Forårssol ved Gardasøen

Forårssol ved Gardasøen

Busrejse til det charmerende Garda og Gardasøen med halvpension, sejltur og udflugt til Verona. På denne busrejse oplever du Gardasøens juvel Garda med flotte omgivelser. Der er mange spændende muligheder for at udforske området.

 • Hotel i centrum af Garda 
 • Spændende og afvekslende udflugter
 • Udflugt til Verona og sejltur på Gardasøen inkluderet
 • Italiensk markedet

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse med eget bad/toilet
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Rejseleder og hotelskat
 • Udflugt til Sirmione
 • Udflugt til Verona
 • Sejltur på Gardasøen

 

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.295. Bemærk: Kun få enkeltværelser.
Afbestillingsforsikring kr. 360.

Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

Pris fra 4.998,-

9 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension
 • Udflugter jf. program
 • Sejltur til Limone
Bestil rejse

Om rejsen

Et dejligt ferieophold i Garda. Deltag i de spændende udflugter eller tag selv på opdagelse i den hyggelige by med mange forretninger, hyggelige restauranter og caféer. Nyd hotellets faciliteter, de omkringliggende bjerge eller en tur langs søpromenaden. Rejsen er fyldt med natur, kunst, kultur og afslapning og har noget for enhver smag.

Gardasøen er kendt som Europas skønneste sø og har meget at byde på for alle generationer, hvad enten man vil nyde naturen, søen, stilheden, det kulturelle, sejle, cykle eller svømme, er der rigeligt med muligheder. Et dejligt ferieophold i Garda, et hyggeligt centrum, søpromenade, havn og mange spændende butikker. Nyd dit ophold på solsiden af Italiens største sø, som med et bredt udvalg af udflugter, garanterer noget for enhver smag. Besøg for eksempel det mageløse Venedig – den verdensberømte by bygget på pæle – eller tag til Verona med den kendte arena og Romeo og Julies balkon. Med Gislev får du muligheden for at opleve begge byer. Du får en pragtfuld udsigt, når vi sejler til den modsatte side af søen til charmerende Limone. Afprøv dit handelstalent på markedet i Garda og oplev den betagende kirke Madonna della Corona og en italiensk frokost.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med overnatning i Sydtyskland

Dag 2: Gennem Sydtyskland og det smukke Østrig over den imponerende Europabro og ad Brennermotorvejen til Norditalien. Ankomst til Garda sidst på eftermiddagen.

Dag 3: Byrundtur i Garda og Sirmione
Vi lægger ud med en lille spadseretur i Garda, hvor man hurtigt vil føle sig tryg og stedkendt i de smalle gader og på den attraktive havn og søpromenade.
Efterfølgende tager vi videre til Sirmione, en pittoresk havneby på en tange i Gardasøen. Sirmione er kendt for sine termiske kilder, der siden Antikken har lokket godtfolk til. Vi ser også Scala familiens borg, med en betagende udsigt over byen. 

 

Dag 4: Mageløse Venedig - den verdensberømte by bygget på pæle
Vi sejler rundt på Canal Grande - byens livlige færdselsåre - og skal opleve alle de store seværdigheder i ”Gondolernes By”. Der kommer vi bl.a. til at opleve, den imponerende plads med Markuskirken, Dogepaladset, Sukkenes Bro, de små spændende gyder og Rialtobroen med den fine udsigt over Canal Grande. Der vil også være tid på egen hånd til at tage en romantisk tur i gondol eller gå på shopping. Pris kr. 395 (€ 54,50) inkl. sejlads t/r til centrum.

gislev gislev

Dag 5: Malcesine – Limone inklusiv sejltur
I dag sejler vi fra Malcesine tværs over søen til Limone.  En by med et pittoreskt centrum, flotte gamle stræder, gode shopping muligheder og et skønt havnemiljø. Her er der tid til at shoppe og spise en lækker frokost inden vi sejler tilbage. Udflugten er inkluderet

gislev gislev

Dag 6: På vores sidste dag ved søen skal vi opleve Romeo og Julies Verona
Verona ligger smukt placeret ved Adige-floden. Med rejselederen besøger vi Verona med den verdensberømte gamle arena, som hver sommer danner ramme om storslåede operaforestillinger. Vi tager på byrundtur i byens centrum hvor du bl.a. ser Piazza Erbe, Piazza dei Signori og Romeo og Julies berømte balkon. Udflugten er inkluderet

gislev gislev

Dag 7: Panoramatur og frokost.
Nyd livet ved søen eller deltag i udflugten. Fredag er markedsdag i Garda, derfor har du om formiddagen mulighed for at afprøve dit handelstalent. Højt oppe i Monte Baldo bjergene ligger valfartskirken Madonna della Corona kilet op mod klippevæggen, et imponerende bygningsværk med en formidabel udsigt. Vi kører en flot panoramatur og nyder herefter en frokost. Udflugtpris kr. 225 (€ 31) inkl. frokost. 

gislev 

Dag 8: Hjemrejse med overnatning i Sydtyskland.

Dag 9: Ankomst til den danske grænse sidst på eftermiddagen med mange gode oplevelser i bagagen.

Hotel

Hotel Alla Torre, Garda.
Pænt hotel midt i Garda centrum og tæt ved havnepromenaden og søen. Hotellet har restaurant, café, elevator og gratis wi-fi i receptionsområdet. Alle værelser er med eget bad og toilet, tv og telefon, værdiboks og hårtørrer.  Der er cirka 300 meter fra busholdepladsen til hotellet.

Læs mere på hotel Alla Torre 

 

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50
entréer til de fleste museum € 5 - €15

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne
Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgår af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto
Er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også bestå af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti
Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti
”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti
Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio
Ost.

Dolce
Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

 

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
21-03-2020Bus fra Jylland og FynForårssol ved GardasøenMere end 84.998,-BestilMere information
28-03-2020Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Forårssol ved GardasøenMere end 84.998,-BestilMere information
03-04-2020Bus fra Jylland og FynForårssol ved GardasøenMere end 85.498,-BestilMere information
18-04-2020Bus fra Jylland og FynForårssol ved Gardasøen - Hotel Alla Torre65.498,-BestilMere information