Terracina og Rom

Skønne badestrande - spændende historie - ægte italiensk stemning

Terracina og Rom     

Flyrejse til en middelhavsperle ved den Italienske vestkyst med en god kombination af sol, strand, historie og kultur.

 • Rejs med Gislevs eget fly fra Sønderborg
 • Gratis parkering i Sønderborg Lufthavn
 • Hotel i gåafstand til Terracinas dejlige sandstrand
 • Byrundtur i Terracina og vinsmagning inkluderet
 • Mulighed for interessante udflugter til Rom, Monte Cassino og stemningsfulde Sperlonga 

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • Byrundtur i Terracina
 • Vinsmagning på lokal vingård
 • Dansk rejseleder
 • Italiensk hotelskat 
 • Morgenmad i Sønderborg Lufthavn
 • Forplejning i fly fra Sønderborg
 • Wi-fi på hotellets fællesområder
 • Busservice i dagstimerne fra hotel til centrum
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.098  Afbestillingsforsikring kr. 470. Halvpension inkl. 1/4  fl. vin og 1/2 l vand kr. 898. 

Se videoklip fra Terracina

Pris fra 5.998,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 4-stjernet hotel
 • Morgenmad
 • Byrundtur i Terracina
Bestil rejse

Om rejsen

Terracina ligger ud til kysten midt mellem Napoli og Rom og indbyder til en afslappende ferie, samtidig med at du har spændende udflugtsmuligheder inden for rækkevidde. Her kommer romerne selv og nyder strandlivet ved den lange finkornede sandstrand. Byen har meget at byde på. Den består både af en nyere bydel med butikker, havnefront, hyggelige restauranter og caféer samt et charmerende historisk centrum. Du kan vælge at nyde den italienske atmosfære i byen, eller deltage på udflugterne, der både byder på spændende historie, flot natur og kultur, når vi bl.a. besøger Rom, Sperlonga med de smalle, snoede gader eller det sagnomspundne kloster Monte Cassino. På denne rejse til middelhavsperlen ved den italienske vestkyst, er der god tid til at krydre ferien med egne oplevelser.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse med Gislevs fly til Napoli.
Afgang fra Sønderborg direkte til Napoli. Fra Lufthavnen kører vi nordpå til vores hotel i Terracina, ca. 1,5 times kørsel fra Napoli. Vi bor 7 nætter på Hotel River Palace. Mulighed for tilkøb af halvpension (bestilles med rejsen).

Dag 2: Byrundtur – Jupiter Templet - Vinsmagning 
Byrundtur i Terracina i bus og til fods. Vi besøger den historiske bydel, hvor bl.a. torvet med middelalderkirken, antikke søjler og rester af Via Appia vidner om byens lange historie. Vi ser også Jupiter templet, som er Terracinas vartegn, her kan du nyde den fantastiske udsigt over byen og bugten. Når vi befinder os i Italien, kan vi ikke komme uden om landets skønne vine. Vi afslutter derfor byturen med et besøg på vingården Cantina Sant´Andrea, hvor vi bl.a. skal smage områdets populære Moscato vin. Byrundtur og vinsmagning inkluderet.

Terracina

Dag 3:  Rom - Den evige Stad
Storheden, arkitekturen og stemningen gør den Italienske hovedstad til en af Europas mest eftertragtede storbyer. Med dansktalende lokalguide besøger vi byen i bus og til fods og ser bl.a. Colosseum, Forum Romanum, Den Spanske Trappe, Trevifontænen og Piazza Navona kendt som romernes udendørs dagligstue. Heldagsudflugt kr. 350.

Coloseum i Rom Trevi fontænen i Rom

Dag 4:  Sperlonga og Kejser Tiberius
Blot 16 kilometer fra Terracina ligger Sperlonga, der er optaget på listen over de smukkeste middelalderbyer i Italien. Den charmerende historiske bydel ligger på en klippe og vi går en tur i de smalle stræder og trappegader blandt de karakteristiske hvidkalkede huse. Her kan du også se de gamle kalkmalerier. Det var ved Sperlonga at Kejser Tiberius havde en sommervilla med den tilstødende Tiberius grotte, en villa der var dekoreret med marmor, mosaikker i glassten og statuer. Halvdagsudflugt kr. 195.

Sperlonga i Italien

Dag 5: Fridag - Marked i Terracina
Besøg det lokale marked, der afholdes hver torsdag formiddag. Her sælges både tøj, sko, tasker, frisk frugt og grøntsager. Selvom du ikke skal have noget med hjem, er det en god måde at møde de lokale på.

Dag 6: Monte Cassino kloster
Det sagnomspundne Benediktinerkloster ligger 519 meter over havet med flot udsigt over det grønne, bjergrige landskab. Monte Cassino, der blev grundlagt i år 529 har en interessant historie og er flere gange blevet ødelagt og plyndret. De værste ødelæggelser ramte klostret i 1944 i forbindelse med slaget om Cassino, I dag er klosteret genopbygget og tiltrækker hvert år af tusindvis af pilgrimme og besøgende. Udflugt kr. 195.Dag 7: Fridag
Nyd en dag på stranden eller ved hotellets pool. Forkæl dig selv med en veltillavet frokost og et godt glas vin på en af de gode lokale restauranter. Din rejseleder er naturligvis også behjælpelig med forslag til oplevelser. Måske frister en sejltur til den smukke ø Ponza.
 
Dag 8: Hjemrejse fra Napoli til Sønderborg.
Morgenmad på hotellet inden vi kører mod Napoli lufthavn.

 

 

Hotel

Hotel River Palace
Via Pontina Km. 106.300 
I-04019 Terracina 

Se hotellets hjemmeside: www.hotelriverpalace.it

Familiedrevet hotel i rolige omgivelser i udkanten af Terracina og i gåafstand til stranden. På hotellet er der restaurant, bar, have, swimmingpool og elevator. Hotellets private strandområde ligger 500 meter fra hotellet og her er der 1 gratis parasol og 2 solstole per værelse (solsenge kan lejes). Gratis wi-fi på hotellets fællesområder.
Der er gratis bus fra hotellet til centrum (4 km) i tidsrummet fra kl. 09.00 til 20.00. I tidsrummet fra kl. 20.30 - 24.00 er busservicen mod betaling.
Alle værelser har bad/toilet, balkon, aircondition, tv, deponeringsboks, køleskab, hårtørrer og telefon. 
Ophold med morgenmad. Mulighed for tilkøb af halvpension.

Værd at vide

Deltagerne bør være opmærksomme på, at flere af seværdighederne kun kan besøges til fods. Bussen kører naturligvis så tæt på som overhovedet muligt.

Valuta
Euro

Klima
Juni-August 25-30 grader.

Bagage
Du må medbringe 20 kg inkl. 5 kg i håndbagage.

Bus
Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur. Praktisk tøj anbefales.

Entréer
Jupiter Templet ca. € 7, Tiberius grotte ca. € 5

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på caféerne. En pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til € 4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen. I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst."Sevizio escluso" - efterfulgt af %-satsen som typisk er mellem 15 og 18%. "Pane e coperto" er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk € 1,50 til € 3 per person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Frimærker
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg således at buffet generelt også består af diverse slags brød, pålæg, juice mv.

Restauranter
Udtrykket "Pizzeria" dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt menukort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er "forno al legno" - stenovn, der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (riste brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: Første retter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles seperat - f.eks. salater, kartofter, bønner etc.
Formaggio: Ost
Dolce: Dessert.
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.


 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Flyv fra

Fly letter
Flyv fra Sønderborg med Gislevs eget charterfly fra Alsie Express  

Fra Sønderborg Lufthavn 
Fra Sønderborg kl. 07.30 til Napoli med ankomst kl. 11.20
Fra Napoli kl. 12.05 til Sønderborg med ankomst kl. 15.55

På afgange fra Sønderborg er forplejning på flyet inkluderet

Bagage
Du må medtage 20 kg inklusiv 5 kilo i håndbagage.

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale.

Parkering
Der er gratis parkering
I Sønderborg Lufthavn kan du nyde GRATIS morgenmad inden afgang

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder
Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn
 

Bøjden til Fynshav
På denne rejse refunderer Gislev færgebilletten
Den første færge fra Bøjden afgår kl. 07.00 - ankomst Fynshav kl. 07.50
Den sidste færge fra Fynshav afgår kl. 20.00 - ankomst Bøjden kl. 20.50

Ærø færgen 
Søby til Fynshav

På denne rejse refunderer Gislev færgebilletten.
Den første færge fra Søby afgår kl. 06.20 - ankomst Fynshav kl. 07.30
Den sidste færge fra Fynshav afgår kl. 19.30 - ankomst Søby kl. 20.40

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
26-08-2018Fly fra Sønderborg LufthavnTerracina og Rom fra Sønderborg25.998,-BestilMere information