader i maj måned og vandtemperaturen er gennemsnitlig 20 grader i midten af maj.

Valuta: Der anvendes Euro i Montenegro.

Indkøb: Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

El: 220 v – europæiske stik med 2 ben.

Bus: Montenegrinsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Entreer: Beregn ca. kr. 200.

 

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mødetid
København er kl. 13.50.

 

Afrejse
med Montenegro Airlines kl. 15.50 med ankomst til Podgorica kl. 18.35.

Hjemrejse:
Fra Podgorica kl. 12.20 med ankomst til København kl. 15.05.

Bagage:
Man må pr person medbringe 1 stk. bagage, der max. vejer 23 kg samt 1 stk. håndbagage, der max vejer 10 kg og måler 55 x 40 x 20 cm.

Københavns Lufthavn

 

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


 

 

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
01-06-2019Fly fra Københavns LufthavnForår i Montenegro16.398,-BestilMere information