Toscanas 3 årstider særtilbud

Livsglæde og kulturnydelse i Italiens smukke region

SÆRTILBUD Flyrejse til skønne Toscana. Udrejse fra Odense - nemmere bliver det ikke.
Du får 7 overnatninger i Toscana med middag og 3 flotte udflugter.
 

 • Udflugt til Firenze med lokalguide, Pisa og Lucca inkluderet.
 • Udflugt til San Gimignano med frokost på et landsted.
 • Udrejse fra Odense lufthavn

 

Med i prisen:

 • 8 dages flyrejse til Toscana
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x middag
 • 6 x morgenmad
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Bus på udflugter
 • Bus fra Billund til Odense lufthavn
 • Dansk rejseleder
 • Udflugt til Lucca, Firenze og Pisa
 • Flybillet og lufthavnsafgifter

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt under udflugtsbeskrivelsen

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 485. Enkeltværelse kr. 750. Dobbeltværelse som enkelt kr. 1350. Forplejning på flyet ud kr. 90. Forplejning bestilles sammen med rejsen.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Livsglæde og kulturnydelse i Italiens smukke region
Toscana er en fantastisk region med uforglemmelige naturoplevelser, charmerende middelalderperler og et fremragendee køkken. Forår i Toscana er lig med blomstrende marker og friske farver, hvor sommeren charmerer sig ind på enhver med vidunderlige solsikkeplantager og lune aftener. Selv efteråret er et yderst behageligt tidspunkt at rejse på, da vejret stadig er mildt. Uanset hviilken årstid, du vælger, vil du få en oplevelsesrig tur til Montecatini Terme i hjertet af Toscana. Hotelfamilien Mariotti sørger for, at servicen er i top, og at du får et behageligt ophold. De yder nemlig gerne lidt ekstra for at give dig den bedste oplevelse. Byen er et optimalt udgangspunkt for spændende udflugter, fyldt med smuk natur, kunst, historie og kendte vindistrikter. Vi besøger Toscanas hovedstad Firenze med de store seværdigheder, ser Det Skæve Tårn i Pisa og oplever den charmerende middelalderby Lucca med den velbevarede bymur. Du kan også komme med til byen San Gimignano og nyde en frokost i smukke omgivelser. Rejsen byder på en god blanding af kultur, natur og afslapning - og dine sanser vil blive forkælet uanset hvilken af de tre årstider, du vælger at rejse på.

 

Dag for dag

Dag 1: Fly til Bologna og rundvisning i Montecatini Terme 
Vores rejseleder byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Bologna fra Odense, eller fra Sønderborg og transfer til Montecatini Terme. Rundvisning i den charmerende by med flotte parker, spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter.

 Sønderborg Lufthavn

 

Dag 2 - 7: Lucca og italiensk landhus
Udflugt til middelalderbyen Lucca omgivet af en velbevaret bymur. Nyd domkirken med den smukke facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer.  På Collina Resort, et italiensk landhus, serveres en let frokost med vin, imens du nyder den fantastiske udsigt ud over dalen. Udflugt med vinsmagning og let frokost inkluderet.

  

 

San Gimignano – Smukke Toscanske landskaber - frokost
Ophold i San Gimignano, byen med de smukke tårne, beliggende på en bakketop imellem vinmarker og olivenlunde. Midt i Toscana spiser vi en lækker frokost i idylliske omgivelser på et landsted. Udflugtspris inklusive frokost kr. 275, € 38. 

San Gimignano

Videre ud på landet, hvor der i naturskønne omgivelser ligger et lille landsted, også kald et agriturismo. Her midt imellem frugttræerne i landlige omgivelser, får vi serveret en ægte italiensk frokost med egen produceret vin til. En nydelse for alle dine sanser.

 Pasta 

 

Tid på egen hånd - marked og cafébesøg. Med 2 fridage, kan du nå at slappe af eller få oplevelser på egen hånd. Montecatini Terme er en dejlig by at opholde sig i.  Byen har en spændende gågade, parker, caféer og lokalt marked om torsdagen. Du kan tage kabelbanen op til Montecatini Alto – den gamle bydel og nyde udsigten over byen og hele dalen. 

 

 

Med kabelbanen til Montecatini Alto eller tag en tur ud i de skønne landskaber. Du har også mulighed for at nyde 1½ times wellness på det nærliggende wellness hotel (ikke inkluderet). I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6.p.p.

 

 

Toscanas hovedstad – Firenze
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods med dansktalende lokalguide. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler. Udflugten er Inkluderet.

Byrundtur i Pisa  Det legendariske Skæve Tårn er klokketårnet til komplekset med både domkirke og dåbskapel. Domkirken har imponerende bronzedøre, mosaikker og en fantastisk flot prædikestol. Udflugten er Inkluderet.

 Terrasse Toscana

 

8. Dag. Hjemrejse fra Pisa

Med fly Pisa til Billund efter 8 skønne dage i Toscana. I Billund står bussen klar for videre transport til Odense lufthavn.

Hotel

Hotel Nuovo Savi, Montecatini Terme
Charmerende, familiedrevet hotel med godt toscansk køkken og et personale, der gerne yder lidt ekstra for vores gæster. Centralt beliggende med elevator, restaurant og bar. Alle værelser er med bad/toilet, klimaanlæg, tv, wi-fi, telefon og hårtørrer. Værelserne er uensartede i størrelse. Mulighed for at benytte wellnessfaciliteter på søsterhotel Columbia mod betaling. Der kan forekomme hotelændring til hotel af samme eller bedre standard.  

Se mere på: Hotel Nuovo Savi  

Værd at vide

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50

Bagage:
Jet Time fra København og Odense: Den samlede tilladte bagagevægt inklusiv håndbagage er 20 kg. Maksimalvægt for håndbagage er 5 kg. Har du f.eks. 3 kg håndbagage, kan du maksimalt indchecke 17 kg bagage.

Atlantic Airways fra Odense: Du må medtage 23 kg checked-in bagage samt 8 kg håndbagage.

Alsie Express: Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg håndbagage.


Indkøb
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og andre kulinariske specialiteter.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til € 1. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som bestå af forskellige slags brød, pålæg, juice osv

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Odense
med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet
Mulighed for tilkøb af forplejning på udrejsen kr. 90 - Bestilles sammen med rejsen
 

ODENSE

19-06 med Alsie Express fra Odense til Bologna

Mødetid Odense kl. 06:30                       Afgang kl. 08.30 til Bologna med ankomst kl. 11.35

Bagage - Alsie Express:
Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder

26-06 med Ryan air fra Pisa til Billund

Mødetid Pisa kl. 05:20                       Afgang kl. 7.20 til Billund med ankomst kl. 09.40

Bagage - Ryan air
Du må medtage 20 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Fra Billund lufthavn videre med bus til Odense lufthavn

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport
Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Parkering
I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 
Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

 

 

Kort