Skip to main content

Konkurrencebetingelser

Konkurrence maj 2023 - vind en rejse for 2 personer til Syditalien

Vi fejrer at vi fra sep. 2023 nu også flyver fra Aarhus Airport️.

Sådan deltager du:
Du skal være tilmeldt vores nyhedsmail senest torsdag den 1. juni 2023. Modtager du allerede vores nyhedsmail, deltager du automatisk i lodtrækningen.

Se vores rejser fra Aarhus Lufthavn:
Ischia, www.gislev-rejser.dk/isc
Calabrien, www.gislev-rejser.dk/css
Sorrento, www.gislev-rejser.dk/sor
Apulien, www.gislev-rejser.dk/puga
Sorrento fly & hotel www.gislev-rejser.dk/sfh
Flybillet til Napoli http://www.gislev-rejser.dk/sfh

Efter 1. juni 2023 trækker vi ved lodtrækning en vinder blandt alle der modtager vores nyhedsmail. Vinderen får direkte besked via mail - og offentliggøres på Facebook samt i vores nyhedsbrev i uge 22/23.

️Præmien er en af ovenstående rejser til Syditalien for 2 personer, med afrejse fra Aarhus eller Odense Airport. Du SKAL kunne rejse på en af vores afgange i september eller oktober 2023. Vi tager forbehold for udsolgte afgange. Billetterne kan ikke refunderes eller benyttes til en anden destination. Værdi op til kr. 22.996.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien er personlig og må ikke videregives, medmindre dette er aftalt og godkendt specifikt af Gislev Rejser.
Man skal være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencen. Gislev Rejser forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vinderen og frasortere vinderen, hvis denne er under 18 år.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi dig de bedste rejsetilbud, inspiration, konkurrencer og nyheder. Hver måned deltager du desuden i lodtrækningen om et rejsegavekort på 1000 kr.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Ringe, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu