Toscana - Cinque Terre

Indholdsrig rejse med alle udflugter inkluderet til favorabel pris

 
 

Fly fra Odense og Aalborg. Smukke oplevelser i Toscana og Ligurien.
Flyrejse til 2 populære regioner. Toscana med sine natursmukke områder fyldt med kunst, historie og gode vine. Ligurien med sit milde klima, de maleriske byer i Cinque Terre og Middelhavet.

 • 3 overnatninger i Ligurien, 50 meter fra stranden
 • 4 overnatninger på hyggeligt hotel med god service i Toscana
 • Alle udflugter er inkluderet
 • Flot tur til de maleriske byer i Cinque Terre

 

Med i prisen:

 • 8 dages flyrejse
 • Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • 1 x frokost
 • 1 x vinsmagning med let frokost
 • Rejseleder
 • Hotelskatter og bustransport på udflugter
 • Udflugter jævnfør program. Eksklusiv entreer, hvis intet andet er nævnt under udflugtsbeskrivelserne,

Tillæg: Enkeltværelse kr. 798.  Afbestillingsforsikring kr. 470 / kr. 640. Forplejning på flyet ud/ hjem kr. 170. Forplejning bestilles sammen med rejsen.

Se video fra en af vores kunder

Kjelds video

Se video om Cinque Terre:Øvrig videoklip:
Film om Firenze

Om Toscana

Pris fra 6.498,-

8 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a

 • Halvpension alle dage
 • Alle udflugter inkluderet
 • Let frokost med vinsmagning
Bestil rejse

Om rejsen

Smukke oplevelser i to maleriske regioner
Den Italienske Riviera er med sit milde klima, de charmerende byer og det blå Middelhav, et pragtfuldt rejsemål. Området er kendt for sine betagende, bjergrige natur og anerkendte badeområde med fine strande og et spændende køkken. Du bor 3 nætter i Celle Ligure på det charmerende Hotel Flora, hvor værterne Patrizia og Enrico byder velkommen. Oplev Cinque Terre, keramikbyen Albisola med Asger Jorns hus, og nyd en lækker frokost i bjergene . Du får et godt indtryk af, hvor meget Ligurien har at byde på. Synet af de smukke toscanske landskaber og smagen af det toscanske køkken er godt for sjælen. Du bor 4 nætter på et godt standard hotel midt i Toscana, i den kendte og populære kurby Montecatini Terme med hyggelige parker, caféer og små forretninger. Sammen med Gislevs lokalguide oplever du Firenze , de kendte kunstneres by. Der er også flotte udflugter til Lucca og Pistoia , to spændende middelalderbyer. En rejse som har rigtig meget at byde på, og hvor alle udflugter er inkluderet.

Billeder

Dag for dag

1. Dag: Fly til Pisa og transfer til Celle Ligure
Vores repræsentant byder dig velkommen i lufthavnen. Fra Aalborg via Odense med fly til Pisa og transfer til Celle Ligure og vores charmerende Hotel Flora, hvor værten Patrizia byder os velkommen. Du bor tæt på stranden og nær det hyggelige centrum med spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter.

Karen rejseleder Celle Ligure strand

 

2. Dag: Albisole - med Asger Jørns hus og frokost
Den liguriske kyst er fyldt med charmerende, små byer. Bl.a. den lille keramikby Albisola, hvor Asger Jorn arbejdede i mange år. Her ser vi mange steder keramikudsmykninger og arbejdende værksteder. Mulighed for et besøg til Asger Jørns hus. (ikke egnet for gangbesværede).  Vi nyder en lækker frokost på en hyggelig restaurant i bjergene. Udflugt med frokost er inkluderet.

Albisola Ligurien Albenga olivenolie

 

3. Dag: Fridag og afslapning
Nyd livet og slap af på tagterrassen eller på stranden. Også byen er inbydende med hyggelige stræder og butikker.

Charmerende byer Ligurien Toscana

 

4. Dag: Cinque Terre - De Fem Byers Land.
Langs kysten til Cinque Terre – også kaldet ”De Fem Byers Land” med de maleriske byer Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Tidligere var havet den eneste forbindelsesvej til byerne, som alle klynger sig fast til de stejle klippeskråninger, hvoraf en stor del er omdannet til flotte terrasser med vinranker. Vi besøger en af byerne, Manarola inden vi fortsætter det sidste stykke til Montecatini Terme. Hvis vejret tillader er det muligt at lave en lille sejltur til nogle af de andre byer. (ikke egent for gangbesværede). Udflugten er inkluderet! En evt. sejltur er for egen regning.

 

5. Dag: Montecatini Terme, Lucca samt vinsmagning
Rejselederen tager os med på en gåtur i en af Italiens mest livlige og berømte kurbyer, som erfyldt med parker, grønne områder, butikker, hyggelige caféer og restauranter. Herfra til middelalderbyen Lucca hvor vi ser domkirken San Martino. Kirken har en smuk facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer. Videre til et italiensk landhus, hvorfra der en en fantastisk udsigt over vinmarker og olivenlunde. Her fortælles om produktionen af oliven og vin, og der afsluttes med vinsmagning med en let frokost.Udflugt og vinsmagning er inkluderet.

Lucca Toscana Vinsmagning Collina Toscana

 

6. Dag: Heldagsudflugt til Firenze med dansk lokalguide.
Med udgangspunkt i det gamle kvarter omkring domkirken tager Gislevs danske lokalguide os med på en orienterende tur til fods i Firenze - en af Italiens mest spændende byer fyldt med store seværdigheder og kunstskatte. Herefter er der tid på egen hånd. Tilbage til Montecatini sidst på eftermiddagen efter en dag fyldt med oplevelser. Udflugt med dansktalende lokalguide er inkluderet.

Firenze Toscana Italien Marked Italien Ligurien

 

7. Dag: Det historiske Pistoia og smukke toscanske landskaber.
Lidt nord fra Montecatini Terme ligger middelalderbyen Pistoia. Byen byder på et flot historisk centrum. Her kan du fornemme fortiden og nyde de flotte arkitektoniske skatte. Halvdagsudflugt er inkluderet. Eftermiddagen til egen disposition. Tag på en hyggelig café eller måske med det lille tog til Montecatini Alto

Montecatini Aalto Toscana

 

8. Dag: Hjemrejse
Med fly fra Pisa til Odense eller Aalborg

Fly fra Odense

Hotel

 

Celle Ligure, Hotel Flora
www.hotelflora-celle.it

Et hyggeligt familieejet hotel med et godt køkken. Cirka 50 meter fra stranden og 700 meter fra centrum. Alle værelser med bad/ toilet, tv og telefon. På dobbeltværelser er der mulighed for tilkøb af superior værelser med balkon dog uden udsigt. Pris kr. 350 pp og gælder kun på hotel Flora. Hotellet har restaurant, bar, hyggelig terrasse,wi-fi og elevator samt en tagterrasse med flot udsigt.

Montecatini Terme
Hotel Manzoni eller Hotel Ambrosiano

Hotel Manzoni

Hotel Ambrosiano


Begge familieejede hoteller af god standard, centralt beliggende i byen. Alle værelser med bad/ toilet, tv og telefon. Hotellerne har restaurant, bar, wi-fi og elevator.

Afgang 23-04, 11-06, 18-06, 27-08, 24-09 og 08-10 på Hotel Manzoni
Afgang 07-05, 21-05, 03-09, 10-09 på Hotel Ambrossiano

 

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50.

Indkøb
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og andre kulinariske specialiteter.

Entré
Entréer er ikke inkluderet.
Entré til de fleste museer: € 5 -15.

Bemærk
Cinque Terre Udflugten er uegnet for gangbesværede.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgår af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 Euro cent. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også bestå af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, som der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio: Ost.

Dolce: Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 170. (Bestilles sammen med rejsen). 

Flyv fra Odense eller Aalborg Lufthavn

Med Jet Time fra Aalborg via Odense til Pisa med ankomst kl. 11.30

Afgang
Fra Aalborg kl. 08.00 og fra Odense kl. 09.25

Mødetid
Aalborg kl. 06.00
Odense kl. 08.25

Hjemrejse
Hjemrejse fra Pisa via Odense til Aalborg.

Hjemkomst
Odense kl. 14.35
Aalborg kl. 16.00

Bagage
15 kg + 5 kg håndbagage

 

Odense Lufthavn

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby


Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
23-04-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/Odense26.498,-BestilMere information
21-05-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/Odense46.798,-BestilMere information
11-06-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/OdenseMere end 86.798,-BestilMere information
18-06-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/OdenseMere end 86.798,-BestilMere information
27-08-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/OdenseMere end 86.798,-BestilMere information
03-09-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/OdenseMere end 86.798,-BestilMere information
10-09-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/OdenseMere end 86.798,-BestilMere information
24-09-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/OdenseMere end 86.798,-BestilMere information
08-10-2018Fly fra Aalborg via OdenseToscana-Cinque Terre fra Aalborg/OdenseMere end 86.798,-BestilMere information