Hos Mamma Mariotti i Toscana

Man bliver aldrig færdig med Toscana

Autentiske oplevelse i det skønne Toscana. 2 spændende udflugter og en vinsmagning inkluderet.

 • Halvpension alle dage heraf 6 x med vin og vand og en drink
 • 6 overnatninger hos Mamma Mariotti 
 • Mulighed for at opleve Firenze, Pistoia og en hjemmelavet frokost på et landsted
 • Udflugt til San Miniato og Chianti med vinsmagning inkluderet


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • 6 x 1/4 flaske vin og 1/2 l vand
 • 6 x drink efter middag ( øl, sodavand, vin, lokal spiritus)
 • 6 x kaffe efter middag
 • Hotelskat 
 • Erfaren dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus 
 • Udflugt til San Miniato
 • Udflugt til Chianti
 • Vinsmagning

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelser kr. 750. Dobbeltværelse som enkelt kr. 1350 begge i begrænset antal. Afbestillingsforsikring: Kr. 360

Bemærk: Rejsen er ikke egnet for gangbesværede
 

Pris fra 5.498,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension med vin og vand
 • Udflugt til San Miniato 
 • Udflugt til Chianti med vinsmagning
Bestil rejse

Om rejsen

Man bliver aldrig færdig med Toscana. Charmerende byer, autentiske oplevelser og vidunderlig natur kendetegner denne rejse til Toscana. Den populære kurby Montecatini Terme ligger midt i regionen, og her er Mamma Mariotti et kendt ansigt. Sammen med sin familie driver hun Hotel Nuovo Savi, hvor gæster altid bliver værdsat og forkælet med lidt ekstra god service. Rejs om foråret til de blomstrende marker og milde temperaturer eller om sommeren, hvor der er høj sol og lune aftener. Med dansk lokalguide oplever du Firenze, der er kendt for sine tusinde kunstværker og flotte arkitektur. I Chianti-områdets skønne natur kan du smage på de navnkendte vine, og i den lille trøffelby San Miniato er det muligt at smage trøfler. Vi besøger byen Pistoia, som ikke er overrendt af turister på trods af den smukke Duomo Battistero og Torre del Campanile. Denne udflugt kombineres med en flot panoramatur og en lækker frokost på et italiensk landsted. Rejsen til Toscana byder på en god blanding af kultur, natur og afslapning i de smukke italienske omgivelser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Tyskland
Gennem Tyskland til overnatning i Midttyskland.

Dag 2: Østrig og Italien
Via Alperne til vores hotel i Montecatini Terme. I den charmerende by er der flotte parker, spændende butikker samt hyggelige cafeer og restauranter.

 

Dag 3: Byrundtur og San Miniato

Orienterende byrundtur i Montecatini Terme. Halvdagsudflugt til trøffelbyen San Miniato, hvor du kan nyde historiens vingesus. En velbevaret autensisk italiensk by som ligger smuk placeret på toppen af en bakke og med udsigt over området. Inkluderet.

Trøfler Toscana 

 

Dag 4: Toscanas hovedstad – Firenze
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods med dansktalende lokalguide. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler som f.eks. Michelangelos statue af David, Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken, Dåbskapellet og Ponte Vecchio. Udflugtspris inkl. lokalguide kr. 250 (€ 35).

 

 

Dag 5: Pistoia og italiensk landhus
Panoramatur til byen Pistoia som byder på et flot historisk centrum og ligger midt i det smukke toscanske landskab. Her kan du fornemme fortiden og nyde de flotte arkitektoniske skatte.
På et italiensk landhus serveres en frokost med vin - alt er hjemmelavet og af egen avl. Halvdagsudflugt. Udflugtspris med frokost kr. 255 (€ 35). Eftermiddagen til fri disposition.

 

 

Dag 6: Tid på egen hånd – Marked, gågaden og cafébesøg
Montecatini Terme er en dejlig by at opholde sig i. Der er noget at opleve i hele byen. Man kan bruge dagen til afslapning i gågaderne, besøge det lokale marked eller en af de mange caféer og den flotte park. Fra byen kan man vandre eller tage funicularen op til Montecatini Alto - den gamle bydel med udsigt over hele byen og dalen. 

 

 

Dag 7: Chiantis grønne bakker og vin
Vi bor midt i Toscana med den vidunderlige natur omkring os. Ad den smukke vinrute kører vi gennem det kendte vindistrikt Chianti. Her ser du vinstokke på rad og række i det bølgende landskab. Vi gør stop et par steder undervejs og naturligvis skal vi også smage på de liflige dråber. Inkluderet.

 

 

8. dag.
Tidlig afrejse og gennem Italien og de skønne alperne via Østrig til overnatning i Sydtyskland.

9. dag.
Ankomst til Danmark først på aftenen, med bagagen fyldt med dejlige og spændende oplevelser fra Toscana.

Hotel

Hotel Nuovo Savi, Montecatini Terme
Charmerende, familiedrevet hotel med godt toscansk køkken og et personale, der gerne yder lidt ekstra for vores gæster. Centralt beliggende med elevator, restaurant og bar. Alle værelser er med bad/toilet, klimaanlæg, tv, wi-fi, telefon og hårtørrer. Værelserne er uensartede i størrelse. Mulighed for at benytte wellnessfaciliteter på søsterhotel Columbia mod betaling. 

Se mere på: Hotel Nuovo Savi  

Værd at vide

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Valuta
Euro.

Entreer
Entré til de fleste museer ca. € 5 -15

Wellness*

Morgenkåbe og tøfler i forbindelse med wellness € 6 p.p.

Indkøb

Vin, olivenolie

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til € 1, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som består af forskellige slags brød, pålæg, juice osv.

 

 

 

 

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
07-09-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandHos Mamma Mariotti i Toscana45.498,-BestilMere information
14-09-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandHos Mamma Mariotti i Toscana65.498,-BestilMere information