Lago Maggiore i blomst

Borromeo-øerne - Orta San Giulio - Villa Taranto

Lago Maggiore i blomst

Oplev det betagende blomsterhav, når Lago Maggiore springer ud i foråret.

 • Glæd dig til de blomstrende barokhaver på Borromeo-øerne
 • Panoramaudflugt til Orta San Giulio
 • Villa Taranto, en legendarisk botanisk have
 • Godt hotel ved søpromenaden


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Udflugter til Borromeo-øerne
 • Udflugt til Orta San Giulio
 • Udflugt til botanisk have Villa Taranto
 • Dansk rejseleder
 • Hotelskatter


Rabat: For 3. person i 3-sengsværelse Kr. 200.
Tillæg: Enkeltværelse Kr. 795. Søudsigt Kr. 375 pr. person (begrænset antal). Afbestillingsforsikring Kr. 330.

Entréer er eksklusiv, hvor andet ikke er nævnt.

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Se også Lago Maggiore 9 dage

Status:
Ring til os

Om rejsen

Oplev det betagende blomsterhav, når foråret kommer til Lago Maggiore

Hvert år i slutningen af marts springer blomsterne ud i de imponerende renæssance haver ved Lago Maggiore. Det milde klima og en fantastisk smuk beliggenhed har tiltrukket haveentusiaster gennem århundreder. Overdådige barokslotte og palæer, prangende parkanlæg og eksotiske botaniske haver ligger som perler på en snor, og denne årstid er den absolut smukkeste. Kamelia, azalea, rhodondendron m.fl. blomstrer i alle regnbuens farver, og hvide påfugle spankulerer stolte rundt i de betagende haver. Hyggelige små oaser inviterer til at sidde og nyde livet og ikke mindst det spektakulære panoramaudsigter.  

Med base på et godt familieejet hotel i Verbania, kun få meter fra søen, tager vi på spændende udflugter i det smukke område og nyder betagende Lago Maggiore i blomst.

 

Dag for dag

Dag 1. - 2.:  Udrejse fra Danmark. Vi overnatter i Sydtyskland og fortsætter herfra videre gennem Alperne til Hotel Miralago ved Lago Maggiore.    

Dag 3:  Verbania og blomsterpragt på Borromeo- øerne
Du lægger ud med en orienterende byrundtur i Verbania. Der er et mild klima rundt Lago Maggiore og foråret kommer tidligt. Vi tager på udflugt med båd til Borromeo-øerne. Nyd en frokost på ”Fiskerøen” og se blomsterflor og de hvide påfugle i den uforglemmeligt smukke have på Isola Madre. Inkluderet.

 

Dag 4: Orta San Giulio, den lille betagende by
Det er som at træde tilbage i tiden, når vi besøger middelalderbyen Orta San Giulio til en lille byrundtur. Herfra sejler vi ud til den lille ø Isola San Giulio. På tilbagevejen kører vi en flot panoramatur igennem blomstrende Piemonte. Inkluderet.

  
Dag 5: Villa Taranto, en eksotisk oase
Glæd dig til et spændende besøg i Verbanias anerkendte botanisk have. Haven er grundlagt i 30’erne af den skotske kaptajn og passionerede botaniker, Neil Boyd Mc Eacharn. En imponerende samling og udstilling af planter og blomster, herunder konstellationer af tulipaner, der normalt blomstrer primo april. Inkluderet.

 

Dag 6: En dag til egne oplevelser
Denne dag får du tid på egen hånd til at nyde de dejlige omgivelser. Besøg det lokale marked, som er en charmerende italiensk tradition. Du kan også sejle over søen til Laveno, hvor du med svævebanen kan komme op på bjerget og nyde den flotte udsigt. Rejselederen er behjælpelig med gode forslag til oplevelser

 

Dag 7: Hjemrejse gennem det centrale Schweiz
Til overnatning i Sydtyskland

Dag 8: Hjemkomst
Fra sydtyskland går turen hjem til Danmark o du kan kigge tilbage på en skøn ferie i Italiens. 

Hotel

Hotel Miralago, Verbania
Godt familiedrevet hotel centralt beliggende ved søpromenaden. Alle værelser er med bad/toilet, tv, minibar, telefon og aircondition. Hotellet har bar, tv og opholdsstue, en lille terrasse og elevator. Fra hotellets restaurant kan du nyde en flot udsigt over søen.

Læs mere om Hotel Miralago


Billeder fra Miralago:
Hotel Miralago

Hotel Miralago

Værd at vide

Valuta: € 1 = ca. kr. 7,50. Evt. schweiziske franc. 1 CHF = ca. kr. 6,00.

Klima: Mildt og behageligt.

Bemærk
Ikke egnet for gangbesværede.

Praktiske informationer

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarlig. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.


Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg, typisk buffet som består af diverse slags brød, pålæg, juice osv.


Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio: Ost.

Dolce: Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.


Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.