Særtilbud Toscana - Rom - Sorrento

Særtilbud til Toscana og Rom og Sorrento. Halvpension, alle udflugter og dansk rejseleder.

Særtilbud: Rundrejse i Toscana, Rom og Sorrento  

Flot rundrejse der kombinerer Toscana, Rom og Sorrento. Oplev Toscana, Pisa, Firenze, Rom, Napoli, Pompei og Amalfi-kysten i samme rejse.

 • 2 nætter i Toscana, 3 nætter i Rom og 2 nætter på Sorrento-halvøen
 • Halvpension og alle udflugter inkluderet
 • Lokalguide i både Firenze, Rom og Pompei
 • Udrejse til Pisa og hjemrejse fra Napoli - oplevelser fra start til slut
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad og 7 x middag,
 • Udflugter i henhold til program dog eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt
 • Lokalguide i Firenze, Rom og Pompei
 • Dansk rejseleder
 • Flybillet København - Pisa og Napoli - København eller Odense
 • Lufthavnsafgifter
 • Hotelskat i Italien
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.298. Afbestillingsforsikring kr. 640. Forplejning på flyet hjem kr. 85 (bestilles sammen med rejsen). Fast plads i bussen kr. 175

 

Se videoklip om Toscana:Øvrige videoklip:
Firenze - set fra luften
Rom
Sorrento

Pris fra 7.298,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension
 • Lokalguide i Rom og Firenze
 • Alle udflugter
Bestil rejse

Om rejsen

Italien - et overflødighedshorn af oplevelser
Rejseforløbet er tilrettelagt således, at der er oplevelser fra rejsens starter til den slutter. Bekvem udrejse med Norwegian direkte til Pisa, hvor vi ankommer allerede tidligt om formiddagen. Vi befinder os nu direkte i Toscanas hjerte, og for at give dig en god start på rejsen, kører vi frem til Montecatini Terme, hvor vi har 2 overnatninger. Her kan du bruge den første dag til at slappe af og nyde nærområdet, der byder på mange lokale oplevelser. Har du lyst, kan du tage med rejselederen op i den gamle bydel - det er hyggeligt og afslappende og det man rigtig forbinder med Italien og ferie. På rejsens anden dag starter vi på de store oplevelser såsom Firenze - den kunsthistoriske perle fyldt med Michelangelos fingeraftryk. Rejsen fortsætter sydpå med hele 3 overnatninger i den evige stad Rom. Her ser vi nærmere på byens store attraktioner sammen med Gislevs rejseleder og lokalguiden. Vi ser bl.a. Peterskirken, Forum Romanum, Colloseum, Den Spanske Trappe samt Trevifontænen og du hører mere om hvordan livet leves i Rom. Når vi forlader storbyens hektiske liv, kører vi mod et af Syditaliens smukkeste områder. Her besøger vi først Pompei, som efterlader et stærkt indtryk med historien om det voldsomme udbrud fra vulkanen Vesuv. Rejsens to sidste overnatninger tilbringes på den smukke Sorrentohalvø. Vi når også at komme på udflugt til en af Amalfikystens mest mondæne og populære byer nemlig Positano. Gislevs gæster begejstres gang på gang af byen, som ligger op af de stejle klipper. Her hersker en helt særlig stemning i de smalle stræder, hvor du er omgivet af små lokale butikker og bourgainvilleaer. Når rejsen slutter flyver vi hjem fra Napoli - det er hurtigt og en meget bekvem afslutning på en rejse med store italienske højdepunkter.

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1 - mandag den 9. april:  Udrejse fra København med Norwegian direkte til Toscana.
Afgang med Norwegian kl. 06.55 - ankomst i Pisa kl. 09.15. Grundet den tidlige afgang kører vi direkte frem til vores overnatningshotel i Montecatini Terme. 2 overnatninger med halvpension.

 Montecatini Terme Springvand i Montecatini Terme

Dag 2 - tirsdag den 10. april: Toscanas hovedstad – Firenze
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods med dansktalende lokalguide. Vi ser mange af byens arkitektoniske og kunsthistoriske perler, som Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken Santa Maria del Fiore, Dåbskapellet og den gamle ”Guldsmedenes Bro” Ponte Vecchio. Heldagsudflugt inkluderet.

 Firenze
Firenze opleves i selskab med dansktalende lokalguide - det giver dig et ekstra stort rejseudbytte.

Dag 3 - onsdag den 11. april: Pisa - historiske Via Aurelia til Rom.
Besøg i Pisa med det "Skæve Tårn", Domkirken og Dåbskabellet. Efter frokost køres langs kysten på Italiens hovedvej nr. 1 Via Aurelia. Det er den gamle romerske vej, der går lige fra Forum Romanum i Rom til den franske sydkyst. 3 overnatninger i Rom med halvpension.

 
Du oplever også Pisa med Det Skæve Tårn og Dåbskapellet - store arkitektoniske bygningsværker.

Dag 4 & 5 - torsdag den 12. april og fredag den 13. april: Roms store attraktioner med lokalguide.
Hele 3 overnatninger i Rom giver et rigtigt godt indtryk af den romerske hovedstad. Gislevs rejseleder har et godt kendskab til byen samt historien og for at give dig et optimalt rejseudbytte, ledsages vi yderligere af en lokalguide. Du oplever de store attraktioner såsom Forum Romanum, Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen og der er også tid til besøg i Peterskirken med Michelangelos fantastiske kuppel.
Den sidste aften i Rom får du mulighed for at opleve den mageløse by i aftenbelysning. Vi ser på vores tur nogle af de kendte monumenter, som er meget spektakulære, når mørket falder på. Vores bekendtskab med Rom slutter på behørig vis med middag på romersk restaurant med italiensk sang og musik. Her kan du f.eks. nyde ”Barberen i Sevilla”. Middag på romersk restaurant er inkluderet. 

Byrundtur i Rom Coloseum i Rom
Med hele 3 overnatninger i Rom får du et rigtig godt indtryk af Den Evige Stad og du ser selvfølgelig alle de store monumenter.

Dag 6 - lørdag den 14. april:  Kurs mod Syditalien – antikke Pompei med lokalguide.
Napolitanerne er kendt for at være livlige og temperamentsfulde. Orienterende byrundtur inden besøget i Pompei, hvor lokalguiden på levende vis fortæller om byens skæbne under vulkanudbruddet i år 79. Derefter fortsættes mod Napolibugten, hvor du har 2 overnatninger med halvpension.

 Ruiner ved Pompeii og vulkan Mount
Besøget i Pompei er altid en stor oplevelse for Gislevs gæster. Den dansktalende lokalguide fortæller den dystre historie om byens grufulde skæbne.
 

Dag 7 - søndag den 15. april: Positano på Amalfikysten og stemningsfulde Sorrento.
I minibus til en af Amalfikystens mest maleriske byer, Positano, som i tidernes morgen kun kunne nås på æselryg eller fra havet. Byens farverige huse nærmest klynger sig til de stejle klippevægge og du kan nyde steminingen i de snævre gader. Eftermiddagen tilbringes i Sorrento, hvor Gislevs rejseleder viser dig rundt i den charmerende ferieby. Byens centrale torv er Piazza Tasso og herfra udgår de romantiske stræder med de duftende specialforretninger. I den historiske bydel kan du bl.a. prøvesmage de friske dråber fra citronlikøren Limoncello, som området er så kendt for. Heldagsudflugt inkluderet.

 
I Syditalien oplever du den charmerende ferieby Sorrento og Amalfikystens perle Positano.

Dag 8 - mandag den 16. april: Hjemrejse fra Napoli - nemt og bekvemt.
Morgenmad på hotellet inden vi kører til Napoli Lufthavn. Her flyver vi med Gislevs charterfly fra Jet Time tilbage til Danmark. Afgang fra Napoli kl. 12.35 - ankomst Odense kl. 15.10 og København kl. 16.30.

 
 

Hotel

Der benyttes 4-stjernede hoteller på hele rejsen. Der tilsendes hotelliste ca. 14 dage før afrejse.

Montecatini Terme 2 nætter 
Mariotti Hotels
Se mere om Mariotti Hotels

Rom 3 nætter
Best Western Blu Hotel Roma   
http://www.bluhotelrome.it/

Sorrento-halvøen 2 nætter
 

 

 

Værd at vide

Deltagerne bør være opmærksomme på, at flere af seværdighederne kun kan besøges til fods. Bussen kører naturligvis så tæt på som overhovedet muligt.

Valuta
Euro

Klima
April- Maj 15-20 grader.

Bagage
Du må medbringe 20 kg inkl. 5 kg i håndbagage på Jet Time.

Bus
Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur. Praktisk tøj anbefales.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på caféerne. En pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til € 4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen. I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst."Sevizio escluso" - efterfulgt af %-satsen som typisk er mellem 15 og 18%. "Pane e coperto" er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk € 1,50 til € 3 per person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Entreér
Pisa: Dåbskapellet & Domkirken € 5. Det Skæve Tårn € 18.
Rom: Colosseum & Forum Romanum € 14.
Pompei: € 13.
Firenze: St. Croce € 6. 

Frimærker
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb "prioritaria" frimærker til 95 cent.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg således at buffet generelt også består af diverse slags brød, pålæg, juice mv.

Restauranter
Udtrykket "Pizzeria" dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt menukort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er "forno al legno" - stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (riste brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: Første retter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles seperat - f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost
Dolce: Dessert.
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Rejsen er ikke velegnet for gangbesværede.


 

 

Flyv fra

Fly letter

Fra Københavns Lufthavn til Pisa
Der flyves direkte med Norwegian.
Forplejning på flyet kan købes ombord.

Fra København kl. 06.55 til Pisa med ankomst kl. 09.15.

Fra Napoli Lufthavn til Københavns Lufthavn via Odense 
Gislev eget charterfly fra Jet Time.

Mulighed for tilkøb af forplejning på hjemrejsen kr. 85.
(Bestilles sammen med rejsen). 

Fra Napoli kl. 12.35 til Odense med ankomst kl. 15.10
Fra Odense kl. 15.55 til København med ankomst kl. 16.30

Bagage:
Du må medtage 20 kg inklusiv 5 kilo i håndbagage.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.


Odense Lufthavn

Læs mere her: www.odense-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
09-04-2018Fly fra Københavns LufthavnSærtilbud Toscana - Rom - Sorrento Mere end 87.298,-BestilMere information