Konkurrencebetingelser

Konkurrence - Madklubben
 

Præmien har en værdi af: 16.000 kr
Beskrivelse: Vind en rejse til Puglia, Torre Canne for 2 personer. Ophold i dobbeltværelse er inkluderet, transfer fra/til lufthavn, morgenmad 7 dage, middag 3 dage (heraf 1 aften på Masseria), 5 udflugter samt rejseleder.
Afrejse fra Odense Lufthavn: Maj og juni 2021
Afrejse fra Sønderborg Lufthavn: August og september

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien er personlig og må ikke videregives, medmindre dette er aftalt og godkendt specifikt af Gislev Rejser.
Man skal være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencen. Gislev Rejser forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vinderen og frasortere vinderen, hvis denne er under 18 år.
Deltagelsen i konkurrencen er gratis og hver person må kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:
Hvad hedder de kegleformede hvidpudsede huse, som man finder i byen Alberobello?
• Vinhuse
• Trullihuse
• Munkehuse

Svaret skal sendes til: madklubben@gislev-rejser.dk inden d. 9. november 2020.

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Gislev Rejser kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen. Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Gislev Rejser, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes.

Ansatte hos Gislev Rejser og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencevinderen kontaktes direkte. Gislev Rejser forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af konkurrencen på såvel www.gislev-rejser.dk som andre medier, som Gislev Rejser anvender.

De personlige oplysninger du videregiver ifm. denne konkurrence, vil udelukkende blive brugt til at administrere konkurrencen, fx for at sende mails til dig som konkurrencedeltager inden for rammerne af konkurrencen.

Ved deltagelse i denne konkurrence er man indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.

Læs mere om MADKLUBBEN