Italienske fristelser

Skøn ferie i det lune Toscana

        

Forkæl dig selv med en forårs- eller efterårstur til Toscana med wellness, vin og kultur.

 • Afgange i marts og november er velegnet for singler - alle enkeltværelser uden tillæg.
 • 6 overnatninger på Hotel Columbia med god service.
 • Vinsmagning med frokost og smuk udsigt over det toscanske landskab.
 • Udflugt til Lucca og Pisa er inkluderet.


Så meget har Gislev inkluderet:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x middag heraf 6 x med ¼ fl vin til middag
 • 8 x morgenmad
 • 2 x 1½ times wellness
 • Hotelskat 
 • Rejseleder
 • Bus
 • Udflugt til Lucca og Pisa

 

Ekskl. entréer hvor ander ikke er nævnt.

Bemærk: Morgenkåbe og tøfler til Wellness € 6 per person. Tillæg: Enkeltværelser Kr. 500 ( dog ikke i marts og november, her er alle enkeltværelser i begrænset antal uden tillæg). Afbestillingsforsikring: Kr. 350

Pris fra 5.198,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension med vin/vand
 • Wellnesspakke
 • Udflugt til Lucca og Pisa
Bestil rejse

Om rejsen

Vi er i den populære kurby Montecatini Terme midt i Toscana. I det tidlige forår oplever du at forårssolen begynder at kigge frem og træerne springer ud.  I det sene efterår høster de oliven, trøffeljagten er gået i gang i Italien og de gør sig klar til vintermåneder. I begge perioder oplever du et meget natursmukt område fyldt med kunst, historie og naturligvis de kendte vine. Seværdigheder som Firenze, Pisa og Lucca er alle inden for rækkevidde. Vi kommer til at se, høre, smage og dufte Toscana. Rejsen byder på en god blanding af kulinariske oplevelser, kultur, natur og afslapning – alt imens familien Mariotti sørger for, at servicen er i top, så du får et bekvemt ophold med mulighed for at slappe af med den inkluderede wellnesspakke. Rejsen er tilrettelagt således, at der også er tid til at nyde hotellets faciliteter, shoppe eller gøre lige hvad du har lyst til. Nyd dit ophold i Italien. Afgange i marts og november er særdeles velegnet til enlige og singler, for her er alle enkeltværelser uden tillæg.

Billeder

Dag for dag

1. dag. Afrejse fra Danmark
Tidlig afrejse fra Danmark med pauser undervejs til overnatning i Sydtyskland.

2. dag
Gennem det naturskønne Østrig forbi Bologna og Firenze til middag og indkvartering på vores hotel i Montecatini Terme.

3. - 7. dag

Rundvisning i Montecatini Terme. Rejselederen viser rundt i denne charmerende by, med de flotte parker og farverige gader. Her findes mange spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter. Sidst på formiddagen er vi tilbage på hotellet, hvor den inkluderede Wellnesspakke evt. kan benyttes.

  

Lucca og vinsmagning på Italiensk landhus
Udflugt til middelalderbyen Lucca. I domkirken San Martino findes byens dyrebareste eje, Volto Santo-krucifikset. Kirken har en smuk facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer. Derefter vinsmagning og let frokost i hotellets landhus. Pris for vinsmagning  € 10,50. Udflugten er inkluderet.

 Lucca i Italien  Vinsmagning i Toscansk landhus

Toscanas hovedstad – Firenze

Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods i den gamle bydel med Gislevs rejseleder og dansktalende lokalguide. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler, som f.eks. Michelangelos statue af David, Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken, Dåbskapellet og Ponte Vecchio. Udflugtspris inkl. lokalguide kr. 230 (€ 32).

Firenze

Det skæve tårn i Pisa
Vi ser tårnet og komplekset med klokketårn, domkirke og dåbskapel. Hjemkomst midt på eftermiddagen. Udflugten er inkluderet.

Pisa Det Skæve Tårn i Pisa

Tid på egen hånd – Marked, wellness og cafébesøg
Montecatini Terme er en dejlig by at opholde sig i. Man kan bruge dagen til afslapning i gågaderne eller på en af de mange caféer. Der er noget at opleve i hele byen og i den flotte park. Fra byen kan man vandre eller tage funicularen op til Montecatini Alto – den gamle bydel med udsigt over hele byen og dalen. I rejsen er der også inkluderet 2 x 1½ time wellnesspakke med diverse mineral bade, sauna mm.

Madlavningskursus
Kokken indvier dig i hvordan du laver din egen italienske ret. Et hyggeligt arrangement på hotellet hvor du efter kursus får serveret en frokost, hvor retten indgår. Madlavningskursus med frokost er inkluderet. 

Singletur i marts
På afgange i marts og november er alle enkeltværelser uden tillæg og derfor er rejsen på disse afgange særdeles velegnet for singler. På disse afgange er der også inkluderet en toscansk aften med musik og dans.

Toscansk aften med dans
8. dag.
Tidlig afrejse og gennem Østrig til overnatning i Sydtyskland.

9. dag.
Ankomst til Danmark først på aftenen.

Hotel

Hotel Columbia - 4 stjernet
Hyggeligt, familiedrevet hotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har restaurant, bar, wellnesscenter og elevator. Alle værelser er med bad og toilet, hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne kan være uensartede i størrelse.
Se mere på www.hotelcolumbia.it


 

Værd at vide

Valuta
Euro.

Entreer
Entré til de fleste museer ca. € 5 -15

Wellness*

Morgenkåbe og tøfler i forbindelse med wellness € 6 p.p.

Indkøb

Vin, olivenolie

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som består af forskellige slags brød, pålæg, juice osv.

 

 

 

 

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
14-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Italienske fristelserMere end 85.198,-BestilMere information
03-11-2018Bus fra Jylland og FynItalienske fristelserMere end 85.298,-BestilMere information