Toscana med fly og hotel

Bølgende landskaber og charmerende byerEt super godt tilbud på flyrejser til Toscana med fly + hotel. Flyv med til Toscana fra Odense og Sønderborg. Seværdigheder som Firenze, Siena, Pisa og Lucca er alle inden for rækkevidde, så du nemt kan opleve Toscana på egen hånd.

 • Udforsk Toscana på egen hånd
 • Morgenmad er inkluderet og mulighed for halvpension (Hotel Palladio)
 • Du bor centralt i hjertet af Toscana

 

Med i prisen:

 • 8 dages flyrejse
 • Flybillet med 15 kg bagage og 5 kg håndbagage
 • Flyskatter og afgifter
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • Morgenmad i Sønderborg lufthavn
 • Forplejning på fly fra Sønderborg


Tillæg: Enkeltværelse kr. 850. Forplejning på flyet ud/hjem kr. 180. ( inkluderet på afgange fra Sønderborg). Afbestillingsforsikring: kr. 485. Halvpension kun muligt på Hotel Palladio  kr. 800,-
Rabat på hotel Palladio: barn under 2 år kr. 1500. 3. person med opredning kr. 350. Barn u/12 år kr. 875.
Rabat på Collina resort: barn under 2 år kr. 1500. 3. person med opredning kr. 500 (kun på forespørgsel)

NB! Toscana fly og hotel er bedst egnet, såfremt man har lejebil til rådighed.

OBS vi kan ikke tilbyde udflugtsprogram på dette produkt.  

Pris fra 4.498,-

8 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a.

 • Morgenmad
 • Mulighed for at planlægge egne udflugter
 • 3-stjernet hotel eller charmerende landhus
Bestil rejse

Om rejsen

Bølgende landskaber og charmerende byer 
Rejsen for dig, som måske har været der før eller vil have friheden til at vælge. Udforsk Toscana på egen hånd, fra din base på et hotel i byen eller fra et landsted midt imellem olivenlundene. Smukt placeret i Nievoledalen, ligger Montecatini Terme og 5 km derfra Monsummano Terme. Omgivet af flotte landskaber, et fantastisk vin område og med mange af de kendte toscanske perler indenfor rækkevidde, har du et godt udgangspunkt for en afslappende uge i Italien. Er du til det pulserende byliv, det at kunne nyde Cappucinoen på en fortovs cafe, eller promenerer langs butiksgaderne fra dit hotel – Så skal du vælge Montecatini Terme og Hotel Palladio. 
- Drømmer du derimod om stilheden midt i den skønne natur. Ja så er Collina ved Monsummano Terme stedet for dig. Ideelle rammer om en god ferie.

Billeder

Dag for dag

Du bestemmer, for du kan planlægge og sammensætte din helt egen uge. Mulighederne er mange i Toscana. Slap af på en hyggelig terrasse med en dampende kop cappuccino eller et glas vin. Nyd en frokost i fæstningsbyen Montecatini Alto og en spadseretur i den gamle bydel. Eller lej en bil og kør en tur igennem det fantastiske landskab, for eksempel i Chianti-området, og gør stop på en af de mange fristende vingårde.

Togtrafikken fungerer godt i Italien, og stationen ligger midt i Montecatini Terme, hvorfra du nemt kan komme til middelalderbyen Pistoia, til Firenze eller tage en tur til kysten.

Du kan vælge følgende muligheder for overnatning. Hotel Palladio. Centralt beliggende hotel med morgenmad i Montecatini Terme. Blot 6 minutters gang fra gågaden, og med adgang til pool på nærliggende søsterhotel. Eller du kan vælge Collina. Et skønt landhus midt i de toscanske bakker med pool og den smukkeste udsigt over landskabet. Her kan du stå af ræset, da der hverken er tv, telefon eller wi-fi. Der er dog mobildækning. Kun 800 m. fra det naturlige spa, Grotta Giusti.

1. Dag. Fly til Bologna
Vores repræsentant byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Bologna fra Odense eller fra Sønderborg. Det er muligt at leje bil fra Bologna lufthavn.

Sønderborg Lufthavn 

 

Forslag til seværdigheder 2. til 7. Dag.

Toscanas hovedstad – Firenze
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Her kan du blandt andet se mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler. Firenze kan nemt besøges med bil eller med tog fra Montecatini Terme

 

Lucca 
Middelalderbyen Lucca hvor du kan se domkirken San Martino. Kirken har en smuk facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer.

 

 

Det levende middelaldermuseum, Siena
Siena er en fantastisk by - et stort, levende “middelaldermuseum” med flotte kirker, paladser og snævre gader omkranset af en bymur.

Siena Toscana

 

Det skæve tårn i Pisa
Tårnet og komplekset med klokketårn, domkirke og dåbskapel samt den charmerende gamle bydel i Pisa er bestemt et besøg værd.

 Terrasse Toscana

 

Torsdag er markedsdag i Montecatini.

Toscana er kendt for sine vine. Kør en tur af Chiantiruten, og besøg en af de utallige vingårde, du møder på din vej igennem det smukke landskab.

Vinsmagning Toscana

8. Dag. Hjemrejse
Med fly fra Bologna til Odense eller Sønderborg

 

Hotel

Hotel Palladio
Via Puglia 42,
51016 Montecatini Terme (PT)
Se mere her: www.hotelpalladiomontecatini.com/it

Charmerende, familiedrevet hotel med et godt toscansk køkken og god service. Centralt beliggende i en stille gade. Hotellet har elevator, terrasse, restaurant og bar. Alle værelser er med bad/toilet, parabol-tv, mini-bar, gratis wi-fi, telefon og klimaanlæg. Værelserne er lidt uensartede i størrelse.

OBS. Afgang den 08. juni overnatter på Hotel Nuovo Savi og er inklusiv transfer fra Bologna til Montecatini Terme. Se mere på: Hotel Nuovo Savi

 

Collina Toscana,
Via della Rave, 901
Località Pozzarello - 51015
Monsummano Terme (PT)
Se mere her: www.collinatoscanaresort.it

Charmerende landhus midt I det toscanske landskab, der som udgangspunkt ikke er bemandet med personale. Værelser er med bad/toilet, køleskab og klima-anlæg. Der serveres kun morgenmad. Der er udendørs uopvarmet pool, som er åben når vejret tillader det. Typisk fra juni til og med september. Gæster, der ønsker, at bo på Collina Toscana, skal checke ind på Hotel Columbia i Montecatini Terme, hvor nøgle og information vil blive udleveret. Der er ingen transport til/fra Collina Toscana, medmindre man kører selv.

NB! Lejlighedsvis er der arrangementer på Collina, såsom vinsmagning, Toscansk aften og lign. Vi tilstræber at informere om dette ved ankomst. Det er muligt at deltage i nogle af arrangementerne mod extra betaling - direkte til Hotel Columbia/deres repræsentant på stedet.
Collina Toscana Resort

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50.

Bagage:
Jet Time fra København og Odense: Den samlede tilladte bagagevægt inklusiv håndbagage er 20 kg. Maksimalvægt for håndbagage er 5 kg. Har du f.eks. 3 kg håndbagage, kan du maksimalt indchecke 17 kg bagage.

Atlantic Airways fra Odense: Du må medtage 23 kg checked-in bagage samt 8 kg håndbagage.

Alsie Express: Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg håndbagage.


Indkøb
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og andre kulinariske specialiteter.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarlig. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som består af forskellige slags brød, pålæg, juice osv

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Odense eller Sønderborg
med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet
Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 180 - Bestilles sammen med rejsen
På afgange fra Sønderborg er forplejning på flyet inkluderet 

ODENSE

Fra 24/4-2019 – 12/6-2019 med Alsie Express fra Odense til Bologna

Mødetid Odense kl. 06:30                       Afgang kl. 08.30 til Bologna med ankomst kl. 11.35

Mødetid Bologna kl. 10:35                      Afgang fra Bologna kl. 12.35
                                                                  Hjemkomst til Odense kl. 15.40

OBS d. 22. maj er en time tidligere. Nærmer info følger 8 til 10 dage før afgangen

Bagage - Alsie Express:
Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder

Fra 28/8-2019 – 9/10-2019 med Great Dane fra Odense Lufthavn til Bologna

Mødetid Odense kl. 11.00                      Afgang kl. 13.00 til Bologna med ankomst kl. 15.30
Mødetid Bologna kl. 07.55                     Afgang fra Bologna kl. 09.55
                                                                 Hjemkomst til Odense kl. 12.10              

            

Bagage - Great Dane:
Du må medtage 18 kg checked-in bagage samt 8 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen Embraer ERJ -195AR 118 sæder

SØNDERBORG

Fra 4/5-2019 – 12/10-2019 med Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn til Bologna

Mødetid Sønderborg kl. 09:10                 Afgang kl. 10.10 til Bologna med ankomst kl. 13.20      
Mødetid Bologna kl. 12:20                       Afgang fra Bologna kl. 14.20
                                                                   Hjemkomst til Sønderborg kl. 17.30      

Bagage - Alsie Express:
Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport
Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Parkering
I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Parkering
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 
Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

For afgange fra Sønderborg refunderer Gislev Rejser udgifter til færgebilletten

Als færgen
Bøjden til Fynshav
Den første færge fra Bøjden afgår kl. 07.00 - ankomst Fynshav kl. 07.50
Den sidste færge fra Fynshav afgår kl. 20.00 - ankomst Bøjden kl. 20.50

Ærø færgen
Søby til Fynshav
Den første færge fra Søby afgår kl. 06.20 - ankomst Fynshav kl. 07.30
Den sidste færge fra Fynshav afgår kl. 19.30 - ankomst Søby kl. 20.40

Afgange og priser

Side 1 af 2

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
28-08-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og hotel Palladio fra Odense74.998,-BestilMere information
28-08-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og Collina fra Odense44.998,-BestilMere information
04-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og hotel Palladio fra Odense34.998,-BestilMere information
04-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og Collina fra Odense44.998,-BestilMere information
07-09-2019Fly fra Sønderborg LufthavnToscana med fly og hotel Palladio fra Sønderborg34.998,-BestilMere information
07-09-2019Fly fra Sønderborg LufthavnToscana med fly og Collina fra Sønderborg44.998,-BestilMere information
11-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og hotel Palladio fra Odense74.998,-BestilMere information
11-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og Collina fra Odense44.998,-BestilMere information
14-09-2019Fly fra Sønderborg LufthavnToscana med fly og hotel Palladio fra Sønderborg54.998,-BestilMere information
14-09-2019Fly fra Sønderborg LufthavnToscana med fly og Collina fra Sønderborg24.998,-BestilMere information
18-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og hotel Palladio fra OdenseRing til os4.998,-Mere information
18-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og Collina fra OdenseRing til os4.998,-Mere information
21-09-2019Fly fra Sønderborg LufthavnToscana med fly og hotel Palladio fra Sønderborg74.998,-BestilMere information
21-09-2019Fly fra Sønderborg LufthavnToscana med fly og Collina fra Sønderborg44.998,-BestilMere information
25-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscana med fly og hotel Palladio fra Odense74.998,-BestilMere information