Italienske fristelser

Skøn ferie i det lune Toscana

        

Forkæl dig selv med en spændende forårstur til Toscana med kultur, de lækre vine og mulighed for wellness

 • Velegnet for singler - alle enkeltværelser uden tillæg
 • 6 overnatninger på et af Gislevs tophotellet Hotel Columbia
 • Vinsmagning med frokost og smuk udsigt over det toscanske landskab
 • Udflugt til Lucca og Pisa er inkluderet


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x middag
 • 8 x morgenmad
 • Hotelskat 
 • Erfaren dansk rejseleder
 • Bus 
 • Udflugt til Lucca
 • Udflugt til Pisa

 

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Bemærk: Morgenkåbe og tøfler til Wellness € 6 per person.
Tillæg: Alle enkeltværelser, i begrænset antal, uden tillæg. Afbestillingsforsikring: Kr. 350

Status:
Ring til os

Om rejsen

Vi bor i den populære kurby Montecatini Terme midt i Toscana. I det tidlige forår oplever du at forårssolen begynder at kigge frem og træerne springer ud.  Et meget natursmukt område fyldt med kunst, historie og naturligvis de kendte vine. Seværdigheder som Firenze, Pisa og Lucca er alle inden for rækkevidde. Vi kommer til at se, høre, smage og dufte Toscana. Rejsen byder på en god blanding af kulinariske oplevelser, kultur, natur og afslapning – alt imens familien Mariotti sørger for, at servicen er i top, så du får et bekvemt ophold med mulighed for at slappe af og for wellness på hotellet. Rejsen er tilrettelagt således, at der også er tid til at nyde hotellets faciliteter, shoppe eller gøre lige hvad du har lyst til. Nyd dit afslappende ophold i Italien. Alle enkeltværelser uden tillæg.

Billeder

Dag for dag

1. dag: Afrejse fra Danmark
Tidlig afrejse fra Danmark med pauser undervejs til overnatning i Sydtyskland.

2. dag:
Gennem det naturskønne Østrig forbi Bologna og Firenze til middag og indkvartering på vores hotel i Montecatini Terme.

3. - 7. dag:

Rundvisning i Montecatini Terme. Rejselederen viser rundt i denne charmerende by, kendt for sine flotte parker og farverige gader. Oprindelig er Montecatini en kurby og der findes mange spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter. Sidst på formiddagen er vi tilbage på hotellet, hvor du kan nyde byen eller hotellets facitliteter.

  

Lucca og vinsmagning på Italiensk landhus
Udflugt til middelalderbyen Lucca. I domkirken San Martino findes byens dyrebareste eje, Volto Santo-krucifikset. Kirken har en smuk facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer. Derefter vinsmagning og let frokost i hotellets landhus.
Pris for vinsmagning  € 10,50. Udflugten er inkluderet.

 Lucca i Italien  Vinsmagning i Toscansk landhus

Toscanas hovedstad,  Firenze

Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods i den gamle bydel med Gislevs rejseleder og dansktalende lokalguide. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler, som f.eks. Michelangelos statue af David, Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken, Dåbskapellet og Ponte Vecchio. Udflugtspris inkl. lokalguide kr. 230 (€ 32).

Firenze

Det skæve tårn i Pisa
Se Det Skæve Tårn, som i 800 år har hældet faretruende, og Dåbskapellet. Der bliver også tid til en rundtur i byen. Komplekset med klokketårn, domkirke og dåbskapel er opført i Pisa-romansk stil med dekoration af marmor. Domkirken har imponerende bronzedøre, mosaikker og en fantastisk flot prædikestol. Hjemkomst midt på eftermiddagen. Udflugten er inkluderet

Pisa Det Skæve Tårn i Pisa

Tid på egen hånd – Marked, gågaden og cafébesøg
Montecatini Terme er en dejlig by at opholde sig i. Der er noget at opleve i hele byen. Man kan bruge dagen til afslapning i gågaderne eller på en af de mange caféer og i den flotte park. Fra byen kan man vandre eller tage funicularen op til Montecatini Alto som er den gamle bydel med udsigt over hele byen og dalen. Der er ugså mulighed for at benytte welnessfaciliteter. 

 

 

8. dag.
Tidlig afrejse og gennem Østrig til overnatning i Sydtyskland.

9. dag.
Ankomst til Danmark først på aftenen, med i bagagen har du nogle dejlige og spændende oplevelser fra Toscana.

Hotel

Hotel Columbia - 4 stjernet
Hyggeligt, familiedrevet hotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har restaurant, bar, wellnesscenter og elevator. Alle værelser er med bad og toilet, hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne kan være uensartede i størrelse.
Se mere på www.hotelcolumbia.it


 

Værd at vide

Valuta
Euro.

Entreer
Entré til de fleste museer ca. € 5 -15

Wellness*

Morgenkåbe og tøfler i forbindelse med wellness € 6 p.p.

Indkøb

Vin, olivenolie

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som består af forskellige slags brød, pålæg, juice osv.

 

 

 

 

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort